Νέα

Μετράει η γνώμη των αντρών!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ksekavliara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ksekavliara

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες έχω μια απορία και όποιος μπορέσει να με διαφωτίσει θα μου προσφέρει μεγάλη ανακούφιση...
Όταν είστε με κάποιον-α για αρκετό καιρό,περνάτε καλά μαζί του-της και δηλώνετε πως τον αγαπάτε,αν αυτός ο άνθρωπος σας πει ξαφνικά ΤΕΛΟΣ,δεν θα μπείτε στην διαδικασία να ρωτήσετε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα γαμημένο γιατί;;;Αν τον θέλετε πραγματικά όπως δηλώνατε δεν θα τον διεκδικήσετε;;;Θα πείτε "ok bye";;;Και αν το πείτε,παρακαλώ εξηγείστε μου τι δείχνει μια τέτοια απάντηση.Θα προτιμούσα αντρικές γνώμες,μπας και μπορέσω να καταλάβω τη λογική σας :-(των αντρών εννοώ-γυναίκα γαρ)

OP
OP
K

ksekavliara

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και γω αυτό νομίζω savalas.Αν και δεν πιστεύω ότι ειναι η λύση μια τέτοια αντιμετώπιση...Χαμένοι στην τελική βγαίνουν και οι 2 και όχι ο ένας...Ευχαριστώ πάντως:**

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γενικά οι γυναίκες έχουν την απαίτηση όταν λένε "τέλος" να τρέχει ο άλλος σα σκυλάκι και να προσπαθεί να αποδείξει ότι τα αισθήματά του ήταν/είναι αληθινά και να τις διεκδικεί (δηλαδή να γίνεται καραγκιόζης για πάρτυ τους).

Εκείνο που δεν ξέρουν είναι ότι ο μέσος άντρας έχει αντιμετωπίσει καμιά ντουζίνα τέτοιες καριόλες και δε πέφτει σε τέτοιες παγίδες.

ΔΕ ΓΟΥΣΤʼΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ρε παίδες έχω μια απορία και όποιος μπορέσει να με διαφωτίσει θα μου προσφέρει μεγάλη ανακούφιση...
Όταν είστε με κάποιον-α για αρκετό καιρό,περνάτε καλά μαζί του-της και δηλώνετε πως τον αγαπάτε,αν αυτός ο άνθρωπος σας πει ξαφνικά ΤΕΛΟΣ,δεν θα μπείτε στην διαδικασία να ρωτήσετε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα γαμημένο γιατί;;;Αν τον θέλετε πραγματικά όπως δηλώνατε δεν θα τον διεκδικήσετε;;;Θα πείτε "ok bye";;;Και αν το πείτε,παρακαλώ εξηγείστε μου τι δείχνει μια τέτοια απάντηση.Θα προτιμούσα αντρικές γνώμες,μπας και μπορέσω να καταλάβω τη λογική σας :-(των αντρών εννοώ-γυναίκα γαρ)

εμενα παντως λογικοτατο μου φαινεται ν απαντησει ετσι...
ειναι θεμα εγωισμου κ αυτοεκτιμησης... κ πολυ καλα εκανε... κ εγω ετσι ακριβως θ αντιδρουσα (αν κ γυναικα)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eγώ θα έτρεχα, θα έπεφτα στα πόδια της, θα της χάριζα ότι είχα και δεν είχα , μη πω θα άρχιζα να μυξοκλαίω κιόλας  :grin: :grin:

:dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειπε θελει αντρικες απαντησεις το γκομενακι εσυ τι πεταγεσαι παλι?ε? σπαμερρρρρρρρ μπαιττττττττ

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.702
Πόντοι
12.056

Επισκέπτης
Σιγουρα θα ρωτουσα γιατι...αν μιλαμε για αγαπη,ερωτα,ενθουσιασμο κλπ....σιγουρα θα ρωτουσα τι εκανα λαθος..(αν εκανα)....τι εφταιξε γενικα κ μου ειπε αντε γεια ξαφνικα...για να καταλαβω αν το αξιζω ή οχι...αν ειναι δικο μου το προβλημα ή αν ειχε η κοπελα το προβλημα...δλδ απ'το να βρηκε γκομενο...μεχρι να της εκανα μαλακια....

(υπ'οψιν,δν ξενογαμαω...δν ξενοκοιταω....δν...δν...δν...οταν  αγαπαω τα δινω ολα μονο σε εναν ανθρωπο κ δν απαιτω πολλα...μοναχα τα βασικα...οποτε μου φαινεται αδιανοητο το ΞΑΦΝΙΚΑ)...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

δεν υπαρχει ξαφνικο τελος κατα τη γνωμη μου. οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια που την εχει αναψει ενας απο τους 2 ( ή και οι 2 ) και τις περισσοτερες φορες τη γνωριζουν και οι 2.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
το ξαναζεσταμένο πιάτο ειναι χειρότερο απο το κρύο!!! η αλλιως αν ραγισει το γυαλι πέφτει και η .............

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Έξω από το χορό, όλοι ΜΑΓΚΕΣ είμαστε. Αν η φάση μας είναι ψιλοαδιάφορη (από την αρχή ή έχει καταντήσει) δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε τίποτα, δε μας ενδιαφέρει. Χάρη μας κάνει. Μας βγάζει από δύσκολη θέση ίσως.

Αν μας καίει?

Απρόβλεπτη η αντίδραση. Η λογική, εδώ, έχει πάει περίπατο...

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
Συμφωνώ rokoss, μόνο που πολλές φορές αυτός που κάνει την αρχή το έχει επεξεργαστεί περισσότερο απο αυτόν που τρώει τη φόλα, οπότε και δεν του στοιχίζει τόσο!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
συμφωνώ με mclein..
οσο για εγωισμό,το σίγουρο είναι οτι έχουμε ΟΛΟΙ μπόλικο..το θέμα ειναι οτι κάποτε τον βάζουμε ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στην άκρη..Και ας μην το θέλουμε..

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
δεν υπαρχει ξαφνικο τελος κατα τη γνωμη μου. οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια που την εχει αναψει ενας απο τους 2 ( ή και οι 2 ) και τις περισσοτερες φορες τη γνωριζουν και οι 2.
Κι όμως υπάρχει και ξαφνικό τέλος και είναι και το χειρότερο, όπως ο ξαφνικός θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου και τότε δε μπορείς, όσο και να μη θέλεις, όσο εγωιστής και αν είσαι και όσο μάγκας, δε θ' αντέξεις, θα ρωτήσεις...γιατί; Και mclein εγώ δεν έχω ρωτησει για να δω που έκανα λάθος. Όταν αισθάνομαι σωστός δεν περιμένω την επιβεβαίωση της άλλης, που έτσι κι αλλιώς, για να φεύγει, προφανώς δεν κατάλαβε και δεν εκτίμησε τίποτα, ή σχεδόν τίποτα. Ρώτησα για αυτόν τον γαμημένο το χαμένο χρόνο, τον κοινό χρόνο που της χάρισα, το χρόνο που όσο ήμασταν μαζί είχε σταματήσει, παγώσει σε μια ψευδαίσθηση -όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος- ευτυχίας. Και μετά όλος αυτός ο χρόνος αρχίζει να κυλάει ξανά, όχι όπως πριν όμως, αλλά με ένα φρενήρη ρυθμό, που σε κουράζει και σε εξαντλεί και σε εξουθενώνει και τα αντικείμενα που αγάπησες γίνονται βαριά, μολυβένια, ασήκωτα και όλα είναι ένα μουντό και γκρίζο πλάκωμα. Το τέλος του παιχνιδιού του θνητού ανθρώπου με την αιωνιότητα, πικρό και άδικο και ρωτάς τον εαυτό σου γιατί και καμιά φορά μες την οδύνη μπορεί και να το πεις πιο δυνατά απ'όσο θα ήθελες και απ' όσο θα έπρεπε και να το ακουσει κι αυτή. Τουλάχιστον μετά την πρώτη φορά, μαθαίνεις να ερωτεύεσαι τη σιωπή σου και τα νεα γιατί ζευγαρώνουν με τα παλιά και δεν απαιτούν καινούριες απαντήσεις, καινούρια ψέμματα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
αν αγαπας πραγματικα και γιατι θα ρωτησεις και πισω της/του θα τρεξεις κι εγωισμους θα ξεχασεις..το θεμα ειναι για ποσο θα το κανεις αν δεν υπαρχει ανταποκριση....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
psaxnwtrans σωστός αδελφέ..Ετσι είναι..Γιατι αν καταντήσει κοροιδία,θα τρέχει αυτή..

Επισκέπτης
Κι όμως υπάρχει και ξαφνικό τέλος και είναι και το χειρότερο, όπως ο ξαφνικός θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου και τότε δε μπορείς, όσο και να μη θέλεις, όσο εγωιστής και αν είσαι και όσο μάγκας, δε θ' αντέξεις, θα ρωτήσεις...γιατί; Και mclein εγώ δεν έχω ρωτησει για να δω που έκανα λάθος. Όταν αισθάνομαι σωστός δεν περιμένω την επιβεβαίωση της άλλης, που έτσι κι αλλιώς, για να φεύγει, προφανώς δεν κατάλαβε και δεν εκτίμησε τίποτα, ή σχεδόν τίποτα. Ρώτησα για αυτόν τον γαμημένο το χαμένο χρόνο, τον κοινό χρόνο που της χάρισα, το χρόνο που όσο ήμασταν μαζί είχε σταματήσει, παγώσει σε μια ψευδαίσθηση -όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος- ευτυχίας. Και μετά όλος αυτός ο χρόνος αρχίζει να κυλάει ξανά, όχι όπως πριν όμως, αλλά με ένα φρενήρη ρυθμό, που σε κουράζει και σε εξαντλεί και σε εξουθενώνει και τα αντικείμενα που αγάπησες γίνονται βαριά, μολυβένια, ασήκωτα και όλα είναι ένα μουντό και γκρίζο πλάκωμα. Το τέλος του παιχνιδιού του θνητού ανθρώπου με την αιωνιότητα, πικρό και άδικο και ρωτάς τον εαυτό σου γιατί και καμιά φορά μες την οδύνη μπορεί και να το πεις πιο δυνατά απ'όσο θα ήθελες και απ' όσο θα έπρεπε και να το ακουσει κι αυτή. Τουλάχιστον μετά την πρώτη φορά, μαθαίνεις να ερωτεύεσαι τη σιωπή σου και τα νεα γιατί ζευγαρώνουν με τα παλιά και δεν απαιτούν καινούριες απαντήσεις, καινούρια ψέμματα.

Ισως κ να χεις δικιο.....ξερεις εσυ....:):):):):):)....

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
...άμα αγαπάς που λεν κι οι φίλοι παραπάνω, κάνεις οτιδήποτε...
άσχετα αν μετά, σκεπτόμενος πιο λογικά, μετανιώσεις...

εγώ ζηλέυω αυτούς που μπορούν και λέν "ΟΚ γειά"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom