You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μηχανές αποτρίχωσης για πέος / όρχεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 133
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.611
- Πόντοι
- 1.056
ΚΟΙΤΑ Κ ΑΥΤΗ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!
MANSCAPED™ Products | View All Our Products | MANSCAPED US
Official MANSCAPED™ products. View all products available from MANSCAPED™. As seen on Shark Tank. Now with advanced SkinSafe™ Technology. Get free shipping now.
www.manscaped.com
μια φορα το εκανα και κόπηκα σε 700 σημεία στα αρχιδια μου , αν συνέχιζα δεν θα είχα ούτε 1 :-)Αυτά είναι φλωριες ξουραφι μόνο αντρικά πράγματα
poytsoskampilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
philips bodygroom
την ειχα παλιότερα , δεν ήταν κακή , μπορω να σου πω ότι απο τις 3-4 που ειχα ηταν η καλύτερη, καλά που μου την θύμησες, λογικά θα έχει βγάλει και καλύτερα μοντέλαphilips bodygroom
kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.682
- Πόντοι
- 17.356
Η τέλεια τριάδα.... αντρίκεια πράγματα όχι φλωριές.Αυτά είναι φλωριες ξουραφι μόνο αντρικά πράγματα
Συνημμένα
kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.682
- Πόντοι
- 17.356
kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.682
- Πόντοι
- 17.356
Υπάρχει και το κερί αποτρίχωσης , αλλά εκεί υπάρχει κίνδυνος να το ξεριζώσεις.
όλες οι κρεμες γράφουν ότι είναι ακατάλληλες για πεος / όρχεις. αναφέρουν μόνο την ηβική περιοχή . Τις δοκιμάζεις χρόνια;
lemourios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2016
- Κριτικές
- 19
- Like
- 997
- Πόντοι
- 1.011
Την αγόρασα πρόσφατα.σκέψου μία φορά μονο έχω ξυριστεί με αυτή.σίγουρα δεν έχει την αποτελεσματικότητα του ξυραφιού αλλά με διευκολύνει πολύ
Τι έχετε πάθει όλοι με το ξυράφι; Μόνο εγώ είμαι άχρηστος και κόβομαι; Ρε παιδιά μήπως δεν έχετε καταλάβει; Να το πω χύμα; την πούτσα και τα αρχιδια θέλω να ξυρίσω όχι τα πόδια μου . Δλδ βάζετε εσεις εκει ξυράφι και δεν γεμίζει η ντουζιέρα αίμα ;
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 1.706
Δεν ξέρω και εάν για να πιάσει η κρέμα χρειάζεται να έχουν μεγαλώσει λίγο οι τρίχες.. οπότε δεν θα κάνειόλες οι κρεμες γράφουν ότι είναι ακατάλληλες για πεος / όρχεις. αναφέρουν μόνο την ηβική περιοχή . Τις δοκιμάζεις χρόνια;
kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.682
- Πόντοι
- 17.356
Ξυράφι μόνο!όλες οι κρεμες γράφουν ότι είναι ακατάλληλες για πεος / όρχεις. αναφέρουν μόνο την ηβική περιοχή . Τις δοκιμάζεις χρόνια;
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 1.706
Είναι εντελώς ακίνδυνη;
Την αγόρασα πρόσφατα.σκέψου μία φορά μονο έχω ξυριστεί με αυτή.σίγουρα δεν έχει την αποτελεσματικότητα του ξυραφιού αλλά με διευκολύνει πολύ
Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πιάσει το δέρμα ανάμεσα στις λεπίδες;
kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.682
- Πόντοι
- 17.356
Συνήθεια είναι.Τι έχετε πάθει όλοι με το ξυράφι; Μόνο εγώ είμαι άχρηστος και κόβομαι; Ρε παιδιά μήπως δεν έχετε καταλάβει; Να το πω χύμα; την πούτσα και τα αρχιδια θέλω να ξυρίσω όχι τα πόδια μου . Δλδ βάζετε εσεις εκει ξυράφι και δεν γεμίζει η ντουζιέρα αίμα ;
Ξεκίνα με τριπλό BIC, σαπούνισε την περιοχή που θα ξυρίσεις καλά, και σιγά σιγά, μην αφήνεις να στομώσει το ξυράφι, σε κάθε πέρασμα το βρέχεις για να φύγουν οι τρίχες.
βρε αγορινα μου , ξυριζω την μαπα μου κάθε μέρα 25 χρονια . Δεν παιζει σου λεω, ....εκτός αν κάνω μαλακία που χρησιμοποιώ ζιλετ μαχ και οχι βιγκ :-)Συνήθεια είναι.
Ξεκίνα με τριπλό BIC, σαπούνισε την περιοχή που θα ξυρίσεις καλά, και σιγά σιγά, μην αφήνεις να στομώσει το ξυράφι, σε κάθε πέρασμα το βρέχεις για να φύγουν οι τρίχες.
Σωστά και εγώ με ξυράφι τα περνάω όλαΑυτά είναι φλωριες ξουραφι μόνο αντρικά πράγματα
kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.682
- Πόντοι
- 17.356
Μην βιάζεσαι, και σιγά σιγά, μην ξεχνάς ότι η κλίση που χρησιμοποιείς το ξυράφι είναι διαφορετική από αυτή για το πρόσωποβρε αγορινα μου , ξυριζω την μαπα μου κάθε μέρα 25 χρονια . Δεν παιζει σου λεω, ....εκτός αν κάνω μαλακία που χρησιμοποιώ ζιλετ μαχ και οχι βιγκ :-)
από την πούτσα και τα αρχίδια, και η ένταση που χρησιμοποιείς. Στην πρώτη χρήση που το χρησιμοποιείς είναι σίγουρο ότι θα ματώσεις λίγο, όταν χρησιμοποίησης το ίδιο ξυράφι την δεύτερη και τρίτη φορά δεν θα κόβεσαι.
Σωστή επεξήγηση!!Μην βιάζεσαι, και σιγά σιγά, μην ξεχνάς ότι η κλίση που χρησιμοποιείς το ξυράφι είναι διαφορετική από αυτή για το πρόσωπο
από την πούτσα και τα αρχίδια, και η ένταση που χρησιμοποιείς. Στην πρώτη χρήση που το χρησιμοποιείς είναι σίγουρο ότι θα ματώσεις λίγο, όταν χρησιμοποίησης το ίδιο ξυράφι την δεύτερη και τρίτη φορά δεν θα κόβεσαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μάγκες δοκιμάστε αποτρίχωση με κερί !!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 186
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις