Νέα

Μια ιστορία αγάπης μεταξύ μιας Ελληνίδας και ενός Πακιστανού.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
Ευρωπαίος φιλαράκι.
Μιά γνωστή μου την γκάστρωσε ενας αφρικάνος και με το που πήρε ελληνικό διαβατήριο την έκανε για Γερμανία προβλεπέ.
Τώρα η άλλη [size=12pt]φοιτήτρια φιλοσοφικής [/size]τότε και φαγώσιμη) έμεινε με το μαυράκι στα χέρια και δουλεύει πωλήτρια όλα μέρα να το μεγαλώσει.

δεν είναι τυχαιο τυπε ότι ηταν της φιλοσοφικης! ολες αριστερες είναι εκει μεσα.

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
τυπε η ελλεηνιδα ειναι περιεργο ειδος ζωου

αν της την επεφτε ενας ελληνας οικοδομος,εργατης σε εργοστασιο,ντελιβερας,σερβιτορος θα τον απαξιωνε

με τον πακιστανο και την παρεα του δεν φαινεται να εχει προβλημα να παει

τον πακιστανο που να τον γνωρισε αραγε...  σε καμμια αντιφασιστικη ;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τον αγαπησε τον σοκολατη τυπε
μην εισαι αδικος
ναι τυπε ηταν love story ειναι προφανες......α ρε μαλακισμενες ελλεηνιδες......εγω αν ημουν πατερας της δεν θα την αποκληρωνα μονο θα την κουρευα με την ψιλη πρωτα

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
τα καναλια πως και δεν το εκαναν πρωτο θεμα το love story για παραδειγματισμο και ομαλη εισαγωγή στα νεα ηθη που ερχονται και δε μπορούμε να αποφυγουμε  :think:

Επισκέπτης
Εγω θα σου πω κατι, αν κι απευθυνεται σε ολους μας: εμεις ειμαστε μαλακες (και βαζω τον εαυτο μου ως αρχιτρομπα) που γαμανε τις δικες μας αραπηδες & πακηδες....
Ξερεις ποσες βλεπω εδω Κυψελη με ξενους?
Ενταξει ειναι καποια μπαζα (λες κι εγω ειμαι ο Νσρκισσος τεσπα) αλλα υπαρχουν και καποιες αξιογαμητες.
Θα σου πω τι συμβαινει: αυτοι ηλθαν κυνηγημενοι, ξυπολυτοι, πεινασμενοι & αγαμητοι κι ετσι εκαναν και κανουν τα παντα για να καλυτερεψουν, ενω εμεις που τα ειχαμε ολα ετοιμα, ωχου καριολες οι ελλεηνιδες και παμε στα μπουρδελα.
Προσφατα μπαινω σε ενα μπαρμπεραδικο (στην Αριστοτελους υψος Πιπινου αν δεν απατωμαι) επειδη ητανε ενα μουνι. Και τι να δω??
Ο μπαρμπερης ηταν ενας πακης!
Η γκομενα που δε με κουρεψε, μιλουσε με εναν αλλο πακη στα ενδωτερα. Η αποδειξη κομμενη στο ονομα της!
Αυτα απο εμενα....

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ο Αντρεα μετά από ακάποτο εδώ στον ρομαντισμό!

2uhbkvq.jpg

:shit:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω θα σου πω κατι, αν κι απευθυνεται σε ολους μας: εμεις ειμαστε μαλακες (και βαζω τον εαυτο μου ως αρχιτρομπα) που γαμανε τις δικες μας αραπηδες & πακηδες....
Ξερεις ποσες βλεπω εδω Κυψελη με ξενους?
Ενταξει ειναι καποια μπαζα (λες κι εγω ειμαι ο Νσρκισσος τεσπα) αλλα υπαρχουν και καποιες αξιογαμητες.
Θα σου πω τι συμβαινει: αυτοι ηλθαν κυνηγημενοι, ξυπολυτοι, πεινασμενοι & αγαμητοι κι ετσι εκαναν και κανουν τα παντα για να καλυτερεψουν, ενω εμεις που τα ειχαμε ολα ετοιμα, ωχου καριολες οι ελλεηνιδες και παμε στα μπουρδελα.
Προσφατα μπαινω σε ενα μπαρμπεραδικο (στην Αριστοτελους υψος Πιπινου αν δεν απατωμαι) επειδη ητανε ενα μουνι. Και τι να δω??
Ο μπαρμπερης ηταν ενας πακης!
Η γκομενα που δε με κουρεψε, μιλουσε με εναν αλλο πακη στα ενδωτερα. Η αποδειξη κομμενη στο ονομα της!
Αυτα απο εμενα....

Τυπε αμα δε βρεξεις κωλο ψάρι δεν τρως. Θελουν κυνηγι οι γυναικες και να προσπαθουμε να μην τα παιρνουμε άσχημα.
Παιζει μεγαλο ρολο η συμπεριφορα και η σταση που θα κρατησεις. Πιστευω ειναι μερικα σημεια κλειδια που αμα μπορέσεις να τα καταλαβεις θα βγαλεις πολυ συντομα μια αξιολογη γυναικα ανεξαρτητα εμφανισης. Αν και η εμφανιση στον αντρα μπορει να φτιάξει πολυ ευκολα με την γυμναστικη αμα γυμναστεις ανεβαινεις αρκετα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τυπε αμα δε βρεξεις κωλο ψάρι δεν τρως. Θελουν κυνηγι οι γυναικες και να προσπαθουμε να μην τα παιρνουμε άσχημα.
Παιζει μεγαλο ρολο η συμπεριφορα και η σταση που θα κρατησεις. Πιστευω ειναι μερικα σημεια κλειδια που αμα μπορέσεις να τα καταλαβεις θα βγαλεις πολυ συντομα μια αξιολογη γυναικα ανεξαρτητα εμφανισης. Αν και η εμφανιση στον αντρα μπορει να φτιάξει πολυ ευκολα με την γυμναστικη αμα γυμναστεις ανεβαινεις αρκετα.

μπόλντη εσένα θα σε συμβούλευα να γυμνάσεις και λίγο το μυαλό σου...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εμεις ειμαστε μαλακες (και βαζω τον εαυτο μου ως αρχιτρομπα) που γαμανε τις δικες μας αραπηδες & πακηδες....
τυπε αν ειναι να κανω τον καραγκιοζη για να ικανοποιησω τον εγωισμο της ελλεεινιδας να με χυλοπιτιασει,
χιλιες φορες να μην της την πεσω ποτε και να τη γαμανε οι πακηδες  :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
master pirforator

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ναι ενω εσεις ειστε οι πιρφοροι των μπουρδελων ο πορνοσταρ του 20ευρου  :2funny: :2funny:

ασε μας ρε τζι ελ συγκρινεις ενα ολοκληρο βραδυ με μια γυναικα με 10 λεπτάκια στο μπουρδελο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι ενω εσεις ειστε οι πιρφοροι των μπουρδελων ο πορνοσταρ του 20ευρου  :2funny: :2funny:

ασε μας ρε τζι ελ συγκρινεις ενα ολοκληρο βραδυ με μια γυναικα με 10 λεπτάκια στο μπουρδελο?
γιατι την γκομενα ολο το βραδυ την γαμας;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Συγκλονιστική και δακρύβρεχτη ιστορία αγάπης.....!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Πόσες άλλες μαλακίες τέτοιου είδους θα υποστούμε άραγε.... Αναμένουμε να δούμε αντίστοιχη ιστορία με Έλληνα και πακιστανή γκόμενα να παντρεύονται!!!

Βρωμάει η υπόθεση πάντως, μου θυμίζει το σποτάκι "γροθιά στον ρατσισμό" με τον πάκη Τζαφάρ σαν δωρητή μυελού για την μικρή Αννούλα!!!  :booty:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και αμα τους επομενους 5-6 μηνες δεν καταφερεις να ριξεις καποια τι θα κανεις;

Οι 2 φιλες δεν περιμένουν να τις ριξω ..... ειναι ηδη ψημένες. Η μια ειναι αρκετο καιρο χωρις γκομενο και ελεγε τις προαλλες "αμα δεν εμπιστευτεις τους φιλους.... που να ψαχνεσαι τωρα με αγνωστους"  :2funny: :2funny: :2funny: ακομα γελαω με αυτο

η αλλη με γουσταρει. Αλλα αυτην που προσπαθω να ριξω την γουσταρω πιο πολυ απο ολες!!!!

Αμα έχεις φτιαξει κυκλο δεν ξεμενεις ευκολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom