Νέα

Μετράει η γνώμη των αντρών!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ksekavliara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
K

ksekavliara

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή εσύ jepeto δεν έχεις κάνει υποχωρήσεις σε μια σχέση που πίστευες;Για μια κοπέλα που αγαπούσες;;Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα θίχτηκε λόγω εγωϊσμού.Ο εγωϊσμός της ήταν κάτι που είχε αφήσει στην άκρη εδώ και καιρό...ΠΛηγώθηκε γιατί ενώ έδινε πολλά,έπαιρνε παααρα πολύ λίγα.Και γιαυτό του είπε να χωρίσουν.Επειδή ένιωθε οτι αυτός δεν εκτίμησε την αγάπη που του έδωσε.'Οσο για το αν ο χωρισμός τους να είναι η πιο λογική εξέλιξη,τι να σου πω...Ο καιρός θα δείξει.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή εσύ jepeto δεν έχεις κάνει υποχωρήσεις σε μια σχέση που πίστευες;Για μια κοπέλα που αγαπούσες;;Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα θίχτηκε λόγω εγωϊσμού.Ο εγωϊσμός της ήταν κάτι που είχε αφήσει στην άκρη εδώ και καιρό...ΠΛηγώθηκε γιατί ενώ έδινε πολλά,έπαιρνε παααρα πολύ λίγα.Και γιαυτό του είπε να χωρίσουν.Επειδή ένιωθε οτι αυτός δεν εκτίμησε την αγάπη που του έδωσε.'Οσο για το αν ο χωρισμός τους να είναι η πιο λογική εξέλιξη,τι να σου πω...Ο καιρός θα δείξει.
Χωρίς να με παρεξηγήσεις και ειλικρινά χωρίς να θέλω να σε θίξω,μπορείς να μου πεις γιατί μιλάς σε 3ο πρόσωπο?Για μένα είναι ξεκάθαρο οτι μας μεταφέρεις προσωπική σου ιστορία.Ειλικρινά με όλο το σεβασμό, έχω αυτή την απορία.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Χωρίς να με παρεξηγήσεις και ειλικρινά χωρίς να θέλω να σε θίξω,μπορείς να μου πεις γιατί μιλάς σε 3ο πρόσωπο?Για μένα είναι ξεκάθαρο οτι μας μεταφέρεις προσωπική σου ιστορία.Ειλικρινά με όλο το σεβασμό, έχω αυτή την απορία.
απο χθες θελω να το πω αυτο...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
φίλε ξεκαυλιάρα, έχω την εντύπωση ότι τελικά είσαι ο άντρας της υπόθεσης. Με τη γκόμενα να σου λέει οκ αντίο.

δεν υπήρχε λόγος να εμφανίσεις μια εκδοχή της αληθινής ιστορίας.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Εδω ειναι που χανεις το νοημα.Και εγω εχω κανει υποχωρησεις και πολλες μαλιστα γιατι νομιζα οτι αγαπουσα.Οσον αφορα τον εγωισμο ακριβως επειδη τον ειχε αφησει μακρια απο καιρο εφτασε στο σημειο να τοθ πει να χωρισουν για να κερδισει κατι απο τον χαμενο εγωισμο.Βεβαια περιμενε και διαφορετικη αντιδραση και αυτο ηταν το κερασακι.Λεγοντας του χωριζουμε περιμενε μια μεταμελεια η οποια ποτε δεν ηρθε.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ,αν ήταν σοβαρή σχέση,φυσικά και θα ρώταγα ένα...''γιατί?''...θα ήθελα να μάθω και να δώ που έχω κάνει λάθος(αν έχω κάνει)...αν ήταν μια σχέση....ελεύθερη,δεν θα έμπαινα στην διαδικασία...πάντως γενικά οι γυναίκες πλέον δεν σού λένε και τίποτε...ένα απλό ''γεία'' και τέλος....άλλαξαν μάγκες οι εποχές..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
K

ksekavliara

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χαχα... τι ωραια που τα λέτε ρε παιδιά!!!Ναι οκ για μένα μιλάω και είμαι η γυναίκα της υπόθεσης.Όχι ο άντρας...και ο λόγος που μιλάω σε τρίτο πρόσωπο είναι γιατί θέλω να αποφύγω τις περαιτέρω λεπτομέρειες-ερωτήσεις.Ήθελα απλά μια ανδρική γνώμη για να μπορέσω να καταλάβω την νοοτροπία του συγκεκριμένου ανθρώπου.Αν έκανα κάτι λάθος,κρεμάστε με...Τι να πω.Ελπίζω να σας λύθηκαν οι απορίες :)

Επισκέπτης
Όταν διώχνεις κάποιον ...πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο να φύγει κιόλας .
Μήπως δεν είναι όλα όπως τα πιστεύεις ( σχετικά με το ποιός φταίει κτλ ; )

OP
OP
K

ksekavliara

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η ηλικία είναι γύρω στα 27,είμασταν μαζί περίπου 3 χρόνια,έκανα υποχωρήσεις απο πάντα και όχι δεν μέναμε μαζί :/ σε κάλυψα jepeto???
Δεν ξέρω τι κάνουν πλέον οι γυναίκες και τι οι άντρες σε μια σχέση.εγώ αυτό που ξέρω είναι πως όταν τον άλλον τον αγαπάς,δεν τον αφήνεις να φύγει έτσι.Και δεν είναι θέμα εγωϊσμού,αλλά πραγματικής αγάπης...Κάτι που δύσκολα βρίσκεις στις μέρες μας δυστυχώς...Εγώ αγάπησα πραγματικά και πληγώθηκα.Αυτός τι ένιωσε και ααααν ένιωσε,είναι κάτι που το πιο πιθανό είναι να μην μάθω ποτέ....Προς το παρόν εγώ κλαίω τη μοίρα μου και αυτός χαίρεται τον εγωϊσμό του.Ποιός θα είναι ο χαμένος της υπόθεσης θα δείξει...
Φίλε Mastora69 μπορεί να έχω 1002 κουσούρια,αλλά διακρίνομαι για την ειλικρίνεια και την αντικειμενικότητά μου.Σίγουρα σε εναν χωρισμό φταίνε και οι 2.Δεν βγάζω την ουρά μου απέξω.Αλλά όταν κάνεις πράγματα που απο πριν ξέρεις οτι τον άλλον τον προκαλούν,είναι σαν να τα θέλεις..Έχεις δίκιο ότι θα έπρεπε να ήμουν προετοιμασμένη ότι εφόσον τον έδιωξα θα έφευγε....ʼσχετα αν δεν πίστευα οτι θα το δεχτεί έτσι αδιάφορα

Επισκέπτης
Ξέρεις κάποιες φορές κάνουμε πράγματα που ενοχλούν τον άλλο για να μας προσέξει ( επειδή δεν μας προσέχει ίσως ...; ), εάν συμβαίνει αυτό και ζήτησες χωρισμό ... ε λογικό είναι ότι ο άλλος δεν μιλάει .

john_fish

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μετά από μακροχρόνια σχέση αυτό που μπορώ να πω για τις γυναίκες είναι ότι είναι σαν τις μαιμούδες.........Όταν βαρεθούν το ένα κλαδί πάνε στο άλλο!!!Αν υπάρχει αγάπη(πραγματική)τότε τα συζητάς και κοιτάς να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου...αν όμως δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τότε το ψάχνεις αλλού...άσχετα αν μετά μπορεί να είναι αργά για ώριμες σκέψεις.....
Υ.Γ Μου είχε πει κάποτε ένας παππούς ότι αν θες να δεις αν σε αγαπάει η κοπέλα σου, όταν θα είστε καλά διώξτην. Αν σε κυνηγήσει (όχι από εγωισμό)τότε σε αγαπάει αλλιώς....καληνύχτα και καλή τύχη δεσποινίς....αυτά  :sunglasses: :sunglasses:

Yeti

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχω βαρεθει να προσπαθω να αποκωδικοποιώ τα μηνύματα των γυναικών. Τα οχι που μπορει να ειναι ισως, ναι η φεύγα απο εδω ρε λιγουρη. Τα -"πηρε ο Δημήτρης σημερα" (όπου Δημήτρης ο πρωην). -"Και...." -"Και τιποτα..." Και τα ξαναφτιαχνουν μετα απο μια βδομάδα.

Δεν βγαζω τον εαυτο μου έξω γιατι όποτε μου την πεφτει κάποια που δεν αξίζει τον κόπο δεν λέω "Τράβα να κλειστεις σε κανένα μοναστήρι τα χάλια σου τα έχεις δει;", όπως θα έπρεπε αλλά λέω κάτι μαλακίες του τύπου "έχω διάβασμα, εφημερία, εργαστήριο whatever".
Όμως σκέψου ksek: Είναι ένας άνθρωπος που λες πως αγαπάς κι επιθυμείς μια ουσιαστικότερη επικοινωνία μαζί του κι όμως αντί να του πεις στα ίσια "Ή κόβεις τις μαλακίες - όποιες κι αν ειναι αυτες - ή χωρίζουμε οριστικά και με την πρώτη υποτροπή" του λες χωρίζουμε οριστικά, έτσι απλά, σαν Τέχνασμα. Και καλά πες Umberto Eco δεν έχεις διαβάσει, δεν μπορείς όμως να σκεφτείς ότι κάποιοι άνθρωποι πάιρνουν αυτά που τους λές τοις μετρητοις;
Για να το πεις αυτό τρια τινά συμβαίνουν:

1. Η του το είχες ήδη πει και το έκαψες γιατι δεν τον χώρισες και έφτασες στο τέλος των διαπραγματευτικων σου μεσων

2. Ή είναι τόσο βόιδι (όχι βόδι, βόιδι...) που δεν καταλαβαινει αλλιώς

(Οι δυο περιπ΄τωσεις που ο τύπος ή είναι βλάκας ή δεν σε αγαπούσε και σε είχε γραμμένη και δεν αξίζει να στενοχωριέσαι)

ή
3. Εισαι απλώς άλλη μια σχιζοφρενής-σχιζότυπη-σχιζοειδης Ελληνίδα που γουστάρει να δημιουργεί ανύπαρκτες κρίσεις στις "σχέσεις" της για να μιζεριάζει και να προπονείται για το πως θα βασανίσει τον επόμενο.

Χαίρομαι πάντως που σε ανάλογη περίσταση είχα κι εγώ τα @@ να κάνω το ίδιο.

"Θελεις να μιλάμε για ατελειωτες ώρες αλλά δεν μου κάθεσαι αλλά όμως δεν θέλεις να με χάσεις γιατί είμαι σπάνιος;"

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! που έλεγε κι ο Κόκκινος Εχθρός...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Του είπες άντε γειά και έφυγε, αν δεν το έκανε δε θα σεβόταν την απόφασή σου, θα ήταν ενοχλητικός και κολλημένος, θα ήταν ο κακομοίρης που σε καψουρεύεται. Τώρα που το έκανε είναι ο άκαρδος που του είπες να φύγει και έφυγε.

Δυστυχώς οι γυναίκες συνηθίζουν να σκέφτονται έτσι. Όταν αγαπάμε κάποιον δε του κάνουμε καψόνια, κι αν δε γουστάρουμε τις "μαλακίες" του απλώς δεχόμαστε ότι δεν ταιριάζουμε.

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
τον εστειλες και δεν ρωτησε.....πολυ απλα ξεγραψε τον....κι αν χασεισ ενα τρενο ερχεται το επομενο

OP
OP
K

ksekavliara

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά δεν έκανε ό,τι με ενοχλούσε,για να τον προσέξω...Τον πρόσεχα ήδη:)Ούτε τον χώρισα για να τον κάνω να με κυνηγήσει.ΑΠΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ.'Οπως είπε ο Yeti απλά βαρέθηκα να γκρινιάζω για τα ίδια και τα ίδια,να ακούω υποσχέσεις ότι θα αλλάξει και να ξανατρώω στη μούρη τις ίδιες παπαριές..Έφτασα στο τέλος των διαπραγματευτικών μου μέσων!!!Και σε καμία περίπτωση δεν το έκανα για να του κάνω καψόνι!!!Πιο πολύ εγώ ένιωθα οτι περνάω καψόνια...Σαν να δοκιμάζει τις αντοχές και τα όριά μου:(
Δεν ξέρω αν με αγαπούσε αν ήταν βλάκας ή αν απλά έπαιζε,εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι τον αγαπάω και αυτό δεν θα αλλάξει εύκολα.
Απλά είναι άσχημο συναίσθημα να έχεις δοθεί σε εναν άνθρωπο και να νιώθεις προδομένος.Πονάει....
Αλλά θα λάβω δραστικά μέτρα.Θα αλλάξω τα μαλλιά μου και θα αλλάξω και χώρα:)  (είναι 2 πράγματα που με βοηθάνε πολύ όταν είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση)Ελπίζω να πιάσει αυτή τη φορά...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δυστυχώς ksekavliara αμα ακόμα δεν εχει δώσει σημεία ζωης,μάλλον να υποθέσεις οτι ΔΕΝ..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
τι να κανει το παιδι με καποια που μπαινει σε σαιτ οπως αυτο με το ονομα ξεκαυλιαρα....?λογικο δεν ειναι?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
βρηκες αυτο που εψαχνες εσυ και το αλλαξες? :P

(καλα για το θεμα δεν παιρνω καν θεση.......)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom