Νέα

Μηχανή και μπουρδέλα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πορνερ

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
42
Πόντοι
0
Μύστες καλησπέρα,

Εσείς που έχετε μηχανή αξίας άνω των 6-8 χιλιάδων ευρώ, τις παρκάρετε έξω από τα μπουρδέλα;

Έχετε κάποια σημεία που δε φοβάστε να τις αφήσετε;

Πάτε με τα μέσα;

:coffee:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.222
Πόντοι
456
Μύστες καλησπέρα,

Εσείς που έχετε μηχανή αξίας άνω των 6-8 χιλιάδων ευρώ, τις παρκάρετε έξω από τα μπουρδέλα;

Πάτε με τα μέσα;

παντα με πορνομηχανακι του χιλιαρικου, σε περιεργες περιοχες.
τα καλα σε παρκινγκ οπωσδηποτε.

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
622
Πόντοι
81
Μύστες καλησπέρα,

Πάτε με τα μέσα;

Κλειδαριά δισκοφρένου,συναγερμό και ο Θεός βοηθός!
Αν πηγαίνεις νωρίς,δηλαδή ή πρωί ή απόγευμα μέχρι τις 7-8 το βράδυ δεν έχεις ιδιαίτερο κίνδυνο,διότι έχει κυκλοφορία.Οι κλέφτες θέλουν χρόνο και ξέρουν ότι στα μπουρδέλα δεν κάθεσαι 1 ώρα.Μπαίνεις και βγαίνεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.Το πρόβλημα είναι αν κάνεις "τσάρκα" και πρέπει να έχεις κοντά τη μηχανή.Να μην είσαι π.χ στο 54 κι έχεις αφήσει τη μηχανή στο 71....Πάντως δεν έχω ακούσει για κλοπή μηχανής στη Φυλής,ίσως είναι πιο ασφαλές σημείο από άλλα διότι έχει και πολλούς προστάτες που επιτηρούν και σίγουρα δε θέλουν να έρθει η ΕΛ.ΑΣ να ελέγξει περίπτωση κλοπής...

petros_sketo

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
10.254
Πόντοι
1.336
Πληρώνω όσο όσο να δω βίντεο να γαμάει μύστης σε ρδελο,να ακούει τον συναγερμό να χτυπάει και να πετιέται έξω με την τσαπού καγκελο!

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
162
Πόντοι
1

Εκεί που οι άλλοι βλέπουν πρόβλημα μερικοί βλέπουν μια επιχειρηματική κίνηση! Μήπως να φτιάξει το bou ένα πακέτο για τους μπουρδελιάρηδες? Το πορνομηχανάκι μου κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον!! :2funny::2funny:

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
622
Πόντοι
81
Πληρώνω όσο όσο να δω βίντεο να γαμάει μύστης σε ρδελο,να ακούει τον συναγερμό να χτυπάει και να πετιέται έξω με την τσαπού καγκελο!
Μόλις ακούσεις το συναγερμό της μηχανής σου θα σου πέσει με τη μία.

OP
OP
Πορνερ

Πορνερ

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
42
Πόντοι
0
Και εγώ θέλω να πιστεύω οτι στη Φυλής δεν υπάρχει θέμα, γενικά υπάρχει κίνηση όλη την ώρα και δεν έχω δει ποτέ να συμβαίνει κάτι

OP
OP
Πορνερ

Πορνερ

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
42
Πόντοι
0
Έχουμε τεράστια ανάγκη πορνόπαπο του χιλιάρικου για ανέμελες περιηγήσεις στην πιάτσα…

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.809
Πόντοι
31.348
Μύστες καλησπέρα,

Πάτε με τα μέσα;

Εγώ οταν πάω με μηχανή την πατάω πάντα σε μαγαζιά πακιστανών που είναι ανοιχτά

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.526
Πόντοι
201
Γιατί απλώς δεν πας με τα μέσα; Ή δεν την αφήνεις σε ένα πάρκινγκ για 2 ώρες; Αξίζει τόσο άγχος; Να πηγαίνεις μπουρδελότσαρκα ή να γαμάς την άλλη και να σκέφτεσαι μην σου σουφρώσουν τη μηχανή;

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
343
Πόντοι
20
Πριν κανά 6άρι μήνες, μπορεί και παραπάνω είδα 2 Αλβανορουμανόφατσες να χτυπάνε ένα αμάξι. Μπουνιές στα τζάμια και κλωτσιές στις ρόδες.
Ήταν παρκαρισμένο στην γνωστή εκατομμυριοκατουρημενη γωνία ακριβώς έξω από την πόρτα των Φυλής 72.
Εγώ ερχόμουν απο τα κεντρικά και οπως πλησίαζα οι τύποι σταμάτησαν και ο ένας στήθηκε απέναντι μου μοστράροντας τα μπράτσα του σαν να προετοιμαζόταν για καυγά.
Συνέχισα προς τα κάτω και μπηκα στο 66. Γύρισα να δω και είχαν γυρίσει και με κοίταγαν και οι 2.
Όταν μπήκα στο 66 συνέχισαν το έργο τους.
Μετά που βγήκα συνέχιζαν με κλωτσιές και μπουνιές στο αμάξι.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
966
Πόντοι
81
Το καλύτερο είναι με μηχανή στα μπουρδέλα.Αν βαριέσαι και πλήττεις αφήνεις τα κλειδιά επάνω,φυλάς καρτέρι και μπαγλαρωνεις το πρεζακι που θα σκάσει μύτη σε 2 λεπτά να στην κλέψει.Αλλα καλού κακού να φοράς τσίγκινο σωβρακακι και να ξέρεις πολεμικές τέχνες.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
966
Πόντοι
81
Κλειδαριά δισκοφρένου,συναγερμό και ο Θεός βοηθός!
Αν πηγαίνεις νωρίς,δηλαδή ή πρωί ή απόγευμα μέχρι τις 7-8 το βράδυ δεν έχεις ιδιαίτερο κίνδυνο,διότι έχει κυκλοφορία.Οι κλέφτες θέλουν χρόνο και ξέρουν ότι στα μπουρδέλα δεν κάθεσαι 1 ώρα.Μπαίνεις και βγαίνεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.Το πρόβλημα είναι αν κάνεις "τσάρκα" και πρέπει να έχεις κοντά τη μηχανή.Να μην είσαι π.χ στο 54 κι έχεις αφήσει τη μηχανή στο 71....Πάντως δεν έχω ακούσει για κλοπή μηχανής στη Φυλής,ίσως είναι πιο ασφαλές σημείο από άλλα διότι έχει και πολλούς προστάτες που επιτηρούν και σίγουρα δε θέλουν να έρθει η ΕΛ.ΑΣ να ελέγξει περίπτωση κλοπής...
Αφήνεις την μηχανή σε μαγαζί ανοιχτό που έχει αρκετή κίνηση πάνω στην Αχαρνών και ανεβαίνεις 2,3 τετράγωνα με τα πόδια,δεν τρέχει κάτι.Χιλιες φορές έτσι από παρατημένη σε στενά που δεν περνάει άνθρωπος συχνά.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι τα πουστρόνια που την έχουν βάλει στο μάτι,εκεί δεν γλιτώνεις εκτός αν έχεις κλειστό γκαράζ και όπου πας την βλέπεις κάτι σχεδόν απίθανο για Αθήνα.Ή έχεις 2ο μηχανάκι

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Μύστες καλησπέρα,

Πάτε με τα μέσα;

το μόνο πρόβλημα είναι κάτι γάτες που ανεβαίνουν πάνω στη σέλα. Μετά το χύσιμο πάς να κάτσεις στη σέλα και είναι γεμάτη πατημασιές.

asotos20

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
0
Μύστες καλησπέρα,

Πάτε με τα μέσα;

Σιγά το μηχανάκι ρε φιλε

asotos20

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
0
Φίλε μου δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα, οπότε άμα το κλέψουν η το διαλύσουν θα έχω θέμα. . .
Ok respect, και εγώ στη ίδια φάση είμαι.. αλλά δε πιστεύω ότι άμα το αφήσεις ένα 20 λεπτό θα στο κλέψουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom