Εχω βαρεθει να προσπαθω να αποκωδικοποιώ τα μηνύματα των γυναικών. Τα οχι που μπορει να ειναι ισως, ναι η φεύγα απο εδω ρε λιγουρη. Τα -"πηρε ο Δημήτρης σημερα" (όπου Δημήτρης ο πρωην). -"Και...." -"Και τιποτα..." Και τα ξαναφτιαχνουν μετα απο μια βδομάδα.
Δεν βγαζω τον εαυτο μου έξω γιατι όποτε μου την πεφτει κάποια που δεν αξίζει τον κόπο δεν λέω "Τράβα να κλειστεις σε κανένα μοναστήρι τα χάλια σου τα έχεις δει;", όπως θα έπρεπε αλλά λέω κάτι μαλακίες του τύπου "έχω διάβασμα, εφημερία, εργαστήριο whatever".
Όμως σκέψου ksek: Είναι ένας άνθρωπος που λες πως αγαπάς κι επιθυμείς μια ουσιαστικότερη επικοινωνία μαζί του κι όμως αντί να του πεις στα ίσια "Ή κόβεις τις μαλακίες - όποιες κι αν ειναι αυτες - ή χωρίζουμε οριστικά και με την πρώτη υποτροπή" του λες χωρίζουμε οριστικά, έτσι απλά, σαν Τέχνασμα. Και καλά πες Umberto Eco δεν έχεις διαβάσει, δεν μπορείς όμως να σκεφτείς ότι κάποιοι άνθρωποι πάιρνουν αυτά που τους λές τοις μετρητοις;
Για να το πεις αυτό τρια τινά συμβαίνουν:
1. Η του το είχες ήδη πει και το έκαψες γιατι δεν τον χώρισες και έφτασες στο τέλος των διαπραγματευτικων σου μεσων
2. Ή είναι τόσο βόιδι (όχι βόδι, βόιδι...) που δεν καταλαβαινει αλλιώς
(Οι δυο περιπ΄τωσεις που ο τύπος ή είναι βλάκας ή δεν σε αγαπούσε και σε είχε γραμμένη και δεν αξίζει να στενοχωριέσαι)
ή
3. Εισαι απλώς άλλη μια σχιζοφρενής-σχιζότυπη-σχιζοειδης Ελληνίδα που γουστάρει να δημιουργεί ανύπαρκτες κρίσεις στις "σχέσεις" της για να μιζεριάζει και να προπονείται για το πως θα βασανίσει τον επόμενο.
Χαίρομαι πάντως που σε ανάλογη περίσταση είχα κι εγώ τα @@ να κάνω το ίδιο.
"Θελεις να μιλάμε για ατελειωτες ώρες αλλά δεν μου κάθεσαι αλλά όμως δεν θέλεις να με χάσεις γιατί είμαι σπάνιος;"
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! που έλεγε κι ο Κόκκινος Εχθρός...