Επισκέπτης
βαλτην στο προφιλ σου τυπε,εχεις κανα 5λεπτο να αλλαξεις φωτο :S :S :S
Καλά το πας, συνέχισε, ίσως σαλέψει λίγο το δεξί μου αρχίδι
βαλτην στο προφιλ σου τυπε,εχεις κανα 5λεπτο να αλλαξεις φωτο :S :S :S
Έγινε της πουτάνας, μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά (εργαζόταν σε εταιρία με πολλά άτομα στον ίδιο χώρο). Χτυπιόταν ότι για πολλούς λόγους μπορεί ένα στόμα ή η ανάσα να μυρίζει (σαν) χυσίλα και γενικά εκείνη την ημέρα έγινε τρομερός καυγάς. Η αποψή μου για τις γυναίκες είναι ότι όλες πιπώνουν/γαμιούνται στις δουλειές τους και γενικά όπου βρουν την ευκαιρία, οπότε δεν επέμεινα πολύ, ούτε βέβαια ασχολήθηκα περισσότερο. Θα έπαιρνε έτσι και αλλιώς τον πούλο μερικές ημέρες αργότερα...
Σέρλοκ Χολμς της πούτσας :S
Όταν η γκόμενα σου ήταν στην δουλειά μήπως τον έπαιζες?
Μήπως εσύ μύριζες χυσίλα?
It's elementary dear Watson
Αφήστε το τηλεφωνό σας στο control και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
Τύπε, αν φιλήσεις μια γκομενα ξεχωρίζεις αν έφαγε μπριζόλα ή μακαρόνια με κιμά?
παλι καλα που μυριζε χυσιλα για φαντασου να ειχε κανει κανα γλυφοκωλι πως θα μυριζε!!!
Τύπε πες καλύτερα να μην εμπιστεύονται καμμία γυναίκα,γιατί είναι πολύ καλές ηθοποιοί. Και στις σχέσεις τους δίνουν ρεσίταλ ερμηνείας στο ψέμα.σε μερικούς από εδώ που γράφουν τις γνωστές μαλακίες σας λέω ότι είμαι 45 χρονών και πιθανά έχω την ηλικία του πατέρα σας, τα υπόλοιπα φανταστείτε τα μόνοι σας. Οι σχέσεις δεν είναι καλαμπούρι! Όσο και αν οι γκόμενες το έχουν χάσει και γαμιούνται σαν να μην υπάρχει αύριο, οι σχέσεις χρειάζονται και πρέπει μοιραζόμενοι τις καλές ή κακές εμπειρίες μας να προχωράμε
παλι καλα που μυριζε χυσιλα για φαντασου να ειχε κανει κανα γλυφοκωλι πως θα μυριζε!!!
Ολοι θελετε να τα καταπινουν οι γκομενες σσς. Και μετα τις στελνετε στον κοσμο να μιλανε.
Αγαπητέ μου, δεν θέλω να περιαυτολογώ, άλλα το νήμα "Εσάνς Κωλίλας" - και το συγκεκριμένο τα δημιούργησα εγώ σε στιγμές μεγάλης ποιητικής διάθεσης. Και τότε δεχόμουν την χλεύη και την ειρωνεία μέχρι που έφτασα σε σημείο να διαγραφώ ως αντιφρονούντας. Τώρα όμως αναγνωρίζεται επιτέλους η διαχρονικότητα τους.εδω κολλαει τελεια :
ΕΣΑΝΣ ΚΩΛΙΛΑΣ.... θεεικη ατακα
που να την εχεις κουμπαρα.εμενα ρωτα τι τραβαω.Χάλια μαύρα.
Θυμάμαι κάνα χρόνο πριν ήμουνα με ένα φίλο σε μια καφετέρια και έσκασε μια γνωστή του και βρομούσε ψωλόχυμα,ευτυχώς δεν κάθισε.
Αυτή θα το είχε συνηθίσει αλλά στους έξω έσπαγε μύτες από κοντά και φαινότανε συμπαθητική κοπελίτσα απ'έξω .
Μου θύμισε κάτι απομακρυσμένες σκοπιές από το στρατό που από το ψωλοχύσιμο που είχαν φάει δεν τις πλησίαζες.
Ο φίλος δεν είπε τίποτα αν και από τα μάτια του έβλεπα τον προβληματισμό του.
Φαντάσου να έχεις παντρευτεί μια τέτοια...και να έχεις και παιδιά ...