Νέα

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
   Πες μας τώρα πως γάμησες και την Τάνια από το Βερολίνο, την γνωστή ξανθιά ψηλή Γερμανίδα μητρομάνα με τις αξύριστες μασχάλες που "δροσιζόταν" αβέρτα με τους GREEK LOVERS όλων των νησιών.

Αυτή όπου έβλεπε Έλληνα του την έπεφτε στα ίσα. Τρελλαινόταν να κάνει σεξ και να ακούει Ελληνικές βρισιές και να δεχεται σκαμπίλια στον κώλο.

Τέτοια θέλουμε, τρελές σπερματόλαγνες Γερμανίδες

Aamanda

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν το πιστεύετε το παιδί, εγώ όμως είμαι η Αμάντα και ξέρω ότι λέει αλήθεια.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γαμησια σε κοτερο στα πανεμορφα νερα του Ιονιου, θα πεσουν και γαμησια στο Μανχαταν και σε αλλα κοσμοπολιτικα μερη.
Την γαμησες την ιστορια και την επνιξες. Τολμη και γοητεια την εκανες.

Aamanda

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αφήστε τον να τελειωσει και μετα θα σας πω τη δικη μου αποψη για την ιστορία.

Aamanda

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλα τοτε να σας πω άλλη ιστορια.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Χμ! Δε μας τα λες και πολύ καλά, μάστορα... Αγοράκια χαζεύεις στα περιοδικά;

H διατύπωση μου ίσως δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Εννοούσα οτι η Αμάντα δεν είχε τους αγορίστικους κόλους των ανορεκτικών σημερινών μοντέλων, ο κώλος της ήταν πιο full, πιο γυναικείος. 

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καλα τοτε να σας πω άλλη ιστορια.

Πολύ ευχαρίστως αλλά αν θέλεις άνοιξε άλλο θέμα στις ερωτικές ιστορίες.

Δεν τελείωσα την δική μου εδώ. Θα έχεις και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα αν έχεις δικό σου θέμα.

Ευχαριστώ.

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ρε φίλε αντί να σχολιάζεις τα σχόλια δε ρίχνεις καιτο υπόλοιπο της ιστορίας μπας και δούμε αν όντως είναι μαλακία ή καλό?γτ τι δίνεις σε δόσεις?για το σασπένς?

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ας πω κι εγώ τη μαλακία μου:
Αυτό υποδηλώνει κάποια μυϊκή χαλάρωση, έτσι δεν είναι ρε jay?

Ο συγγραφέας, ειδικά ο κινούμενος στον χώρο του ρεαλισμού η ακόμη περισσότερο νατουραλισμού, περιγράφει την ζωή όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε ή θα ήταν ιδεατό να είναι.

Ο ήρωας μου, ο Μάριος γνωρίζει και κάνει σεξ με μία μεσήλικη γυναίκα. Δεν έχουμε λόγο να την ωραιοποιήσουμε συνολικά ως ερωτικό αντικείμενο πόθου.

Ο αναγνώστης έχει ήδη συλλάβει ποιά ήταν τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Αμάντας ως γυναίκας.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο συγγραφέας, ειδικά ο κινούμενος στον χώρο του ρεαλισμού η ακόμη περισσότερο νατουραλισμού, περιγράφει την ζωή όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε ή θα ήταν ιδεατό να είναι.

Ο ήρωας μου, ο Μάριος γνωρίζει και κάνει σεξ με μία μεσήλικη γυναίκα. Δεν έχουμε λόγο να την ωραιοποιήσουμε συνολικά ως ερωτικό αντικείμενο πόθου.

Ο αναγνώστης έχει ήδη συλλάβει ποιά ήταν τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Αμάντας ως γυναίκας.
Εγω παντως σου ειπα την ιστορια μου εμπιστευτικα δεν περιμενα να με κανεις βουκινο.  :)

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ρε φίλε αντί να σχολιάζεις τα σχόλια δε ρίχνεις καιτο υπόλοιπο της ιστορίας μπας και δούμε αν όντως είναι μαλακία ή καλό?γτ τι δίνεις σε δόσεις?για το σασπένς?

φίλε μου, μόλις επέστρεψα από την εργασία μου. είμαι ξέρεις και εγώ ένας κανονικός άνθρωπος που πρέπει να εργασθεί δεδομένου οτι η συγγραφή ερωτικών ιστοριών δεν γεμίζει το στομάχι.

όπως έγραψα και χθες όλη η ιστορία που έγραψα χθες και την οποία διάβασες (αν διάβασες) είναι δικής μου εμπνεύσεως και συγγραφής, επειδή δε γράφεται και αναρτάται σε πραγματικό χρόνο γι' αυτό την ανεβάζω, όπως μου έρχεται η έμπνευση και την στιγμή που την γράφω.

δεν υπάρχει θέμα πρόθεσης δημιουργίας σασπένς.

σου άρεσε αυτό που διάβασες ως τώρα?, κάπως έτσι θα είναι και το υπόλοιπο, ερωτική ιστορία είναι, δεν περιγράφω το νόημα της ζωής.

κάποια σχόλια πρέπει να απαντηθούν.

Επισκέπτης
φίλε μου, μόλις επέστρεψα από την εργασία μου. είμαι ξέρεις και εγώ ένας κανονικός άνθρωπος που πρέπει να εργασθεί δεδομένου οτι η συγγραφή ερωτικών ιστοριών δεν γεμίζει το στομάχι.

όπως έγραψα και χθες όλη η ιστορία που έγραψα χθες και την οποία διάβασες (αν διάβασες) είναι δικής μου εμπνεύσεως και συγγραφής, επειδή δε γράφεται και αναρτάται σε πραγματικό χρόνο γι' αυτό την ανεβάζω, όπως μου έρχεται η έμπνευση και την στιγμή που την γράφω.

δεν υπάρχει θέμα πρόθεσης δημιουργίας σασπένς.

σου άρεσε αυτό που διάβασες ως τώρα?, κάπως έτσι θα είναι και το υπόλοιπο, ερωτική ιστορία είναι, δεν περιγράφω το νόημα της ζωής.

κάποια σχόλια πρέπει να απαντηθούν.

είμαστε όλοι αυτιά για τη συνέχεια gayjatsby  :rockon: :rockon: :rockon:

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα...για ερασιτέχνης καλούτσικη είναι δεν είναι κακή. Προβλέψιμο το πέσιμο της σαραντάρας, άτεχνη η προϊδέαση του κοινού σου για τα γαμησιάτικα στο μανχάταν. Απλά όταν δημοσιεύουμε διηγήματα ο "άγραφος" κανόνας είναι να τα έχουμε ολοκληρώσει. Θες δε θες στο υποσυνείδητό σου εντυπώνονται τα σχόλια και αλλοιώνουν τη συνέχεια...Α!Συγνώμη ξέχασα...είναι αληθινή ιστορία

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Κοίτα...για ερασιτέχνης καλούτσικη είναι δεν είναι κακή. Προβλέψιμο το πέσιμο της σαραντάρας, άτεχνη η προϊδέαση του κοινού σου για τα γαμησιάτικα στο μανχάταν. Απλά όταν δημοσιεύουμε διηγήματα ο "άγραφος" κανόνας είναι να τα έχουμε ολοκληρώσει. Θες δε θες στο υποσυνείδητό σου εντυπώνονται τα σχόλια και αλλοιώνουν τη συνέχεια...Α!Συγνώμη ξέχασα...είναι αληθινή ιστορία

Ίσως η πιο σημαντική παρέμβαση μέχρι τώρα.

Εντάξει το Μανχάτταν το πέταξα για να ανοίξω την όρεξη στον αναγνώστη, αλλά πράγματι θα υπάρξει συνέχεια στην Νέα Υόρκη το φθινόπωρο.  ;)

Μου έδωσες την ιδέα σε σχέση με τα σχόλια και τις συνέπειες τους να γράψω σε ένα κομμάτι το υπόλοιπο και να το δημοσιεύσω σε ένα κομμάτι, ίσως αργότερα το βράδυ απόψε.

Η ιστορία βασίζεται σε αληθινά περιστατικά, είπαμε based on a true story, που σημαίνει έχουν ελαφρώς αλλοιωθεί τα γεγονότα και εννοείται και τα ονόματα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πολύ ευχαρίστως αλλά αν θέλεις άνοιξε άλλο θέμα στις ερωτικές ιστορίες.

Δεν τελείωσα την δική μου εδώ. Θα έχεις και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα αν έχεις δικό σου θέμα.

Ευχαριστώ.
τυπε θελει να σου κλεψει το θρεντ ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom