Νέα

Μεταξουργείο, προσοχή ληστές

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χτες ακουσα οτι εγινε μεγαλη επεμβαση της αστυνομιας στο κεντρο, ξερουμε τι κ πως;
URL]]

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Εγω που κυκλοφορω(οταν ειμαι Αθηνα)παντα μονος,εχω τα ματια μου δεκατεσερα και με γοργο βημα και ματιες γυρω γυρω,κοιταζω,καβαλαω το μηχανακι και φευγω κατευθειαν.Ασε που εχω και το αγχος αν θα ειναι εξω μεχρι να βγω..Η μη βρω κανα τζαμι στο αμαξι σπασμενο..Εχουν ακουστει πολλα.παααρα πολλα!

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
256
Πόντοι
26
ποιες ώρες ειναι επικίνδυνες? Αστυνομία δεν υπάρχει στον χώρο?? Τι ωρες εμφανίζονται συνήθως οι συμμορίες??

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
ποιες ώρες ειναι επικίνδυνες? Αστυνομία δεν υπάρχει στον χώρο?? Τι ωρες εμφανίζονται συνήθως οι συμμορίες??
Ολες οι ωρες ειναι επικυνδινες αλλα βραδυ ειναι τρις χειροτερα...Εαν πας με αμαξι να προσεχεις που παρκαρεις,γιατι εμενα μου εσπασαν το τζαμι πριν 2 μηνες και μου στοιχησε ενα γαμησι 200 ευρω...

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
256
Πόντοι
26
πηγαίνω με μηχανή και παρκαρω μακρια απο τα σπιτια!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Σε μικρες αποστασεις  εχει κατω στο δρομο ή στο πεζοδρομιο σπασμενα τζαμια απο αυτοκινητα  :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
καλη φαση θα ηταν να εφοσον πηγαινουμε για τσαρκα να εχουμε στο πορτοφολι μας πλαστα money και οποιος μας τα παρει να μπλεξει κιολας και σε καποιο αλλο σημειο πανω μας τα γνησια..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για τον φιλο που αναρωτιεται αν θα του την πεσουν επιδη ειναι ενας απλος μπουρδελακιας να του θυμισω οτι οι θυτες συνηθως ειναι πρεζακια,λαθρομεταναστες και γενικοτερα ατομα τα οποια ειναι ικανα να κανουν πολλα για να εξοικονομησουν τα 20 ευρο που διαθετεισ για την επισκεψη σου σε ενα απο τα σπιτια.καποτε για οσουσ θυμουντε την οδο φυλησ πριν 12 χρονια δεν ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα.το σκεφτοσουν να περασεισ με χρηματα επανω σου.για αυτο μαγκες μην γκρινιαζετε.τα κρουσματα εχουν μειωθει πολυ.απλα προσοχη στα σπιτια που ειναι σε σκοτεινουσ δρομους και γενικοτερα να εχετε το νου σας τι γινετε γυρω σας κυριωσ μεταξουργιο τισ βραδυνεσ ωρες.

Καλυτερα να του δωσεις 20 ευρω(οσα θα χεις πανω σου)παρα να τον τυφλωσεις για ολη του την ζωη.

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ολες οι ωρες ειναι επικυνδινες αλλα βραδυ ειναι τρις χειροτερα...Εαν πας με αμαξι να προσεχεις που παρκαρεις,γιατι εμενα μου εσπασαν το τζαμι πριν 2 μηνες και μου στοιχησε ενα γαμησι 200 ευρω...

κ εγω το ιδιο επαθα πριν κανα 6μηνο. ευτυχως ειχα ασφαλεια.

ενος αλλου του ειχαν κλεψει ολο το αυτοκινητο κ οπως καθαριζα εγω το δικο μου, νομιζε οτι ημουν κλεφτης

και πηγε να με χτυπησει με ενα ξυλο που ειχε βρει εκει κοντα! στο τσακ τον προλαβα!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ενος αλλου του ειχαν κλεψει ολο το αυτοκινητο κ οπως καθαριζα εγω το δικο μου, νομιζε οτι ημουν κλεφτης

και πηγε να με χτυπησει με ενα ξυλο που ειχε βρει εκει κοντα! στο τσακ τον προλαβα!
Αυτο θα πει ιστοριες καθημερινης τρελας..... :S

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλα ρε σεις βραδιατικα σας ερχεται να πατε για εκτονωση και στα πιο επικινδυνα σημεια ?  :headbang:

Χαθηκε να πατε πρωι, η μεσημερακι η εστω νωρις απογευμα... ?

Ελα κυριε......  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω πετυχα πριν μια βδομαδα μερα μεσημερι 2 κουρδους που τρεχανε και πισω τους κυνηγουσε μονη της μια γυναικα που της ειχαν παρει την τσαντα,εκαναν κινηση 2 αλβανοι να του σταματησουν αλλα εκεινη την ωρα αναψε πρασινο και εφυγα.να συμπληρωσω οτι εγινε σε μια καθετη οδο της φυλης προς αχαρνων..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
202302092048338281.jpg

ΠΡΟΣΟΧΗ !
Έξω από το καφενείο στη γωνία μεγάλου Αλεξάνδρου και Ιάσωνος
στο Μετάξι , συχνάζει ένας χοντρός 1.80 περίπου ,
που η μούρη του είναι σαν αυτού αριστερά
ο οποίος έχει επιτεθεί σε πελάτες ε΄ξω από μπουρδέλα και στούντιο , με ένα άλλο
πρεζόνι, και απειλούν και παίρνουν τα πορτοφόλια.
Επίσης , πουλάει κάτι μαϊμούδες γυαλιά, ρολόγια κτλ
Είναι μπουχέσας πρεζόνι .

Αν σας την πέσει, ρίξτε του γερές κλωτσιές, μόνο χοντρός είναι
ο μπουχέσας.

Ειδοποιήστε και τους μπράβους των μπουρδέλων να του
ρίξουν μερικές κλωτσιές για να ξεκουμπιστεί.

Έχει ένα πρεζόνι συνεργό σαν τον πιο κάτω

woody-harrelson.png

Περιμένω να γυρίσουν κάτι φίλοι ΟΥΚάδες
να πάνε να τους βρουν , να τους πουν μερικά φωνήεντα...

:skull:
:skull-and-crossbones:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
Μάγκες , προσοχή τον Αύγουστο στο Μεταξουργείο
λιγότερη αστυνόμευση, λιγότεροι πελάτες,
πιο άφραγκα τα πρεζόνια,
αυξημένη πιθανότητα ληστείας.

Ο πιο πάνω χοντρός και ο φίλος του είναι
κλέφτες, αλλά μπουχέσες.
Κλωτσιές στον κώλο τους κατευθείαν , αν σας την πέσουν

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom