Νέα

Μηχανές αποτρίχωσης για πέος / όρχεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Δερματολόγος μου έχει πει ποτέ ξανά ξυράφι στα αρχίδια!!! Κι ας μη φαίνεται, κόβεσαι!!! Μηχανή με εξάρτημα για τη γεννητική περιοχή μου είπε αλλά δεν έχω πάρει ακόμα. Πήρα μια από Κίνα αλλά δεν κάνει τίποτα ?Στο μεταξύ η παπαδιά αυτή την εποχή με θέλει αξύριστο?Αν τις κουρέψω θα υποψιαστεί ?

Alexiss3

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
73
Πόντοι
0
Η συγκεκριμενη ειναι ακαταλληλη για αυτο που ζητας.Θα σου ερεθησει το δερμα θα στο κατακκοκινησει δοκιμασμενη απο εμενα κ ετρεχα να βαλω καμια αλλη κρεμα να το μαλακωσει καλα αναλογος κ το δερμα του καθενος

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
καλησπέρα,

ψάχνω μηχανή για ξύρισμα πέους όρχεων. Είχα μια αλλά χάλασε και αναζητώ κάτι πιο επαγγελματικό χωρις να με ενδιαφέρι το κόστος μιας και είναι κάτι πολύ χρήσιμο . Εσείς τι έχετε;
Καλύτερα μα βάλεις μια κρέμα αποτριχώσης veet και καλύτερη δουλειά κάνει και περισσότερη διάρκεια έχει η αποτρίχωση και το βασικότερο όλων δεν κινδυνεύεις να κοπεις

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
Παντως η τεα προσφερει ξυρισμα στα προγραμματα μασαζ της κ καραμελωμα μετα ????

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
βρε αγορινα μου , ξυριζω την μαπα μου κάθε μέρα 25 χρονια . Δεν παιζει σου λεω, ....εκτός αν κάνω μαλακία που χρησιμοποιώ ζιλετ μαχ και οχι βιγκ :-)
πλεον των 20 ετων χρησιμοποιω ζιλετ.απο max3 μεχρι fusion 5 και δεν κοπηκα ποτε.ακομη και χωρις στεγνος δεν αντιμετωπισα προβλημα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356
Συνήθεια είναι.
Ξεκίνα με τριπλό BIC, σαπούνισε την περιοχή που θα ξυρίσεις καλά, και σιγά σιγά, μην αφήνεις να στομώσει το ξυράφι, σε κάθε πέρασμα το βρέχεις για να φύγουν οι τρίχες.
ειναι πιο ευκολο να ξυριζεις ενω το νερο τρεχει απο επανω μονιμα.... ετσι κοβεσαι παρα πολυ δυσκολα... πρεπει να εισαι εντελως απροσεχτος για να κοπεις...

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Ημουν σε δερματολογο πρις τρεις ημερες . Μου ειπε οτι αντενδεικνειται το ξυραφι για την περιοχη των γεννητικων οργανων διοτι προκαλει αορατες πληγες και μου προτεινε να χρησιμοποιω κρεμες αποτριχωσης. Δεν θα το κανω, ξυραφι θα συνεχισω να χρησιμοποιω αλλα σας τι λεω για να περασω το μυνημα ποτε ξυρισμα και επισκεψη σε πουτανα την ιδια ημερα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356
Ημουν σε δερματολογο πρις τρεις ημερες . Μου ειπε οτι αντενδεικνειται το ξυραφι για την περιοχη των γεννητικων οργανων διοτι προκαλει αορατες πληγες και μου προτεινε να χρησιμοποιω κρεμες αποτριχωσης. Δεν θα το κανω, ξυραφι θα συνεχισω να χρησιμοποιω αλλα σας τι λεω για να περασω το μυνημα ποτε ξυρισμα και επισκεψη σε πουτανα την ιδια ημερα.
σε αυτο συμφωνω!!!!! και επαυξανω οτι ακομη και δοντια να μη βουρτισεις ΠΟΤΕ πριν την πουτανα... καλυτερα το προηγουμενο βραδυ για να εχουν κλεισει οι οποιες πληγες....
αν πριν την πραξη χρειαστει να φας, φαε κατι με προσοχη... καθαρισε αν εχουν μεινει "Χοντρα" με τροπο με το χερι και επειτα στοματικο διαλυμα.... (οπως και μετα την πραξη στοματικο διαλυμα)

OP
OP
M

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.064
Πόντοι
3.415
Ξυράφι και σαπούνι αντρικά πράγματα μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο ν θες μόνο νερό εάν ξεπεράσεις και αυτό το επίπεδο στεγνό ξυράφι
επόμενο επίπεδο , τραβάς τις τρίχες με τα δόντια σου μια μια και τις κάνεις οδοντικό νήμα :-)

OP
OP
M

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.064
Πόντοι
3.415
Μην βιάζεσαι, και σιγά σιγά, μην ξεχνάς ότι η κλίση που χρησιμοποιείς το ξυράφι είναι διαφορετική από αυτή για το πρόσωπο
από την πούτσα και τα αρχίδια, και η ένταση που χρησιμοποιείς. Στην πρώτη χρήση που το χρησιμοποιείς είναι σίγουρο ότι θα ματώσεις λίγο, όταν χρησιμοποίησης το ίδιο ξυράφι την δεύτερη και τρίτη φορά δεν θα κόβεσαι.
μπορεί να έχεις δίκιο , και αφου το λέτε όλοι...εγώ είμαι ο άχρηστος, αλλά δεν προσπαθώ ξανα σε καμία περίπτωση....το έχω πάρει επι φόβου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.453
Πόντοι
25.467
Μηχανές αποτρίχωσης και κουραφέξαλα...

ΚΑΜΙΝΈΤΟ. Δεν αφήνει τίποτα και κάνει και απολύμανση. :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
την ειχα παλιότερα , δεν ήταν κακή , μπορω να σου πω ότι απο τις 3-4 που ειχα ηταν η καλύτερη, καλά που μου την θύμησες, λογικά θα έχει βγάλει και καλύτερα μοντέλα
τυπε πρεπει να εχεις πολυ απαιτητικα αρχιδια για να εχεις αλλαξει τοσες μηχανες... :woldman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
Ξυράφι και σαπούνι αντρικά πράγματα μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο ν θες μόνο νερό εάν ξεπεράσεις και αυτό το επίπεδο στεγνό ξυράφι
εχει και επομενο επιπεδο : να τις ξεριζωνει με τα δαχτυλα
:confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
στα νιατα μας εχουμε παει ποτανες τιγκα στα χαρτακια για να σταματησουν τα κοψιματα στα αρχιδια και δεν παθαμε τιποτα...οι σημερινοι γιατροι εχουν γινει πολυ μιγιαγγιχτοι.... :confused:
how-to-stop-a-shaving-cut-335x200w.jpg

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Αυτές οι κρέμες βρωμάνε απίστευτα την ώρα που καίνε τις τρίχες ?

Alexiss3

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
73
Πόντοι
0
Ισχυει αυτο τουλαχιστον 2-3 μερες μετα το ξυρισμα επισκεψη!!!

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
251
Πόντοι
281
Ξυραφι και παλι ξυραφι. Μετα βαζω κρεμα της ΝΙVEA (την ιδια που ξυριζομαι και στο προσωπο) για να μαλακωσει καπως.
Παντως ρε παιδες, οταν ξυριζεστε παντου, και οταν σας βγαινουν οι πρωτες τριχες, δεν ξυνεστε συνεχεια;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
Ξυράφι και αφρός ξυρίσματος για βελούδινη επιδερμίδα :rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom