Νέα

Μικρή βοήθεια στο Instagram

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 202461
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 748
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ΕΕΕΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Τόσο καιρό το ίδιο τροπάρι, οι γραφικοί.

ΤROLL MODE : ΟFF

Ώπα κοπελιά... Πήρες πολύ φόρα και σε πήρε η κουβέντα...

Αν είμαστε εμείς οι άντρες που μπαίνουμε μέσα σε ένα αμιγώς πουτανοσάιτ για να βρούμε πουτάνες, γραφικοί, οι γυναίκες μη σεξεργάτριες που μπαίνουν εδώ, τί έιναι;

Κοινωνικες λειτουργοί που ερευνούν τα σκοτεινά μονοπάτια της πορνείας;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
ο άλλος ο κρετίνος παραπάνω μας εγκαλεί εμάς για διαχείριση λόγου λολ
Το κοριτσι που γραφει εδω αντιδρα υπερβολικα και βριζει.
Το κανω εικονα και μας φανταζομαι σε ενα βαγονι στο μετρο ο καθενας να κοιτα τις δουλειες του διαβαζει εφημεριδα κτλ ωσπου ανοιγει η πορτα σε μια σταση και εισβαλλει μια ζητιανα που με φωναχτη φωνη λεει την ιστορια της.
Μια ιστορια που μοιαζει παραταιρη.
Πολλοι της ζητουν ευγενικα να σταματησει αλλοι με αγενεια.
Εκεινη φωναζει και βριζει.
Καλο να αγνοουμε τετοια ατομα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
μπορουμε να μπαχαλεψουμε το νημα λιγο πιο πολιτισμενα? μη ξεχνατε κοντευει κυριακη!

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης

Ώπα κοπελία... Πήρες πολύ φόρα και σε πήρε η κουβέντα...

Αν είμαστε εμείς οι άντρες που μπαίνουμε μέσα σε ένα αμιγώς πουτανοσάιτ για να βρούμε πουτάνες, γραφικοί, οι γυναίκες μη σεξεργάτριες που μπαίνουν εδώ, τί έιναι;

Μα δεν καταλαβαίνετε: δε με νοιάζει τι κάνουν οι κοπέλες, δε με νοιάζει τι κάνετε εσείς, εμένα με νοιάζει να με μη ενοχλεί κόσμος. Εδώ ήρθα να περάσω καλά, για τους δικούς μου λόγους, δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε μου κίνηση είναι ζήτημα αντιπαράθεσης. Άντε γαμηθειτε πια, εγώ δε δουλεύω Σ/Κ, εσείς άλλες δουλειές δεν έχετε;

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.132
Πόντοι
1.436
χαρας το κουραγιο σας μυστες μου.δεν μπορω να παρακολουθησω αλλο,δεν καταλαβαινω κιολας.παω για υπνο,μακαρι να βγαλετε ακρη.καληνυχτα.

dimitrisgk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
714
Πόντοι
301

Ώπα κοπελιά... Πήρες πολύ φόρα και σε πήρε η κουβέντα...

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Το κανω εικονα και μας φανταζομαι σε ενα βαζονι στο μετρο ο καθενας κοιτα τις δουλειες του διαβαζει εφημεριδα κτλ ωσπου ανοιγει η πορτα σε μια σταση και εισβαλλει μια ζητιανα που με φωναχτη φωνη λεει την ιστορια της.
Αν εξαιρέσεις κάποια threads, πρώτη δεν έχω μιλήσει σε κανέναν. Είσαι άδικος. Είμαι αγενής όταν πρέπει να είμαι - δυστυχώς εδώ μέσα, συμβαίνει συχνά. Δεν κάνω τυφλή επίθεση ωστόσο, μην παρερμηνεύεις.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Το κανω εικονα και μας φανταζομαι σε ενα βαζονι στο μετρο ο καθενας κοιτα τις δουλειες του διαβαζει εφημεριδα κτλ ωσπου ανοιγει η πορτα σε μια σταση και εισβαλλει μια ζητιανα που με φωναχτη φωνη λεει την ιστορια της.
εγώ θέλω όπως ο κούγιας να είμαι ο φτωχότερος του νεκροταφείου όταν έρθει εκείνη η ώρα. Θέλω να φάω τα νιάτα μου πληρώνοντας όλα τα μωράκια.
Αν η πορδόστομη δεν είναι σαν εμετός άρρωστης αγελάδας, να την πληρώσω νο πρόμπλεμ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Μα δεν καταλαβαίνετε: δε με νοιάζει τι κάνουν οι κοπέλες, δε με νοιάζει τι κάνετε εσείς, εμένα με νοιάζει να με μη ενοχλεί κόσμος. Εδώ ήρθα να περάσω καλά, για τους δικούς μου λόγους, δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε μου κίνηση είναι ζήτημα αντιπαράθεσης. Άντε γαμηθειτε πια, εγώ δε δουλεύω Σ/Κ, εσείς άλλες δουλειές δεν έχετε;

Ακριβώς αυτό εννοώ. Δεν έχει πιάσει καθόλου μα καθόλου το πνεύμα του παρόντος.

Και για να σας φέρω ένα παράδειγμα:

Όταν κάποιος ή κάποια, στέλενι έναν πουτανιάρη να πάει να γαμηθεί, ευχή του δίνει. Όχι κατάρα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Αν εξαιρέσεις κάποια threads, πρώτη δεν έχω μιλήσει σε κανέναν. Είσαι άδικος. Είμαι αγενής όταν πρέπει να είμαι - δυστυχώς εδώ μέσα, συμβαίνει συχνά. Δεν κάνω τυφλή επίθεση ωστόσο, μην παρερμηνεύεις.
ισχύει και για τα πμ αυτό? ή μήπως όποιος σε παράθεσε του έστειλες πμ μετά :P

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
εγώ θέλω όπως ο κούγιας να είμαι ο φτωχότερος του νεκροταφείου όταν έρθει εκείνη η ώρα. Θέλω να φάω τα νιάτα μου πληρώνοντας όλα τα μωράκια.
Αν η πορδόστομη δεν είναι σαν εμετός άρρωστης αγελάδας, να την πληρώσω νο πρόμπλεμ.
Κράτα τα χρήματά σου για έναν καλό ψυχαναλυτή. Έχω αρχίσει να νιώθω συμπάθεια μόνο και μόνο γιατί με πείθεις πια ότι έχεις πραγματικό πρόβλημα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Ακριβώς αυτό εννοώ. Δεν έχει πιάσει καθόλου μα καθόλου το πνεύμα του παρόντος.

Και για να σας φέρω ένα παράδειγμα:

Όταν κάποιος ή κάποια, στέλενι έναν πουτανιάρη να πάει να γαμηθεί, ευχή του δίνει. Όχι κατάρα.
Ας είναι! Εμένα γιατί να με σπαμάρει;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
να δειτε που στο τελος θα βγει και στα καναλια!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! σε ιστοσελιδα ερωτικων γνωριμιων και περιπτυξεων παρενοχληθηκε χρηστης που μπηκε και γραφτηκε και κουβεντιασε με τη θεληση του!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Εγω μια χαρα σου μιλησα ευγενικα και μου απαντησες με ειρωνια και βρισιμο.Ανατρεξε πισω στο διαλογο αν αμφιβαλλεις.
Τεσπα.Δε χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.
Καλη συνεχεια

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Κράτα τα χρήματά σου για έναν καλό ψυχαναλυτή. Έχω αρχίσει να νιώθω συμπάθεια μόνο και μόνο γιατί με πείθεις πια ότι έχεις πραγματικό πρόβλημα.
η συμπάθεια αυτή θα με οδηγήσει στο A level ή θα παραμείνουμε στο βασικό πρόγραμμα?

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Εγω μια χαρα σου μιλησα ευγενικα και μου απαντησες με ειρωνια και βρισιμο.Ανατρεξε πισω στο διαλογο αν αμφιβαλλεις.
Τεσπα.Δε χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.
Καλη συνεχεια
Δεν ισχύει, δε δέχομαι υποδείξεις φίλε μου εδώ, πόσο μάλλον για κάτι που έγινε. Με στήνετε στον τοίχο και μου ζητάτε εξηγήσεις, γιατί; Δε σας επηρεάζει άμεσα. Οποία κι αν είναι η γνώμη σας. Εγώ γιατί να λογοδοτήσω;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η συμπάθεια αυτή θα με οδηγήσει στο A level ή θα παραμείνουμε στο βασικό πρόγραμμα?
Μπαίνεις στην υπέροχη λίστα αυτών που αγνοώ. Χάρηκα πολύ, καλή τύχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom