gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
τυπε εσυ με βαση το προσωπο αυτης έχεις καλυτερη γκομενα αυτο το καιρο?
Α πες μας πως τέτοιες γκόμενες ψάχνεις στα πάρτυ που πας, που το παίζεις και γκομενιάρης!
τυπε εσυ με βαση το προσωπο αυτης έχεις καλυτερη γκομενα αυτο το καιρο?
Καλα αν πας και συ στον οφθαλμιατρο φαντασου τι θα πεις μετα οταν την ξαναδεις.Καλα αμα αδυνατιζε αυτη θα σου ελεγα εγω φαντασου την 20 κιλα κατω
Α πες μας πως τέτοιες γκόμενες ψάχνεις στα πάρτυ που πας, που το παίζεις και γκομενιάρης!
Καλα αν πας και συ στον οφθαλμιατρο φαντασου τι θα πεις μετα οταν την ξαναδεις.
Tυπε ποσων χρονων εισαι?Προτου σε απαντησω θελω να μου πεις την ηλικια σου.Ρε ασε τους οφθαλμιατρους εγω σε ρωταω κατι απλο γκομενα καλυτερα στο προσωπο απο αυτην που κραζεις έχεις? γιατι ολοι να κράζετε ξέρετε.
Tυπε ποσων χρονων εισαι?Προτου σε απαντησω θελω να μου πεις την ηλικια σου.
Οχι τυπε ειμαι ο αντιπροσωπος.Γιατι τι εισαι εσυ να σου πω την ηλικια μου? ο κριτης και ο ελεγκτης?
Οχι τυπε ειμαι ο αντιπροσωπος.
Eχεις δικιο τυπε.Το ομολογω.Και το κακο ειναι οτι μεχρι να χασει τα 20 τα κιλα πρεπει να τραβαω μαλακια.Εσυ με ποιο χερι ειπαμε?Του οφθαλμιατρου? αυτος το ξέρει?
τελοςπαντων για να τελειώνουμε με δημοκρατικες διαδικασιες η κοπελα αυτη επειδη την ξαναειδα ειναι αρκετα συμπαθητικη και χαριτωμένη στο προσωπο. Και ειμαι σιγουρος πως αν έχανε τα κιλα που πρέπει και έφτιαχνε το σώμα της θα ησουν ο πρωτος που θα έτρεχες να της κολλησεις με τη γλώσσα εξω.
Διαβαζω τοση ωρα που κραζετε την Ελληνιδα που παντρευτηκε πακιστανο,υπαρχει διαφορα νομιζετε με τοσους μαλακες λιγουρηδες Ελληνες που εχουν παντρευτει αλβανιδες/ρουμανες/βουλγαροτσιγγανες και το παιζουν ολες αυτες κυριες που δεν ειχαν να φανε η τελικα η διαφορα ειναι το αν ειναι γκομενα αυτη που κανει τη μαλακια γιατι ως γνωστον οι αντρες σκεφτονται μονο με το πουλι τους οποτε εκει δικαιολογουνται ολα
Σιγα το θεμα το κανετε και κουβεντα τοσες σελιδες.Αν κοιταξετε γυρω σας γεμισαμε απο τετοια ζευγαρια. Εχω φιλο που παντρευτηκε αλβανιδα δευτερης γενιας (ενταξει αμα δεν την ξερεις δεν την περνας για αλβανιδα)πηρε και την υπηκοτητα πριν απο μερικα χρονια. Εχω και ενα μακρινο συγγενη στην επαρχια που παντρευτηκε με θρησκευτικο γαμο μια ρουμανα εχουν κανα δυο τρια παιδια τωρα. Επισης πολλα ζευγαρακια βλεπω κυριος αλβανων με ελληνιδες και το αντιστροφο φυσικα. Οποτε μην κολλατε με αυτα νταξει μπορει ετσι οπως παει η δουλεια σε λιγα χρονια να μην βρισκουμε ευκολα ζευγαρια ελληνων αλλα τι να κανεις ετσι τα φερνει η ζωη.