Νέα

Μεταξουργείο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
σημερα τα ξημερωματα στο μεταξι κατα τις 00.20 ειχε παρα πολυ κοσμο...βεβαια ειχε πολλες παρεες πιτσιρικαδων που εκαναν μονο χαβαλε....καλα εκαναν  ;)

Επισκέπτης
αναφερθηκε οτι προχθες τα ξημερωματα , το καυλακι τουμπανο τζενη το γυφτακι εθεαθη στο ιασωνος 20....
μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει?????/
Φίλε ξέχασα να ενημερώσω από ένα tip που έλαβα χθες από συναγωνιστή ότι η Τζένη είναι μετά τις 00:00 στο Μ.Αλεξάνδρου 28. Δεν είμαι fan της και το ξέχασα τελείως

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Φίλε ξέχασα να ενημερώσω από ένα tip που έλαβα χθες από συναγωνιστή ότι η Τζένη είναι μετά τις 00:00 στο Μ.Αλεξάνδρου 28. Δεν είμαι fan της και το ξέχασα τελείως
tnx θα δουμε κ εκει.....

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
κάθε κυριακή ξημερώματα εχει πολλους πιτσιρικάδες!

alexthegreat7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά.στο σπιτακι στην Ιασωνος 31Β είδα μία κοπελίτσα κάπως γυφτοπούλα σήμερα στις 23:00.Αν έχει πάει κάποιος ή αν έχει ακούσει κάτι για τις υπηρεσίες της στο δωμάτιο να μου πει.Γούσταρα τρελά απλώς δεν ήθελα να μπω και να είναι καμιά φόλα..θέλω να σιγουρευτώ

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παιδιά.στο σπιτακι στην Ιασωνος 31Β είδα μία κοπελίτσα κάπως γυφτοπούλα σήμερα στις 23:00.Αν έχει πάει κάποιος ή αν έχει ακούσει κάτι για τις υπηρεσίες της στο δωμάτιο να μου πει.Γούσταρα τρελά απλώς δεν ήθελα να μπω και να είναι καμιά φόλα..θέλω να σιγουρευτώ
Ειναι αυτη που αναφερω σημερα με το δυχτιωτο καλτσον σχισμενο στον κωλο.Το μονο που μπορω να σου πω,ειναι αποψη συναγωνιστη,οτι περασε καλα.

alexthegreat7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
στην Κολοκυνθούς 63 ξέρει κανείς αν είναι ακόμα η Μόνικα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
τα ξημερωματα κατα τις 02.30 εκανα μια γυρα στο μεταξι...παιζει να ημουν και ο μοναδικος ελληνας....
εχω να σημειωσω οτι το επιπεδο τον κοριτσιων ειναι απιστευτα χαμηλο
η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα παιζουν στο δεκαρικο και στο 15ευρω...
σε κανενα μαγαζι που μπηκα(και περασα απ ολα)δεν εδειωχναν τα πακια....
σε σχεδον σε ολα τα μαγαζια που μπηκα δεν με αφηναν να φυγω και με τραβολογουσαν....

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν πηγαινεις βραδινες ωρες ειναι επικινδυνα αν εισαι μονος σου η αν εχεις αμαξι και το παρκαρεις ...υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να στο σπασουν κι αν κυκλοφορεις μονος να σε ληστεψουν...

εαν πηγαινεις με παρεα 2-3 ατομων δε σου κανουν τιποτα...

το πρωι που πηγαινω εγω μια χαρα ειναι αν εξαιρεσεις τη βρωμα και τους πακιστανο-γυφτο-αλβανους...

μια χαρα περνας και ειναι και οικονομικα(με 10 ευρω εχω περασει καλα για δεδομενα μπορδελου)

το οτι δεν εχει ομορφες κοπελες ειναι αληθεια ΑΛΛΑ πλεον και στη φυλης ειναι μετρημενες...

εξαρταται γιατι πας στο μπορδελο...υπαρχουν καμμενοι που περιμενουν περιποιηση gfe με 10 και 20 ευρω...οχι ρε φιλε...

εαν εισαι καθαρος και νορμαλ σιγουρα θα εχεις και τυχερα απο αυτη την αποψη αλλα να ξερουμε γιατι παμε...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
αν πηγαινεις βραδινες ωρες ειναι επικινδυνα αν εισαι μονος σου η αν εχεις αμαξι και το παρκαρεις ...υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να στο σπασουν κι αν κυκλοφορεις μονος να σε ληστεψουν...

εαν πηγαινεις με παρεα 2-3 ατομων δε σου κανουν τιποτα...

το πρωι που πηγαινω εγω μια χαρα ειναι αν εξαιρεσεις τη βρωμα και τους πακιστανο-γυφτο-αλβανους...

μια χαρα περνας και ειναι και οικονομικα(με 10 ευρω εχω περασει καλα για δεδομενα μπορδελου)

το οτι δεν εχει ομορφες κοπελες ειναι αληθεια ΑΛΛΑ πλεον και στη φυλης ειναι μετρημενες...

εξαρταται γιατι πας στο μπορδελο...υπαρχουν καμμενοι που περιμενουν περιποιηση gfe με 10 και 20 ευρω...οχι ρε φιλε...

εαν εισαι καθαρος και νορμαλ σιγουρα θα εχεις και τυχερα απο αυτη την αποψη αλλα να ξερουμε γιατι παμε...
ναι ολα αφτα που μου λες τα ξερω....ειμαι 35 χρονων και πηγαινω στα μπουρδελα απο 13,5 παιδακι....

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν μιλαω σε προσωπικο επιπεδο...

καλο ειναι να λεγονται καποιες αληθειες...

κι οσον αφορα το ''πηγαινω στα μπουρδελα απ τα 13'' δε λεει απολυτως τιποτα...κι ενας γνωστος μου παει 40 χρονια στα μπουρδελα για να ξεσκαει οπως λεει απ τη γυναικα του...οτι κομπλεξ εχει δηλαδη το βγαζει στις πουτανες...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
δεν μιλαω σε προσωπικο επιπεδο...

καλο ειναι να λεγονται καποιες αληθειες...

κι οσον αφορα το ''πηγαινω στα μπουρδελα απ τα 13'' δε λεει απολυτως τιποτα...κι ενας γνωστος μου παει 40 χρονια στα μπουρδελα για να ξεσκαει οπως λεει απ τη γυναικα του...οτι κομπλεξ εχει δηλαδη το βγαζει στις πουτανες...
οχι το οτι παω απο τα 13 παει οτι ξερω τι παιζει και τις κακοτυπιες...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
προς ενημερωση ροκαβλον  :2funny: :2funny: :2funny: στο ιασωνος 43 με την καλτ τσα τσα (τσιμπούκι  ο τιγρης με σήμα το λιοντάρι  κλπ) μπαίνοντας δεξια εχει κουκλα ντυμένη αγγελο και στο κεφαλι σκουφο χιονάνθρωπο ενω ακριβώς απεναντι αλλη κουκλα ντυμενη αγιοβασιλιτσα........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
κωλονου 27γ δουλευει για μενα το καλυτερο κορμι του μεταξουργειου και το καλυτερο γαμησι(απο συμμετοχη και χρονο), το λεπτο πιπινι η νικη με το απιστευτω κωλαρακι και το βελουδινο μουνακι(τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη)που πριν 2 χρονια δουλευε στο ιασωνος 20γ το μπουρδελακι που εχει μεσα το ανεβατοριο για να πηγαινει η κοπελα στα δωματια και φορουσε συνεχεια της γοβες της ψηλοτάκουνες με το γουνακι....

Επισκέπτης
προς ενημερωση ροκαβλον  :2funny: :2funny: :2funny: στο ιασωνος 43 με την καλτ τσα τσα (τσιμπούκι  ο τιγρης με σήμα το λιοντάρι  κλπ) μπαίνοντας δεξια εχει κουκλα ντυμένη αγγελο και στο κεφαλι σκουφο χιονάνθρωπο ενω ακριβώς απεναντι αλλη κουκλα ντυμενη αγιοβασιλιτσα........
Περιπτωσάρα η γιαγιά δηλαδή! Παίζει να είχε όνειρο να γίνει ντεκορατέρ και βγάζει τώρα τ' απωθημένα της στο Μετάξι...
Πάντως, εγώ θα της πρότεινα να βάλει αντί για κούκλες βιτρίνας, από 'κεινες που πουλούν στα sex shop. Μπορεί αν τις χρεώνει κάνα πεντάευρο να έχουν πιο πολλή πελατεία κι από τις ιερόδουλες :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Περιπτωσάρα η γιαγιά δηλαδή! Παίζει να είχε όνειρο να γίνει ντεκορατέρ και βγάζει τώρα τ' απωθημένα της στο Μετάξι...
Πάντως, εγώ θα της πρότεινα να βάλει αντί για κούκλες βιτρίνας, από 'κεινες που πουλούν στα sex shop. Μπορεί αν τις χρεώνει κάνα πεντάευρο να έχουν πιο πολλή πελατεία κι από τις ιερόδουλες :2funny:
ναι δικιο εχεις ,ειδικα στο συγκεκριμενο που εχει χαλια κοπελες θα εκανε χρυσες δουλειές........

Επισκέπτης
Βολτα στο Μεταξουργειο χτες!....Τιποτα τι σπουδαιο!Καθε σπιτακι εχει απο μια και περιμενεις μια ωρα να την δεις και στα πιο πολλα ειναι φόλες!...Ασε που μερικες σκατογριες τσατσαδες στην λενε κ ολας οταν βγαινεις!... :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Βολτα στο Μεταξουργειο χτες!....Τιποτα τι σπουδαιο!Καθε σπιτακι εχει απο μια και περιμενεις μια ωρα να την δεις και στα πιο πολλα ειναι φόλες!...Ασε που μερικες σκατογριες τσατσαδες στην λενε κ ολας οταν βγαινεις!... :2funny:
και εγω περσα χτεσ απο μεταξουργειο πολλη  απογοητευση  και πολλη μπαγκλαντες πρεπει να ημουνα απο τους λιγους λευκους εκει  οι γκομενες πολλη χαλια μερικα μπουρδελα ηταν κλειστα  τα πακια βρωμουσαν παστουρμα αστα να πανε ........παλια το μεταξουργειο ειχε κατι καλα κομματια  που ειναι αυτες οι εποχες ρε γαμωτο :'(

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
πρίν λίγο στο μετάξι τα περισσότερα σπίτια κλειστά , το μόνο ευχάριστο μάλλον και λόγο της αργίας πολλές παρέες Ελλήνων.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Καλημερα!!! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση !!!!!την βοηθεια σας!!!!οποιος ξερει να μου πει εαν υπαρχει καποια κοπελα μιλφ η και γκρανι ακομα με καλες υπηρεσιες στο δεκαρικο που να μην διατρεχω μεγαλο κινδυνο για την υγεια μου γιατι φοβαμει λιγο!!!!οποιος μπορει να βοηθησει ας γραψει η ας μου στειλε ενα πμ!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom