Οταν αποφασιζω να κατεβω
Μεταξουργειο εφαρμοζω πολλες τακτικες,πρωτα απ`ολα αθλητικα παπουτσια για γρηγορο και ανετο περπατημα,κλειδια τα οποια κραταω μεσα απο την τσεπη μου και ειναι ετοιμα για χαρακωμα(ειδικα της εξωπορτας που ειναι μεγαλο),μετακινησεις σε σπιτια με παρκαρισμα απ`εξω.
Δεν προκειται να ξεχασω ενα βραδυ που τσαμπουκαλευτηκα με μπινελικι αγριο σε μια τσατσα σε ενα ετοιμορροπο σπιτι αρχες Λεωνιδιου καθως μου ειχε πει οτι η μαυρουλα που ειχε παιρνει 10 ευρω,της ειπα''Εισαι σιγουρη ενα δεκαευρω?''Εκει τσαμπουκαλευτηκε και αφου της ειπα''Γαμω το σπιτι σου μαλακισμενη''φωναζει''Γιαννη,τρεχα,πιαστον κατεβαινει'',ισως ''Γιαννης''ονομαζονταν και ενα μαυρο σκυλι,κυνηγοσκυλο εδειχνε,που ειχε στο χωρο που καθοταν και πιθανως επινε τις πρεζες της,κατεβηκα τα σκαλοπατια ανα δυο και βγαινοντας επι της Λεωνιδιου σφαιρα βλεπω ενα αυτοκινητο να ανοιγει μηχανη και φωτα και κατευθειαν παω αντιθετη πορεια και βγηκα Κεραμεικου οπου εξαφανιστηκα.
Επισης το μπουρδελοσπιτο της Καλλεργη ειναι σε δρομο με απλετο σκοτος οποτε καλυτερα εκει με αυτοκινητο καθως εχω πετυχει ενα Ρωσιδακι απιστευτο μουνι(Σαββατα μου ειχε πει η τσατσα με τις πατεριτσες οτι ειναι εκει)και κατι ξεκωλο-πουτανακια
Προσοχη,με παρεα και αυτοκινητο.
Επισης οι παρεες Ελληνων ας πηγαινουν παρεα(εστω και αν δεν γνωριζονται)