Νέα

Μία μέρα το στόμα μίας γκομενάς μου μύριζε χυσίλα και της το είπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γύρισε από τη δουλειά και το στόμα της μύριζε χυσίλα

• Έκανε τσιμπούκι πριν έρθει σπίτι

Ψήφοι: 149 74,1%
  • Καμμιά φορά το στόμα μυρίζει (σαν) χυσίλα για άλλους λόγους

Ψήφοι: 52 25,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Επισκέπτης
Peter - Πικερ, τα γουβαδακια σου και αλλου.

Βλεπεις πολλα λαμογια οπως τα λες, που να μην γαμανε?

Η αγαμια είναι προβλημα για τους ελαττωματικούς, τύπου πικέρ.
ακριβως αυτο λεω ρε αητε

Τα λαμογια γαμανε,  εχουν συζυγους,  εχουν ερωμενους και θελουν να δειχνουν τα μουτρα τους και στα πορνοχοτελ μεχρι και στα μπουρδελα.

Τα φαγατε ολα ρε αλητες! Τι κινητρο εχει ενας νεος να δουλεψει και να πολεμησει; Για να καλοπερνατε εσεις και να τον αφηνετε αγαμητο;

Τολμησαν αυτοι που χρεωκοπησαν τη χωρα να πουν οτι νεος = αλητης

Για τα προβληματα της χωρας φταιει η νεολαια ελεγαν

Θυμαστε κατι εκπομπες δεξαετια 90 με οικογενειακες ιστοριες που παρουσιαζαν τους νεους χουλιγκαν,  ναρκομανεις αλητες

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Εσυ Στεκα στη νεολαια ανηκες οταν συνεβαινε η μεγαλη ληστεια αλλα ειχες το κονε και χωθηκες στο συστημα με τους ξεδιαντροπους κωλογερους

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
Τυπε ειχε μηπως και αλλα σημαδια που δεν προσεξες? οπως ασπρους λεκεδες στο φορεμα? τα μαλλια της ήταν ενταξει ή σαν ξεμαλιασμενη και κακοκτενισμένη? μηπως βρήκες ξεραμενα φλωκια γυρω από την κωλοτρυπιδα της? μηπως είχε ξεραμενα φλωκια πανω στα μαλλια της και σου ειπε πως εχει πυτιριδα?  
:2funny: :2funny: :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
καλη ερωτηση...

σαν την αλλη που εδωσε κωλο σε 5 λεπτα στον ιταλο
και ο γκομενος την παλευε 7 χρονια

:badair:
καποια ζωα δεν με πιστευανε τυπε :-
τωρα θα με πιστεψουν και τα ζωα :takethis: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
Τύπε μπορεί κάποιος συνδυασμός φαγητών να σου έβγαλε αυτή τη μυρωδιά.

Επίσης τώρα την άνοιξη, η φύση μυρίζει χυσιλα σε κάποια σημεία.

Εγώ θα της έδινα και μια δεύτερη ευκαιρία παντως.
τυπε αν της δωσει 2η ευακαιρια θα μυριζει  χυσια η κωλοτρυπιδα της,οχι  το στομα :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
σε μερικούς από εδώ που γράφουν τις γνωστές μαλακίες σας λέω ότι είμαι 45 χρονών και πιθανά έχω την ηλικία του πατέρα σας, τα υπόλοιπα φανταστείτε τα μόνοι σας. Οι σχέσεις δεν είναι καλαμπούρι! Όσο και αν οι γκόμενες το έχουν χάσει και γαμιούνται σαν να μην υπάρχει αύριο, οι σχέσεις χρειάζονται και πρέπει μοιραζόμενοι τις καλές ή κακές εμπειρίες μας να προχωράμε
τυπε για να δεις αν σε αγαπαει γυρισε εσυ μια μερα  σπιτι με το στομα να  μυριζει χυσιλα να δουμε πως θα αντιδρασει :hi: :S :S :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.603
Πόντοι
6.056

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
ρε νιμου που χαθηκες? :tickedoff: :tickedoff:
υγ εκεινο με τον ιταλο το ανοιξε ο νασος κυριακατικα,δεν εννοοω τιποτα :S :S :S
τυπε μπαινω μονο σε σοβαρα θρεντ κ καταθετω την επιστημονικη μου αποψη...... :wanker: :wanker: :wanker:

Λάχης

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Από την ιστορία μπορει να βγεί ένα θετικό συμπέρασμα για τους μονάχους, τουλάχιστον δεν ειστε με κάποια που σας κερατώνει.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
ακριβως αυτο λεω ρε αητε

Τα λαμογια γαμανε,  εχουν συζυγους,  εχουν ερωμενους και θελουν να δειχνουν τα μουτρα τους και στα πορνοχοτελ μεχρι και στα μπουρδελα.

Τα φαγατε ολα ρε αλητες! Τι κινητρο εχει ενας νεος να δουλεψει και να πολεμησει; Για να καλοπερνατε εσεις και να τον αφηνετε αγαμητο;

Τολμησαν αυτοι που χρεωκοπησαν τη χωρα να πουν οτι νεος = αλητης

Για τα προβληματα της χωρας φταιει η νεολαια ελεγαν

Θυμαστε κατι εκπομπες δεξαετια 90 με οικογενειακες ιστοριες που παρουσιαζαν τους νεους χουλιγκαν,  ναρκομανεις αλητες

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Εσυ Στεκα στη νεολαια ανηκες οταν συνεβαινε η μεγαλη ληστεια αλλα ειχες το κονε και χωθηκες στο συστημα με τους ξεδιαντροπους κωλογερους

Αρες μαρες κουκουναρες....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: 

Τι σου εκλεψαν βρε Peter - Πικερ? μηπως τις πουτάνες? Εχει για όλους μας...

Σου ειπα και πριν, παρτε σβαρνα τα μπουρδέλα και προσπαθησε να περασεις τον νομο σου στις πουτανες, να τους πεις να μην εχουν πελατες παντρεμένους ή σε σχέση.
Μπορείς να κατσεις στην εισοδο και να μοιραζεις φυλλαδια, να ενημερωνεις τους πελατες, τις τσατσάδες, τους πελάτες.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τυπε εχει μονοπωλησει το μπου η καριολα.....

Λίγα λόγια για την πρώην μου ρε! Έχουμε περάσει και πολλές όμορφες στιγμές μαζί. Την κρατούσα αγκαλιά στο κρεβάτι μετά από τα ωραία μας γαμήσια και ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Μετά 2-3 χρόνια χάλασε η φάση ως συνήθως. Μπήκε άλλη πούτσα στο τοπίο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom