You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μετράει η γνώμη των αντρών!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ksekavliara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
κι εγω τους ζηλευω φιλε μου...μακαρι λεω πολλες φορες να ημουν εντελως αναισθητος......άμα αγαπάς που λεν κι οι φίλοι παραπάνω, κάνεις οτιδήποτε...
άσχετα αν μετά, σκεπτόμενος πιο λογικά, μετανιώσεις...
εγώ ζηλέυω αυτούς που μπορούν και λέν "ΟΚ γειά"...
αμ πως....φιλε καλό αυτο,γιατι συνήθως το εκμεταλλέυονται..Βλέπουν τι νιώθουμε και μας τσαλαπατάνε..Συνέχισε έτσι,ας τρέχουν λίγο και αυτες..
α ρε λαπλας φιλε κι αδερφε ολα τα καλα τα χεις..καλο παιδι εισαι,δεξιος δεν εισαι...βαζελος γιατι εισαι?μπουχαχαχαχα
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
χεχε αδερφέ laplace τι να κάνουμε!
Επισκέπτης
μεγαλε πιροσβετι skido ,μεγα φαλοκρατι πες μασ και εσι τιν γνομι σου για το θεμα!!!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Την είπα πριν τσολιά μου!!! Στην προηγούμενη σελίδα!!!
ksekavliara
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά σχεδόν συμφωνώ με όλους αν και πιστεύω ότι ακόμα και σωστός να είσαι,θα έχεις εναν λόγο παραπάνω να θες να μάθεις τι έφταιξε...Το να το παίξεις εγωϊστής και θιγμένος,οκ να το καταλάβω.Αλλά στην αγάπη πρέπει να τον αφήνουμε και λίγο τον εγωϊσμό στην άκρη.Όχι μέχρι αηδίας,πάντα σε λογικά πλαίσια.Και δεν σας μιλάω για κάποιον αδιάφορο,αλλά για κάποιον που δηλώνει οτι "αγαπάει"(μεγάλη κουβέντα να την λέμε αν δεν την νιώθουμε...)
Τέσπα.Αυτό που παρέλειψα να σας πω για να έχετε πιο ολοκληρωμένη άποψη,είναι ότι αυτή που είπε το τέλος είχε υποστεί μαλακία απο το έτερον ήμισυ...Δεν της ήρθε σε καμία περίπτωση να τελειώσει κάτι με κάποιον που αγαπούσε έτσι για πλάκα.Και σε καμία περίπτωση δεν το έκανε για να δει τον άλλον να τρέχει ή να επιβεβαιωθεί και να ικανοποιήσει τον εγωϊσμό της.Απλά βαρέθηκε να συγχωρεί βλακείες,να ανέχεται πράγματα που την ενοχλούσαν και που ήταν γνωστά και στον φίλο της,ο οποίος συνέχιζε να τα κάνει λες και ήθελε να δει τα όριά της..Φτάνω σε σημείο να πιστέψω οτι ίσως ενδόμυχα ο τύπος να ήθελε να προκαλέσει αυτόν τον χωρισμό και ίιισως απλά να μην είχε τα αρχίδια να το κάνει.Περιμένω νέες απόψεις τώρα που σας έθεσα το θέμα σε πιο συγκεκριμένη βάση όσον αφορά τον λόγο που του ζήτησε η κοπέλα να χωρίσουν.
Τέσπα.Αυτό που παρέλειψα να σας πω για να έχετε πιο ολοκληρωμένη άποψη,είναι ότι αυτή που είπε το τέλος είχε υποστεί μαλακία απο το έτερον ήμισυ...Δεν της ήρθε σε καμία περίπτωση να τελειώσει κάτι με κάποιον που αγαπούσε έτσι για πλάκα.Και σε καμία περίπτωση δεν το έκανε για να δει τον άλλον να τρέχει ή να επιβεβαιωθεί και να ικανοποιήσει τον εγωϊσμό της.Απλά βαρέθηκε να συγχωρεί βλακείες,να ανέχεται πράγματα που την ενοχλούσαν και που ήταν γνωστά και στον φίλο της,ο οποίος συνέχιζε να τα κάνει λες και ήθελε να δει τα όριά της..Φτάνω σε σημείο να πιστέψω οτι ίσως ενδόμυχα ο τύπος να ήθελε να προκαλέσει αυτόν τον χωρισμό και ίιισως απλά να μην είχε τα αρχίδια να το κάνει.Περιμένω νέες απόψεις τώρα που σας έθεσα το θέμα σε πιο συγκεκριμένη βάση όσον αφορά τον λόγο που του ζήτησε η κοπέλα να χωρίσουν.
ksekavliara
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πάντως δεν μπορώ να διαννοηθώ να αγαπάω κάποιον και να δέχομαι κάτι τόσο αβασάνιστα...μόνο αγάπη δεν θα έδειχνε κάτι τέτοιο...Είμαι λάθος;;;
ksekavliara αναλόγως τους 2 ανθρώπους,την σχέση τους.την στιγμή κλπ..
πχ μπορει να πεις ΟΚ ΒΥΕ σε μια κοπελα που αγαπάς και τα έχετε 4 χρόνια αν πχ της σταθείς σε απιστευτες καταστάσεις για 4 χρόνια και σου πει οτι θέλει ενα διαλλειμα..Ε οσο ακατανόητο και αν ειναι,μόνο κ μόνο με την κούραση 4 ετών,αυτο θα πείς..Δεν θα έχεις αντοχές για να αντιδράσεις.
πχ μπορει να πεις ΟΚ ΒΥΕ σε μια κοπελα που αγαπάς και τα έχετε 4 χρόνια αν πχ της σταθείς σε απιστευτες καταστάσεις για 4 χρόνια και σου πει οτι θέλει ενα διαλλειμα..Ε οσο ακατανόητο και αν ειναι,μόνο κ μόνο με την κούραση 4 ετών,αυτο θα πείς..Δεν θα έχεις αντοχές για να αντιδράσεις.
ksekavliara
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου σου λέω πως ο τύπος έκανε μαλακία (κάτι που συνήθιζε να κάνει και η κοπέλα το δεχόταν επειδή τον αγαπούσε)και η κοπέλα αγανάκτησε και του λέει τελειώσαμε και αυτός απάντησε "είσαι σίγουρη;οκ bye"...Απλά τα πράγματα!!Μη με βάλεις να σου λέω για διάρκεια σχέσης κτλ που αναφέρεις παραπάνω.Δηλαδή η γκόμενα βγήκε και "κερατού και δαρμένη" όπως λέει και ο λαός.Δεν μίλησα για διάλλειμμα που λες εσύ.Και παρεπιπτόντως το ζευγάρι ήταν σε πολύ καλή φάση τον τελευταίο καιρό....Μέσα στις γλύκες
Απλά το αγόρι,είχε συνηθίσει η κοπέλα να δίνει ευκαιρίες,να συγχωρεί και να τρέχει απο πίσω του..Ίσως και τώρα να ήταν αδιάφορος περιμένοντας απο εκείνη να κάνει την πρώτη κίνηση.Πάντως σε γενικές γραμμές η κοπέλα ήταν αυτή που έκανε θυσίες και υποχωρήσεις και προσπαθούσε να κρατήσει αυτην τη σχέση.Το αγόρι ήταν το άνετο της υπόθεσης.Τι να πω...ʼβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Απλά το αγόρι,είχε συνηθίσει η κοπέλα να δίνει ευκαιρίες,να συγχωρεί και να τρέχει απο πίσω του..Ίσως και τώρα να ήταν αδιάφορος περιμένοντας απο εκείνη να κάνει την πρώτη κίνηση.Πάντως σε γενικές γραμμές η κοπέλα ήταν αυτή που έκανε θυσίες και υποχωρήσεις και προσπαθούσε να κρατήσει αυτην τη σχέση.Το αγόρι ήταν το άνετο της υπόθεσης.Τι να πω...ʼβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
ksekavliara
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τodok όπως έχω αναφέρει και σε όλα τα προηγούμενα μηνύματά μου,η κοπέλα εξακολουθεί να τον ΑΓΑΠΑΕΙ!!!!Δεν είναι αρκετό αυτό για να την νοιάζει-προβληματίζει η αδιαφορία και η άνεση με την οποία αντιμετώπισε τον χωρισμό τους αυτός;;;;Το τέρμα το είπε για να του δώσει να καταλάβει οτι δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο αυτήν την κατάσταση και όχι επειδή δεν τον ήθελε άλλο...
Kαι είναι γνωστό ότι οι γυναίκες πάντα λένε αυτό που εννοούν και εννοούν αυτό που λένε.
Τέλος πάντων, δε διευκρινίζεις τι εννοείς λέγοντας "μαλακίες", καθώς αυτό έχει άλλη έννοια για τον καθέναν. Πάντως είναι επίσης γνωστό ότι οι γυναίκες δίνονται ολοκληρωτικά στους πιο απίθανους τύπους, και μετά κλαίνε γιατί δεν ήταν αντάξιοι των προσδοκιών τους.
Τέλος πάντων, δε διευκρινίζεις τι εννοείς λέγοντας "μαλακίες", καθώς αυτό έχει άλλη έννοια για τον καθέναν. Πάντως είναι επίσης γνωστό ότι οι γυναίκες δίνονται ολοκληρωτικά στους πιο απίθανους τύπους, και μετά κλαίνε γιατί δεν ήταν αντάξιοι των προσδοκιών τους.
ksekavliara
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ε μαλακίες =μαλακίες ό,τι έννοια και αν έχει για τον καθένα μας...Σου μιλάω για πολύ ξηγημένο άτομο η γυναίκα (το παραδεχόταν και ο γκόμενός της αυτό)Του είχε δηλώσει τι την πειράζει και είχε υποσχεθεί να το διορθώσει αλλά....Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Όντως το πιστεύω αυτό που λες για προσδοκίες.Συνήθως αγαπάμε αυτούς που δεν το εκτιμούν και δινόμαστε σε αυτούς που δεν μας δίνονται.Αδικία ρε φίλε!!!
Όντως το πιστεύω αυτό που λες για προσδοκίες.Συνήθως αγαπάμε αυτούς που δεν το εκτιμούν και δινόμαστε σε αυτούς που δεν μας δίνονται.Αδικία ρε φίλε!!!
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Έξω από το χορό, όλοι ΜΑΓΚΕΣ είμαστε. Αν η φάση μας είναι ψιλοαδιάφορη (από την αρχή ή έχει καταντήσει) δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε τίποτα, δε μας ενδιαφέρει. Χάρη μας κάνει. Μας βγάζει από δύσκολη θέση ίσως.
Αν μας καίει?
Απρόβλεπτη η αντίδραση. Η λογική, εδώ, έχει πάει περίπατο...
Σωστός ο alfa.
Ανάλογα τη φάση και η αντίδραση.
Έχω αντιδράσει και αδιάφορα (γαιτί δεν καιγόμουν κι όλας),
έχω προσπαθήσει και απεγνωσμένα να καταλάβω, και να αλλάξω την τροπή των πραγμάτων, ένα κλικ πριν το ξεφτίλισμα...(γιατί την αγαπούσα πραγματικά).
Όταν όμως είδα πως έτρωγα τα μούτρα μου, σταμάτησα, γιατί κατάλαβα πως και η ξεφτίλα έχει τα όρια της.
Μετά από λίγο καιρό, επέστρεψε αυτή......εγώ όμως πια δεν μπορούσα να τη δώ με τα ίδια μάτια.
Το ξαναζεσταμένο φαγητό που είπαν κάποιοι πιο πάνω.
Προσπάθησα , αλλά δεν μπορούσα.
Δεν μπορούσε να το πιστέψει, αλλά τη δεύτερη φορά, ήμουν εγώ αυτός που την έστειλα...
H αποψη μου ειναι οτι η κοπελλα εχει μπερδεψει την αγαπη με την καψουρα τον εγωισμο και τον ερωτα.Φίλε μου σου λέω πως ο τύπος έκανε μαλακία (κάτι που συνήθιζε να κάνει και η κοπέλα το δεχόταν επειδή τον αγαπούσε)και η κοπέλα αγανάκτησε και του λέει τελειώσαμε και αυτός απάντησε "είσαι σίγουρη;οκ bye"...Απλά τα πράγματα!!Μη με βάλεις να σου λέω για διάρκεια σχέσης κτλ που αναφέρεις παραπάνω.Δηλαδή η γκόμενα βγήκε και "κερατού και δαρμένη" όπως λέει και ο λαός.Δεν μίλησα για διάλλειμμα που λες εσύ.Και παρεπιπτόντως το ζευγάρι ήταν σε πολύ καλή φάση τον τελευταίο καιρό....Μέσα στις γλύκες
Συγχωρουσε βλακειες δεχοταν πραγματα που την ενοχλουσαν !!!αλλα τον αγαπαγε!!!
Μην τρελλαθουμε τελειως.Μηπως ο εγωισμος της κοπελλας εγινε κουρελια και αυτη νομιζει οτι τον αγαπαει.
Ισως το πιο λογικο πραγμα σε αυτη τη σχεση να ηταν ο χωρισμος τους.