Νέα

Μηχανολόγος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο ηλεκτρολογος δεν λεγεται ΚΑΙ ηλεκτρολογος μηχανικος.

Αυτος που βγαινει απο το ΤΕΙ λεγεται ηλεκτρολογος, αυτος που βγαινει απο το ΑΕΙ λεγεται ηλεκτρολογος μηχανικος.

Εχει διαφορα.

εγω που ειμαι απο ΤΕΙ το πτυχιο μου λεει Μηχανολογος Μηχανικος Τ.Ε.!

τωρα τι λετε εσεις.... :cheesy:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι αυτο ειναι αληθεια... η χαρα των γυναικων ειναι η σχολη σας
κ των ημμυ :cheesy: :P

- Η Bite?
- Μα αυτη ητο κουμπουρα! εμπαινε στο bourdela.com

- Κυριε καθηγηταααααααααααα !  :2funny: :2funny:
χαχαχαχχαχαχαχαχαχαα

κομπλεξικοι μηχ μηχ... *P

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εννόω οτι σα μηχανολογος που σπουδαζα καναμε μαθημα στο αμφιθεατρο 100 αντρες 1 γυναικα  :rockon: :rockon: :rockon:

αστα να πανε φιλε μου!!

εμεις ειχαμε 4 απο τις οποιες οι 3 ηταν σαν αντρες!!! :grin:

λαθος σχολη διαλεξαμε!!!!!

OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Δε θα ξεχασω ατακα του καθηγητη που μας εκανε μηχανικη.Ειμαστε τωρα στο αμφιθεατρο καμια 50αρια αντρες και καμια γυναικα!οποτε σκαει μια τυπισα και σηκωνεται ολη η αιθουσα. 'Ω επιτελους μια γυναικα '..Οποτε γυρναει ο καθηγητης την κοιταει και λεει, πως κανεται ετσι μπαζο ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:  Περιττο να σας πω οτι μια που μπηκε και μια που βγηκε η κοπελα

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δε θα ξεχασω ατακα του καθηγητη που μας εκανε μηχανικη.Ειμαστε τωρα στο αμφιθεατρο καμια 50αρια αντρες και καμια γυναικα!οποτε σκαει μια τυπισα και σηκωνεται ολη η αιθουσα. 'Ω επιτελους μια γυναικα '..Οποτε γυρναει ο καθηγητης την κοιταει και λεει, πως κανεται ετσι μπαζο ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:  Περιττο να σας πω οτι μια που μπηκε και μια που βγηκε η κοπελα

στην αναβροχια καλο ειναι και το χαλαζι!!!

χαχαχα

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
στους πολιτικους μηχ. ειχαμε λιγες αλλα μουναρες

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο ηλεκτρολογος δεν λεγεται ΚΑΙ ηλεκτρολογος μηχανικος.

Αυτος που βγαινει απο το ΤΕΙ λεγεται ηλεκτρολογος, αυτος που βγαινει απο το ΑΕΙ λεγεται ηλεκτρολογος μηχανικος.

Εχει διαφορα.

Ολοι οι απόφοιτοι της ΣΤΕΦ των ΤΕΙ λέγονται ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΕ, αγαπητοί. Ηλεκτρολόγος είναι ενας απόφοιτος Γυμνασίου ή Λυκείου

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
εγω δηλωνω μηχανολογος μηχανικος !! παλια η σχολη ηταν ηλεκτρολογος-μηχανολογος ! μετα ''εσπασε'' και εγινε ηλεκτρολογος μηχανικος και μηχανικος υπολογιστων ! και η αλλη η σχολη εγινε μηχανολογος μηχανικος σκετο !! οσων αφορα γυναικες οι σχολες αυτες δε φημιζονται για τις καλες γκομενες !! οι πολιτικοι βεβαια εχουν πιο καλες απο ολους !!! :rockon:

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω δηλωνω μηχανολογος μηχανικος !! παλια η σχολη ηταν ηλεκτρολογος-μηχανολογος ! μετα ''εσπασε'' και εγινε ηλεκτρολογος μηχανικος και μηχανικος υπολογιστων ! και η αλλη η σχολη εγινε μηχανολογος μηχανικος σκετο !! οσων αφορα γυναικες οι σχολες αυτες δε φημιζονται για τις καλες γκομενες !! οι πολιτικοι βεβαια εχουν πιο καλες απο ολους !!! :rockon:

τελικα ειμαστε οντως πολλοι μηχανικοι εδω.....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παρων μαγκες  :grin: :grin: :grin: :grin: ναι κι εγω μια απο τα ιδια... 2ο ετος πολυτεχνειο στις βρυξελλες. εδω το συστημα ειναι διαφορετικο και δεν εχω ακομα καποια ειδικοτητα. σκεφτομαι η για χημικος μηχανικος η για φυσικος μηχανικος (αυτο δεν υπαρχει στην ελλαδα)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλώς το Βαγγέλακα :boobies:

wolf(1)

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Άλλος ένας μηχανολόγος στην ομήγυρη..
Έχω να δηλώσω ότι για εμάς η γκόμενα στο αμφιθέατρο ήταν κάτι σαν τα UFO, πολλοί λένε ότι έχουν δει αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις…
Κάτι ζοφερές μιστακοφόρες, κατ’ επίφαση γυναίκες που έφεραν το ύφος των 3.000 καρδιναλίων και έκαναν το βαρύ πεπόνι σε κάθε τυπάκι που στην αναβροχιά έκανε τον ηρωισμό πέρασαν την καλλίτερη περίοδο της ζωής τους εκεί…
Στην συνέχεια βέβαια έφαγαν τρελή ήττα καθώς με την επάνοδο στην εργασιακή πραγματικότητα ανακάλυψαν ότι ο φυσιολογικός κόσμος τις έχει γραμμένες στα αρχίδια του… Τι να λέει όμως…
Εν κατακλείδι σύντροφοι η σχολή ήταν τρελή αρρώστια…
Μηχανολογοι μηχανικοι uber alles!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom