You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μία τυχαία συνάντηση με απλή Ουκρανή επαρχιακής πόλης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλα δεν ηταν αναγγη ρε μεγαλε να ανοιξεισ θεμα για αυτο,τι ταξιτζηδεσ,τι κερασακιδεσ -καλυνιχτακηδεσ γιναμε τοσεσ φορεσ εκει και θα ειμασται συνεχεια.δεν τρεχει τιποτα φυσιολογικα ειναι και τα πιο παραλογα εκειΈχεις δίκιο εν μέρει, έκανα τον ταξιτζή Ουκρανής.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
τωρα κανε αλλα 200 χμ για να ξαναπας
enalaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Jaygatsby, για δωσε μου τα φωτα σου σε θεμα γλωσσικο που με απασχολει και ας αφησουμε τα γαμ....σια στην Ουκρανια για λιγο.
Διαβασα πως εχεις Ρωσσικα σε επιπεδο Β1..Μιλας ομως για επεισοδιο που λαμβανει χωρα στην Ουκρανια...ποσο κοντα ειναι τα Ουκρανικα με τα Ρωσσικα? τα Ρωσσικα Β1 αρκουν για να σε καταλαβαινουν οι Ουκρανοι?
Το ρωταω γιατι ξερω λιγα Βουλγαρικα και μια που εχω χρονο προσπαθω μεσω ιντερνετ να προχωρησω στα Ρωσσικα που ηξερα πριν απο χρονια ..(σχεδον επιπεδο Α1-Α2)...ΤΟ Θεμα ειναι πως Βουλγαρικα Ρωσσικα ειναι μεν κοντα αλλα εχουν και διαφορες..Παω να μιλησω Ρωσσικα και μου ερχεται μια Βουλγαρικη λεξη που καποτε ειναι σωστη καποτε λαθος...Ψαχνωντας ειδα πως το ιδιο συμβαινει και με τα Ουκρανικα...ειναι κοντα στα Ρωσσικα αλλο οχι ακριβως..Τελος για πες μου τα Ρωσσικα σε Β1 τα εμαθες εδω? σε καποιο φροντιστηριο? για πες μας? Γιατι συμφωνεις κι εσυ πως να γα....μας μονον εσυ στα Ρωσσικα/Ουκρανικα δεν ειναι σωστο..υπαρχουν κι αλλοι...κι αν δεν θελουν να πηδηξουν τουλαχιστον να μορφωθουνε
Διαβασα πως εχεις Ρωσσικα σε επιπεδο Β1..Μιλας ομως για επεισοδιο που λαμβανει χωρα στην Ουκρανια...ποσο κοντα ειναι τα Ουκρανικα με τα Ρωσσικα? τα Ρωσσικα Β1 αρκουν για να σε καταλαβαινουν οι Ουκρανοι?
Το ρωταω γιατι ξερω λιγα Βουλγαρικα και μια που εχω χρονο προσπαθω μεσω ιντερνετ να προχωρησω στα Ρωσσικα που ηξερα πριν απο χρονια ..(σχεδον επιπεδο Α1-Α2)...ΤΟ Θεμα ειναι πως Βουλγαρικα Ρωσσικα ειναι μεν κοντα αλλα εχουν και διαφορες..Παω να μιλησω Ρωσσικα και μου ερχεται μια Βουλγαρικη λεξη που καποτε ειναι σωστη καποτε λαθος...Ψαχνωντας ειδα πως το ιδιο συμβαινει και με τα Ουκρανικα...ειναι κοντα στα Ρωσσικα αλλο οχι ακριβως..Τελος για πες μου τα Ρωσσικα σε Β1 τα εμαθες εδω? σε καποιο φροντιστηριο? για πες μας? Γιατι συμφωνεις κι εσυ πως να γα....μας μονον εσυ στα Ρωσσικα/Ουκρανικα δεν ειναι σωστο..υπαρχουν κι αλλοι...κι αν δεν θελουν να πηδηξουν τουλαχιστον να μορφωθουνε
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Jaygatsby, για δωσε μου τα φωτα σου σε θεμα γλωσσικο που με απασχολει και ας αφησουμε τα γαμ....σια στην Ουκρανια για λιγο.
[/quo καμια σχεση οι 3 γλωσσεσ μεταξυ τους.καλα ρε φιλε στην ουκρανια τι γλωσσα μιλανε και θεσ να δεισ αν καταλαμβαινουν ρωσικα!ουκρανικα δεν καταλαβεισ λεξη καμια σχεση.τοσα χρονια ουκρανια δεν ακουσα ποτε να μιλανε ουκρανικα,μονο τωρα με κουβαλητουσ που απο φατσεσ μοιαζουν πολωνουσ,σλοβακουσ,λιθουανουσ.
Χάσιμο χρόνου γενικά.Ουκρανία ό,τι δε γαμάς στο πρώτο ραντεβού αμέσως μετά τη γνωριμία(instadate) είναι απλώς χάσιμο χρόνου και χρημάτων αφού υπάρχουν ουρές από προς,σεμιπρος και σπονσορέτς ανώτερης εμφάνισης έτοιμες να σε ικανοποιήσουν με λιγότερα από τα dating expenses που κάνεις για απλή γκόμενα.
Ουκρανία είναι η κλασσική χώρα του one night stand και του instafuck(από την πλατεία,το τρένο,το καφέ ή το κλαμπ κατευθείαν διαμέρισμα για πούτσο).
Αν κάποιος αντί να γυρνάει ξύνοντας τα αρχίδια του στις πλατείες και τα παγκάκια της Ουκρανίας δουλέψει δυτική Ευρώπη θα βγάλει 100 ευρώ την ημέρα με τα οποία θα πηδάει 3 Ουκρανές τη μέρα χωρίς καν να γυρνάει.Απόλυτη υπεροχή.
Ουκρανία είναι η κλασσική χώρα του one night stand και του instafuck(από την πλατεία,το τρένο,το καφέ ή το κλαμπ κατευθείαν διαμέρισμα για πούτσο).
Αν κάποιος αντί να γυρνάει ξύνοντας τα αρχίδια του στις πλατείες και τα παγκάκια της Ουκρανίας δουλέψει δυτική Ευρώπη θα βγάλει 100 ευρώ την ημέρα με τα οποία θα πηδάει 3 Ουκρανές τη μέρα χωρίς καν να γυρνάει.Απόλυτη υπεροχή.
Pazalusta.
Φίλε στο να δίνω χρήματα και να αγοράζω είμαι άσχετος. Στο να κάνω παιχνίδι και μάλιστα στην ουκρανική επαρχία έχω λίγα χλμ. Μήπως κυκλοφορείς στη νότια Ουκρανία? Βιννίτσα, Τερνόπιλ, Τσερνίβτσι?
Δεν έχεις καμακώσει ποτέ στο δρόμο,στα κλαμπ και στα καφέ δυτική Ουκρανία.Δεν ξέρεις το παίγνιο.Πας με έτοιμα κόντακτς από το ίντερνετ.Εγώ έχω λιώσει σόλες.
Το να προτρέπεις τον κόσμο να προτείνει χρηματικά ανταλλάγματα σε μη εκδιδόμενες με κίνδυνο να φύγει ιπτάμενος από κανένα club,με το να γράψεις ότι προσεγγίζεις εκδιδόμενες μέσα σε club ή μέσω αγγελίας,έχει τεράστια διαφορά...
Για να λέμε την αλήθεια όχι ιπτάμενος δε βγαίνεις αλλά συχνά φιλάς τη μία έχοντας το δάχτυλο στο μουνί της φίλης της μπροστά στο μπαρ.Το ποσοστό των Σλάβων που το δίνουν για λίγα λεφτά είναι εξωφρενικό δεν έχεις ιδέα.Εννοείται απαιτείται ένα μίνιμουμ εμφάνισης,ηλικίας,τρόπων.
εννοω οτι και το κουλουρι το πληρωνει για να το φαει. εκει το μπερδευει. νομιζει οτι βγαζει γκομενα ενω στην πραγματικοτητα παιρνει πουτανες που γνωριζει εξω στα κλαμπ και δω και κει. γιατι και οι πουτανες ζουνε και κυκλοφορουνε σαν ανθρωποι, δεν ειναι κλεισμενες μεσα σε ενα δωματιο 24ωρα να χτυπησει το τηλεφωνο και να ερθει το μειλ.
Είχα 40 Πολωνέζες γκόμενες μέχρι τώρα και όλες εκτός από δύο ζητήσανε λεφτά.Σημαίνει οτι όλες είναι πουτάνες?Και ποιες έρχονται τζάμπα δηλαδή?Ποιος δεν πληρώνει?Μια Ανατολική ευκολότατατα μεταπίπτει από σπονσορέτ σε σεμιπρο,γκόμενα ή πουτάνα και το αντίθετο.Μπορεί να γίνει και καλόγρια για δύο χρόνια.Είναι χαμαιλέοντες.Τι σημαίνει αυτό όταν γαμάς τελικά την ίδια γκόμενα.
Με τον έναν γαμπρίζουν,τον άλλον τον πληρώνουν και από το σπονσορά τα τρώνε κανονικά.Ακριβώς οι ίδιες γυναίκες ταυτόχρονα.Οι σλαβικές κοινωνίες είναι πολύ ανεκτικές σε αυτά τα θέματα δε βγαίνει τσιμουδιά.Αμα η ΜΙΛΦ έχει δύο παιδιά να ταίσει ποιος θα πει κουβέντα άμα πηδιέται με έναν παντρεμένο για λεφτά?
Γενικά ο γαμιάς και ο πότης απολαμβάνουν τεράστια ελευθερία και καταννόηση στις σλαβικές χώρες.Θα έλεγα οτι είναι οι βασικές ιδιότητες αντρός που γίνονται σεβαστές από μια κοινωνία που σέβεται το φυσικό ρόλο ανδρών γυναικών(άντρες πότες,γαμιάδες γυναίκες πουτάνες,καυλιάρες).Και οι γυναίκες ομολογούν οτι αισθάνονται πολύ ευχάριστα σε αυτό το θερμό περιβάλλον.(μπορούν να πετάξουν τα βυζιά και τους κώλους έξω να φερθούν τελείως γυναικεία να φάνε απεριόριστα γκαφρά χωρίς κανένας να πει τίποτα).
Γενικά το μυστικό στις σλαβικές χώρες είναι η ανετιά η απόλυτη υπεροχή.Αμα δείτε τη γκόμενά σας να φλερτάρει ή να φιλιέται με Πολωνό ή Τσέχο δαχτυλιάστε και εσείς τη γκόμενα του και όλα καλά.Αν αρχίσετε τα κυριαρχικά,τα καψούρικα τα μα γιατί σας βλέπουν σαν καθυστερημένους.Αμα αφήνετε τις κοπέλες χαλαρές και άνετες χωρίς να είστε judgmental και επικριτικός θα σας ανταμείψουν.Θα πουν αυτός είναι ανώτερο επίπεδο Ευρωπαίος τσομπάνης ανώτερος άρχοντας.
Αν η γκόμενα είναι άνετη μαζί σας θα βάφεται μπροστά σας θα κατουράει ενώ ξυρίζεστε και γενικά θα κάνει όλες τις γυναικείες μαλακίες στη μάπα σας.Ετσι δημιουργεί αυτό τον ειδικό δεσμό που επιτρέπει το κατούρημα το πρωκτικό το σκατ κτλ.
Η ιστορία αυτή (που είναι 100% αληθινή, συνέβη το προηγούμενο ΣΚ) απευθύνεται στους ουκρανολόγους του σάιτ που έχουν παίξει και με κανονικές κοπέλες εδώ και όχι σε σεξοτουρίστες ψευτογαμιάδες τύπου Κμαν.
Τι πιστεύετε οτι παίζει;
Αυτό που παίζει είναι οτι έχει νυφοπάζαρο στην πλατεία στις επαρχιακές πόλεις όπου βγαίνουν όλες στολισμένες το απόγευμα και τις προσκαλείς και άγριο καμάκι στα κυριλέ μαγαζιά στο Κίεβο όπου πρέπει να το παίξεις ιστορία να δείξεις φορτωμένος.Τα έχουμε γράψει.
Μια Ουκρανέζα έπιασε τον πούτσο μου σε φτηνό ξενοδοχείο της επαρχίας και δήλωσε αυτός ο πούτσος είναι μόνο δικός μου μου ανήκει.Φανταστείτε ήθελε ολόκληρο Βαλκάνιο πούτσο για την πάρτη της αποκλειστικά.Για να ξέρουμε για τι ψευδαισθήσεις μιλάμε.(πιστεύουν οτι ο μέσος Δυτικός κονομά 5000 ευρώ το μήνα και άλλα πολλά),Γενικά μέσα στην ψευδαίσθηση.
MrRobot
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συντροφε κμαν πουτανογαμικε βαλκανιε καλτιλα μυστη χυστη υπερτσολια ψωλια δακτυλιστη υπερβυζιτογαμιστη ατακτων πουτανιων ανατολικα ,παντα με γιουρια...
Απορια εχω βρε τυπε ,αν ακομα καβαλας τις κολωνες της κινητης στην γερμανια ως τεχνιτης ´η ανεβηκες σε σενιορ μανατζερ επιπεδο ; .. Για να εχεις να χαλας τοσα πολλα συνεχεια στις σλαβες πουτανες πρεπει να κονομας στην φοβερη Γερμανια!!!Εκει τι παιζει; μαλλον οι γερμανιδες σε εχουν χεσμενο και τρεχεις πολωνιες ουκρανιες σκορπωντας ασυστολα χρημα ;;
Επισης με αυτα που γραφεις καποιες στιγμες νομιζουμε οτι πρεπει να εισαι και βιονικος υπερπρωταθλητης γαμησιου και πουτανοσεξομαραθωνιου!!! μηπως ομως σπινταρεις λιγο στο μυαλο σου;;; ρεντ μπουλ κ σιαλις κουμπωνεις κ με τι αλλο κοκτειλ;; Μην παθεις και τιποτε βρε συ γιατι εχεις μια ηλικια φιλε!!! Γαμα οσο προλαβαινεις!!! Το γαμησι ειναι υγεια ακομα και πουτανες!! ομως συνεχισε εισαι καλτ φιγουρα και βαζεις φωτο τα εσκορτς!!!
Ο ανθρωπος εγραψε για μια νορμαλ περιπτωση που του εκατσε εστω και στην ουκρανια οπως θα συνεβαινε κ αλλου..οχι για τις βιζιτες που εσυ παιρνεις και φαντασιωνεσαι οτι ειναι γκομενα σου
Απορια εχω βρε τυπε ,αν ακομα καβαλας τις κολωνες της κινητης στην γερμανια ως τεχνιτης ´η ανεβηκες σε σενιορ μανατζερ επιπεδο ; .. Για να εχεις να χαλας τοσα πολλα συνεχεια στις σλαβες πουτανες πρεπει να κονομας στην φοβερη Γερμανια!!!Εκει τι παιζει; μαλλον οι γερμανιδες σε εχουν χεσμενο και τρεχεις πολωνιες ουκρανιες σκορπωντας ασυστολα χρημα ;;
Επισης με αυτα που γραφεις καποιες στιγμες νομιζουμε οτι πρεπει να εισαι και βιονικος υπερπρωταθλητης γαμησιου και πουτανοσεξομαραθωνιου!!! μηπως ομως σπινταρεις λιγο στο μυαλο σου;;; ρεντ μπουλ κ σιαλις κουμπωνεις κ με τι αλλο κοκτειλ;; Μην παθεις και τιποτε βρε συ γιατι εχεις μια ηλικια φιλε!!! Γαμα οσο προλαβαινεις!!! Το γαμησι ειναι υγεια ακομα και πουτανες!! ομως συνεχισε εισαι καλτ φιγουρα και βαζεις φωτο τα εσκορτς!!!
Ο ανθρωπος εγραψε για μια νορμαλ περιπτωση που του εκατσε εστω και στην ουκρανια οπως θα συνεβαινε κ αλλου..οχι για τις βιζιτες που εσυ παιρνεις και φαντασιωνεσαι οτι ειναι γκομενα σου
D
dude901123
Επισκέπτης
Δεν έχεις καμακώσει ποτέ στο δρόμο,στα κλαμπ και στα καφέ δυτική Ουκρανία.Δεν ξέρεις το παίγνιο.Πας με έτοιμα κόντακτς από το ίντερνετ.Εγώ έχω λιώσει σόλες.
Όχι είναι η αλήθεια, δεν είμαι βαλκάνιο Greek-Street Καμάκι.. τις προετοιμάζω πριν πάω και δεν λιώνω σόλες στα πάρκα και στο ψηστήρι σε δρόμους, bar και Disco. Δεν είναι ότι το αποκλείω σαν μέθοδο, ίσως και να το ζηλεύω σε μερικούς που το έχουν, απλά ο καθένας χρησιμοποιεί ότι του αποδίδει καλύτερα. Και πίστεψέ με η μέθοδός μου αποδίδει.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
xaxaxaxax ρισπεκτ φιλε,του εκανα και εγω μολισ τωρα επιθεση στο θεμα σερβια.κανεισ δεν τον πιστευει γελαμε μαζι του μονο.ασ ερθει δεκεβριο να μου πουλησει τρελα και μαλακιεσ αν τολμα ουκρανια.θα τον δωσω σε κατι τυπουσ τησ οικογενειασ μου και θα του δωσουν 2 μερεσ να φυγει αλλιοσ θα γελαμε με την εμπειρια που θα εχει εκει χαχαχαχαχαχααχαχαχ.θα του κανω οπως εκανα στην τρελη που ειμουν ερωτευμενοσ και στον αντρα τησ χαχαχαχΣυντροφε κμαν πουτανογαμικε βαλκανιε καλτιλα μυστη χυστη υπερτσολια ψωλια δακτυλιστη υπερβυζιτογαμιστη ατακτων πουτανιων ανατολικα ,παντα με γιουρια...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Όχι είναι η αλήθεια, δεν είμαι βαλκάνιο Greek-Street Καμάκι.. τις προετοιμάζω πριν πάω και δεν λιώνω σόλες στα πάρκα και στο ψηστήρι σε δρόμους, bar και Disco. Δεν είναι ότι το αποκλείω σαν μέθοδο, ίσως και να το ζηλεύω σε μερικούς που το έχουν, απλά ο καθένας χρησιμοποιεί ότι του αποδίδει καλύτερα. Και πίστεψέ με η μέθοδός μου αποδίδει.
+1000
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
xaxaxaxax ρισπεκτ φιλε,του εκανα και εγω μολισ τωρα επιθεση στο θεμα σερβια.κανεισ δεν τον πιστευει γελαμε μαζι του μονο.ασ ερθει δεκεβριο να μου πουλησει τρελα και μαλακιεσ αν τολμα ουκρανια.θα τον δωσω σε κατι τυπουσ τησ οικογενειασ μου και θα του δωσουν 2 μερεσ να φυγει αλλιοσ θα γελαμε με την εμπειρια που θα εχει εκει χαχαχαχαχαχααχαχαχ.θα του κανω οπως εκανα στην τρελη που ειμουν ερωτευμενοσ και στον αντρα τησ χαχαχαχ
Λέοντα με σούζον τον βίλλον, όλοι ξέρουμε ότι ο άρχοντας βαλκανιόπουτσος σπρώχνει αβέρτα ρευστό χρυσώνοντας τα πάντα όλα
στο πέρασμά του, για να έχει την ψευδαίσθηση του "κατακτητή". Ας περνάει καλά ο άνθρωπος, κι ας μην βγάζουμε κακεντρέχια.
Εξάλλου, οι έχοντες κρίση μπορούν εύκολα να βγάζουν τα συμπεράσματά τους, οπότε δεν οφελεί σε κάτι να ανοίγεσαι με τέτοιες
"προκλήσεις" για "απόδειξη". Ο καθένας κάνει ό,τι επιθυμεί και λειτουργεί με όσα δεδομένα διαθέτει. Εξάλλου, το "παίγνιο",
πληρωμένο και ελευθέρας βοσκής, στην Ουκρανία έχει διαφορετικές πτυχές και τακτικές. Ο καθένας με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα και αποδίδει, ας παίζει μπάλλα και ας γαμάει. Δεν κάνουμε κανα διαγωνισμό ικανότητας καμακέρο και γαμιάδων.
Όπως σου έγραφε και ο Τάσος, χαλάρωσε λίγο και μην είσαι διαρκώς στην τσίτα. Αυτό σου βγαίνει και στο καμάκι και προγκάνε τα μουνέτα...
Τον άρχοντα μην τον κατακρίνεις. Ζεί το παραμύθι του, και τουλάχιστον είναι άκακος και δεν πειράζει κανέναν. Που και που δίνει
και κάποιες σωστές χρηστικές πληροφορίες.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
συμφωνω απλα με θυμωσε,εκει που γραφω τι παιζει βελιγραδι αρχιζει να γραφει δεν το εχεισ και μαλακιεσ.σερβια πιο ευκολα κανεισ γνωριμιεσ,το δυσκολο ειναι πως να πλισιασεισ.ουκρανια πλισιαζεισ ευκολα αλλα τρωσ χυλοπιτεσ η σε δουλευουνε.σερβια μονο μικρουλεσ στα μολλ και κεντρο ενω ολεσ περπατανε 3-4.δεν υπαρχουν χωροι να καθονται οπου μπορεισ να παρεισ κουβεντα πλιν διπλα τησ φιλοσοφικησ σχολησ που ολεσ ειναι σαν κορεσ μου ηλικιακα.στα καφε παλι παρεα ολοι,δεν κουνιουνται απο τραπεζι.μονο με κονε δουλευεισ και γνωστουσ.Λέοντα με σούζον τον βίλλον, όλοι ξέρουμε ότι ο άρχοντας βαλκανιόπουτσος σπρώχνει αβέρτα ρευστό χρυσώνοντας τα πάντα όλα
στο πέρασμά του, για να έχει την ψευδαίσθηση του "κατακτητή". Ας περνάει καλά ο άνθρωπος, κι ας μην βγάζουμε κακεντρέχια.
Εξάλλου, οι έχοντες κρίση μπορούν εύκολα να βγάζουν τα συμπεράσματά τους, οπότε δεν οφελεί σε κάτι να ανοίγεσαι με τέτοιες
"προκλήσεις" για "απόδειξη". Ο καθένας κάνει ό,τι επιθυμεί και λειτουργεί με όσα δεδομένα διαθέτει. Εξάλλου, το "παίγνιο",
πληρωμένο και ελευθέρας βοσκής, στην Ουκρανία έχει διαφορετικές πτυχές και τακτικές. Ο καθένας με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα και αποδίδει, ας παίζει μπάλλα και ας γαμάει. Δεν κάνουμε κανα διαγωνισμό ικανότητας καμακέρο και γαμιάδων.
Όπως σου έγραφε και ο Τάσος, χαλάρωσε λίγο και μην είσαι διαρκώς στην τσίτα. Αυτό σου βγαίνει και στο καμάκι και προγκάνε τα μουνέτα...
Τον άρχοντα μην τον κατακρίνεις. Ζεί το παραμύθι του, και τουλάχιστον είναι άκακος και δεν πειράζει κανέναν. Που και που δίνει
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
με τον γασπαρη και τον giasou απλοι γνωστοι?του ειπε η κοπελα επιδει εκτιμισε οτι εκανε τον ταξιτζη να επεικεινονουνε αν θελει μονο αυτο.τρελεσ πολλεσ τετειεσ ηλικιεσ.οτι τον καλεσε σπιτι δεν σημαινει τιποτα,συνηθως που με καλουν τετειεσ περιπτωσεισ εγω πληρωσα την τουρτα και τα ψωνια του σπιτιου.δεν μασ ειπε ο τυποσ που δεν νομιζω να σινενοειτε οταν δεν καταλαβε την λεξη οπσιατσια αν εκανε αυτοσ τα ψωνια με την ελπιδα να την γαμησει σαν ανταλαγμα.οσεσ θελουν επικοινωνια τιποτα δεν θελουν μονο εξυπηρετηση.δεν καταλαβα την λογικη του ντερτι οτι ειδε τον σωτηρα μπροστα της.οσεσ ειμουν στο ταξι και πηγαιναμε καπου και ηθελαν τουρτεσ εμενα εβαζαν να τισ πληρωνω.μαλον την γουσταρε ο φιλοσ και θελει να δει και την γνωμη μασ.ακομα και βιζιτα φιλη απο κυπρο ολη μερα σπιτι τησ οδυσσο και εκανα τα ψωνια του σπιτιου και ομως αυτην δεν την γαμησα ακομα!αλλο φιλια και αλλο η δουλεια χαχαχαχαχ.διαβαστε σερβια για να δειτε τι μου εκανε μια μικρουλα
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δεν σασ αντιληφθεινμε τον γασπαρη και τον giasou απλοι γνωστοι?
Λέοντα με σούζον τον βίλλον, όλοι ξέρουμε ότι ο άρχοντας βαλκανιόπουτσος σπρώχνει αβέρτα ρευστό χρυσώνοντας τα πάντα όλα
Εγώ όπου πάω δοκιμάζω όλες τις πτυχές.Και ίντερνετ και τίντερ και καφέ και μωλ,και κλαμπ και ρεστωράν.Από όλα έχει ο μπαξές.Και επαρχία και Κίεβο.Και εκτός Ουκρανίας σε ΕΕ.Από όλα έχει ο μπαξές.Δεν περιορίζω τις επιλογές μου με ανόητες λογικές και προκαταλήψεις.
Βαλκανιοπουτσιτσής.Το μοντέλο δουλεύει παντού καλά.
αν εισαι απο Θεσ.νικη παιρνεις μια κασα μπυρες YELEN κ πας στον συνδεσμο της ΠΑΡΤΙΖΑΝ που ειναι αδερφια με τα καλοπαιδα της ΤΟΥΜΠΑΣ, απο κονε μετα οσο θελεις ετσι εκανα στο ΣΑΡΑΓΕΒΟ κ εβγαλα ακρη. Καλο ειναι βεβαια να ξερεις κ κανα συνθημα απο αυτα που λεγοντε στην Τουμπα γιατι οι Παρτιζανοι τα ξερουν ολα κ στα ελληνικα.συμφωνω απλα με θυμωσε,εκει που γραφω τι παιζει βελιγραδι αρχιζει να γραφει δεν το εχεισ και μαλακιεσ.σερβια πιο ευκολα κανεισ γνωριμιεσ,το δυσκολο ειναι πως να πλισιασεισ.ουκρανια πλισιαζεισ ευκολα αλλα τρωσ χυλοπιτεσ η σε δουλευουνε.σερβια μονο μικρουλεσ στα μολλ και κεντρο ενω ολεσ περπατανε 3-4.δεν υπαρχουν χωροι να καθονται οπου μπορεισ να παρεισ κουβεντα πλιν διπλα τησ φιλοσοφικησ σχολησ που ολεσ ειναι σαν κορεσ μου ηλικιακα.στα καφε παλι παρεα ολοι,δεν κουνιουνται απο τραπεζι.μονο με κονε δουλευεισ και γνωστουσ.
αν εισαι απο Αθηνα πας στον συνδεσμο του ερυθρου αστερα που ειναι αδερφια με τα καλοπαιδα στο ''λιμανι'' κ μισιουντε θανασιμα με τους Παρτιζανους