apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Χτες ακουσα οτι εγινε μεγαλη επεμβαση της αστυνομιας στο κεντρο, ξερουμε τι κ πως;
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/super-smileys/work/sweeping.gif[/img[/URL]])
Χτες ακουσα οτι εγινε μεγαλη επεμβαση της αστυνομιας στο κεντρο, ξερουμε τι κ πως;
είμαστε πολλοί βλέπω![]()
![]()
![]()
k νομιζα οτι μονο εγω το κανω αυτο......
![]()
![]()
Ολες οι ωρες ειναι επικυνδινες αλλα βραδυ ειναι τρις χειροτερα...Εαν πας με αμαξι να προσεχεις που παρκαρεις,γιατι εμενα μου εσπασαν το τζαμι πριν 2 μηνες και μου στοιχησε ενα γαμησι 200 ευρω...ποιες ώρες ειναι επικίνδυνες? Αστυνομία δεν υπάρχει στον χώρο?? Τι ωρες εμφανίζονται συνήθως οι συμμορίες??
για τον φιλο που αναρωτιεται αν θα του την πεσουν επιδη ειναι ενας απλος μπουρδελακιας να του θυμισω οτι οι θυτες συνηθως ειναι πρεζακια,λαθρομεταναστες και γενικοτερα ατομα τα οποια ειναι ικανα να κανουν πολλα για να εξοικονομησουν τα 20 ευρο που διαθετεισ για την επισκεψη σου σε ενα απο τα σπιτια.καποτε για οσουσ θυμουντε την οδο φυλησ πριν 12 χρονια δεν ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα.το σκεφτοσουν να περασεισ με χρηματα επανω σου.για αυτο μαγκες μην γκρινιαζετε.τα κρουσματα εχουν μειωθει πολυ.απλα προσοχη στα σπιτια που ειναι σε σκοτεινουσ δρομους και γενικοτερα να εχετε το νου σας τι γινετε γυρω σας κυριωσ μεταξουργιο τισ βραδυνεσ ωρες.
Ολες οι ωρες ειναι επικυνδινες αλλα βραδυ ειναι τρις χειροτερα...Εαν πας με αμαξι να προσεχεις που παρκαρεις,γιατι εμενα μου εσπασαν το τζαμι πριν 2 μηνες και μου στοιχησε ενα γαμησι 200 ευρω...
Αυτο θα πει ιστοριες καθημερινης τρελας..... :Sενος αλλου του ειχαν κλεψει ολο το αυτοκινητο κ οπως καθαριζα εγω το δικο μου, νομιζε οτι ημουν κλεφτης
και πηγε να με χτυπησει με ενα ξυλο που ειχε βρει εκει κοντα! στο τσακ τον προλαβα!