Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Βαλε λιγο παγο στη ρωγα να ερεθιστει και βγαλε αλλη μια φωτο γιατι νομιζω οτι δεν εχεις τπτ
Βαλε λιγο παγο στη ρωγα να ερεθιστει και βγαλε αλλη μια φωτο γιατι νομιζω οτι δεν εχεις τπτ
Μα δεν είμαι χοντρός.πεντε κιλά παραπάνω ν έχω.
Είμαι 1.84 και 96 . ευχαριστώ για τις απαντήσεις . σκοπός που άνοιξα το θέμα είναι για να μάθω αν κάνεις το έκανε τσάμπα σε δημόσιο νοσοκομείο .25 πανω απο το κανονικο σου εισαι σιγουρα. :S :S :S
τύπε αν έπαιζε αυτό θα είχα κάτι βυζιά μέχρι το πάτωμα :SKaι η φουντα δημιουργει γυναικομαστια
Αν έχει κανείς εμπειρία από δημόσιο νοσοκομείο ας πςι
τύπε αν έπαιζε αυτό θα είχα κάτι βυζιά μέχρι το πάτωμα :S
τυπε μπορει η φαντα που πινουμε για τα ακαποτα να κανει καλο και στη γυναικομαστια απο φουντα
τύπε φάντα για τα πάντα
Χαχα σιγά την φωτο ρε φίλε..άλλη εδώ δείχνουν τις γυναίκες τους και δεν τρέχει μια.τυπε το σκεφτηκες καλα πριν βαλεις προσωπικη σου φωτογραφια στο μπου; :S :S :S
τύπε φάντα για τα πάντα
τύπε, ο βυζοτύπος θέλει να τα αφαιρέσει όχι να πάρει σουτιέν :S :SΕίχε βάλει παλιά ένα ντοκιμαντέρ ο σκαι για το θέμα.
Δεν μπορώ να το βρω. Μάλιστα ήταν ένας τύπος που είχε μαγαζί και πούλαγε σουτιέν για άντρες, σαν ραφείο ήταν,
αφού έπαιρνε τις διαστάσεις. Παραγωγή discovery channel ή bbc πρέπει να ήταν.
την ανακαλυψε ο χιτλερ τυπεφαρμακο κατ'ευθειαν απο τη μητερα φυση τυπε
τύπε, ο βυζοτύπος θέλει να τα αφαιρέσει όχι να πάρει σουτιέν :S :S
τύπε, ο βυζοτύπος θέλει να τα αφαιρέσει όχι να πάρει σουτιέν :S :S
Είχε βάλει παλιά ένα ντοκιμαντέρ ο σκαι για το θέμα.
Δεν μπορώ να το βρω. Μάλιστα ήταν ένας τύπος που είχε μαγαζί και πούλαγε σουτιέν για άντρες, σαν ραφείο ήταν,
αφού έπαιρνε τις διαστάσεις. Παραγωγή discovery channel ή bbc πρέπει να ήταν.