You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μετράει η γνώμη των αντρών!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ksekavliara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αλλά θα λάβω δραστικά μέτρα.Θα αλλάξω τα μαλλιά μου και θα αλλάξω και χώρα ...
Το τέλος της λογικής.
[size=5pt]Ελπίζω και του δουλέματος... Τους μουνόδουλους θα τους κατατάξεις ιεραρχικά ή αλφαβητικά? [/size]
Να κανω μια τελευταια παραθεση <<λογικης>>η ηλικία είναι γύρω στα 27,είμασταν μαζί περίπου 3 χρόνια,έκανα υποχωρήσεις απο πάντα και όχι δεν μέναμε μαζί :/ σε κάλυψα jepeto???
Δεν ξέρω τι κάνουν πλέον οι γυναίκες και τι οι άντρες σε μια σχέση.εγώ αυτό που ξέρω είναι πως όταν τον άλλον τον αγαπάς,δεν τον αφήνεις να φύγει έτσι.Και δεν είναι θέμα εγωϊσμού,αλλά πραγματικής αγάπης...Κάτι που δύσκολα βρίσκεις στις μέρες μας δυστυχώς...Εγώ αγάπησα πραγματικά και πληγώθηκα.Αυτός τι ένιωσε και ααααν ένιωσε,είναι κάτι που το πιο πιθανό είναι να μην μάθω ποτέ....Προς το παρόν εγώ κλαίω τη μοίρα μου και αυτός χαίρεται τον εγωϊσμό του.Ποιός θα είναι ο χαμένος της υπόθεσης θα δείξει...
Φίλε Mastora69 μπορεί να έχω 1002 κουσούρια,αλλά διακρίνομαι για την ειλικρίνεια και την αντικειμενικότητά μου.Σίγουρα σε εναν χωρισμό φταίνε και οι 2.Δεν βγάζω την ουρά μου απέξω.Αλλά όταν κάνεις πράγματα που απο πριν ξέρεις οτι τον άλλον τον προκαλούν,είναι σαν να τα θέλεις..Έχεις δίκιο ότι θα έπρεπε να ήμουν προετοιμασμένη ότι εφόσον τον έδιωξα θα έφευγε....ʼσχετα αν δεν πίστευα οτι θα το δεχτεί έτσι αδιάφορα
Για μενα το φταιξιμο ειναι καθαρα δικο σου
Ησουνα 24 ετων οταν τον γνωρισες και μετα απο λιγο ειδες τα πρωτα στραβοπατηματα αλλα πιστεψες σε λογια,μετα ειδες τα δευτερα αλλα παλι πιστεψες σε λογια.Ενω ολες οι πραξεις του δειχναν το αντιθετο εσυ πιστευες τα λογια.Πως ειναι δυνατον να αγαπας καποιον ο οποιος μονο λογια ειναι?Τωρα πια ειμαι σιγουρος οτι δεν τον αγαπας ουτε τον εχεις αγαπησει πραγματικα αλλα ο εγωισμος σου η ο ερωτας σου για αυτον σε εχουν φτασει στη σημερινη κατασταση.Οπως επισης ειμαι σιγουρος οτι μετα απο λιγο καιρο θα βρεις καποιον ο οποιος θα ειναι καλο παιδι και εσυ θα του φερθεις σκαρτα οχι επειδη το θελεις αλλα επιδη θα σου βγει χωρις να το καταλαβεις.Και μετα απο αυτο θα εισαι μια χαρα εχοντας πια ξεχασει και τους 2.
ksekavliara
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
lol φίλε....Πραγματικά εντελώς άκυρη η τοποθέτησή σου!!!Με ξέρεις;;;;;Πως συμπεραίνεις τι είμαι;;;Έλεος δηλαδή...τι να κανει το παιδι με καποια που μπαινει σε σαιτ οπως αυτο με το ονομα ξεκαυλιαρα....?λογικο δεν ειναι?
Και στην τελική ρε παιδιά δεν σας ρώτησα την γνώμη σας για το τι θα γίνει απο δω και πέρα.Απλά αναρωτήθηκα ποιά ήταν η βαθύτερη έννοια του τρόπου που αντιμετώπισε τον χωρισμό μας!Τέσπα ας πω ευχαριστώ,μη φανώ και αχάριστη
ksekavliara
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Jepeto όπως προανέφερα,φταίμε και οι 2.Ίσως στην τελική εγώ να φταίω περισσότερο κιόλας.Δεν το αρνήθηκα!Και ο λόγος που τον πίστεψα ήταν επειδή τον αγαπούσα και ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία ακόμα.και ακόμα μια και ακόμα μια...και πήγε λέγοντας..Σε καμία περίπτωση δεν θα βγάλω την πίκρα μου απο αυτόν στον επόμενο γκόμενο που και γω πιστεύω ότι θαναι μάλαμα.Μου έτυχε ξανά παρόμοια φάση εδώ και πολλά χρόνια και πίστεψέ με ήμουν άψογη γιατί ήταν και αυτός άψογος μαζί μου
Τώρα για το ποιον θα ξεχάσω ποιον θα κρατήσω και με ποιον θα καταλήξω, ο καιρός θα δείξει.Αυταααα
Τώρα για το ποιον θα ξεχάσω ποιον θα κρατήσω και με ποιον θα καταλήξω, ο καιρός θα δείξει.Αυταααα
ksekavliara
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και επειδή νομίζω ότι τελικά εκτός απο 2-3 ποστ οι άλλοι δεν με βοηθήσατε,ας το κλείσουμε εδώ το θέμα.Για να πω την αλήθεια αρκετοί απο σας το ψιλογαμήσατε κιόλας....Το είδατε πολύ "άντρας-γυναίκα" το θέμα...Γιαυτό λοιπόν ας ασχοληθούμε με τις συνταγές που θα παραθέσει η mounitsa
Οχι δεν σε ξερω αλλα ειληκρινα αν μαθενα οτι η κοπελα μου που τα εχω 5 χρονια εμπενε σε φορουμ οπως το μπουρδελα με το ονομα ξεκαβλιαρα θα ειχα χιλιους παραπανω λογους να μην γυρισω σ αυτην ποτε.Δεν το λεω προσβλητικα αλλα λεω την γνωμη μου..Εξ αλου μονη σου εβαλες τιτλο μετραει η γνωμη των αντρων ;)lol φίλε....Πραγματικά εντελώς άκυρη η τοποθέτησή σου!!!Με ξέρεις;;;;;Πως συμπεραίνεις τι είμαι;;;Έλεος δηλαδή...
Και στην τελική ρε παιδιά δεν σας ρώτησα την γνώμη σας για το τι θα γίνει απο δω και πέρα.Απλά αναρωτήθηκα ποιά ήταν η βαθύτερη έννοια του τρόπου που αντιμετώπισε τον χωρισμό μας!Τέσπα ας πω ευχαριστώ,μη φανώ και αχάριστη
ksekavliara
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχμ,δηλαδή όποιος-όποια μπαίνει εδώ πρέπει να έχει κάποιο "κουσούρι";;;Εγώ έκανα εντελώς στην πλάκα account εδώ μέσα χωρίς να με απασχολούν τα μπουρδέλα και οι μπουρδελιάρηδες...Καμία σχέση δεν έχω με το θέμα.απλή περιέργεια και το site το πέτυχα στην τύχη..Αααα και κάτι ακόμα,ποιός σου είπε οτι και ο φίλος μου δεν μπαίνει σε αυτό ή σε άλλα παρόμοια site ;)
Και στην τελική όπως λες και συ,ούτε να τον εκδικηθώ θέλω ούτε να τον ξεπεράσω....Η καλύτερη ανακούφιση για μένα,θα ήταν κάποια στιγμή να καταλάβει τα λάθη του.Αν και μπορεί εγώ να μην το μάθω ποτέ αυτό....Τέσπα,ευχαριστώ πάντως για την προθυμία σου να συμμετάσχεις στην "εκδίκηση" του φίλου μου
Και στην τελική όπως λες και συ,ούτε να τον εκδικηθώ θέλω ούτε να τον ξεπεράσω....Η καλύτερη ανακούφιση για μένα,θα ήταν κάποια στιγμή να καταλάβει τα λάθη του.Αν και μπορεί εγώ να μην το μάθω ποτέ αυτό....Τέσπα,ευχαριστώ πάντως για την προθυμία σου να συμμετάσχεις στην "εκδίκηση" του φίλου μου
τα λαθη του αν εκανε,που τα ξερεις εσυ κι αυτος και μονο,θα τα καταλαβει οταν θα περασει τον μισο χρονο απ οσο περασε μαζι σου με την επομενη..το ιδιο κι εσυ φυσικα!Τεσπα δεν ειμαι η τενια μακρη αλλα αν το μετανιωσεις για την εκδικηση εδω ειμαστε...να σαι καλα και υγεια!