The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Το χέρι το έχετε όλοι στα πλην, προσωπικά δεν το καταλαβαίνω εκτός κι αν σας το παίζουν λες και έχουν τενοντίτιδαπίπα με δόντι?
πίπα με χέρι?
Αν σου πω ότι στη τελευταία σου πρόταση έπεσες σχεδόν μέσα, θα με πιστέψεις;
εμ αν το καταλάβαινες θα ήταν ήδη τίγκα η ατζέντα, δεν θα ταλαιπωριόσουν εδώ.Το χέρι το έχετε όλοι στα πλην, προσωπικά δεν το καταλαβαίνω εκτός κι αν σας το παίζουν λες και έχουν τενοντίτιδα
λιγο χερι ρυθμικα με το στομα μου αρεσει να σου πω την αληθειαεμ αν το καταλάβαινες θα ήταν ήδη τίγκα η ατζέντα, δεν θα ταλαιπωριόσουν εδώ.
Είπαμε εδώ δεν εκπαιδεύουμε την ρίτα, σας θέλουμε έτοιμες.
Our money's worth
Κοινωνιολόγος, όχι κοινωνική λειτουργός. Οι κοινωνιολόγοι κάνουν έρευνα - είμαστε λίγο πειραγμένα μυαλά, μας αρέσει να αράζουμε σε περίεργα μέρη. Βέβαια για να είμαι δίκαιη, τη δική μου ανωμαλία δεν την χρεώνω αποκλειστικά στην ιδιότητα, παίζει και η προσωπικότητα μπάλα εδώ.Σε ποιό από τα δύο;
Στο "κοινωνική λειτουργός"; Ή στην εξερεύνηση.
στα μονοπάτια της πορνείαςΣε ποιό από τα δύο;
Στο "κοινωνική λειτουργός"; Ή στην εξερεύνηση.
Δεν είσαι μερακλής. Ας μείνουμε φίλεςεμ αν το καταλάβαινες θα ήταν ήδη τίγκα η ατζέντα, δεν θα ταλαιπωριόσουν εδώ.
Είπαμε εδώ δεν εκπαιδεύουμε την ρίτα, σας θέλουμε έτοιμες.
Our money's worth
ο λάκης αρκέστηκε στο λίγο χέριλιγο χερι ρυθμικα με το στομα μου αρεσει να σου πω την αληθεια![]()
μερακλης ο Λακης αφου το ξερειςο λάκης αρκέστηκε στο λίγο χέρι
Το χέρι το έχετε όλοι στα πλην, προσωπικά δεν το καταλαβαίνω εκτός κι αν σας το παίζουν λες και έχουν τενοντίτιδα
Δε θέλω να σας σοκάρω εδώ μέσα αλλά ίσως ξέρω καλύτερα τι σας αρέσει, από εσάς τους ίδιους. Να ας πούμε του Prince του αρέσει το στραπόν αλλά δεν το λέει. Το δείχνειο λάκης αρκέστηκε στο λίγο χέρι
ο λάκης αρκέστηκε στο λίγο χέρι
..προπάντωνΚοινωνιολόγος, όχι κοινωνική λειτουργός. Οι κοινωνιολόγοι κάνουν έρευνα - είμαστε λίγο πειραγμένα μυαλά, μας αρέσει να αράζουμε σε περίεργα μέρη. Βέβαια για να είμαι δίκαιη, τη δική μου ανωμαλία δεν την χρεώνω αποκλειστικά στην ιδιότητα, παίζει και η προσωπικότητα μπάλα εδώ.
Point of life is to discover your talent. Purpose of life is to grant it to othersΔεν είσαι μερακλής. Ας μείνουμε φίλες
Να ‘μαστε...προπάντων
για στραπον υπαρχει ο Βανταμας...μεχρι 30ποντο το δεχεται το εντερο τουΔε θέλω να σας σοκάρω εδώ μέσα αλλά ίσως ξέρω καλύτερα τι σας αρέσει, από εσάς τους ίδιους. Να ας πούμε του Prince του αρέσει το στραπόν αλλά δεν το λέει. Το δείχνει
νηπιακό χιούμορ. Αν θες να παραστήσεις την πανεπιστημιακή θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότεροΔε θέλω να σας σοκάρω εδώ μέσα αλλά ίσως ξέρω καλύτερα τι σας αρέσει, από εσάς τους ίδιους. Να ας πούμε του Prince του αρέσει το στραπόν αλλά δεν το λέει. Το δείχνει
Κοινωνιολόγος, όχι κοινωνική λειτουργός. Οι κοινωνιολόγοι κάνουν έρευνα - είμαστε λίγο πειραγμένα μυαλά, μας αρέσει να αράζουμε σε περίεργα μέρη. Βέβαια για να είμαι δίκαιη, τη δική μου ανωμαλία δεν την χρεώνω αποκλειστικά στην ιδιότητα, παίζει και η προσωπικότητα μπάλα εδώ.
τι μου είπε μπρο ωωωωωωγια στραπον υπαρχει ο Βανταμας...μεχρι 30ποντο το δεχεται το εντερο του