βρε ρουλι στο μεταξι δε πηγαινεις μερα, η πολυ αργα πας η ξημερωματα,,,,και αν δε νιωσεις την αδρεναλινη δε γαμας στο μεταξι....Χωρις να θελω να το παιξω ηρωας και στα αρχιδια μου ολα,εχω φοβηθει αρκετες φορες εκει αλλα το ξεπερασα σιγα-σιγα....Μια φορα ανεβαινα τη μεγ αλεξανδρου με κατευθυνση προς καλλεργη 33....βγηκανε μεσα απο τη σαουνα 4 τσιρτσιναμπες ελληνες....λιγο λαικοι λιγο χαζουληδες,λιγο μαγγακια και αρχιζανε να με ακολουθουν κανονατας διαφορα σχολια..του στυλ
Που πας χυστη μου?Παμε να σε κερασουμε 1 μοχιτο να δροσιστεις και κατι τετοια....σκεφτηκα να τους αποφυγω και βρηκα καταφυγιο στο κολωνου 30 στης θειας κατερινας...Και μετα απο λιγο να σου και τα τσιρτσιναμπια μεσα...Ο Ο εδω εισαι καβλεα μου?παμε να παρτουζοσουμε τη θεια και κατι τετοια.......Ε ΡΕ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ....Ο 1 μαλιστα με ποιο σοφιστικε υφος γδε μιλαγε και προσπαθουσε να με καλοπιασει προσφεροντας τσιχλες,τσιγαρο κλπ....Αρνηθηκα γιατι δεν ηξερα τι μπορει να χε βαλει μεσα......Μετα καταφερα να τους αποφυγω και αργοτερα τους συναντησα να μπαινουν σε 1 αραβικο καφενειο επι της ΛΕΩΝΙΔΟΥ....Καταλαβα οτι προκειται για πραγματικα επικινδυνους τυπους που δε φοβουνται αφου συχναζουν σε τετοια μερη......