Νέα

Μια ιστορία αγάπης μεταξύ μιας Ελληνίδας και ενός Πακιστανού.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οι 2 φιλες δεν περιμένουν να τις ριξω ..... ειναι ηδη ψημένες. Η μια ειναι αρκετο καιρο χωρις γκομενο και ελεγε τις προαλλες "αμα δεν εμπιστευτεις τους φιλους.... που να ψαχνεσαι τωρα με αγνωστους"  :2funny: :2funny: :2funny: ακομα γελαω με αυτο

η αλλη με γουσταρει. Αλλα αυτην που προσπαθω να ριξω την γουσταρω πιο πολυ απο ολες!!!!

Αμα έχεις φτιαξει κυκλο δεν ξεμενεις ευκολα
πολυ γκαμαι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Οι 2 φιλες δεν περιμένουν να τις ριξω ..... ειναι ηδη ψημένες. Η μια ειναι αρκετο καιρο χωρις γκομενο και ελεγε τις προαλλες "αμα δεν εμπιστευτεις τους φιλους.... που να ψαχνεσαι τωρα με αγνωστους"  :2funny: :2funny: :2funny: ακομα γελαω με αυτο

η αλλη με γουσταρει. Αλλα αυτην που προσπαθω να ριξω την γουσταρω πιο πολυ απο ολες!!!!

Αμα έχεις φτιαξει κυκλο δεν ξεμενεις ευκολα
ναι ρε αρχηγε νταξει και στο ευχομαι να γαμεις μουνακια αβερτα
στην υποθετικη περιπτωση που οι φιλεναδες βρισκουν αλλους γκομενους κι εσυ παρα τις προσπαθειες να ριξεις καποια, περναει και το καλοκαιρι και δεν εχεις βρει, τι κανεις;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι ρε αρχηγε νταξει και στο ευχομαι να γαμεις μουνακια αβερτα
στην υποθετικη περιπτωση που οι φιλεναδες βρισκουν αλλους γκομενους κι εσυ παρα τις προσπαθειες να ριξεις καποια, περναει και το καλοκαιρι και δεν εχεις βρει, τι κανεις;

Γνωριζεις καινουργιες αν και τοσο αρνητικά σενάρια δεν ειναι πραγματικά και μέχρι να συμβει αυτο έχεις γνωρισει καποια καινουργια πχ τις προαλλες πηγα σε ενα παρτυ που με καλεσε μια φιλη και γνωρισα αλλες 2 κοπέλες. Αλλα εντάξει εγω δεν ειμαι και τύπος που θελω να πηδαω μονο και να φευγω αμα η άλλη ειναι καλο κοριτσι και μ αρεσει κιολας κάνω σχέση για καιρο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν φέρεσαι σωστά σε κάποια και περνάει και καλα μαζι σου για ποιο λογο να βρει αλλο γκομενο?

που θα βρει καλυτερα?  :dancing:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Ελλεινιδες τι περιμένεις..;;

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Γνωριζεις καινουργιες αν και τοσο αρνητικά σενάρια δεν ειναι πραγματικά και μέχρι να συμβει αυτο έχεις γνωρισει καποια καινουργια πχ τις προαλλες πηγα σε ενα παρτυ που με καλεσε μια φιλη και γνωρισα αλλες 2 κοπέλες. Αλλα εντάξει εγω δεν ειμαι και τύπος που θελω να πηδαω μονο και να φευγω αμα η άλλη ειναι καλο κοριτσι και μ αρεσει κιολας κάνω σχέση για καιρο.
  :thumbsup: στο διόρθωσα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αν φέρεσαι σωστά σε κάποια και περνάει και καλα μαζι σου για ποιο λογο να βρει αλλο γκομενο?

που θα βρει καλυτερα?  :dancing:
ρε αρχηγε αμα βρεις καλη κοπελα και σε γουσταρει κι αυτη και κανετε αγαπες και λουλουδια και ερθει και η παγκοσμια ειρηνη, ολα καλα
δε λεμε αυτο
στο υποθετικο αρνητικο σεναριο που δε βρισκεις κοπελα για αρκετο καιρο, ή που βρισκεις καποια που σαρεσει αλλα σε χυλοπιτιασει, η που βρεις καποια που δε σε χυλοπιτιαζει αμεσως αλλα στο παιζει δυσκολη και δε σου καθεται, τοτε τι κανεις;
δια χειρος βαρακι η πορδελα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε αρχηγε αμα βρεις καλη κοπελα και σε γουσταρει κι αυτη και κανετε αγαπες και λουλουδια και ερθει και η παγκοσμια ειρηνη, ολα καλα
δε λεμε αυτο
στο υποθετικο αρνητικο σεναριο που δε βρισκεις κοπελα για αρκετο καιρο, ή που βρισκεις καποια που σαρεσει αλλα σε χυλοπιτιασει, η που βρεις καποια που δε σε χυλοπιτιαζει αμεσως αλλα στο παιζει δυσκολη και δε σου καθεται, τοτε τι κανεις;
δια χειρος βαρακι η πορδελα;

Ποτε δεν ξεμένω ευκολα γιατι δεν τσακωνομαι ευκολα με τις γυναικες. Εχω την μουρη να πάρω ενα τηλεφωνο να πάμε για κανενα ποτο με καποια ακομα και αν εχουμε χαθει για καιρο λογω υποχρεωσεων διαφορετικων εχω παρα πολλες εναλλακτικές. Αποκλειεται ολες αυτες να με μαυρισουν.

Αλλα στην απιθανη περιπτωση του σεναριου σου .... ντυνεσαι ωραια και βγαινεις σε ενα καλο μαγαζι με καλη διαθεση. Τις προαλλες γνωρισαμε μια παρέα με κοπελες που καθοταν διπλα μας. Στο τελος πιναμε ρακομελα ολοι μαζι  :dancing:

στην πλακα έχει μαγαζακια που μαζευει φοβερο κοσμο  :dancing: οχι μονο γκαζι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια γυρα ρακομελα μας φέρνουν ολους πιο κοντα !!! Πινετε κοριτσια??? πινουμε πινουμε...  :grin: :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Το τί μας νοιάζει τώρα εμάς μια ιστορία αγάπης μιας Ελληνίδας και ενός Πακιστανού το ξεκαθαρίσαμε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το τί μας νοιάζει τώρα εμάς μια ιστορία αγάπης μιας Ελληνίδας και ενός Πακιστανού το ξεκαθαρίσαμε;

εμενα δεν με πειραζει καλα να ειναι τα παιδια να ζησουν τον ερωτα τους χαχαχα  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Μη το λες τυπε,μετα το αμορε του Λεγκολας με τον Πακιστανο εχουμε γινει πιο ευαισθητοι  :gay:  :grin:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
Θυμαμαι πριν μερικα χρονια στο Αλτερ (κατι τετοιες μαλακιες εδειχνε το αλτερ και εκλεισε! :s&m_3:) η Ανιτα Πανια ειχε φιλοξενουμενη στην εκπομπη μια Ελληνιδα , καλα μαλλον αθιγγανη ηταν , και τον Πακιστανο αντρα της :rockon:.Και ειχε ερθει και ο πατερας της και αφου αγκαλιασε τον Πακιστανο ειπε με παραπονο "Καλα οι Ελληνες χαθηκαν?!!! :grin: :rockon: :rockon: :rockon: "
Παντως η γκομενα ηταν χαλια!

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Υπήρχε και το θρυλικό με την Τάμυ και τον Αιθίοπα!!! Μιλάμε για πολύ καλτίλα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ευρωπαίος φιλαράκι.
Μιά γνωστή μου την γκάστρωσε ενας αφρικάνος και με το που πήρε ελληνικό διαβατήριο την έκανε για Γερμανία προβλεπέ.
Τώρα η άλλη (φοιτήτρια φιλοσοφικής τότε και φαγώσιμη) έμεινε με το μαυράκι στα χέρια και δουλεύει πωλήτρια όλα μέρα να το μεγαλώσει.
Αυτο πιο πολυ θα το δειτε εκτος Ελλαδας οι περισσοτερες Ελεηνίδες εχουνε παντρευτει και μένουνε με τετοιους συχαμερούς τύπους! :headbang:.
  Εγω εχω αηδιάσει εντελώς.Γ'αυτο και συχαινομαι της Ελεηνίδες! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom