Νέα

Μία μέρα το στόμα μίας γκομενάς μου μύριζε χυσίλα και της το είπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γύρισε από τη δουλειά και το στόμα της μύριζε χυσίλα

• Έκανε τσιμπούκι πριν έρθει σπίτι

Ψήφοι: 149 74,1%
  • Καμμιά φορά το στόμα μυρίζει (σαν) χυσίλα για άλλους λόγους

Ψήφοι: 52 25,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Επισκέπτης
Σινς, πάντως ανοίγεις ιδιαζούσης φιλοσοφικής σκέψης θέματα :grin: τέσπα εγώ έριξα ψήφο τη δεύτερη επιλογή για να μη φανώ πικρόχολος και την ξανακάνω σα Μπουίκ!
Ως τέτοιο άτομο, υποθέτω να την έχεις δει σε τίποτε παλαιά κείμενα την έκφραση αυτή (δεκαετίας του 30)....

Επισκέπτης
Σινς, πάντως ανοίγεις ιδιαζούσης φιλοσοφικής σκέψης θέματα :grin: τέσπα εγώ έριξα ψήφο τη δεύτερη επιλογή για να μη φανώ πικρόχολος και την ξανακάνω σα Μπουίκ!
Ως τέτοιο άτομο, υποθέτω να την έχεις δει σε τίποτε παλαιά κείμενα την έκφραση αυτή (δεκαετίας του 30)....

Ακριβώς Ντουντ, η προσεγγισή μου είναι ιδιαίτερη σε αυτά τα θέματα, δεν ντρέπομαι να γράψω αυτά που σκέφτομαι ή που μου έχουν συμβεί, με βασικό σκοπό το καλαμπούρι αλλά και να "ξυπνάνε" οι υπόλοιποι που εμπιστεύονται τις γυναίκες. Έχω πούτσο σαν Μιράζ δεν φοβάμαι σαμποτάζ για να μιλήσω και εγώ με μία "παλιά" φράση  ;)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
το ορκίζομαι φιλοι μου,
μακάρι να μπορουσα να σας δείξω τα μουνοχειλα της πως είναι κλειστά κ πως ορθάνοιχτα να καταλάβετε την διαφορά

Ρε τύπε μπορείς να τα ποστάρεις στο θρεντ "Γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες/γυναίκες μας".
Να ξέρεις όμως αν είναι αληθινές οι φωτο τότε θα χαλάσεις το σερί του θρεντ.  :S

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
ακριβως αυτο λεω ρε αητε

Τα λαμογια γαμανε,  εχουν συζυγους,  εχουν ερωμενους και θελουν να δειχνουν τα μουτρα τους και στα πορνοχοτελ μεχρι και στα μπουρδελα.

Τα φαγατε ολα ρε αλητες! Τι κινητρο εχει ενας νεος να δουλεψει και να πολεμησει; Για να καλοπερνατε εσεις και να τον αφηνετε αγαμητο;

Τολμησαν αυτοι που χρεωκοπησαν τη χωρα να πουν οτι νεος = αλητης

Για τα προβληματα της χωρας φταιει η νεολαια ελεγαν

Θυμαστε κατι εκπομπες δεξαετια 90 με οικογενειακες ιστοριες που παρουσιαζαν τους νεους χουλιγκαν,  ναρκομανεις αλητες

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Εσυ Στεκα στη νεολαια ανηκες οταν συνεβαινε η μεγαλη ληστεια αλλα ειχες το κονε και χωθηκες στο συστημα με τους ξεδιαντροπους κωλογερους

αριστο ποστ

και μετα απορειτε γιατι ολο και περισσοτεροι νεοι ψηφιζουν τραμπ,ακροδεξια και  στρεφονται  στον κομμουνισμο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αριστο ποστ

και μετα απορειτε γιατι ολο και περισσοτεροι νεοι ψηφιζουν τραμπ,ακροδεξια και  στρεφονται  στον κομμουνισμο
Σε ποιον πλανητη στρεφονται οι νεοι στον κομμουνισμο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Έγινε της πουτάνας, μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά (εργαζόταν σε εταιρία με πολλά άτομα στον ίδιο χώρο). Χτυπιόταν ότι για πολλούς λόγους μπορεί ένα στόμα ή η ανάσα να μυρίζει (σαν) χυσίλα και γενικά εκείνη την ημέρα έγινε τρομερός καυγάς. Η αποψή μου για τις γυναίκες είναι ότι όλες πιπώνουν/γαμιούνται στις δουλειές τους και γενικά όπου βρουν την ευκαιρία, οπότε δεν επέμεινα πολύ, ούτε βέβαια ασχολήθηκα περισσότερο. Θα έπαιρνε έτσι και αλλιώς τον πούλο μερικές ημέρες αργότερα...

file-20170620-22101-r9fpfz.jpg

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
Oι κομμουνιστες πού ειναι?

στην αγγλια

στην αμερικη ειναι αποπροσανατολισμενοι αλλα οι περισστεροι ψηφοφοροι του τραμπ θα ψηφιζαν σαντερς αυτο τα λεει ολα

το ιδιο και στις αλλες χωρες που ειναι συγκοινωνουντα δοχεια οι ψηφοφοροι της ακροδεξιας και του κομμουνισμου

απλως οι καπιταλιστες στρεφουν τον κοσμο στην ακροδεξια και μολις καταλαβουν το αδιεξοδο και την εξαπατηση οι ψηφοφοροι τους θα στραφουν στον κομμουνισμο

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
Τυπε,με ολο το σεβασμο,εχεις παει ποτε στην ΑΓΓΛΙΑ?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
Τυπε,με ολο το σεβασμο,εχεις παει ποτε στην ΑΓΓΛΙΑ?

φυσικα

και εχω διαπιστωσει οτι αναπαραγουν την κομμουνιστικη ρητορεια στα της οικονομιας (προστατευτισμος,μειωση εξαρτησης απο τον χρηματοπιστωτικο τομεα) απλως λογω της συντηρικοποιησης στρεφονται στην ακροδεξια

μολις διαπιστωσουν οτι η ακροδεξια εφαρμοζει τις ιδιες πρακτικες στατης οικονομιας με τους νεοφιλελε θα στραφουν στον κομμουνισμο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
φυσικα

και εχω διαπιστωσει οτι αναπαραγουν την κομμουνιστικη ρητορεια στα της οικονομιας (προστατευτισμος,μειωση εξαρτησης απο τον χρηματοπιστωτικο τομεα) απλως λογω της συντηρικοποιησης στρεφονται στην ακροδεξια

μολις διαπιστωσουν οτι η ακροδεξια εφαρμοζει τις ιδιες πρακτικες στατης οικονομιας με τους νεοφιλελε θα στραφουν στον κομμουνισμο
Α "ΘΑ" στραφουν. Εγω νομιζα οτι ηδη στρεφονται. Πότε το βλεπεις? Σε κανα-δυο αιωνες θα βγαλουν και εδρα στη βουλη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom