- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Καλά, δεν είναι και υποχρεωτικό...
ενταξει.απο παλιοτερες εποχες θυμαμαι μπαζα ηλικιωμενες χοντρες με εξαιρεση ψηλα την ιασωνος και αριστερα οπως ανεβαινουμε που δε θυμαμαι το δρομο.σε καποια σε πιανει τρομος αμα πας.περα απ τη μποχα.υπαρχει και ενα πριν την ιασωνος αριστερα σε ενα μικρο δρομακι.αυτο το θυμαμαι στανταρ.εκει ειχα δει μαυρη...το δρομο δε θυμαμαι. αυταΚαλά, δεν είναι και υποχρεωτικό...
Δε μου λες, κρατάς μπλοκάκι με σημειώσεις και τα θυμάσαι όλα αυτά?Ανταπόκριση Παρασκευή 5/1 προς Σάββατο μεταμεσονύχτια βάρδυα (μετά τη 1:00)
Κολωνού 27 Α Μπάζο
Κολωνού 27 Β Μπάζο
***Κολωνού 30Α (Γωνιακό) Η γνωστη κορμάρα-γκομενάρα ελαφρως αλοιθωρη Βαλεντινα με τις ανταυγιες. Τρελο μουνι, βιαστική (την ειχα πάρει πριν κανα χρονο, οταν ηταν μελαχροινη, καλη πιπα αλλα βιαστικη και τυπικη)
Κολωνού 30Β (παλιο στέκι Μάρθας κουλουρτζούς) Μετρια προς μπαζο
*** Κολωνου 32Β ΚΑΛΗ
Λεωνίδου 28 κάτω: Πανκιο με κοντο μαλι και στραβοχυμενο στηθος. Η τσατσα πολυ ανωτερη
Λεωνίδου 28 πάνω: Μαύρη
Αχιλλεως 40 ΠΟΛΥ ΜΠΑΖΟ ΧΟΝΤΡΗ
Ιασωνος 19 κατω: Μέτρια super βιαστικη, ο χωρος βρωμαει - ΜΑΚΡΥΑ
***Ιασωνος 19 πάνω: ΚΑΛΗ αλλά πολυ μεγάλη ουρά
***Ιάσωνος 20Α ΚΑΛΗ
Ιάσωνος 20Β Κοντοπουτανο μελαχροινη καριολα που ειχα κανει το λαθος να παρω το καλοκαιρι που ηταν στο σπιτι της Μαρθας στη Κολωνου και την εδιωξα πριν τελειώσω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ
Ιάσωνος 20Γ Μπάζο
***Ιάσωνος 30: Γκομενάρα αλλά μαύρη
Ιάσωνος δίπλα στο 37 (με τις σκάλες) ΜΠΑΖΟ
Με *** σημειώνω όσες θα μπορούσε ενας λογικος ανθρωπος να πηδηξει. Οι άλλες ουτε τσάμπα
Παρατήρησα πολλά μπαζα και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ. Εχει παραγίνει. Σε ένα που μπήκα βρώμαγε σκατα. ΗΜΑΡΤΟΝ
+1000μεταξουργειο....η βρωμα στο μεγαλειο...γηναικες μπαζα,εκτος κανα δυο που χαραμηζονται ......
Α, η Χριστίνα με μαύρες μπότες που δε βγάζει στο κρεβάτι για τους fan.Συμφωνώ... γύρισε το Καρινάκι μας παίδες (προχτές απ' ο,τι μου είπε) και την πήρα φυσικά. Σταθερή αξία... εξελίσσεται σε μία απ' τις αγαπημένες μου ever. Αυτά στη μεσημεριανή βάρδια... τα υπόλοιπα μαγαζιά δεν τα επισκέφτηκα καν.
Το απόγευμα στο μαγαζί της Κατερίνας πήρα τη Χριστίνα. 20?. Ωραίο πρόσωπο και σώμα αν και δε βγάζει το σουτιέν και δεν αφήνει να τη γλείψεις. Πίπα καλή και ψιλοστενομούνα παρά την κρέμα που βάζει σε αρκετά μεγάλες ποσότητες. Από συμμετοχή όχι πολλά πράγματα, αλλά υπομονετική. Το μαγαζί βέβαια είναι απ' τα καλύτερα - αν όχι το καλύτερο - της περιοχής. Τα χαρτιά bourdela.com σε σαλόνι και δωμάτιο πολύ μ' αρέσουν.
Ότι μυρίζει η πριοχή εκεί το γνωρίζουμε, ειδικά απέναντι
από το κινέζικο!!
Τόσο καιρό πάω και δεν ξέρω πως λένε τον πεζόδρομο που βρίσκουμε όταν κάνουμε αριστερά στο αραβικό κεφενείο και αριστερά τον βρίσκουμε (τον πεζόδρομο)!! Εκεί που είναι 3 στ' αριστερά, 1 με το ασανσέρ με μια μικροκαμωμένη που έβρισκα, το διπλανό που ανεβαίνεις πάνω και το πιο δίπλα με την υπέροχη Μαρίνα, και 1 απέναντι, που την τελευταία φορά πέτυχα μια με μεγάλο αλλά κρεμασμένο στήθος η οποία όταν μπήκε στο δωμάτιο, γονάτισε, μου φόρεσε προφυλακτικό
και είπε "γεια σου, με λένε Τίνα (αν θυμάμαι καλά) και άρχισε να
με πιπώνει!! Παραλίγο να με πιάσουν τα γέλια!!
Έτσι πρέπει να κάνουν να συστήνονται οι σημερινές κοπέλες!!
Ρε παιδιά σε αυτό το Μεταξουργείο πώς πηγαίνετε? Η ωραιότερη κοπέλα στην Ιάσωνος είναι πιο άσχημη και από Ανατολιογερμανίδα αρσιβαρίστρια
Έλεος.
Ρε παιδιά σε αυτό το Μεταξουργείο πώς πηγαίνετε? Η ωραιότερη κοπέλα στην Ιάσωνος είναι πιο άσχημη και από Ανατολιογερμανίδα αρσιβαρίστρια
Έλεος.
Έλεος.
heelover δεν θυμασαι την ιασωνος? ντροπη.
Να πας βολτα το gayboy, το heilakia, το kolaraki & την mounitsa!!!! (εκλεκτα μελη του site!!)Συγγνώμη! Ποια θα είναι η τιμωρία μου;;