Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
άμα δίνεις οπισθογέμιση τείνουμε να βάζουμε νερό στο κρασί μας και λιπαντικό στο προφυλακτικό μαςΗλίθια, βλήμα κλπ.
άμα δίνεις οπισθογέμιση τείνουμε να βάζουμε νερό στο κρασί μας και λιπαντικό στο προφυλακτικό μαςΗλίθια, βλήμα κλπ.
ααα ντριπλαρεις τωρα εεε ?Ηλίθια, βλήμα κλπ.
Εσύ να δειςααα ντριπλαρεις τωρα εεε ?
κατσε μας εσυ και φρονιμα θα σε παμε.Εγώ το είπα από την αρχή, οποίος μου κάθεται φρόνιμα του κάθομαι φρόνιμα.
Να, αυτά δεν μπορώ.κατσε μας εσυ και φρονιμα θα σε παμε.
εγω κουκλα μου σου εκανα δημοσια προταση.Εσύ να δεις
κοίτα, σοβαρά και ξεκάθαρα.Εγώ το είπα από την αρχή, οποίος μου κάθεται φρόνιμα του κάθομαι φρόνιμα.
Με χαλάει ο Σεφερλής, αλήθειαεγω κουκλα μου σου εκανα δημοσια προταση.
ασε τωρα τα συνθετα.
θα αλλαξεις γνωμη απο κοντα.Με χαλάει ο Σεφερλής, αλήθεια
Μη με κακομάθεις με τα σοβαρά σου τώρα, 3 εβδομάδες εδώ στήνεις τρολλογλέντικοίτα, σοβαρά και ξεκάθαρα.
εδώ δεν εκπαιδεύουμε την ρίτα ούτε γυρίζουμε ταινία το δόλωμα με τη βουγιουκλάκη και τον αλεξανδράκη να σου κάνουμε μαθήματα τι και πως.
Μόνη σου θα συμμορφωθείς πρώτα για να απολαύσεις τους καρπούς έπειτα.
Είμαι σίγουρη ότι κάποιος έβαλε το χέρι του να σας δείξει ποια είμαι. Είμαι σίγουρη, δεν εξηγείται αλλιώς.θα αλλαξεις γνωμη απο κοντα.
καποιος ?Είμαι σίγουρη ότι κάποιος έβαλε το χέρι του να σας δείξει ποια είμαι. Είμαι σίγουρη, δεν εξηγείται αλλιώς.
κανένα τρολ, εννοώ κάθε λέξη. Αν μιλήσουμε την ίδια γλώσσα θα περάσεις πούδρα.Μη με κακομάθεις με τα σοβαρά σου τώρα, 3 εβδομάδες εδώ στήνεις τρολλογλέντι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαι σίγουρη ότι κάποιος έβαλε το χέρι του να σας δείξει ποια είμαι. Είμαι σίγουρη, δεν εξηγείται αλλιώς.
Είσαι στη μαύρη λίστα, εσύ συγκεκριμένα. Λυπάμαι.κανένα τρολ, εννοώ κάθε λέξη. Αν μιλήσουμε την ίδια γλώσσα θα περάσεις πούδρα.
Τα λαχαναγορίτικα όμως τα αφήνεις για τους σίνσηδες που αρέσκονται.
Ναι μωρό μου?
αποκλείεται. αν φοβάσαι μην κλάψει ο σινς, στείλε μου πμΕίσαι στη μαύρη λίστα, εσύ συγκεκριμένα. Λυπάμαι.
Μήνυμα τύπου «κάνε με add είμαι block»αποκλείεται. αν φοβάσαι μην κλάψει ο σινς, στείλε μου πμ
εντάξει τα υπόλοιπα ξέρειςΜήνυμα τύπου «κάνε με add είμαι block»
πριγκηπα η τυπισσα γουσταρει μπλαμπλα απλα, λες και το συγκεκριμενο site ειναι για chat... δεν της φτανουν τα αλλα.εντάξει τα υπόλοιπα ξέρεις
σινς όλα οκ δεν με γουστάρει
Δε μου κάνετε.πριγκηπα η τυπισσα γουσταρει μπλαμπλα απλα, λες και το συγκεκριμενο site ειναι για chat... δεν της φτανουν τα αλλα.
σαν τις χαζογκομενες που τις εχεις "φιλες" στο facebook και σου στελνουν, κανε με follow και στα insta, tiktok και ενα καρω αλλες μαλακιες που βρισκουν καθε λιγο και λιγακι, για να βλεπεις τις ιδιες μαλακιες που ποσταρουν στο πρωτο... και λιγες παραπανω οκ.
οταν φτανεις στην ουσια ομως, ξεκιναει τα συμφωνα και τις ντριπλες... χωρις να το αρνειται.
ουτε σε μας κανεις.Δε μου κάνετε.
μην αγχώνεσαι, βίζιτες κάνει.πριγκηπα η τυπισσα γουσταρει μπλαμπλα απλα, λες και το συγκεκριμενο site ειναι για chat... δεν της φτανουν τα αλλα.
σαν τις χαζογκομενες που τις εχεις "φιλες" στο facebook και σου στελνουν, κανε με follow και στα insta, tiktok και ενα καρω αλλες μαλακιες που βρισκουν καθε λιγο και λιγακι, για να βλεπεις τις ιδιες μαλακιες που ποσταρουν στο πρωτο... και λιγες παραπανω οκ.
οταν φτανεις στην ουσια ομως, ξεκιναει τα συμφωνα και τις ντριπλες... χωρις να το αρνειται.