You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μηχανές αποτρίχωσης για πέος / όρχεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 133
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Θα σου συνιστούσα φίλε μου να ξεκινήσεις με κάτι οικονομικό.
Εγώ προσωπικά εχω αυτή την μηχανή
Philips BG105/10 Ξυριστική Μηχανή Σώματος με Απλές Μπαταρίες
Βρες τιμές για Philips BG105/10 Ξυριστική Μηχανή Σώματος με Απλές Μπαταρίες σε 48 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!www.skroutz.gr
Βέβαια θέλει τον τρόπο της. Τι εννοώ. Μην αφήσεις να γίνει το μαλί "Φούντα" εκεί κατω, γιατι τότε είναι που "μπουκώνει" το ξυραφακι και μπορεί να σου κάνει μικρή πληγή". Εάν την χρησιμοποιέις μια φορά την εβδομαδα, κατα τη διάρκεια του μπάνιου με λίγο σαπουνακι, (είναι αδιάβροχη) πιστεύω θα σε καλύψει.
Μην γράφεις σαπούνι εδω μέσα ρε τύπε, εδω ολοι είναι βαρβάτοι, δεν βλέπεις; Ο ένας με φαλτσέτα , ο άλλος με μπαλτά , ο τρίτος με καμινέτο, ένας έγραψε μόνο ξυράφι και καπάκι πρόσθεσε ότι όταν τελειώνει τα γυαλίζει με βενζινόκολλα και τα περνάει κ με γυαλόχαρτο . Γελάνε με εμενα που έχω μηχανή , έβαλες και εσύ και το σαπούνι.... θα μας βγάλουν στα μανταλάκια ????
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Kavlicious
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2020
- Like
- 393
- Πόντοι
- 20
Εγω μια φορα χρησιμοποιω αυτα της Romed ή της Uniglove, τα οποια ειναι χειρουργικα και τα χρησιμοποιουσα στα τατου. Δεν αφηνει τιποτα και δεν εχω σφαχτει ποτε.Τι έχετε πάθει όλοι με το ξυράφι; Μόνο εγώ είμαι άχρηστος και κόβομαι; Ρε παιδιά μήπως δεν έχετε καταλάβει; Να το πω χύμα; την πούτσα και τα αρχιδια θέλω να ξυρίσω όχι τα πόδια μου . Δλδ βάζετε εσεις εκει ξυράφι και δεν γεμίζει η ντουζιέρα αίμα ;
Συνημμένα
Μουτρο οπου σταθεις και οπου βρεθεις εμενα ονειρευεσαι παντως.Μέλος @Alanio γνωστός κι ως βιτάμ προσφέρει αποτρίχωση αρχιδιών με τη μέθοδο "τρίχα-τρίχα με το δόντι" όποιος ενδιαφέρεται ας του στείλει πμ...χαπι εντ δωρεάν...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Τυπάρα όλο το σάι σ'αγαπάει...Μουτρο οπου σταθεις και οπου βρεθεις εμενα ονειρευεσαι παντως.
Autokinitas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 642
- Πόντοι
- 301
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση για κανένα λόγο,αν πατήσεις αναζήτηση δερματολογική κλινική αποτρίχωση - γεννητικά όργανα θα βρεις αρκετούς που κάνουν κανονικοτατα με κόστος αναλόγως την συμφωνία που θα κάνειςΤυπε laser στα αρχιδια πως γίνεται?? ?
Autokinitas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 642
- Πόντοι
- 301
Το έγραψα και απάντηση σε άλλον δεν θέλω να κάνω διαφήμιση για κανένα λόγο, αν κάνεις μια αναζήτηση δερματολογική κλινική αποτρίχωση - γεννητικά όργανα θα βρεις , το κόστος είναι περίπου 60€ η συνεδρία στην αρχή τις 4-6 θα τις κάνεις περίπου με κενό 1,5-2 μήνες μετά αραιώνουν , από πόνο εγώ ένα μικρό τσιμπιμα ένιωθα την ώρα που το έκανα τώρα όλα καλά παίζει ρόλο το τύπο τρίχες έχει ο καθένας, ελπίζω να βοήθησαΠες λεπτομέρειες ρε φίλε, που, πόσο, πόσες φορές, πονέσεις;
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Δεν ξέρω τι γράφουν όλοι οι βάρβαροι εδώ για ξυράφια και φαλσετες ? εγώ πηγαίνω και μου κάνουν lesser στις αρχές πήγα κάποιες φορές σχετικά κοντά τώρα πηγαίνω μια φορά στους τέσσερις μήνες όλα καλά , στοιχίζει λίγο παραπάνω αλλά έχω και τα δύο κεφάλια μου ? ήσυχα.
Μακριά από τέτοιου είδους μεθόδους τύπε μου!
Μαθηματικά αποδεδειγμένο πως ύστερα από κάποια έτη υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να παρουσιαστεί καρκίνος στην ευρύτερη περιοχή.. στην καλυτέρα να ΜΗΝ μπορείς να κάνεις παιδιά!
Να πω & γω την εμπειρία μου.
Ξεκίνησα με μηχανή κουρέματος.
Βγάζω το σχαράκι από τη μηχανή & ξεκινάω. Κόπηκα & τρόμαξα από την πληγή. Πότε ξανά.
Τελικά κατέληξα στο ξυράφι σαν την πιο ασφαλή επιλογή.
Μπάνιο, σαπούνισμα δυο φορές της περιοχής για να μαλακωσουν οι τριχούλες & μετά με ξυραφάκι.
Ξέπλυμα & σαπούνισμα πάλι.
Στο τέλος βάζω άφτερ σέιβ. Νιβέα.
Αρέσει στο κορίτσι...
Βγάζω το σχαράκι από τη μηχανή & ξεκινάω. Κόπηκα & τρόμαξα από την πληγή. Πότε ξανά.
Μπάνιο, σαπούνισμα δυο φορές της περιοχής για να μαλακωσουν οι τριχούλες & μετά με ξυραφάκι.
Αρέσει στο κορίτσι...
Εγω μια φορα χρησιμοποιω αυτα της Romed ή της Uniglove, τα οποια ειναι χειρουργικα και τα χρησιμοποιουσα στα τατου. Δεν αφηνει τιποτα και δεν εχω σφαχτει ποτε.
Ωραία συμβουλή, πάντα ήθελα να ζήσω για λίγα λεπτα σαν τους γιατρούς στο γκέις ανάτομη
Μακριά από τέτοιου είδους μεθόδους τύπε μου!
Μαθηματικά αποδεδειγμένο πως ύστερα από κάποια έτη υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να παρουσιαστεί καρκίνος στην ευρύτερη περιοχή.. στην καλυτέρα να ΜΗΝ μπορείς να κάνεις παιδιά!
Αρνητής Laser ??????
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.792
- Πόντοι
- 3.506
Παρομοίως.Να πω & γω την εμπειρία μου.
Αρέσει στο κορίτσι...
Θέλει προσοχή γιατί έτσι εκτίθεσαι σε ΣΜΝ ειδικά στα κονδυλώματα.μια φορα το εκανα και κόπηκα σε 700 σημεία στα αρχιδια μου , αν συνέχιζα δεν θα είχα ούτε 1 :-)
Ξέχασες ένα ρο στο ΓκρέιςΩραία συμβουλή, πάντα ήθελα να ζήσω για λίγα λεπτα σαν τους γιατρούς στο γκέις ανάτομη
aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.301
- Πόντοι
- 446
Εγώ περνάω τα παπαρια μου με την κουρευτικη του γκαζόν. Κατευχαριστημενος...
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Το αποδεχειγμενο πως το λες; Γνωρίζεις κατι ή απλα πιστεύεις οτι δεν ειναι καλο;Μακριά από τέτοιου είδους μεθόδους τύπε μου!
Χαχαχα τι λες ?Τι έχετε πάθει όλοι με το ξυράφι; Μόνο εγώ είμαι άχρηστος και κόβομαι; Ρε παιδιά μήπως δεν έχετε καταλάβει; Να το πω χύμα; την πούτσα και τα αρχιδια θέλω να ξυρίσω όχι τα πόδια μου . Δλδ βάζετε εσεις εκει ξυράφι και δεν γεμίζει η ντουζιέρα αίμα ;
Ζ στο νερό για αρκετή ώρα σαπούνι να μαλακώσουν οι τρίχες ...ξανά ζεστό νερό ..και ξυραφάκι απαλά ....εάν έχεις δάσος άστο καλυτεραΧαχαχα τι λες ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 186
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις