Νέα

Μικρή βοήθεια στο Instagram

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 202461
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 748
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
νηπιακό χιούμορ. Αν θες να παραστήσεις την πανεπιστημιακή θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο
Δεν είναι χιούμορ, σου είπα, μπορεί να να μη δεχτώ τα 50 για να με γαμήσεις, μια ψυχανάλυση όμως σου την κάνω πολύ ευχάριστα. Μην κλάψεις μόνο στο τέλος.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Από τη μια θέλω να αγνοήσω το thread. Από την άλλη είμαι ξεροκέφαλη και είναι δικό μου, δε θα αφήσω εσένα και το παρεάκι σου να λέτε τις μαλακίες σας. Μέχρι να κουραστείτε κι εσείς. Η Δευτέρα πλησιάσει.
Μπα, αν θέλεις να το αγνοήσεις, αγνόησέ το. Τα threads δεν είναι προσωπικά και δεν έχει νόημα να προστατεύσεις τίποτα. Αυτό το χάλι επικρατεί γιατί υπάρχει ανοχή από την διεύθυνση. Site για μπουρδελιάρηδες είναι, τι περιμένεις να συναντήσεις δηλαδή;

Το τραβάς όσο σε εξυπηρετεί είτε γιατί έχεις κάποιο ώφελος είτε γιατί θέλεις να σκοτώσεις την ώρα σου και το σταματάς όποτε γουστάρεις εσύ.
Αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Έχουν φάει μπαν στην κανονική ζωή και η φυσιολογική τους ζωή είναι εδώ μέσα. Το να παρασιτούν παρενοχλώντας τους άλλους είναι ο τρόπος που αναπνέουν πια.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
θα προτιμούσα να αποφύγεις το δόντι στην πίπα που λέγαμε
Έτσι όπως σε κόβω, με το ζόρι φτάνεις ουρανίσκο, μη συζητάμε τσάμπα για φρονιμίτες τώρα. Για να φτάσει εκεί το πουλί σου θέλει 8 ευρώ με ταξί..

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Μπα, αν θέλεις να το αγνοήσεις, αγνόησέ το. Τα threads δεν είναι προσωπικά και δεν έχει νόημα να προστατεύσεις τίποτα. Αυτό το χάλι επικρατεί γιατί υπάρχει ανοχή από την διεύθυνση. Site για μπουρδελιάρηδες είναι, τι περιμένεις να συναντήσεις δηλαδή;

Το τραβάς όσο σε εξυπηρετεί είτε γιατί έχεις κάποιο ώφελος είτε γιατί θέλεις να σκοτώσεις την ώρα σου και το σταματάς όποτε γουστάρεις εσύ.
Αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Έχουν φάει μπαν στην κανονική ζωή και η φυσιολογική τους ζωή είναι εδώ μέσα. Το να παρασιτούν παρενοχλώντας τους άλλους είναι ο τρόπος που αναπνέουν πια.
Το ακούω.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Έτσι όπως σε κόβω, με το ζόρι φτάνεις ουρανίσκο, μη συζητάμε τσάμπα για φρονιμίτες τώρα. Για να φτάσει εκεί το πουλί σου θέλει 8 ευρώ με ταξί..
το πουλί μου φτάνει από κώλο μέχρι το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σου όταν ρίχνω την πιστωτική μου κάρτα στο τραπέζι.
Όταν ξεδιπλώνω και την προσωπικότητά μου φτάνω και στο δεξί ημισφαίριο ταυτόχρονα.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
το πουλί μου φτάνει από κώλο μέχρι το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σου όταν ρίχνω την πιστωτική μου κάρτα στο τραπέζι.
Όταν ξεδιπλώνω και την προσωπικότητά μου φτάνω και στο δεξί ημισφαίριο ταυτόχρονα.
ΕΞΑΛΛΟΣ!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467

.... τάδε έφη attention whore. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom