You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
είναι στο χέρι σου αν θα καταλήξεις σαν αυτόν, να τρέχεις τρελή αναμαλλιασμένη στα νήματα κλαίγοντας τον καημό σου.Το ακούω.
Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, όχι.
Είναι στο χέρι μου.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ. Γέλασα, τι μαλάκαςείναι στο χέρι σου αν θα καταλήξεις σαν αυτόν, να τρέχεις τρελή αναμαλλιασμένη στα νήματα κλαίγοντας τον καημό σου.
Είναι στο χέρι μου.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
από την πρώτη μέρα που γράφεις, βρίζεις βωμολοχίες.ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ. Γέλασα, τι μαλάκας
Πιστεύεις αυτό που σε χαρακτηρίζει κοινωνιολόγο ή βίζιτα είναι τελικά το "είσαι ότι δηλώνεις"?
μέχρι τώρα ούτε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν έχουμε δει.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
Χαριτολογώντας βέβαια αλλά εσύ νομίζεις ότι το χιούμορ είναι μάρκα απορρυπαντικούαπό την πρώτη μέρα που γράφεις, βρίζεις βωμολοχίες.
Πιστεύεις αυτό που σε χαρακτηρίζει κοινωνιολόγο ή βίζιτα είναι τελικά το "είσαι ότι δηλώνεις"?
μέχρι τώρα ούτε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν έχουμε δει.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.137
- Πόντοι
- 12.756
και μονο απο αυτο το μηνυμα θα επρεπε να τα ειχες καταλάβει όλα ΑγιεΤζινάβετε την καλιαρντή;
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
α η σχολή χιούμορ τριτοτέταρτης επιθεώρησης. Οι σπουδές δεν βοήθησαν καθόλου τελικά ή δεν υπήρξαν. Πες μια βρισιά να γελάσουμε λολΧαριτολογώντας βέβαια αλλά εσύ νομίζεις ότι το χιούμορ είναι μάρκα απορρυπαντικού
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
τελικά είχες δίκιο εδώ. Θα κλαίω τα λεφτά μου στο τέλος.Μην κλάψεις μόνο στο τέλος.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
Άντε ας μείνουμε φίλες λοιπόν. Άσε που δεν πάω με μικροψώληδες.τελικά είχες δίκιο εδώ. Θα κλαίω τα λεφτά μου στο τέλος.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
παρακαλεισθε να πειτε στον πουστοπουστα με το ηλιθιο αβαταρ να βαλει το παλιο αλλιως να παει να πνιγει στην πισινα του
Blackbeard
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Like
- 132
- Πόντοι
- 1
Τουλάχιστον σήμερα ξεκίνησε από νωρίς
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
ο αθηναίος λέει να βάλεις το παλιό αβατάρ και να βάλεις και νερό στην πισίνακαι μονο απο αυτο το μηνυμα θα επρεπε να τα ειχες καταλάβει όλα Αγιε
Εδώ το site είναι public και τους ενδιαφέρει το τζέρτζελο. Κάποια στιγμή θα μάθεις και το δικό μου και θα έρθεις να γραφτείς (αυτό είναι το μόνο σίγουρο). Μόνο που το δικό μου είναι private και θα δούμε πόσο μάγκας είσαι.είναι στο χέρι σου αν θα καταλήξεις σαν αυτόν, να τρέχεις τρελή αναμαλλιασμένη στα νήματα κλαίγοντας τον καημό σου.
Είναι στο χέρι μου.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
κοίτα τώρα πόσο υπολείπεσαι χαζούλη. Μου δίνεις την πάσα να σου πω αφού είσαι τόσο σίγουρος, πες μας το site σου να δούμε πόσο μάγκας είμαι.Εδώ το site είναι public και τους ενδιαφέρει το τζέρτζελο. Κάποια στιγμή θα μάθεις και το δικό μου και θα έρθεις να γραφτείς (αυτό είναι το μόνο σίγουρο). Μόνο που το δικό μου είναι private και θα δούμε πόσο μάγκας είσαι.
Και τώρα θα πας να κρυφτείς πάλι για λίγες μέρες να ξεχαστεί.
Και φυσικά δεν υπάρχει και site καθώς έχεις ξεβρακωθεί επαρκώς για τις πλασματικές περσόνες που άτεχνα φτιάχνεις εδώ.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.137
- Πόντοι
- 12.756
το αβαταρ αρεσει πολυ, θα μείνειο αθηναίος λέει να βάλεις το παλιό αβατάρ και να βάλεις και νερό στην πισίνα
πισινα , πες του να γεμίσει την πλαστικη απο τα τζαμπο που εχει παρει, αν δεν του την εσκισαν τα γατια
Δεν στο λέω γιατί θα βάλεις το χακερά σου να μου το γκρεμίσει και «θα κλαίω πάνω από το πνευματικό παιδί μου.»κοίτα τώρα πόσο υπολείπεσαι χαζούλη. Μου δίνεις την πάσα να σου πω αφού είσαι τόσο σίγουρος, πες μας το site σου να δούμε πόσο μάγκας είμαι.
Και τώρα θα πας να κρυφτείς πάλι για λίγες μέρες να ξεχαστεί.
Και φυσικά δεν υπάρχει και site καθώς έχεις ξεβρακωθεί επαρκώς για τις πλασματικές περσόνες που άτεχνα φτιάχνεις εδώ.
ΥΓ Θα το μάθεις αργά η γρήγορα.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
πεστε στην παρενδυτικη φτιασιδωμενη γαμιολα οτι δεν αρεσει σε κανενα..απο εδω και περα θα ομιλει μονο δια αντιπροσωπων μου που θα ορισω εγω..
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.137
- Πόντοι
- 12.756
αρεσει στην winemedineme που ειναι και αντικειμενικη
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
Σας έχασα, πάω για καφέ και 6, τα λέμεαρεσει στην winemedineme που ειναι και αντικειμενικη