Νέα

Μεταξουργείο, προσοχή ληστές

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Nαι, αλλά έχεις κι ένα hint για το από το ποιους να φυλάγεσαι ;)
μου ειχε τυχει φαση οταν ημουν πιτσιρικας στη φυλης μερα μεσημερι.το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προλαβαινεις να κουνηθεις.σου βαζουν το κερατο στο λαιμο και δεν σε παιρνει για μαγκιες,κανεις οτι σου λενε και παρακαλας να μην σε σφαξουν για 2 χιλιαρικα(δρχ)

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Εμένα συνάδελφοί δεν μου την έχει πέσει κανένας τόσα χρόνια που κυκλοφορώ και νύχτα σε πολύ επικίνδυνα στέκια με πρεζακια να είναι γύρο μου πάντως μια συμβουλή που εχω δώσει και σε γυναίκα που έχει πέσει θύμα ληστείας είναι να έχετεται μαζί σας ένα μικρο μπουκάλι με εντομοκτόνο σπρέι οστε εάν δεχτείτε επίθεση από κάποιον η κάποιους τους ψεκαζεται στό πρόσωπο και κυρίως στα μάτια, αυτό μπορεί να προκαλέσει άμεση τυφλοση και μπορεί μόνιμηεάν ΔEN καθαριστούν τα μάτια από γιατρό ενώ εάν σας πιάσουν μπάτσοι δεν μπορούν σας κάνουν κάτι ενώ εάν σας πιάσουν με παραλαιζερ (δακρυγόνο η ανεσθητικό σπρέι) τότε θα σας πάνε αυτόφωρο για παράνομη οπλοφορία. Αρα αυτό που σας πρωτεϊνώ ξέρω ότι ακούγεται αστείο αλλά είναι και ποιο αποτελεσματικό επικίνδυνο και νόμιμο

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Προσοχή , στο Μεταξουργείο, και συγκεκριμένα στην Κεραμεικού (20 μέτρα από το 15),
την έπεσαν το περασμένο Σάββατο γυρω στις 2 το πρωι, 3 άτομα σε φίλο μου και τον λήστεψαν.
Ήταν γύρω στα 20-25, με πράσινα μπουφάν, και τον ακινητοποίησαν με καφαλοκλείδωμα.
Η αστυνομία είπε ότι είχαν ληστέψει και άλλον πριν από 1 ώρα.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Πρεπει να οπλοφορουμε Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :uzi: :uzi: :uzi:

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Αχ ρε Γερμανια που εισαι???? παιδεs εξω απο τα Εροs σοπ υπηρχε παντου αστυνομια επαθα την πλακα μου δεν περναει καν απο το μυαλο σου οτι θα σου συμβει το παραμικρο και εδω δεν φτανει που εχουμε κομπλεξικεs γκομενεs σκευτομαστε να παμε και τσαρκα ααααχ που καταντησαμε

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Αχ ρε Γερμανια που εισαι???? παιδεs εξω απο τα Εροs σοπ υπηρχε παντου αστυνομια επαθα την πλακα μου δεν περναει καν απο το μυαλο σου οτι θα σου συμβει το παραμικρο και εδω δεν φτανει που εχουμε κομπλεξικεs γκομενεs σκευτομαστε να παμε και τσαρκα ααααχ που καταντησαμε
Οντως φιλε μου ετσι ειναι. και για ολα φταιει αυτο το κολοκρατος που ζουμε κα η κυβερνηση που αφηνει ολες  τις περιοχες γυμνες ξεφραγο αμπελι.Οκτασφαιρο περιστροφο σας λεω. :uzi:Δηλαδη τι απαγορευεται να τους σκοτωσεις να κατσεις με σταυρωμενα χερια να σε ληστεψουνε,

Επισκέπτης
Eπίσης να περπατάτε στη μέση του δρόμου ή του πεζόδρομου όταν είναι βράδυ με τα χέρια στις τσέπες και σκυφτοί σαν να είστε μανουριασμένοι για κάτι.

Eγώ που έχω και ξυρισμένο το κεφάλι μου δεν με πλησιάζει κανένας,σου λέει άσε αυτός 1% να είναι δύσκολος..άσχετα αν είμαι κλάνας

Επισκέπτης
Eπίσης να περπατάτε στη μέση του δρόμου ή του πεζόδρομου όταν είναι βράδυ με τα χέρια στις τσέπες και σκυφτοί σαν να είστε μανουριασμένοι για κάτι.

Eγώ που έχω και ξυρισμένο το κεφάλι μου δεν με πλησιάζει κανένας,σου λέει άσε αυτός 1% να είναι δύσκολος..άσχετα αν είμαι κλάνας

:2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: k νομιζα οτι μονο εγω το κανω αυτο......  :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
.... σαν να είστε μανουριασμένοι για κάτι.

εγω φιλε δεν δειχνω ειμαι μανουριασμενος οποτε γυριζω απο στριπ γιατι δεν φορτωνω οποτε αν μου την πεσει κανεις θα του γαμησω τη μαπα ....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Οταν αποφασιζω να κατεβω Μεταξουργειο εφαρμοζω πολλες τακτικες,πρωτα απ`ολα αθλητικα παπουτσια για γρηγορο και ανετο περπατημα,κλειδια τα οποια κραταω μεσα απο την τσεπη μου και ειναι ετοιμα για χαρακωμα(ειδικα της εξωπορτας που ειναι μεγαλο),μετακινησεις σε σπιτια με παρκαρισμα απ`εξω.
Δεν προκειται να ξεχασω ενα βραδυ που τσαμπουκαλευτηκα με μπινελικι αγριο σε μια τσατσα σε ενα ετοιμορροπο σπιτι αρχες Λεωνιδιου καθως μου ειχε πει οτι η μαυρουλα που ειχε παιρνει 10 ευρω,της ειπα''Εισαι σιγουρη ενα δεκαευρω?''Εκει τσαμπουκαλευτηκε και αφου της ειπα''Γαμω το σπιτι σου μαλακισμενη''φωναζει''Γιαννη,τρεχα,πιαστον κατεβαινει'',ισως ''Γιαννης''ονομαζονταν και ενα μαυρο σκυλι,κυνηγοσκυλο εδειχνε,που ειχε στο χωρο που καθοταν και πιθανως επινε τις πρεζες της,κατεβηκα τα σκαλοπατια ανα δυο και βγαινοντας επι της Λεωνιδιου σφαιρα βλεπω ενα αυτοκινητο να ανοιγει μηχανη και φωτα και κατευθειαν παω αντιθετη πορεια και βγηκα Κεραμεικου οπου εξαφανιστηκα.
Επισης το μπουρδελοσπιτο της Καλλεργη ειναι σε δρομο με απλετο σκοτος οποτε καλυτερα εκει με αυτοκινητο καθως εχω πετυχει ενα Ρωσιδακι απιστευτο μουνι(Σαββατα μου ειχε πει η τσατσα με τις πατεριτσες οτι ειναι εκει)και κατι ξεκωλο-πουτανακια

Προσοχη,με παρεα και αυτοκινητο.
Επισης οι παρεες Ελληνων ας πηγαινουν παρεα(εστω και αν δεν γνωριζονται)

domine26

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για τον φιλο που αναρωτιεται αν θα του την πεσουν επιδη ειναι ενας απλος μπουρδελακιας να του θυμισω οτι οι θυτες συνηθως ειναι πρεζακια,λαθρομεταναστες και γενικοτερα ατομα τα οποια ειναι ικανα να κανουν πολλα για να εξοικονομησουν τα 20 ευρο που διαθετεισ για την επισκεψη σου σε ενα απο τα σπιτια.καποτε για οσουσ θυμουντε την οδο φυλησ πριν 12 χρονια δεν ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα.το σκεφτοσουν να περασεισ με χρηματα επανω σου.για αυτο μαγκες μην γκρινιαζετε.τα κρουσματα εχουν μειωθει πολυ.απλα προσοχη στα σπιτια που ειναι σε σκοτεινουσ δρομους και γενικοτερα να εχετε το νου σας τι γινετε γυρω σας κυριωσ μεταξουργιο τισ βραδυνεσ ωρες.

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε που  φτάσαμε, ούτε στην ίδια μας την πόλη δε μπορούμε να κυκλοφορήσουμε άνετα!

Επισκέπτης
Εμένα συνάδελφοί δεν μου την έχει πέσει κανένας τόσα χρόνια που κυκλοφορώ και νύχτα σε πολύ επικίνδυνα στέκια με πρεζακια να είναι γύρο μου πάντως μια συμβουλή που εχω δώσει και σε γυναίκα που έχει πέσει θύμα ληστείας είναι να έχετεται μαζί σας ένα μικρο μπουκάλι με εντομοκτόνο σπρέι οστε εάν δεχτείτε επίθεση από κάποιον η κάποιους τους ψεκαζεται στό πρόσωπο και κυρίως στα μάτια, αυτό μπορεί να προκαλέσει άμεση τυφλοση και μπορεί μόνιμηεάν ΔEN καθαριστούν τα μάτια από γιατρό ενώ εάν σας πιάσουν μπάτσοι δεν μπορούν σας κάνουν κάτι ενώ εάν σας πιάσουν με παραλαιζερ (δακρυγόνο η ανεσθητικό σπρέι) τότε θα σας πάνε αυτόφωρο για παράνομη οπλοφορία. Αρα αυτό που σας πρωτεϊνώ ξέρω ότι ακούγεται αστείο αλλά είναι και ποιο αποτελεσματικό επικίνδυνο και νόμιμο
Ράβδος!  :priest:
farkeli...

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
τι εγινε ρε παιδιά με τοθσ κλεφτεσ στο μεταξοθργειο και τισ επιθεσεισ οταν παμε να ριξοθμε κανα ποθντζον στα πορδελλα?
τοθσ πιασανε τελικά?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Χτες ακουσα οτι εγινε μεγαλη επεμβαση της αστυνομιας στο κεντρο, ξερουμε τι κ πως;

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Μια -δυό συμμοριες ειναι,που λυμαινονται την περιοχή,είμαι σχεδον βεβαιος,αλλα δεν ξερω γιατι δεν τους τη  στηνουν με δυο τρια αυοκινητα με συμβατικους αριθμους να τους πιασουν,πανευκολο θα ήταν.Δεν ξερω τι συμβαινει και δεν υποθετω τιποτα,απλα η ολη φαση εινα πολυ περιεργη...στο ιδιο μερος συνεχεια...
Τεινω να  συμπεράνω οτι τους αφήνουνε  επιτηδες,(εννοώ η κυβερνηση)με σκοπο να γινεται παιχνιδι ,με κερδη για την εν γενει κωλοκατασταση...αν ειναι ποτε δυνατο  20-30 αλητες,οποιοι κι αν ειναι ,να αλωνίζουνε...αλλο παιχνίδι παιζεται

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
4)Δεν παμε με αυτοκινητο,παιρνουμε ταξι.Η αφηνουμε το αμαξι μακρια απο την κακοφημη γειτονια.Αν μας κλεψουν το κλειδι,μην πατε στο αμαξι,παρτε ταξι και φυγετε.Μπορει να σας ακολουθησουν να δουν ποιο ειναι το αμαξι σας.

Αυτα τα λιγα και νομιζω αυτονοητα

αν είναι να πληρώσει καποιος 20 € σε ταξι για νυχτερινή βαρδυα πήγαινε-έλα για να γαμήσει στο Μετάξυ καλύτερα να παει σε στούντιο που είναι ασφαλή.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
Μια -δυό συμμοριες ειναι,που λυμαινονται την περιοχή,είμαι σχεδον βεβαιος,αλλα δεν ξερω γιατι δεν τους τη  στηνουν με δυο τρια αυοκινητα με συμβατικους αριθμους να τους πιασουν,πανευκολο θα ήταν.Δεν ξερω τι συμβαινει και δεν υποθετω τιποτα,απλα η ολη φαση εινα πολυ περιεργη...στο ιδιο μερος συνεχεια...
Τεινω να  συμπεράνω οτι τους αφήνουνε  επιτηδες,(εννοώ η κυβερνηση)με σκοπο να γινεται παιχνιδι ,με κερδη για την εν γενει κωλοκατασταση...αν ειναι ποτε δυνατο  20-30 αλητες,οποιοι κι αν ειναι ,να αλωνίζουνε...αλλο παιχνίδι παιζεται
γιατι να μην οργανωθουμε να τους την στησουμε εμεις
να βγαλουμε και το αχτι μας :sunglasses:

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
γιατι να μην οργανωθουμε να τους την στησουμε εμεις
να βγαλουμε και το αχτι μας :sunglasses:
αμα κανονιστει εγω ειμαι μεσα με τα μπουνια.αργα κανονιστε να γινει!!!(αμα το κανονισετε)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom