nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.293
- Πόντοι
- 1.106
Αυτη ειναι μια πουτανα και φολαΤα κονομησε καλα η κυρια, εμπλεξε και με τιποτα μκο, το παιζει τωρα θεραπευτρια χαρη στις γνωσεις και τα κονε που αποκομισε απο την "εμπειρια" της και βριζει και τους πελατες της. Αυτη που πηγαν μαζι της ειναι λεει μισογυνιδες. Εκεινη που τους βριζει χωρις να την εχουν βλαψει, μονο και μονο επειδη αγορασαν αυτο που πουλαγε, τι ειναι;
Σας πονεσε πολύ επειδή ειπε αληθειες ανεξάρτητα του τι είναι αυτή.Ναι οσοι πανε στα μπουρδελα είναι ψυχανωμαλοι ανίκανοι να κανουν σχεση με μια γυναικα.Βλεποντας τοσα χρονια τι μαλακιες γραφετε για τις γυναικες και τι ξερατα,καταλαβαινει και ένα μωρο ότι εχουμε να κανουμε με αντρες μικρου διαμετρήματος και βαθεια ανασφαλείς και πολλες φορες κρυφοπουστηδες και πουστηδες στην ψυχη και αυτό είναι και το πιο επικυνδυνο.Και για να σας προλάβω στην μαλακια είμαι αμφι και μου αρεσουν και οι αντρες και οι γυναικες.Δεν είμαι μισογύνης γιατι δεν είμαι ψυχανωμαλος σαν και εσας.Αυτοι που ερχονται μαζι μου σαν τραβεστί ερχονται γιατι γουσταρουν το διαφορετικο και όχι γιατι η γυναικα τους δεν κανει καλο σςξ,ουτε γιατι μισουν την μανα τους.Και εγω παω μαζι τους γιατι ικανοποιούμαι και περναμε πολύ καλα.
Σας πονεσε πολύ επειδή ειπε αληθειες ανεξάρτητα του τι είναι αυτή.Ναι οσοι πανε στα μπουρδελα είναι ψυχανωμαλοι ανίκανοι να κανουν σχεση με μια γυναικα.Βλεποντας τοσα χρονια τι μαλακιες γραφετε για τις γυναικες και τι ξερατα,καταλαβαινει και ένα μωρο ότι εχουμε να κανουμε με αντρες μικρου διαμετρήματος και βαθεια ανασφαλείς και πολλες φορες κρυφοπουστηδες και πουστηδες στην ψυχη και αυτό είναι και το πιο επικυνδυνο.Και για να σας προλάβω στην μαλακια είμαι αμφι και μου αρεσουν και οι αντρες και οι γυναικες.Δεν είμαι μισογύνης γιατι δεν είμαι ψυχανωμαλος σαν και εσας.Αυτοι που ερχονται μαζι μου σαν τραβεστί ερχονται γιατι γουσταρουν το διαφορετικο και όχι γιατι η γυναικα τους δεν κανει καλο σςξ,ουτε γιατι μισουν την μανα τους.Και εγω παω μαζι τους γιατι ικανοποιούμαι και περναμε πολύ καλα.
Εισαι στρεητ κροσντρεσερ που καβλωνει ναρκισσιστικα με τον εαυτο του ως γυναικα και οχι με το αντρικο σωμα. Οι πραγματικοι γκευ ειναι μαζι μας ενωμενοι στο μισογυνισμο.Σας πονεσε πολύ επειδή ειπε αληθειες ανεξάρτητα του τι είναι αυτή.Ναι οσοι πανε στα μπουρδελα είναι ψυχανωμαλοι ανίκανοι να κανουν σχεση με μια γυναικα.Βλεποντας τοσα χρονια τι μαλακιες γραφετε για τις γυναικες και τι ξερατα,καταλαβαινει και ένα μωρο ότι εχουμε να κανουμε με αντρες μικρου διαμετρήματος και βαθεια ανασφαλείς και πολλες φορες κρυφοπουστηδες και πουστηδες στην ψυχη και αυτό είναι και το πιο επικυνδυνο.Και για να σας προλάβω στην μαλακια είμαι αμφι και μου αρεσουν και οι αντρες και οι γυναικες.Δεν είμαι μισογύνης γιατι δεν είμαι ψυχανωμαλος σαν και εσας.Αυτοι που ερχονται μαζι μου σαν τραβεστί ερχονται γιατι γουσταρουν το διαφορετικο και όχι γιατι η γυναικα τους δεν κανει καλο σςξ,ουτε γιατι μισουν την μανα τους.Και εγω παω μαζι τους γιατι ικανοποιούμαι και περναμε πολύ καλα.
Μήπως δεν υπάρχουν καλές πουτάνες? Μήπως όλες είναι βρωμερές στην ψυχή?
Του λίλα του αρέσουν και οι γυναίκες?
Έχει ανεβάσει κριτικη με call girl?
Σωστή προσέγγιση. Παραπέρα η πορνεία, όπως την έννομες σήμερα, εμφανίζεται με την μονογαμία, καλώς ή κακώς.εν συνεχεία, οι 3 μονοθεϊστικές θρησκείες προσέθεσαν στην ηθική απαξίωση, την αμαρτία και την κόλαση. Αυτά τα πλήρωναν κυριως οι πόρνες. Τώρα, με τον λεγόμενο φεμινισμό, και την φερόμενη ισότητα, έρχονται τα ίδια μυαλά, με τον παλιό ηθικισμο, και δήθεν λύνουν το οποίο πρόβλημα, αν υπάρχει, με το να καταδιώκουν τον πελάτη. Θα κατασκευάσουμε νέα θύματα, για αμφίβολο ηθικισμο. Δεν το βρίσκω σωστό, όπως δεν είναι σωστή η προσέγγιση ότι δεν μπορούν να μιλήσουν οι πουτάνες. Στο εν λόγω επάγγελμα θα βρεις άτομα που φέρονται άθλια, που δεν έχει τίποτα να επικοινωνήσεις, όμως υπάρχουν και τελείως αντίθετες περιπτώσεις. Αλλά και σε ποιο επάγγελμα δεν συμβαίνει το ίδιο.Εντάξει, η κυρία δεν είπε και τίποτε καινούργιο.
Τονίζω εδώ πως ασκούσε το επάγγελμα στην Δανία - αυτό λέει πολλά.
Οι Δανοί δεν έχουν την ίδια κουλτούρα με εμάς με τις γυναίκες (και σε πολλά άλλα θέματα).
Είναι σίγουρα λιγότερο "συναισθηματικοί" στις επισκέψεις τους στα ιδρύματα από ότι είμαστε εμείς, έστω κι αν εμείς είμαστε των άκρων.
Επειδή έχω πάει στην Δανία και ξέρω, θα πω ότι μια φορά σε ένα μπαρ που καθόμουν στην μπάρα, ήρθαν δύο γκόμενες (η μία καλή) και η μία έκατσε στην μία καρέκλα που υπήρχε κενή δίπλα μου ενώ η άλλη στάθηκε όρθια ανάμεσα σε μένα και την καθιστή. Δεν υπήρχαν άλλα κενά σκαμπό.
Θέλοντας να δοκιμάσω "την στρατηγική" μου καθώς τελείωνε και η μπύρα μου και θα έφευγα εντός ολίγου, λέω στην όρθια "πάρε το σκαμπό να κάτσεις μην στέκεσαι όρθια" και η έκπληξή της ήταν άμεση. "Από που είσαι εσύ;" μου λέει. "Τι εννοείς;" της λέω εγώ. "Κανένας από δω δεν θα σηκωνόταν για να κάτσει μια κοπέλα" μου λέει.
Είπαμε κι άλλα μετά, αλλά αυτό που κατάλαβα τότε είναι πως για αυτούς τους λαούς η ισότητα έχει φτάσει στο σημείο που όντως τα έχει φέρει όλα στα ίσα. Οι άντρες δεν κάνουν την παραμικρή κίνηση που να δείχνει ενδιαφέρον ή έστω συμπάθεια αν δεν έχουν τελικό σκοπό για την γυναίκα και ενώ αυτό φαντάζει πως ήταν κάποτε το ζητούμενο για αυτές (να τις αντιμετωπίζουν ως ίσες), δημιουργεί στις γυναίκες μιά αίσθηση απώλειας του πλεονεκτήματος του να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος - που είναι αυτό που θα ονειρεύονταν οι περισσότερες.
Γι αυτό σ αυτά τα μέρη όλοι οι βαλκάνιοι, μεσανατολίτες ή άλλοι λαοί που ακόμη βλέπουν γυναίκα και τους σαλεύει έχουν τεράστια επιτυχία, γιατί τους δίνουν κάτι που δεν το έχουν πια.
Γι αυτό και είχαν και πέραση τα καμάκια στα νησιά μας τα παλιά χρόνια.
Αυτή η οπτική μου είχε διαφύγει καθόλου τυχαίο που τέτοια δημοσιεύματα ξεπηδάνε κατά τακτά διαστήματα.Τέτοια κείμενα βγαίνουν κυρίως για να μειωθεί ο πελάτης και να προωθηθεί η απαγόρευση της πορνείας... Αν και θεωρώ ότι κάποια μέτρα καλώς και θα πρέπει να υπάρχουν, αυτά τα κείμενα δεν θα οδηγήσουν σε κάτι τέτοιο. Η απαγόρευση της πορνείας γίνεται ώστε στις όλο και πιο φεμινιστοποιούμενες δυτικές κοινωνίες, βάζω και την Ελλάδα μέσα σε αυτές, να μην έχουν οι άνδρες εναλλακτικές των τσούλων και των ανδροποιημένων φεμινιστριών ώστε να γίνεται η κατάσταση ανεκτή από τους άνδρες. Σκεφτείτε ότι στη νέα γενιά που απλά θεωρούν την χρήση της πορνείας ως κάτι το ταπεινωτικό έχουν γίνει μεγαλύτεροι μουνόδουλοι από τους προηγούμενους με αποτέλεσμα ν' ανέχονται άσχημες συμπεριφορές από τις ελεύθερες γυναίκες να τις κολακεύουν συνεχώς ακόμα κι αν δεν έχουν τι να κολακεύσουν! Σκεφτείτε, τέλος, ότι οι χώρες που είναι οι πιο φεμινιστικές απαγορεύουν δια πυρός και σιδήρου την πορνεία, στρεφόμενες ενάντια του πελάτη. Εφόσον το κάνετε θα καταλάβετε γιατί ό,τι μόλις ειπώθηκε ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό.