Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Μόνο φαλτσέτα...
Ξυραφι και παλι ξυραφι. Μετα βαζω κρεμα της ΝΙVEA (την ιδια που ξυριζομαι και στο προσωπο) για να μαλακωσει καπως.
Παντως ρε παιδες, οταν ξυριζεστε παντου, και οταν σας βγαινουν οι πρωτες τριχες, δεν ξυνεστε συνεχεια;
Βάλε φωτιστικό οινόπνευμα και όταν γαμας , από την τριβή θα ανάψει και θα φας μουνι φλαμπε ???Άκου τί θα κάνεις τύπε μου.. με το που τελειώνεις το ξύρισμα στην ευρύτερη περιοχή της πούτσας όπως είναι φυσικό θα αισθάνεσαι ένα κάψιμο, κοκκινίλες κτλ... κατευθείαν θα βάλεις οινόπνευμα (ΝΑΙ σε καίει αλλά κάνει τρομερή δουλειά δοκιμασμένο χρόνια) όσον αφορά την φαγούρα των πρώτων ημερών... ακριβώς το ίδιο.. οινόπνευμα κάθε φορά που αισθάνεσαι φαγούρα ΠΟΤΕ χέρι !
Μέσα σε 5-7 ημέρες που έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν κάπως οι τρίχες θα είσαι κομπλέ μετέπειτα!
Με μηχανή έχω κοπεί πολύ λίγες φορεςΕγώ χρησιμοποιώ το ίδιο ξυράφι παραδοσιακού ξυρίσματος που έχω για τα γένια, απλά έχω άλλες λεπίδες λιγότερο επιθετικές για την περιοχή κάτω. Μια φορά κατάφερα να κοπώ κι αυτό ελάχιστα και γιατί πήγαινα γυρεύοντας. Αν είσαι προσεκτικός θα είσαι οκ. Αν είσαι ατζαμής θα κοπείς με ότι και να χρησιμοποιήσεις.
Θα το δοκιμασω, ευχαριστω. Παντα χερι εβαζα και καμια φορα ειχα καποιες πληγες. Γι αυτο εβαζα κρεμα της NIVEAΆκου τί θα κάνεις τύπε μου.. με το που τελειώνεις το ξύρισμα στην ευρύτερη περιοχή της πούτσας όπως είναι φυσικό θα αισθάνεσαι ένα κάψιμο, κοκκινίλες κτλ... κατευθείαν θα βάλεις οινόπνευμα (ΝΑΙ σε καίει αλλά κάνει τρομερή δουλειά δοκιμασμένο χρόνια) όσον αφορά την φαγούρα των πρώτων ημερών... ακριβώς το ίδιο.. οινόπνευμα κάθε φορά που αισθάνεσαι φαγούρα ΠΟΤΕ χέρι !
Μέσα σε 5-7 ημέρες που έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν κάπως οι τρίχες θα είσαι κομπλέ μετέπειτα!
Τύπε μη κάνεις καμιά μαλακία...Θα το δοκιμασω, ευχαριστω. Παντα χερι εβαζα και καμια φορα ειχα καποιες πληγες. Γι αυτο εβαζα κρεμα της NIVEA
Σε λίγο θα του πεις να βάλει και ασφαλτόπανοΤο πιο ασφαλές για να μην κοπείς είναι το φλόγιστρο, θα το έχεις και αν σφαξεις κανεκα κατσικι αρνι καμια κοτα ξέρεις μετα το γδάρσιμο το περνάς λίγο με το φλόγιστρο να μη μείνει ούτε τριχούλα, ούτε πούπουλο.
Αδελφέ, αν κάνεις χρήση καμινέτο, θα γλυτώσεις από δύο αρχιδια. Οπότε προσοχή στις συμβουλέςαυτο το θρεντ παντως ρε μαγκες αποδεικνυει περιτρανα οτι το μπουρδελα ειναι το πιο γαμηστερο σαιτ που υπαρχει
εχει τα παντα για τον αντρα
κριμα που αργησα τοσο να το ανακαλυψω,μπορει κ να ειχα γλιτωσει καποια πραγματα στη ζωη μου
πολλα χρονια χρησιμοποιω ξυραφι (απο τα 20 μου)...και αν εχω κοπει ειναι μετρημενες στο 1 μου χερι...Τι έχετε πάθει όλοι με το ξυράφι; Μόνο εγώ είμαι άχρηστος και κόβομαι; Ρε παιδιά μήπως δεν έχετε καταλάβει; Να το πω χύμα; την πούτσα και τα αρχιδια θέλω να ξυρίσω όχι τα πόδια μου . Δλδ βάζετε εσεις εκει ξυράφι και δεν γεμίζει η ντουζιέρα αίμα ;
Τυπε laser στα αρχιδια πως γίνεται?? ?Δεν ξέρω τι γράφουν όλοι οι βάρβαροι εδώ για ξυράφια και φαλσετες ? εγώ πηγαίνω και μου κάνουν lesser στις αρχές πήγα κάποιες φορές σχετικά κοντά τώρα πηγαίνω μια φορά στους τέσσερις μήνες όλα καλά , στοιχίζει λίγο παραπάνω αλλά έχω και τα δύο κεφάλια μου ? ήσυχα.
Πως γίνεται ; Το κάνει γυναίκα ή άντρας; Σου σηκώθηκε όταν πηγές να το κανείς;Δεν ξέρω τι γράφουν όλοι οι βάρβαροι εδώ για ξυράφια και φαλσετες ? εγώ πηγαίνω και μου κάνουν lesser στις αρχές πήγα κάποιες φορές σχετικά κοντά τώρα πηγαίνω μια φορά στους τέσσερις μήνες όλα καλά , στοιχίζει λίγο παραπάνω αλλά έχω και τα δύο κεφάλια μου ? ήσυχα.
Πες λεπτομέρειες ρε φίλε, που, πόσο, πόσες φορές, πονέσεις;Δεν ξέρω τι γράφουν όλοι οι βάρβαροι εδώ για ξυράφια και φαλσετες ? εγώ πηγαίνω και μου κάνουν lesser στις αρχές πήγα κάποιες φορές σχετικά κοντά τώρα πηγαίνω μια φορά στους τέσσερις μήνες όλα καλά , στοιχίζει λίγο παραπάνω αλλά έχω και τα δύο κεφάλια μου ? ήσυχα.
Εχεις καποια στο μυαλο σου? Δεχομαι και ΠΜΑπό Ασιάτισσα και μετά παίξιμο
Θα σου συνιστούσα φίλε μου να ξεκινήσεις με κάτι οικονομικό.καλησπέρα,
ψάχνω μηχανή για ξύρισμα πέους όρχεων. Είχα μια αλλά χάλασε και αναζητώ κάτι πιο επαγγελματικό χωρις να με ενδιαφέρι το κόστος μιας και είναι κάτι πολύ χρήσιμο . Εσείς τι έχετε;
Αυτό μου είπε δερματολόγος!!! Δε μιλάμε για ορατά κοψίματα όπως λένε κάποιοι προφεσσόροι!!! Ούτε εγώ έχω κοπεί ποτέ στα αρχίδια, γίνονται όμως αμυχές.Να μην ξυρίζεστε γιατί δημιουργούνται αμέτρητες αμυχές μη ορατές στο γυμνό μάτι και έτσι μεταδίδονται εύκολα οι ιοί των κονδυλωμάτων (HPV).