BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ε δεν την πολυθυμαμαι την ιστορια...
υγ: προσεχε τι ευχεσαι κ περιμενεις χαχαχα
...λογικο να μην τη θυμασαι...ειναι πλεον μπαγιατικια η ιστορια...αλλο αν εγω μολις σημερα αντιληφθηκα την παρουσια της....φανταζομαι οτι παει για 'σικουελ'τωρα...Επισης ωραιο μυθιστορημα θα ηταν το...Freddy vs Bite me i am fresh....and hard as steel....or sweet like chocolate? ;) ;)ε δεν την πολυθυμαμαι την ιστορια...
εισαι και βιτσιοζος τρομαρα σου...Γεια σου Βite!Tι κανεις?Ωραια ιστορια ε?Αδικειται ο φιλος που την εγραψε...επρεπε να καμει στροφη προς το χολυγουντ!!!...ΥΓ:Μου ελειψαν οι καβγαδες μας...ακομα περιμενω τα μαστιγια ;) ;)
...it is nice to be like ice,i will eat you in one slice...δεν ηξερα οτι κυκλοφορεις και σε εκδοση παγωτου...θα σε γλυψω μεχρι να λοιωσεις...η cold as ice...
να το γυρισουμε κ σε ταινια αμα ειναι να κανει επιτυχια
...it is nice to be like ice,i will eat you in one slice...δεν ηξερα οτι κυκλοφορεις και σε εκδοση παγωτου...θα σε γλυψω μεχρι να λοιωσεις...
...σε 'ειδος' πληρωμη δεχεσαι?πχ μια εκδρομη,μια προσκληση για φαγητο...λεμε τωρα...
οκ αλλα ειμαι ακριβη... σεκοντ κ ευρω
οκ αλλα ειμαι ακριβη... σεκοντ κ ευρω
...σε 'ειδος' πληρωμη δεχεσαι?πχ μια εκδρομη,μια προσκληση για φαγητο...λεμε τωρα...
αυτο το κρινουν οι αλλοι...δεν ειμαι ουτε το καλυτερο παιδι ουτε και ο χειροτερος...εχω παντα καλη προθεση αλλα παρασυρομαι απο τα παθη και κανω λαθη...δεν μπορω να πω περισσοτερα σε δημοσιο φορουμ...αν ενδιαφεσαι να μαθεις για μενα περισσοτερα μονο σε PM θα τα λαλησω... ;)μαλιστα κ αυτο μονο για προκαταρκτικα φαντασου...
α δε ξερω... αμα εισαι καλο παιδι μπορει να κανω παραχωρηση
Τα λες εσύ, αλλά κάνουν ότι δεν ακούνε...Με ενα αρλεκιν ξεχνιεσαι...
Σιγά ρε BiteMe!
3.600 την ώρα?
Ποιά είσαι κορίτσι μου?
γιορ γουελκομ μικρε γλυκε μου διαβολεμερσι χρυσε μου δολοφονε
...οχι δε το ξερω...το ξες εσυ?τι λεει?πολυ το συμπαθεις αυτο το τοπικ με φαινεται...
δεν ξες το τραγουδακι του γιοκαρινη? τι γουσταρουν περισσοτερο οι γκομενες?