Νέα

Μεταξουργείο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
και εμενα αυτο μου ειπε ενα φιλαρακι μου σαν λυση,αλλα μου φαινονται πολλα τα 20!!!βεβαια αν ειναι καθε φορα να μου το βγαζουν ξυνο και να γυρναω με νευρα σπιτι καλυτερα 1 καλο γαμησι παρα 2 σαπια!!!
Εγω θα σε συμβουλευα να ψαχνεις. Εδω μεσα ειναι καταγεγραμμενα τα παντα. Θα διαπιστωσεις περιπτωσεις στην Φυλης που συναγωνιστες εχουν κλαψει-πεταξει αρκετα παραβολα, καθως και περιπτωσεις vfm στο "Μεταξι" πολλων "Αστερων". Θελει βεβαια υπομονη και χρονο το ψαξιμο αλλα το κερδος πιστεψε με ειναι παρα πολυ μεγαλο. Ειδικα αυτην την εποχη που οι μισθοι μερα με τη μερα κατρακυλανε.

filologos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
0
Εγω θα σε συμβουλευα να ψαχνεις. Εδω μεσα ειναι καταγεγραμμενα τα παντα. Θα διαπιστωσεις περιπτωσεις στην Φυλης που συναγωνιστες εχουν κλαψει-πεταξει αρκετα παραβολα, καθως και περιπτωσεις vfm στο "Μεταξι" πολλων "Αστερων". Θελει βεβαια υπομονη και χρονο το ψαξιμο αλλα το κερδος πιστεψε με ειναι παρα πολυ μεγαλο. Ειδικα αυτην την εποχη που οι μισθοι μερα με τη μερα κατρακυλανε.

διαβαζω τα σχολια,αλλα με το μεταξι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος,οι βαρδιες και τα μαγαζια που δουλευουν οι τανες αλλαζουν διαρκως..! :think:

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
διαβαζω τα σχολια,αλλα με το μεταξι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος,οι βαρδιες και τα μαγαζια που δουλευουν οι τανες αλλαζουν διαρκως..! :think:
Μα και η ενημερωση ειναι συνεχης. Φροντισε να εχεις μερικες εναλλακτικες λυσεις στο μυαλο σου οταν ξακινας. Αν τωρα δεν βρεις τιποτα απο τα "διαβασμενα" υπ οψιν σου, ισως χρειαστει και εσυ να "θυσιαζεις" εαυτον που και που στον βωμο της ενημερωσης, οπως κανουμε ολοι μας. Οχι μονο τα ετοιμα.... Φιλικα-συναδελφικα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232

Συνημμένα

• ΜεγΑλεξα20.jpg
    ΜεγΑλεξα20.jpg
    299,1 KB · Εμφανίσεις: 23

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
To περιεχόμενο συναγωνιστή? :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
To περιεχόμενο συναγωνιστή? :grin:
έχει τέσσερα δωμάτια , σε στυλ μεταξιού , το σπίτι μυρίζει ακόμα μπογιά , κατα τις 01.00 που
πήγα εγώ είχε μια μελαχρινή με ωραίο βυζί 10 ευρώ , φουλ πρόγραμμα. 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
έχει τέσσερα δωμάτια , σε στυλ μεταξιού , το σπίτι μυρίζει ακόμα μπογιά , κατα τις 01.00 που
πήγα εγώ είχε μια μελαχρινή με ωραίο βυζί 10 ευρώ , φουλ πρόγραμμα.  

Μας προκαλείς!

Στο κολωνού 52 53 πρωινή βάρδια Μαρίνα μικρο (  21 είπε) κοντό μελαχρινό και κάπως μαυδριδερό καβλάκι- τσιγγανο-ρουμανοειδες :grin:

Εθεάθη με πιτζαμούλες (!) και ξυπνώντας άγρια ένστικτα θεώρησα πρέπον να του ρίξω ένα σκίσιμο :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Μας προκαλείς!

Στο κολωνού 52 πρωινή βάρδια Μαρίνα μικρο (  21 είπε) κοντό μελαχρινό και κάπως μαυδριδερό καβλάκι- τσιγγανο-ρουμανοειδες :grin:

Εθεάθη με πιτζαμούλες (!) και ξυπνώντας άγρια ένστικτα θεώρησα πρέπον να του ρίξω ένα σκίσιμο :grin:
:think: :think: :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Kαινούρια μου πε η τσατσα , 2 μερες στη δουλειά... Αμα θέλουμε την πιστεύουμε πάντως, ωστόσο μπορείτε να πιστέψετε εμένα οτι την είδα πρώτη φορά :grin:
καινούργια στην δουλειά ή με καινούργιες πιτζάμες στην δουλειά?  :grin: :grin: :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καινούργια στην δουλειά ή με καινούργιες πιτζάμες στην δουλειά?  :grin: :grin: :grin:

Mε τις πιτζαμούλες έτσι κοντούλικο με ωραίο μελαχροινο σωματάκι και μισο- προκλητικο, μισο-αθώω προσωπο, με ελαφρώς ασιατικά χαρακτηριστικά (!) μου αναστάτωσε τα πορνώδη ένστικτα :grin: ;Eνιωσα και πολύ ανώμαλος έκφυλος διακορευτής παρθένων :o

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Mε τις πιτζαμούλες έτσι κοντούλικο με ωραίο μελαχροινο σωματάκι και μισο- προκλητικο, μισο-αθώω προσωπο, με ελαφρώς ασιατικά χαρακτηριστικά (!) μου αναστάτωσε τα πορνώδη ένστικτα :grin: ;Eνιωσα και πολύ ανώμαλος έκφυλος διακορευτής παρθένων :o
την τιμησες ηταν καλη μεσα?

alexthegreat7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καμιά μαυρούλα νταρντάνα στο μεταξι παίζει?εχω καιρο να πατησω.Αν και σαν την Ναομι στο Ιασωνος 36 δεν υπαρχει αλλη.Ποιος την ειχε τιμησει οταν ηταν μεταξι?

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Μας προκαλείς!

Στο κολωνού 52 πρωινή βάρδια Μαρίνα μικρο (  21 είπε) κοντό μελαχρινό και κάπως μαυδριδερό καβλάκι- τσιγγανο-ρουμανοειδες :grin:

Φιλε Κολωνου 52 δεν υπαρχει.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες. Έμαθα από τρίτους ότι πήγε κάποιος... Και επειδή δεν θέλω να τρέχω μετάξι μες τα μεσάνυχτα είπα να ρωτήσω εδώ που τα παιδιά είναι ενήμερα για όλα.
Στο ψητό, μου είπαν ότι στην Ιάσωνος κάπου προς το τέλος της όπως κοιτάς προς Πειραιώς, γύρω στις 0:30 εθεάθη εργαζόμενη έγκυος.
Αυτός λέει ενώ στον προθάλαμο την πέρασε για γεμάτη, που είναι το στυλ του, πέρασε στο δωμάτιο και όταν είδε την κοιλιά τούρλα τρόμαξε πήρε τον οβολό πίσω και έφυγε.
Εγώ έχω αμφιβολίες για το αν αληθεύει η ιστορία. Άλλα αν παίζει κάτι τέτοιο τα δίνω τα 20 αργύρια.
Όποιος ξέρει λεπτομέρειες παρακαλώ ας με διαφωτίσει.

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σημερινη καταδρομικη απογευματινη....

πηγα  σε στανταρακια μονο.. γιατι η γειτονεια μυριζε μπαρουτι απο παντου...

κολωνου 3οΒ τζωρτζιαννα..-ολα τα λεφτα η κοπελα(κανει μονο τα βασικα-αλλα τοχει....)

κολωνου 27 υπογειο μια ξανθια 30αρα μπαμπατσικη...-αρκετα καλη...(την εχει δοκιμασει κανεις.. :huh:.)

κολωνου11 β μαιρη...-ελλενειηδα   --αρκετα καλη...αρκετα μπαμπατσικη....

3 υποσημειωσεις .....

α)πολλα σπασμενα τζαμια..απο κλοπες αυτοκινητων προφανως...

β)στην ιασωνος -ενα πρεζονι κατεληξε.. :o  ενω το 1το βοηθειων ματαια προσπαθουσε να τον επαναφερει....κ ακουσα τον ιατρο να λειι..κατεληξε... :rolleyes:-γαμω τα ναρκωτικα και τα βαπορακια ολα....

γ)πολυ αστυνομευση....συνεχεια εβλεπα την ομαδα διας α τρυγυρνανε πανω-κατω....(ευτηχως δλδ....)

κ ...
δ)  εντυπωση μ εκανε στο υπογειο του κολωνου 11β  -περιμενε τυπακος αγαπουλης να παραλαβει την αγαπημενη του...(μαιρη ελληνιδα...)κ βγηκαν χερι-χερι εξω απο το μπουρδελλο...)την ρωταω..π πας..???θελω να σε παρω...-μου λεει αυριο πρωι αν θες...-κ ο τυπακος με κοιτουσε με απορια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :think:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες. Έμαθα από τρίτους ότι πήγε κάποιος... Και επειδή δεν θέλω να τρέχω μετάξι μες τα μεσάνυχτα είπα να ρωτήσω εδώ που τα παιδιά είναι ενήμερα για όλα.
Στο ψητό, μου είπαν ότι στην Ιάσωνος κάπου προς το τέλος της όπως κοιτάς προς Πειραιώς, γύρω στις 0:30 εθεάθη εργαζόμενη έγκυος.
Αυτός λέει ενώ στον προθάλαμο την πέρασε για γεμάτη, που είναι το στυλ του, πέρασε στο δωμάτιο και όταν είδε την κοιλιά τούρλα τρόμαξε πήρε τον οβολό πίσω και έφυγε.
Εγώ έχω αμφιβολίες για το αν αληθεύει η ιστορία. Άλλα αν παίζει κάτι τέτοιο τα δίνω τα 20 αργύρια.
Όποιος ξέρει λεπτομέρειες παρακαλώ ας με διαφωτίσει.
Δηλαδή σε φτιάχνει που είναι έγκυος για να πας μαζί της? Έλεος...Λίγη ντροπή πια.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
στην ιασωνος -ενα πρεζονι κατεληξε.. :o  ενω το 1το βοηθειων ματαια προσπαθουσε να τον επαναφερει....κ ακουσα τον ιατρο να λειι..κατεληξε... :rolleyes:-γαμω τα ναρκωτικα και τα βαπορακια ολα....

όλη η πανίδα που ενδημεί εκεί ή θα είναι εθισμένη στο χρήμα ή στα ναρκωτικά , οπότε ο κοινός παρονομαστής είναι ο "εθισμός"

δ)  εντυπωση μ εκανε στο υπογειο του κολωνου 11β  -περιμενε τυπακος αγαπουλης να παραλαβει την αγαπημενη του...(μαιρη ελληνιδα...)κ βγηκαν χερι-χερι εξω απο το μπουρδελλο...)την ρωταω..π πας..???θελω να σε παρω...-μου λεει αυριο πρωι αν θες...-κ ο τυπακος με κοιτουσε με απορια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :think:

είναι ή δεν είναι νοσούντες αμφότεροι ?

Δηλαδή σε φτιάχνει που είναι έγκυος για να πας μαζί της? Έλεος...Λίγη ντροπή πια.

το σκέφτηκα να το πώ και γώ , αλλά με πρόλαβες

βασικά στο μετάξι ξεχνάμε τι είναι το υγιές και τι το άρρωστο, λόγω της επήρρειας των σεξουαλικών ορμονών...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος...αυτή που εκδίδεται αν είναι έγκυος ή αυτός που εν γνώσει του πάει μαζί της...? Αν είχα δει τέτοια κοπέλα, θα έκανα κάποια καταγγελία κάπου,δεν ξέρω τι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom