Νέα

Μικρή βοήθεια στο Instagram

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 202461
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 748
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
είναι στο χέρι σου αν θα καταλήξεις σαν αυτόν, να τρέχεις τρελή αναμαλλιασμένη στα νήματα κλαίγοντας τον καημό σου.

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, όχι.
Είναι στο χέρι μου.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
είναι στο χέρι σου αν θα καταλήξεις σαν αυτόν, να τρέχεις τρελή αναμαλλιασμένη στα νήματα κλαίγοντας τον καημό σου.

Είναι στο χέρι μου.
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ. Γέλασα, τι μαλάκας

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ. Γέλασα, τι μαλάκας
από την πρώτη μέρα που γράφεις, βρίζεις βωμολοχίες.
Πιστεύεις αυτό που σε χαρακτηρίζει κοινωνιολόγο ή βίζιτα είναι τελικά το "είσαι ότι δηλώνεις"?
μέχρι τώρα ούτε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν έχουμε δει.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
από την πρώτη μέρα που γράφεις, βρίζεις βωμολοχίες.
Πιστεύεις αυτό που σε χαρακτηρίζει κοινωνιολόγο ή βίζιτα είναι τελικά το "είσαι ότι δηλώνεις"?
μέχρι τώρα ούτε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν έχουμε δει.
Χαριτολογώντας βέβαια αλλά εσύ νομίζεις ότι το χιούμορ είναι μάρκα απορρυπαντικού

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Χαριτολογώντας βέβαια αλλά εσύ νομίζεις ότι το χιούμορ είναι μάρκα απορρυπαντικού
α η σχολή χιούμορ τριτοτέταρτης επιθεώρησης. Οι σπουδές δεν βοήθησαν καθόλου τελικά ή δεν υπήρξαν. Πες μια βρισιά να γελάσουμε λολ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
παρακαλεισθε να πειτε στον πουστοπουστα με το ηλιθιο αβαταρ να βαλει το παλιο αλλιως να παει να πνιγει στην πισινα του :)

Blackbeard

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
132
Πόντοι
1
Τουλάχιστον σήμερα ξεκίνησε από νωρίς

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706

Είναι στο χέρι μου.
Εδώ το site είναι public και τους ενδιαφέρει το τζέρτζελο. Κάποια στιγμή θα μάθεις και το δικό μου και θα έρθεις να γραφτείς (αυτό είναι το μόνο σίγουρο). Μόνο που το δικό μου είναι private και θα δούμε πόσο μάγκας είσαι.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Εδώ το site είναι public και τους ενδιαφέρει το τζέρτζελο. Κάποια στιγμή θα μάθεις και το δικό μου και θα έρθεις να γραφτείς (αυτό είναι το μόνο σίγουρο). Μόνο που το δικό μου είναι private και θα δούμε πόσο μάγκας είσαι.
κοίτα τώρα πόσο υπολείπεσαι χαζούλη. Μου δίνεις την πάσα να σου πω αφού είσαι τόσο σίγουρος, πες μας το site σου να δούμε πόσο μάγκας είμαι.

Και τώρα θα πας να κρυφτείς πάλι για λίγες μέρες να ξεχαστεί.

Και φυσικά δεν υπάρχει και site καθώς έχεις ξεβρακωθεί επαρκώς για τις πλασματικές περσόνες που άτεχνα φτιάχνεις εδώ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.137
Πόντοι
12.756
ο αθηναίος λέει να βάλεις το παλιό αβατάρ και να βάλεις και νερό στην πισίνα
το αβαταρ αρεσει πολυ, θα μείνει
πισινα , πες του να γεμίσει την πλαστικη απο τα τζαμπο που εχει παρει, αν δεν του την εσκισαν τα γατια

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
κοίτα τώρα πόσο υπολείπεσαι χαζούλη. Μου δίνεις την πάσα να σου πω αφού είσαι τόσο σίγουρος, πες μας το site σου να δούμε πόσο μάγκας είμαι.

Και τώρα θα πας να κρυφτείς πάλι για λίγες μέρες να ξεχαστεί.

Και φυσικά δεν υπάρχει και site καθώς έχεις ξεβρακωθεί επαρκώς για τις πλασματικές περσόνες που άτεχνα φτιάχνεις εδώ.
Δεν στο λέω γιατί θα βάλεις το χακερά σου να μου το γκρεμίσει και «θα κλαίω πάνω από το πνευματικό παιδί μου.» :2funny:

ΥΓ Θα το μάθεις αργά η γρήγορα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
πεστε στην παρενδυτικη φτιασιδωμενη γαμιολα οτι δεν αρεσει σε κανενα..απο εδω και περα θα ομιλει μονο δια αντιπροσωπων μου που θα ορισω εγω.. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom