Νέα

Μία μέρα το στόμα μίας γκομενάς μου μύριζε χυσίλα και της το είπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γύρισε από τη δουλειά και το στόμα της μύριζε χυσίλα

• Έκανε τσιμπούκι πριν έρθει σπίτι

Ψήφοι: 149 74,1%
  • Καμμιά φορά το στόμα μυρίζει (σαν) χυσίλα για άλλους λόγους

Ψήφοι: 52 25,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Τελείωσε Troubakh. Φύγε σιγά σιγά. Στα άλλα νήματα ωραία τα λες. Αν δεν έχεις να πεις κάτι στο συγκεκριμένο, φύγε. Είναι κρίμα και για την αξιοπρεπειά σου.
μπρουκλη το νου σου.......ασε τον τρουμπ ησυχο.....

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
που δουλευει η κοπελα; Γιατι τις προαλλες με πιπωνε μια στη δουλεια!

Επισκέπτης
μπρουκλη το νου σου.......ασε τον τρουμπ ησυχο.....

Τύπε μιλάς χωρίς να έχεις πλήρη εικόνα. Ο φίλος σου ο Τρουμπ πρόλαβε και έσβησε το "άντε γαμήσου μαλάκα" που μου έγραψε χωρίς λόγο - και γι αυτό εγώ απάντησα έτσι (χωρίς να κάνω παράθεση ο μαλάκας). Ευτυχώς πρόλαβα και έκανα report το σχόλιο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
Έλα να μου κλάσεις τα αρχίδια τύπε. Βέβαια ο φίλος σου ο Τρουμπ πρόλαβε και έσβησε το "άντε γαμήσου μαλάκα" που μου έγραψε χωρίς λόγο - και γι αυτό εγώ απάντησα έτσι. Ευτυχώς πρόλαβα και έκανα report το σχόλιο.
δεν το εσβησα εγω αλλα ισχυει...
νου σου κοπελα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
Το έχω το νου μου Λουλούκα. Σε λίγο θα εμφανιστεί και το αφεντικό σας να απαιτήσει να με διαγράψουν, αλλιώς θα σας πάρει και θα φύγει.
εισαι ενας κακομοιρης εκτος τοπου ρε παπαρα....
κανε μας την χαρη....με νυσταζεις

Επισκέπτης
εισαι ενας κακομοιρης εκτος τοπου ρε παπαρα....
κανε μας την χαρη....με νυσταζεις

Αν νυστάζεις είναι επειδή είσαι όλη τη μέρα εδώ μέσα χωρίς να κάνεις τίποτε άλλο και σχολιάζεις ΟΛΑ τα τηλεοπτικά σόου-σκουπίδια και οτιδήποτε άλλο σε βγάζει πρόσκαιρα από την ατελείωτη μιζέρια σου, άντε με τον κάθε τελευταίο εδώ μέσα

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.443
Πόντοι
456
κ μενα γυρισε μια μερα απο τη δουλεια
με τα μουνοχειλα της ορθανοιχτα
το ορκίζομαι φιλοι μου,
μακάρι να μπορουσα να σας δείξω τα μουνοχειλα της πως είναι κλειστά κ πως ορθάνοιχτα να καταλάβετε την διαφορά

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Έγινε της πουτάνας, μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά (εργαζόταν σε εταιρία με πολλά άτομα στον ίδιο χώρο). Χτυπιόταν ότι για πολλούς λόγους μπορεί ένα στόμα ή η ανάσα να μυρίζει (σαν) χυσίλα και γενικά εκείνη την ημέρα έγινε τρομερός καυγάς. Η αποψή μου για τις γυναίκες είναι ότι όλες πιπώνουν/γαμιούνται στις δουλειές τους και γενικά όπου βρουν την ευκαιρία, οπότε δεν επέμεινα πολύ, ούτε βέβαια ασχολήθηκα περισσότερο. Θα έπαιρνε έτσι και αλλιώς τον πούλο μερικές ημέρες αργότερα...
σιγα τυπε μην ειχε παρει τσιμπουκι και ερχοταν μετα σ σενα να σε φιλησει ετσι χωρις να εχει πλυνει το στομα της με γαργαρες λιστεριν.
απλα μυριζε η αναπνοη της και εφτιαξες σεναριο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το ορκίζομαι φιλοι μου,
μακάρι να μπορουσα να σας δείξω τα μουνοχειλα της πως είναι κλειστά κ πως ορθάνοιχτα να καταλάβετε την διαφορά
Καλα ρε τύπε, κι εσυ καθε φορα που γυριζει απο τη δουλεια την ξεβρακωνεις για να τσεκαρεις αν τα μουνοχειλα ειναι ανοικτα ή κλειστα?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
το ορκίζομαι φιλοι μου,
και ορθάνοιχτα να ηταν τυπε μπορει να ειχε χωσει κανα τριαρι δαχτυλα,μην ειμαστε καχύποπτοι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλα ρε τύπε, κι εσυ καθε φορα που γυριζει απο τη δουλεια την ξεβρακωνεις για να τσεκαρεις αν τα μουνοχειλα ειναι ανοικτα ή κλειστα?
εγω θα του προτεινα να τσεκαρει και πρωκτο.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.443
Πόντοι
456
ενταξει εγω δεν κολωνω να το παραδεχτω
σιγουρα την πηδηξανε κ μαλλον την πηδανε ακομα
και καλα πιστευω και πολυ
σε μενα παντως δεν καθεται καθολου

Επισκέπτης
Υπάρχουν αρκετά σιχαμερά before/after με ένα search στο google

Συνημμένα

• q1CH33O.jpg
    q1CH33O.jpg
    744,2 KB · Εμφανίσεις: 72

Επισκέπτης
Αφο
ενταξει εγω δεν κολωνω να το παραδεχτω
σιγουρα την πηδηξανε κ μαλλον την πηδανε ακομα
και καλα πιστευω και πολυ
σε μενα παντως δεν καθεται καθολου

Αφού δεν σου κάθεται καθόλου, τι είδους σχέση έχεις εσύ μαζί της; Μήπως είσαι ο οικογενειακός της γιατρός και την βλέπεις γυμνή στο τσάμπα;

Επισκέπτης
σιγα τυπε μην ειχε παρει τσιμπουκι και ερχοταν μετα σ σενα να σε φιλησει ετσι χωρις να εχει πλυνει το στομα της με γαργαρες λιστεριν.
απλα μυριζε η αναπνοη της και εφτιαξες σεναριο

Πολύ παλιά είχα μια καυλιάρα Ελληνοαμερικάνα γκόμενα που μιά φορά μου είχε πάρει πίπα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της κατά την επιστροφή της στο σπίτι (την περίμενε η οικογένειά της για φαγητό και δεν προλαβαίναμε να πάμε σε ξενοδοχείο).

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα είχε λιστερίν μαζίτης! Το ίδιο και σε περίπτωση που πίπωνε κάποιο γείτονα!

Φίλε, ψάξε το και στην πολυκατοικία σου! Πολλές 30άρες Ελληνίδες γαμιούνται με κάποιο φοιτητή που μένει στην ίδια πολυκατοικία (το έχω κάνει ο ίδιος στο παρελθόν ως φοιτητής!).

Σε ποιόν όροφο μένεις;

Επισκέπτης
Πολύ παλιά είχα μια καυλιάρα Ελληνοαμερικάνα γκόμενα που μιά φορά μου είχε πάρει πίπα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της κατά την επιστροφή της στο σπίτι (την περίμενε η οικογένειά της για φαγητό και δεν προλαβαίναμε να πάμε σε ξενοδοχείο).

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα είχε λιστερίν μαζίτης! Το ίδιο και σε περίπτωση που πίπωνε κάποιο γείτονα!

Φίλε, ψάξε το και στην πολυκατοικία σου! Πολλές 30άρες Ελληνίδες γαμιούνται με κάποιο φοιτητή που μένει στην ίδια πολυκατοικία (το έχω κάνει ο ίδιος στο παρελθόν ως φοιτητής!).

Σε ποιόν όροφο μένεις;

Τύπε, η ιστορία που γράφω είναι πριν 5-6 χρόνια ιστορία και δεν είμαι πια μαζί με την συγκεκριμένη. Θα αναρωτιέστε κάποιοι γιατί ανέβασα πχ αυτή την ιστορία: Για να τα βλέπετε αυτά οι αγαπούληδες, οι γκόμενες έχουν ξεφύγει, χωρίς μέτρο. Και εγώ γαμάω τώρα γκόμενα άλλου, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος μαζί της και την κυκλοφορεί και την προσέχει...

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
:rockon:

Σε ποιόν όροφο μένεις;
Τύπε, η ιστορία που γράφω είναι πριν 5-6 χρόνια ιστορία και δεν είμαι πια μαζί με την συγκεκριμένη. Θα αναρωτιέστε κάποιοι γιατί ανέβασα πχ αυτή την ιστορία: Για να τα βλέπετε αυτά οι αγαπούληδες, οι γκόμενες έχουν ξεφύγει, χωρίς μέτρο. Και εγώ γαμάω τώρα γκόμενα άλλου, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος μαζί της και την κυκλοφορεί και την προσέχει...
Δώστε πόνο τύποι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom