Νέα

Μετραει εν τελει η διαφορα ηλικιας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akiso12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποτε η γυναικα ειναι καλυτερη σεξουαλικα;

• 20 η μικροτερη

Ψήφοι: 6 9,4%
  • 20-25

Ψήφοι: 7 10,9%
  • 25-30

Ψήφοι: 5 7,8%
  • 30-35

Ψήφοι: 19 29,7%
  • 35-40

Ψήφοι: 15 23,4%
  • 40-50

Ψήφοι: 9 14,1%
  • 50+

Ψήφοι: 3 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    64

Akiso12

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Αμφιλεγομενο ζητημα. Οι πιτσιρικαδες συνηθως αγαπανε τις 40αρες. Οι 40αρηδες παλι συνηθως αγαπανε τα λυκειοκοριτσα και φοιτηριουλες. Παιζει ρολο ομως η διαφορα ηλικιας; Στη φαση (και στην ηλικια) που ειστε τι γυναικες προτιματε; Ποιες κανουν το καλυτερο σεξ; Μετραει οντως η ηλικια η οχι; Ειχατε ποτε μεγαλη διαφορα ηλικια με καποιο προσωπο; Ηταν καλη εμπειρια να μπλεξετε με μικροτερη/μεγαλυτερη;; Το ποστ αναφερεται και για εκδιδομενες γυναικες αλλα και για κοινες θνητες.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
53
Like
7.796
Πόντοι
8.816
προσωπικα εμενα στα 30 μου ετη με καυλωνουν οι λιγο παραπανω ηλικιακα.δηλαδη στο ηλικιακο γκρουπ 35 εως 40 αλλα και οι πιτσιρικες μεταξυ 20 και 27.οι χειροτερες απο διαφορες αποψεις ειναι αυτες που ανηκουν στο ηλικιακο γκρουπ το δικο μου μεταξυ 30 και 34.οποτε κοιταω να στοχευω εκει που προανεφερα.βεβαια η σεξουαλικη εμπειρια και το απογειο μιας γυναικας οσον αναφορα τη συμπεριφορα της κτλ πρεπει να πουμε οτι ειναι μετα τα 35 κτλ κατα προσωπικη μου αποψη ολα αυτα...

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
53
Like
7.796
Πόντοι
8.816
φοιτητριουλες ειναι καυλα και αυτες αλλα απο μυαλο και συμπεριφορα σκατα η πλειοψηφια!!!

Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
143
Πόντοι
0
Είμαι 35.
Έχω ζήσει σχέση με μεγαλύτερη (ήμουν 27 ήταν 40), έχω ζήσει σχέση με μικρότερη (ήμουν 31 ήταν 21), έχω γαμήσει 55άρα (ήμουν 30) και συμπερασματικά πιστεύω το εξής:
Η γυναίκα στη 15ετία 30-45 ξέρει να γαμιέται, έχει γράψει χλμ το μουνί της, έχει μάθει να τσιμπουκώνει, δεν έχει ταμπού, και ξέρει τι να κάνει για να έρθει σε οργασμό.
Συνεπώς αυτό μας βοηθάει ώστε να βγάλουμε εμείς τα γούστα μας, χωρίς μα, μου όχι κλπ.
Από την άλλη, μια πιτσιρίκα, δεν ξέρει το σώμα της, δεν ξέρει να το χειριστεί, κολλάει σε κάποια θέματα αλλά δεν συγκρίνεται σε επιδερμίδα, στήσιμο κώλου, στήθους, κυτταρίτιδας κλπ.
Η ηλικία 30-45 σαφώς και διακρίνεις σπασίματα, πατσάδες, πτώση, κλπ.
Άφησα για το τέλος την 55άρα... (καλοκρατούμενη)
Τρελό γαμήσι, χωρίς αύριο, μιας και έχει την επίγνωση ότι διανύει τα τελευταία χρόνια της σεξουαλικής της ζωής. (Μπορεί και στα 70 να γαμιέται, αλλά με μπαρδμπάδια με μασέλες, που μυρίζουν γεροντίλα...)
Συμπέρασμα:
Σημασία δεν έχει η ηλικία της γυναίκας.
Σημασία έχει στη φάση που είμαστε εμείς, αυτό που θα μας τύχει (ή αυτό που θα κυνηγήσουμε) μας γεμίζει ή όχι.
Και πάντα παίζει ρόλο για ποια γυναίκα μιλάμε.
Μπορεί η άλλη να είναι 40 και να μην είχε ποτέ κάποιον να της κάνει το "κλικ" για να δώσει κώλο.
Μπορεί η άλλη στα 35 να μην έμαθε ποτέ να παίρνει σωστές πίπες. (ή να μην της έμαθαν)
Μπορεί η άλλη στα 20 να καταπίνει ποταμια σπέρματος, να τον εξαφανίζει σε στόμα και κώλο και να λες "τι γίνεται εδώ?"
Καλά γαμήσια, με όποια και αν επιλέξετε!

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
53
Like
7.796
Πόντοι
8.816
σωστος ο παιχτης :heavymetalbig:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
122
Like
20.069
Πόντοι
27.686
Αν εννοεις για γαμησι μονο, πιστευω οτι δεν παιζει ρολο η διαφορα ηλικιας.Καλυτερη ειναι η ηλικια της γυναικας που σε καυλωνει περισσοτερο.Μπορει ναναι μεγαλυτερη,μικροτερη ,πολυ μικροτερη,φτανει να σε φτιαχνει.Να στον κανει καγκελο.
Αν θες σχεση ομως πιστευω οτι δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλη διαφορα ηλικιας γιατι εκει θα υπαρξει προβλημα.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Είμαι 35.
Έχω ζήσει σχέση με μεγαλύτερη (ήμουν 27 ήταν 40), έχω ζήσει σχέση με μικρότερη (ήμουν 31 ήταν 21), έχω γαμήσει 55άρα (ήμουν 30) και συμπερασματικά πιστεύω το εξής:
Η γυναίκα στη 15ετία 30-45 ξέρει να γαμιέται, έχει γράψει χλμ το μουνί της, έχει μάθει να τσιμπουκώνει, δεν έχει ταμπού, και ξέρει τι να κάνει για να έρθει σε οργασμό.
Συνεπώς αυτό μας βοηθάει ώστε να βγάλουμε εμείς τα γούστα μας, χωρίς μα, μου όχι κλπ.
Από την άλλη, μια πιτσιρίκα, δεν ξέρει το σώμα της, δεν ξέρει να το χειριστεί, κολλάει σε κάποια θέματα αλλά δεν συγκρίνεται σε επιδερμίδα, στήσιμο κώλου, στήθους, κυτταρίτιδας κλπ.
Τρελό γαμήσι, χωρίς αύριο, μιας και έχει την επίγνωση ότι διανύει τα τελευταία χρόνια της σεξουαλικής της ζωής. (Μπορεί και στα 70 να γαμιέται, αλλά με μπαρδμπάδια με μασέλες, που μυρίζουν γεροντίλα...)
Συμπέρασμα:
Σημασία έχει στη φάση που είμαστε εμείς, αυτό που θα μας τύχει (ή αυτό που θα κυνηγήσουμε) μας γεμίζει ή όχι.
Μπορεί η άλλη να είναι 40 και να μην είχε ποτέ κάποιον να της κάνει το "κλικ" για να δώσει κώλο.
Μπορεί η άλλη στα 35 να μην έμαθε ποτέ να παίρνει σωστές πίπες. (ή να μην της έμαθαν)
Μπορεί η άλλη στα 20 να καταπίνει ποταμια σπέρματος, να τον εξαφανίζει σε στόμα και κώλο και να λες "τι γίνεται εδώ?"
ολα σωστα και ετσι τα εχω ζησει και εγω, αλλα κανεις ενα επιστημονικο λαθος.
δεν επιλεγουμε εμεις αλλα τα θηλυκα και αυτο ισχυει σε ολα τα ειδη εκτος απο ελαχιστα που αναπαραγονται με βιασμους.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
53
Like
7.796
Πόντοι
8.816
ολα σωστα και ετσι τα εχω ζησει και εγω, αλλα κανεις ενα επιστημονικο λαθος.
δεν επιλεγουμε εμεις αλλα τα θηλυκα και αυτο ισχυει σε ολα τα ειδη εκτος απο ελαχιστα που αναπαραγονται με βιασμους.
σωστος ο φιλος αυτο λεω και εγω συνεχεια σε ολους που δυσκολευομαι να βρω γκομενα.οτι η γυναικα επιλεγει εμεις συνεχεια ειμαστε στη προσπαθεια και εν μερη στην αναμονη...η γκομενα και μετρια εμφανισης να ειναι θα βρει να πηδηχτει σαν τρελη αμα βγει εξω.εμεις μενουμε με τη πουτσα στο χερι και καταφευγουμε στο αγοραιο σεξ οταν δεν εχουμε γκομενα η σχεση

Metr69

Προμότορας
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Κριτικές
201
Like
9.109
Δυστηχως στη χώρα αυτή είμαστε οι αδικημένοι...

Συνήθως στις χώρες που το αρσενικό έχει για γκόμενα το αλκοόλ, οι γκόμενες παρακαλάνε να γαμηθουν.
Εδώ το παίζουν Άννα Καρένινα μικρές και μεγάλες,αλλά ιδιαίτερα οι μικρές.

• Like
Αντιδράσεις: lead3r

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.684
Πόντοι
4.546
Είμαι 35.
Συμπέρασμα:

:hi:

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
Τι ψάχνουμε είναι το θέμα.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
Αν είναι μόνο το γαμησι, η ηλικία είναι αδιάφορο.
Η χημεία να υπάρχει

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Ούτως ή άλλως όλες οι γκόμενες πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά: Φλύαρες ψεύτρες, πατσαβούρες που σπάνε @@ και που μας χρησιμεύουν ουσιαστικά μόνο για τις δουλειές του σπιτιού + το γαμήσι.
Οπότε από όλες αυτές, διαλέγουμε τουλάχιστον να είναι μία μικρή.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
53
Like
7.796
Πόντοι
8.816
Ούτως ή άλλως όλες οι γκόμενες πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά: Φλύαρες ψεύτρες, πατσαβούρες που σπάνε @@ και που μας χρησιμεύουν ουσιαστικά μόνο για τις δουλειές του σπιτιού + το γαμήσι.
Οπότε από όλες αυτές, διαλέγουμε τουλάχιστον να είναι μία μικρή.
σημερα φιλος μου ειπε την ιστορια και εφριξα.η γκομενα τον ειχε για να κανει οικογενεια κτλ και πηδιοταν σαν σκυλα για να ανεβει θεσεις στη δουλεια της καθως δουλευει σε μεγαλη πολυεθνικη εταιρεια.τωρα αυτος προσπαθει να το ξεπερασει και μαλιστα μετακομιζει στην αδερφη του.του πα να παμε να πιουμε και για παρηγορια πορνες :cum: συμπερασμα γαμα τα με κεφαλαια γραματα.οταν λεω οτι οι πουτανες ειναι τα καλυτερα παιδια(οχι ολες) καποιοι με παρεξηγουν....

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
εγω κοιτουσα παντα μεγαλυτερους,
οταν ημουν 17 εκανα με εναν που με παιρνουσε 8 χρονια
οταν ημουν 18 εκανα με εναν που με περνουσε 10 χρονια
οταν ημουν 19 εκανα με τον καθηγητη μ στο πανεπιστημιο που ηταν 38

μετα στα 22 με εναν 45 αρη
και μετα αρχισα να πεφτω οσο μεγαλωνω να κοιταζω μικροτερους εκει στα 30-35 μεχρι που ερωτευτηκα το Βορειο Μακεδονα που ειναι 42!

παντως για γαμο θα κοιταξω καποιον στην ηλικια μου!

animed

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
περίεργη αριθμηρικλη πρόοδος αυτή :S

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
26
παρατηρεί κανείς ότι η ερώτηση στην ψηφοφορία και το θέμα του νήματος είναι διαφορετικά;

dimitris_k8

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2019
Like
1
Πόντοι
0
Νομίζω η καλύτερη ηλικία για σεξ για την γυναίκα είναι κάπου εκεί στα 35. Ξέρει τι κάνει και τι θέλει.

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
142
Πόντοι
1
Είμαι 35.
Συμπέρασμα:
Συμφωνω μαζι σου,εχω γκομενακι 55 με τα σημαδια του χρονου σε στηθος και προσωπο.Αλλα είναι φωτια

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom