Νέα

Mία άποψη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα artista
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Costas1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα νομιζω η ανευθυνοτητα κ γενικα η αδιαφορια κ στ @@ τους ολα κ αυτοι δεν θα παθουν τπτ οσες μλκιες κ αν κανουν... ειναι γενικο φαινομενο εδω περα κ οχι μονο στις γυναικες...

Costas1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα νομιζω η ανευθυνοτητα κ γενικα η αδιαφορια κ στ @@ τους ολα κ αυτοι δεν θα παθουν τπτ οσες μλκιες κ αν κανουν... ειναι γενικο φαινομενο εδω περα κ οχι μονο στις γυναικες...
Συμφωνώ!! Εδώ καπνιστές φίλοι μου θεωρούν ότι δεν θα πάθουν τίποτα, ενώ για το θέμα υπάρχει ενημέρωση!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγω παντως παντα κουβαλαω 2-3 στην τσαντα μου (προφυλακτικα) για περιπτωση αναγκης. δεν θελω να κανω παιδακια απο τωρα ασε που  τρεμω και τις αρρωστιες. βηχα να εχω λεω στην μανα μου να με παει στο νοσοκομειο γτ νομιζω οτι ειναι η αρχη φυματιωσης :grin: :grin: :grin: φυσικα με μπινελικωνει

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Παιδια ακουστε μια προσωπικη ιστορια για σχολιασμο.Περισι στη σκιαθο γνωρισα μια ξενη 20 χρονων σουηδεζα με την οποια οταν πεσαμε στο κρεβατι ειχε προφυλακτικα μαζι της τα χρησιμοποιησαμε και ολα κομλε.Μετα απο κανα μηνα πηγα μυκονο και γνωρισα μια ελληνιδα με την οποια απλα κουτουπωθηκαμε στα πρωτα 20 λεπτα.Οταν γυρισαμε αθηνα βρεθηκαμε τελικα φτασαμε στο κρεβατι και την επιμαχη στιγμη μου πε ελα μωρε μπες ετσι γυμνος..........!!Εννοειται μπηκα σκουφατος απλα το αναφερω για τη διαφορα νοοτροπιας...................Αμα ειναι ξενη η πουτανα δε σημαινει οτι εχει κι ΑΙDS.Πολλες ειναι ενημερωμενες και προσεχουν.Ενω αλλες απ τον τοπο μας που το παιζουν κι ιστορια πιπωνουν μπαρμαν στις τουαλετες που χουν παει μ αλλες εκατο και τα καταπινουν ολα και γαμιονται ασυστολα χωρις καποτα κι ουτε λογος για εξετασεις!!Αυτα για το φιλο που κανε το ακαποτο με τη σλοβακα.Ελπιζω να καταφερα να μετριασω λιγο το αγχος σου...........καλη τυχη και υγεια φιλε μ σου ευχομαι κι ολα να πανε καλα

παλι καλα που υπαρχουν και κάποιοι που καταλαβαν γιατι εκανα το τοπικ αυτο.thanks man :thumbsup:γιατι ειναι μερικοι το μονο που ξερουν ειναι να την λενε στους αλλους,αλλα αμα κατσει και σε αυτους καμια στραβη τα λεμε.να φανταστεις γιατι μιλαμε,  καποιος μου εστειλε σε πμ :φίλε η σλοβάκα έρχεται αθήνα? στείλε τηλ.... καταλαβαίνεις τωρα τι ακουσα με το θεμα που εβαλα :rockon:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom