Νέα

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Η καλύτερή σου ανάμνηση από την ζωή σου ως νέος άνδρας είναι που γάμησες την 46χρονη Καναδέζα ρε τύπε στα 22 σου και με 17 πόντους "ατσάλινο" καυλί;
Και σιγά το κατόρθωμα δηλαδή. Αυτή είχε έρθει στην κρουαζιέρα μόνη ακριβώς για να γαμηθεί! Αν δεν βρισκόσουν εσύ θα την γαμούσε ο καπετάνιος ή ο οποισδήποτε άλλος.

Αν έχω όρεξη θα γράψω κι εγώ για μια άλλη κρουαζιέρα, 4ήμερη στα νησιά του Αιγαίου λίγα χρόνια πριν την δική σου, που πηδούσα ένα τριήμερο μια 20χρονη μουνάρα Αμερικανίδα με κάτι πόδια 1,20 το καθένα (άβυζη όμως!), κανένα τρίωρο-τετράωρο τη μέρα!

Και ήμουν και στα 29 και δεν την είχα 17 πόντους. :)
Εν τάξει "ατσάλινη" ήταν και η δικιά μου! :grin:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Δεν το πιστεύετε το παιδί, εγώ όμως είμαι η Αμάντα και ξέρω ότι λέει αλήθεια.

Εγω ειμαι ο καπετανιςο με τις ζαρες στο προσωπο και περιμενω σιγα σιγα να βγω στην συνταξη...πως και δεν σε πετυχα ???
:2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Σε αυτές τις κρουαζιέρες αν είσαι νέος άνδρας, μόνος και κάπως βλέπεσαι στο τέλος σε ρωτάνε:
"Γάμησες;"
Αν πεις "Όχι!" έχουν έτοιμη μια σφραγίδα που γράφει "ΜΑΛΑΚΑΣ" και σου σφραγίζουν μ' αυτήν το διαβατήριο! :grin: :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
έχω πάθει writer's block, sorry.

θα υπάρξει γαμήσι και στο Corfu Palace αλλά και το γαμήσι στον Σκορπιό, το οποίο δεν ολοκλήρωσα, ξέρω, θα υπάρξει "τιμωρία"

Εγώ προτείνω αντί να την πηδήξετε, να την πνίξετε την πουτάνα.

Τώρα που είστε στη θάλασσα έιναι ευκαιρία. Πείτε της να σας κάνει στοματικό, και κρατήστε της το κεφάλι μέσα στο νερό.

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ερωτικές ιστορίες του free θυμίζει, αλλά με πιο πολλές σάλτσες.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Είστε παλιά μοντέλα ρε μάγκες!

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ψωλή είναι τιτανίου.
μπα βγαίνει και ψωλή τιτανίου? κι εγώ νόμιζα πως τιτάνιο βάζουμε στα στεντ καρωτίδων :think: :headbang: :jerking:

Συνημμένα

• mcdc7_carotid_stenting.jpg
    mcdc7_carotid_stenting.jpg
    90,2 KB · Εμφανίσεις: 67

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
JAY

Μην ξεχάσεις να αναφέρεις τον τρόπο που την "τιμώρησες" για το δεσποτικό φέρσιμό της.

Καριόλες....

Βασικά διάβασα την ιστορία και μου θύμισε μια δικιά μου. 35άρα Σουηδέζα η εν λόγο κυρία και πάλι είχε αυτό το δεσποτικό στυλάκι, κάνε εκείνο κάνε το άλλο κτλ. Δεν λέω είναι καυλωτικό αλλά όπως και να χει δεν πρέπει να παραγίνει κιόλας...χαχα. Ακούω προτάσεις ώστε να έρθει στην θέσης της... :P. Είμαι διακοπές Ελλάδα τώρα. Θα την ξαναδώ όταν ανέβω πάνω οπότε πρέπει να έχω κατά νου 2-3 κόλπα :tickedoff:

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Η καλύτερή σου ανάμνηση από την ζωή σου ως νέος άνδρας είναι που γάμησες την 46χρονη Καναδέζα ρε τύπε στα 22 σου και με 17 πόντους "ατσάλινο" καυλί;
Και σιγά το κατόρθωμα δηλαδή. Αυτή είχε έρθει στην κρουαζιέρα μόνη ακριβώς για να γαμηθεί! Αν δεν βρισκόσουν εσύ θα την γαμούσε ο καπετάνιος ή ο οποισδήποτε άλλος.

Αν έχω όρεξη θα γράψω κι εγώ για μια άλλη κρουαζιέρα, 4ήμερη στα νησιά του Αιγαίου λίγα χρόνια πριν την δική σου, που πηδούσα ένα τριήμερο μια 20χρονη μουνάρα Αμερικανίδα με κάτι πόδια 1,20 το καθένα (άβυζη όμως!), κανένα τρίωρο-τετράωρο τη μέρα!

Και ήμουν και στα 29 και δεν την είχα 17 πόντους. :)
Εν τάξει "ατσάλινη" ήταν και η δικιά μου! :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΓΡΑΨΕΣ .............

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Aυτό που προσπαθώ να πώ, και επειδή αρκετά καλοκαίρια στα νιάτα μου (από τα 29 μου μέχρι τα 34 μου), έχω δουλέψει σε κρουαζιερόπλοια ("δουλέψει" τρόπος του λέγειν, ας πούμε πως έκανα "working holidays" σαν τον νηματοθέτη, αλλά πολύ περισσότερες φορές), είναι πως σ' αυτά γαμούσε ο οποιοσδήποτε ήθελε!

Ο πενητάρης Καπετάνιος, ο κάθε βλάχος καμαρώτος κλπ μέλη του πληρώματος και βεβαίως πολλοί επιβάτες.
Και επιβάτριες, και νέες αλλά και πολλές παντρεμένες (40-45άρες μιλφς που ερχόταν επίτηδες μόνες τους, χωρίς τον σύζυγο, και η συμπεριφορά τους ήταν σαν να φώναζαν "θέλω να γαμηθώ!"), αλλά και θήλεα μέλη του πληρώματος, συνήθως νεαρά. Χορεύτριες, Hostesses, πωλήτριες στα καταστήματα του πλοίου κλπ. Κι αυτές εξ άλλου ερχόταν και για την περιπέτεια, εκτός από τα χρήματα.

Γενικώς το κρουαζιερόπλοιο δεν ήταν ακριβώς όπως το έδειχνε η παλιά τηλεοπτική σειρά  "Love Boat" (για όποιον την θυμάται.)
Ήταν μάλλον "Fuck Boat". :cheesy:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Βασικά διάβασα την ιστορία και μου θύμισε μια δικιά μου. 35άρα Σουηδέζα η εν λόγο κυρία και πάλι είχε αυτό το δεσποτικό στυλάκι, κάνε εκείνο κάνε το άλλο κτλ. Δεν λέω είναι καυλωτικό αλλά όπως και να χει δεν πρέπει να παραγίνει κιόλας...χαχα. Ακούω προτάσεις ώστε να έρθει στην θέσης της... :P. Είμαι διακοπές Ελλάδα τώρα. Θα την ξαναδώ όταν ανέβω πάνω οπότε πρέπει να έχω κατά νου 2-3 κόλπα :tickedoff:

Όποια γκόμενα αρχίσει τα δεσποτικά φερσίματα και τις διαταγές, πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο. "Θα στο κάνω μωρή καριόλα αυτό που θες, αλλά κι εσύ θα μου κάνεις "αυτό" και θα ζητάς κάτι πολύ πιο χοντρό από αυτό που σου ζητάει.

Μόνο έτσι θα τα κόψει.

Εγώ διαταγές δεν γουστάριζα ποτέ από γκόμενα. Άλλους μπορεί να τους καυλώνει, εμένα μου πέφτει όταν θέλει να με διατάζει η κοπέλα που κάνω σεξ.

Σου αρχίζει τις διαταγές? Ζήτα κώλο!
 Το συνεχίζει? Ρίξτης μερικά δυνατά σκαμπίλια στον κώλο. Όχι μπατσάκια από αυτά που ανάβουν τα αίματα... Ξύλο κανονικό!
 Εξακολουθεί να διατάζει? Τράβα της και τα μαλλιά να μάθει η καριόλα.

:2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
όπως και σε κοσμοπολίτικα νησια (αν δουλέψεις σε κανένα καλό πόστο) θα βαρεθείς να πίνεις και να  :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.572
Πόντοι
12.756
Εγω λεω να την τουφεκίσει να μαθει να μην δινει εντολες η καργιολα ..

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
 Όποια γκόμενα αρχίσει τα δεσποτικά φερσίματα και τις διαταγές, πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο. "Θα στο κάνω μωρή καριόλα αυτό που θες, αλλά κι εσύ θα μου κάνεις "αυτό" και θα ζητάς κάτι πολύ πιο χοντρό από αυτό που σου ζητάει.

Μόνο έτσι θα τα κόψει.

Εγώ διαταγές δεν γουστάριζα ποτέ από γκόμενα. Άλλους μπορεί να τους καυλώνει, εμένα μου πέφτει όταν θέλει να με διατάζει η κοπέλα που κάνω σεξ.

Σου αρχίζει τις διαταγές? Ζήτα κώλο!
 Το συνεχίζει? Ρίξτης μερικά δυνατά σκαμπίλια στον κώλο. Όχι μπατσάκια από αυτά που ανάβουν τα αίματα... Ξύλο κανονικό!
 Εξακολουθεί να διατάζει? Τράβα της και τα μαλλιά να μάθει η καριόλα.

Χεχε οκ. Θα το εχω υποψην. Πρωτη φορα με μεγαλυτερης ηλικιας οποτε δεν ειμαι εμπειρος στην φαση. Χμμμ, εχει μανια με το στηθος της επισης μια και ειναι ζουμερο οπως φαινεται και στην φωτο που ανεβασα οποτε μαλλον πρεπει να τιμωρηθει καπως που να περιλαμβανει και το στηθος της....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εγω λεω να την τουφεκίσει να μαθει να μην δινει εντολες η καργιολα ..

Πρωτα να τη μαστιγώσει με τη "γατα με τις εφτά ουρές"

Μετά να της αλατίσει λίγο τις πληγές.

Αν δεν βάλει μυαλό ας την τουφεκίσει μετά. Δυο ευκαιρίες της έδωσε.

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι προσοχή....εγώ αυτές τις μεταφορές τις εκλάμβανω ως ένα καλό CIF!! ΕΛπίζω να εννοείται αυτό αλλιώς η κυρία θα το λουστεί άδικα χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom