troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.551
- Πόντοι
- 5.506
καλησπερα...τι κανεις ?....Θα σας γράφω μέχρι να παίξει μπαν, μόνη μου πάντως δεν το κλείνω.
τι ζωδιο εισαι?
καλησπερα...τι κανεις ?....Θα σας γράφω μέχρι να παίξει μπαν, μόνη μου πάντως δεν το κλείνω.
Παρθένος.καλησπερα...τι κανεις ?....
τι ζωδιο εισαι?
Καλά είμαι, εσύ;καλησπερα...τι κανεις ?....
τι ζωδιο εισαι?
"Kαλησπερα Αλεξανδρος" δεν ειναι το σωστο?καλησπερα...τι κανεις ?....
τι ζωδιο εισαι?
αμαν..Παρθένος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χώρο δικό σου ή χοτέλ?Παρθένος.
Καλά είμαι, εσύ;
εγω καλα ειμαι....οι παρθενοι δεν ειναι καλα ζωδια ομως που να ταιριαζουμε....Παρθένος.
Καλά είμαι, εσύ;
"Kαλησπερα Αλεξανδρος" δεν ειναι το σωστο?
Λυπάμαι, τι να πω.εγω καλα ειμαι....οι παρθενοι δεν ειναι καλα ζωδια ομως που να ταιριαζουμε....
αντε πηγαινε παρακατω να κανουμε δουλεια μας"Kαλησπερα Αλεξανδρος" δεν ειναι το σωστο?
να παλεψεις να αποδειξεις οτι κανω λαθος...Λυπάμαι, τι να πω.
κυριακη παιχτη.Βράδυ Σαββάτου και αντί να παρταρουμε κάνουμε chat
βέβαια με παρέθεσε σε όλα τα πόστ, αλλά ποιό προσπέρασε? αυτό λολισχύει και για τα πμ αυτό? ή μήπως όποιος σε παράθεσε του έστειλες πμ μετά
Μπορεί κιόλας. Δεν το θυμάμαι αυτό.ισχύει και για τα πμ αυτό? ή μήπως όποιος σε παράθεσε του έστειλες πμ μετά
θέλω σωστό πμ αυτή τη φορά.Μπορεί κιόλας. Δεν το θυμάμαι αυτό.
κανονισε να σε τουμπαρει και σενα οπως τον αλλον και να μας τα λες αλλιως μετα.θέλω σωστό πμ αυτή τη φορά.
εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος φίλε δεν είμαι πιρφόρος μουνοεπαίτης. Αν είναι να ενημερώσω θα κάνω σωστή και αντικειμενική κριτική.κανονισε να σε τουμπαρει και σενα οπως τον αλλον και να μας τα λες αλλιως μετα.
δε ξερω τι να σου πω.εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος φίλε δεν είμαι πιρφόρος μουνοεπαίτης. Αν είναι να ενημερώσω θα κάνω σωστή και αντικειμενική κριτική.
Και δεν θέλω ούτε εκπτώσεις ούτε φιλίες ούτε δωράκια και βόλτες.
Τώρα είσαι σωστός .εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος φίλε δεν είμαι πιρφόρος μουνοεπαίτης. Αν είναι να ενημερώσω θα κάνω σωστή και αντικειμενική κριτική.
Και δεν θέλω ούτε εκπτώσεις ούτε φιλίες ούτε δωράκια και βόλτες.
γιαυτό και κρίθηκε δίκαια για τον πιρφορισμό του. Η αξιοπιστία είναι σαν την σκιά σε ακολουθεί για πάντα εδώ μέσα.δε ξερω τι να σου πω.
ειδε κωλο ο αλλος και βγηκαν τα σαλια.
το νουσου.