Νέα

Μια ιστορία αγάπης μεταξύ μιας Ελληνίδας και ενός Πακιστανού.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα αν πας και συ στον οφθαλμιατρο φαντασου τι θα πεις μετα οταν την ξαναδεις.

Ρε ασε τους οφθαλμιατρους εγω σε ρωταω κατι απλο γκομενα καλυτερα στο προσωπο απο αυτην που κραζεις έχεις? γιατι ολοι να κράζετε ξέρετε.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε ασε τους οφθαλμιατρους εγω σε ρωταω κατι απλο γκομενα καλυτερα στο προσωπο απο αυτην που κραζεις έχεις? γιατι ολοι να κράζετε ξέρετε.
Tυπε ποσων χρονων εισαι?Προτου σε απαντησω θελω να μου πεις την ηλικια σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι  τυπε ειμαι ο αντιπροσωπος.

Του οφθαλμιατρου? αυτος το ξέρει?

τελοςπαντων για να τελειώνουμε με δημοκρατικες διαδικασιες η κοπελα αυτη επειδη την ξαναειδα ειναι αρκετα συμπαθητικη και χαριτωμένη στο προσωπο. Και ειμαι σιγουρος πως αν έχανε τα κιλα που πρέπει και έφτιαχνε το σώμα της θα ησουν ο πρωτος που θα έτρεχες να της κολλησεις με τη γλώσσα εξω.

Φυσικα ουτε εγω θα εκανα κατι μαζι της οπως ειναι γιατι δεν μου αρεσουν οι παχουλες-χοντρες στο προσωπο ομως ειναι συμπαθεστατη.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Του οφθαλμιατρου? αυτος το ξέρει?

τελοςπαντων για να τελειώνουμε με δημοκρατικες διαδικασιες η κοπελα αυτη επειδη την ξαναειδα ειναι αρκετα συμπαθητικη και χαριτωμένη στο προσωπο. Και ειμαι σιγουρος πως αν έχανε τα κιλα που πρέπει και έφτιαχνε το σώμα της θα ησουν ο πρωτος που θα έτρεχες να της κολλησεις με τη γλώσσα εξω.
Eχεις δικιο τυπε.Το ομολογω.Και το κακο ειναι οτι μεχρι να χασει τα 20 τα κιλα πρεπει να τραβαω μαλακια.Εσυ με ποιο χερι ειπαμε?

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Διαβαζω τοση ωρα που κραζετε την Ελληνιδα που παντρευτηκε πακιστανο,υπαρχει διαφορα νομιζετε με τοσους μαλακες λιγουρηδες Ελληνες που εχουν παντρευτει αλβανιδες/ρουμανες/βουλγαροτσιγγανες και το παιζουν ολες αυτες κυριες που δεν ειχαν να φανε η τελικα η διαφορα ειναι το αν ειναι γκομενα αυτη που κανει τη μαλακια γιατι ως γνωστον οι αντρες σκεφτονται μονο με το πουλι τους οποτε εκει δικαιολογουνται ολα  :idiot: :idiot: :idiot:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Διαβαζω τοση ωρα που κραζετε την Ελληνιδα που παντρευτηκε πακιστανο,υπαρχει διαφορα νομιζετε με τοσους μαλακες λιγουρηδες Ελληνες που εχουν παντρευτει αλβανιδες/ρουμανες/βουλγαροτσιγγανες και το παιζουν ολες αυτες κυριες που δεν ειχαν να φανε η τελικα η διαφορα ειναι το αν ειναι γκομενα αυτη που κανει τη μαλακια γιατι ως γνωστον οι αντρες σκεφτονται μονο με το πουλι τους οποτε εκει δικαιολογουνται ολα  :idiot: :idiot: :idiot:

Εδω κράζουν την κυβερνηση πριν ακομα δουν τι θα κάνει ρε στην τυπισσα με τον πακιστανο θα κολλησουν? ομαδικο πνευμα 0 αγνωστη λέξη.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Γουστάρω με τρέλλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Πάκη να σέρνει το χορό σε παραδοσιακό γαμήλιο γλέντι (δείτε φωτορεπορτάζ)!!!  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Μιλάμε κατάντια η φάση αυτή!!!  :kissass2:

Επισκέπτης
Σιγα το θεμα το κανετε και κουβεντα τοσες σελιδες.Αν κοιταξετε γυρω σας γεμισαμε απο τετοια ζευγαρια. Εχω φιλο που παντρευτηκε αλβανιδα δευτερης γενιας (ενταξει αμα δεν την ξερεις δεν την περνας για αλβανιδα)πηρε και την υπηκοτητα πριν απο μερικα χρονια. Εχω και ενα μακρινο συγγενη στην επαρχια που παντρευτηκε με θρησκευτικο γαμο μια ρουμανα εχουν κανα δυο τρια παιδια τωρα. Επισης πολλα ζευγαρακια βλεπω κυριος αλβανων με ελληνιδες και το αντιστροφο φυσικα. Οποτε μην κολλατε με αυτα  :grin: νταξει μπορει ετσι οπως παει η δουλεια σε λιγα χρονια να μην βρισκουμε ευκολα ζευγαρια ελληνων  :grin: αλλα τι να κανεις ετσι τα φερνει η ζωη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σιγα το θεμα το κανετε και κουβεντα τοσες σελιδες.Αν κοιταξετε γυρω σας γεμισαμε απο τετοια ζευγαρια. Εχω φιλο που παντρευτηκε αλβανιδα δευτερης γενιας (ενταξει αμα δεν την ξερεις δεν την περνας για αλβανιδα)πηρε και την υπηκοτητα πριν απο μερικα χρονια. Εχω και ενα μακρινο συγγενη στην επαρχια που παντρευτηκε με θρησκευτικο γαμο μια ρουμανα εχουν κανα δυο τρια παιδια τωρα. Επισης πολλα ζευγαρακια βλεπω κυριος αλβανων με ελληνιδες και το αντιστροφο φυσικα. Οποτε μην κολλατε με αυτα  :grin: νταξει μπορει ετσι οπως παει η δουλεια σε λιγα χρονια να μην βρισκουμε ευκολα ζευγαρια ελληνων  :grin: αλλα τι να κανεις ετσι τα φερνει η ζωη.

Αμα κρινεις απο εδω μεσα που οι μισοι βριζουν τις ελληνιδες λογικο και αμα κρινω και απο μερικές ελληνιδες που δεν φερονται σωστά. Γενικα το πως κινουνται μερικοι το βλεπεις και τωρα στα πολιτικά ξερολιαση και πνευμα διχασμου και συμφεροντολογια φουλ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συμφεροντολογοι φουλ οσοι λενε εγω αυτη τη θελω μονο για πηδημα και αντε γεια μετά γυρευε στους φιλους τους πως θα φερθουν αυτοι βασικα και σε εκεινους το ιδιο θα κανουν αμα καποιος ειναι συμφεροντολογος σε εναν τομέα σκεφτεται ετσι σε ολους.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
κανενα ελεος!! καλα να περνανε τα παιδια αλλα σε περιπτωση προβληματος δε θα κουναγα ουτε το μικρο μου δαχτυλακι!!!

αληθεια, γιατι ερχονται μονο πακιστανοι, αφγανοι κλπ και οχι πακιστανες αφγανες κλπ??? να φυγουν ολοι και να ερθουν μονο γυναικες που αφομοιονονται ευκολοτερα και γενανε και παιδια... τοτε δε θα ειμαστε ρατσιστες!!! ποιος μαλακασ σκεφτηκε να επιτρεψει σε τοσους αντρες να ερθουν στην ελλαδα????? ποιος προδοτης?

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
φιλε
jamaican style αλλο οι γυναικες!

η γυναικα θα την πηδηξεις 40 φορες μετα αφομοιωθηκε, τα παιδια της που θα κανει με ελληνα/ βραζιλιανο/ ταιβανεζο θα ειναι ελληνακια/βραζιλιανακια/ ταιβανεζακια. η πακιστανη μανα που εχει παιδια με ελληνα δε θα τους μιλησει ποτε για το ισλαμ η για τις οποιες παραδοσεις της χωρας καταγωγης της

ο αντρας το αντιθετο.

ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΔΡΕσ??????? ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΛΟ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom