You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μηχανή και μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Πορνερ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.222
- Πόντοι
- 456
παντα με πορνομηχανακι του χιλιαρικου, σε περιεργες περιοχες.Μύστες καλησπέρα,
Εσείς που έχετε μηχανή αξίας άνω των 6-8 χιλιάδων ευρώ, τις παρκάρετε έξω από τα μπουρδέλα;
Έχετε κάποια σημεία που δε φοβάστε να τις αφήσετε;
Πάτε με τα μέσα;
τα καλα σε παρκινγκ οπωσδηποτε.
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.255
- Πόντοι
- 456
Εγω μπαινω μαρσάροντας με την μηχανη μεσα στο μπουρδελο
Wolf21
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 622
- Πόντοι
- 81
Κλειδαριά δισκοφρένου,συναγερμό και ο Θεός βοηθός!Μύστες καλησπέρα,
Εσείς που έχετε μηχανή αξίας άνω των 6-8 χιλιάδων ευρώ, τις παρκάρετε έξω από τα μπουρδέλα;
Πάτε με τα μέσα;
Αν πηγαίνεις νωρίς,δηλαδή ή πρωί ή απόγευμα μέχρι τις 7-8 το βράδυ δεν έχεις ιδιαίτερο κίνδυνο,διότι έχει κυκλοφορία.Οι κλέφτες θέλουν χρόνο και ξέρουν ότι στα μπουρδέλα δεν κάθεσαι 1 ώρα.Μπαίνεις και βγαίνεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.Το πρόβλημα είναι αν κάνεις "τσάρκα" και πρέπει να έχεις κοντά τη μηχανή.Να μην είσαι π.χ στο 54 κι έχεις αφήσει τη μηχανή στο 71....Πάντως δεν έχω ακούσει για κλοπή μηχανής στη Φυλής,ίσως είναι πιο ασφαλές σημείο από άλλα διότι έχει και πολλούς προστάτες που επιτηρούν και σίγουρα δε θέλουν να έρθει η ΕΛ.ΑΣ να ελέγξει περίπτωση κλοπής...
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Να κ ένας λόγος που αν τελειώνεις γρήγορα είναι καλό..
Δεν προλαβαίνει ο κλέφτης να σου σηκώσει το μοτορι
Δεν προλαβαίνει ο κλέφτης να σου σηκώσει το μοτορι
petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.254
- Πόντοι
- 1.336
Πληρώνω όσο όσο να δω βίντεο να γαμάει μύστης σε ρδελο,να ακούει τον συναγερμό να χτυπάει και να πετιέται έξω με την τσαπού καγκελο!
παντα με πορνομηχανακι του χιλιαρικου, σε περιεργες περιοχες.
Εκεί που οι άλλοι βλέπουν πρόβλημα μερικοί βλέπουν μια επιχειρηματική κίνηση! Μήπως να φτιάξει το bou ένα πακέτο για τους μπουρδελιάρηδες? Το πορνομηχανάκι μου κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον!!
Wolf21
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 622
- Πόντοι
- 81
Μόλις ακούσεις το συναγερμό της μηχανής σου θα σου πέσει με τη μία.Πληρώνω όσο όσο να δω βίντεο να γαμάει μύστης σε ρδελο,να ακούει τον συναγερμό να χτυπάει και να πετιέται έξω με την τσαπού καγκελο!
Πορνερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Έχουμε τεράστια ανάγκη πορνόπαπο του χιλιάρικου για ανέμελες περιηγήσεις στην πιάτσα…παντα με πορνομηχανακι του χιλιαρικου, σε περιεργες περιοχες.
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
Εγώ οταν πάω με μηχανή την πατάω πάντα σε μαγαζιά πακιστανών που είναι ανοιχτάΜύστες καλησπέρα,
Πάτε με τα μέσα;
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 343
- Πόντοι
- 20
Πριν κανά 6άρι μήνες, μπορεί και παραπάνω είδα 2 Αλβανορουμανόφατσες να χτυπάνε ένα αμάξι. Μπουνιές στα τζάμια και κλωτσιές στις ρόδες.
Ήταν παρκαρισμένο στην γνωστή εκατομμυριοκατουρημενη γωνία ακριβώς έξω από την πόρτα των Φυλής 72.
Εγώ ερχόμουν απο τα κεντρικά και οπως πλησίαζα οι τύποι σταμάτησαν και ο ένας στήθηκε απέναντι μου μοστράροντας τα μπράτσα του σαν να προετοιμαζόταν για καυγά.
Συνέχισα προς τα κάτω και μπηκα στο 66. Γύρισα να δω και είχαν γυρίσει και με κοίταγαν και οι 2.
Όταν μπήκα στο 66 συνέχισαν το έργο τους.
Μετά που βγήκα συνέχιζαν με κλωτσιές και μπουνιές στο αμάξι.
Ήταν παρκαρισμένο στην γνωστή εκατομμυριοκατουρημενη γωνία ακριβώς έξω από την πόρτα των Φυλής 72.
Εγώ ερχόμουν απο τα κεντρικά και οπως πλησίαζα οι τύποι σταμάτησαν και ο ένας στήθηκε απέναντι μου μοστράροντας τα μπράτσα του σαν να προετοιμαζόταν για καυγά.
Συνέχισα προς τα κάτω και μπηκα στο 66. Γύρισα να δω και είχαν γυρίσει και με κοίταγαν και οι 2.
Όταν μπήκα στο 66 συνέχισαν το έργο τους.
Μετά που βγήκα συνέχιζαν με κλωτσιές και μπουνιές στο αμάξι.
Katikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 966
- Πόντοι
- 81
Το καλύτερο είναι με μηχανή στα μπουρδέλα.Αν βαριέσαι και πλήττεις αφήνεις τα κλειδιά επάνω,φυλάς καρτέρι και μπαγλαρωνεις το πρεζακι που θα σκάσει μύτη σε 2 λεπτά να στην κλέψει.Αλλα καλού κακού να φοράς τσίγκινο σωβρακακι και να ξέρεις πολεμικές τέχνες.
Katikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 966
- Πόντοι
- 81
Αφήνεις την μηχανή σε μαγαζί ανοιχτό που έχει αρκετή κίνηση πάνω στην Αχαρνών και ανεβαίνεις 2,3 τετράγωνα με τα πόδια,δεν τρέχει κάτι.Χιλιες φορές έτσι από παρατημένη σε στενά που δεν περνάει άνθρωπος συχνά.Κλειδαριά δισκοφρένου,συναγερμό και ο Θεός βοηθός!
Αν πηγαίνεις νωρίς,δηλαδή ή πρωί ή απόγευμα μέχρι τις 7-8 το βράδυ δεν έχεις ιδιαίτερο κίνδυνο,διότι έχει κυκλοφορία.Οι κλέφτες θέλουν χρόνο και ξέρουν ότι στα μπουρδέλα δεν κάθεσαι 1 ώρα.Μπαίνεις και βγαίνεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.Το πρόβλημα είναι αν κάνεις "τσάρκα" και πρέπει να έχεις κοντά τη μηχανή.Να μην είσαι π.χ στο 54 κι έχεις αφήσει τη μηχανή στο 71....Πάντως δεν έχω ακούσει για κλοπή μηχανής στη Φυλής,ίσως είναι πιο ασφαλές σημείο από άλλα διότι έχει και πολλούς προστάτες που επιτηρούν και σίγουρα δε θέλουν να έρθει η ΕΛ.ΑΣ να ελέγξει περίπτωση κλοπής...
Το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι τα πουστρόνια που την έχουν βάλει στο μάτι,εκεί δεν γλιτώνεις εκτός αν έχεις κλειστό γκαράζ και όπου πας την βλέπεις κάτι σχεδόν απίθανο για Αθήνα.Ή έχεις 2ο μηχανάκι
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
το μόνο πρόβλημα είναι κάτι γάτες που ανεβαίνουν πάνω στη σέλα. Μετά το χύσιμο πάς να κάτσεις στη σέλα και είναι γεμάτη πατημασιές.Μύστες καλησπέρα,
Πάτε με τα μέσα;
asotos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
Σιγά το μηχανάκι ρε φιλεΜύστες καλησπέρα,
Πάτε με τα μέσα;
Πορνερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα, οπότε άμα το κλέψουν η το διαλύσουν θα έχω θέμα. . .Σιγά το μηχανάκι ρε φιλε
asotos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
Ok respect, και εγώ στη ίδια φάση είμαι.. αλλά δε πιστεύω ότι άμα το αφήσεις ένα 20 λεπτό θα στο κλέψουν.Φίλε μου δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα, οπότε άμα το κλέψουν η το διαλύσουν θα έχω θέμα. . .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 13K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 146