Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οι Ρωσσιδες δεν ερχονται ουτε με βαρκες ουτε πηδωντας τα συνορα...
ερχονται κανονικα με βιζα που ΔΕΝ τους δινει το κρατος!

εξακολουθεις να μη βλεπεις διαφορα?

άμα δεν τους τη δίνει πώς έρχονται?  :S

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Εγώ αγρότης είμαι, ΠΑΣΟΚ ψηφίζω  :rolleyes:

Που να ξέρω?  :-

:2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Η απαντηση στο κουϊζ

σας φαινεται τωρα μηπως πιο ξεκαθαρο γιατι κυνηγησε τους ΟΥΚαδες?

ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ! ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
απο ελαχιστες ως καθολου, συγκρινεις τωρα ανομοια μεγεθη για να καταλαβω?

δεν ξέρω γιατί δεν τους επιτρέπουν την είσοδο, αλλά τι παναπεί ανόμοια μεγέθη? αν όλοι οι πάκηδες δεν ήταν πάκηδες αλλά ρώσοι όλα θα ήταν καλά? νόου πρόμπλεμ?

τη σύγκριση εσύ την κάνεις στο κεφάλι σου, εγώ ούτε που ανέφερα τίποτα για τους πάκηδες σε σχέση με τους ρώσους.

εντιτ: το ξαναδιάβασα, είπα "ούτε τους πάκηδες τους αφήνουν", νταξ.
θέλω να πω ότι οι αλλοδαποί είναι αλλοδαποί, ο αριθμός τους θα δημιουργούσε πρόβλημα από όπου κι αν ήταν. στο κάτω κάτω ας ερχόντουσαν παράνομα και οι ρωσίδες  :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Όντως φοβερά προβλήματα και για Ουκρανές. Πρόσφατο παράδειγμα με φίλο, που ταλαιπωρήθηκε πολύ για να φέρει μια κοπελιά εδώ...

Φαίνεται πως όσοι βρωμάνε μπαίνουν ελεύθερα, για κάποιο μυστήριο λόγο...........

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
δεν ξέρω γιατί δεν τους επιτρέπουν την είσοδο, αλλά τι παναπεί ανόμοια μεγέθη? αν όλοι οι πάκηδες δεν ήταν πάκηδες αλλά ρώσοι όλα θα ήταν καλά? νόου πρόμπλεμ?

τη σύγκριση εσύ την κάνεις στο κεφάλι σου, εγώ ούτε που ανέφερα τίποτα για τους πάκηδες σε σχέση με τους ρώσους.
η διαφορα την οποια δε λετε να καταλαβετε ειναι οτι οι Ρωσσοι/Ρωσσιδες ερχονται για ΔΙΑΚΟΠΕΣ και δε τους αφηνουν!

Τους αλλους που ερχονται για να μεινουν μονιμα τους καλοδεχονται ακομη και αν εχουν εισελθει παρανομα!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Προς Μεμος: Ακου τωρα φιλαρακι μια ωραια αληθηνη ιστορια, κολλητος μου εν ετει 2002 τα ειχει με μια Ρουμανα καποια στιγμη ειχαν δωσει ραντεβου στα Ελληνο-Βουλγαρικα για να την παραλαβει με την γνωστη διαδικασια της προσκλησης εκει εγινε μαρτυρας μιας απιστευτης και συναμα θληβερης ιστοριας, μια Ρουμανα εφαγε το ξυλο της αρκουδας απο κατι καθαρματακια μπατσους προσπαθωντας να τους εξηγησει οτι ο μαλακας ο "γκομενος" της δεν ειχε ερθει να την παραλαβει, τετοιες ιστοριες υπαρχουν αρκετες για να μην σου αναφερω και την αμαρτωλη Ιστοριας της Αμυγδαλεζας. Για αυτο εχεις Πακιστανους/Ρωσιδες 1000/1 ελπιζω να καταλαβες τωρα.....

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Οι Ρωσσοι δεν ειναι μουσουλμανοι .
Και αγαπανε την ελλαδα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Προς Μεμος: Ακου τωρα φιλαρακι μια ωραια αληθηνη ιστορια, κολλητος μου εν ετει 2002 τα ειχει με μια Ρουμανα καποια στιγμη ειχαν δωσει ραντεβου στα Ελληνο-Βουλγαρικα για να την παραλαβει με την γνωστη διαδικασια της προσκλησης εκει εγινε μαρτυρας μιας απιστευτης και συναμα θληβερης ιστοριας, μια Ρουμανα εφαγε το ξυλο της αρκουδας απο κατι καθαρματακια μπατσους προσπαθωντας να τους εξηγησει οτι ο μαλακας ο "γκομενος" της δεν ειχε ερθει να την παραλαβει, τετοιες ιστοριες υπαρχουν αρκετες για να μην σου αναφερω και την αμαρτωλη Ιστοριας της Αμυγδαλεζας. Για αυτο εχεις Πακιστανους/Ρωσιδες 1000/1 ελπιζω να καταλαβες τωρα.....
εκει ποιοι φταινε? οι μπατσοι η το κρατος?

αμα ο φιλος σου ειχε ραντεβου με κανα πακιστανο, δε θα τον ενοχλουσε κανεις!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μονο που απο το 2007 ,οι ρουμανες
μπαινουν ελευθερα στην ελλαδα .

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οι Ρωσσοι δεν ειναι μουσουλμανοι .
Και αγαπανε την ελλαδα.

κοίτα να δεις κάτι πράματα... αν ήταν ρώσοι να τους δίναμε ιθαγένεια κτλ?
οι ρώσοι θα ήταν έλληνες άμα θέλανε?  :think:

νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν γενικά οι ξένοι...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

ξεκολα ρε μπουμπα το μυαλο σου!
δεν ειπε κανεις να δωσουνε ιθαγενεια στους Ρωσσους!
Σε κανενα πουστη να μη δωσουνε!

Αλλα το οτι για τους μεν τους ταλαιπωρους που ερχονται παρανομα τους κανουνε υποκλισεις και για τους αλλους που θελουνε να ερθουνε για μερικες μερες να αφησουνε τα λεφτα τους τους βαζουνε εμποδια! Το βλεπεις λογικο?σωστο?δικαιο?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
εκει ποιοι φταινε? οι μπατσοι η το κρατος?

αμα ο φιλος σου ειχε ραντεβου με κανα πακιστανο, δε θα τον ενοχλουσε κανεις!
Οι μπατσοι ρε φιλε δεν δερνεις γυναικα για κανεναν λογο αν θελεις να λεγεσαι Ελληνας, αλλιως εισαι κατι αλλο Πακιστανος ισως.... το κρατος φταιει που θεωρει ολους τους μεταναστες ιδιους δεν ειναι ολοι ιδιοι πως να το κανουμε ρε γαμωτο....
Κουλαρησε ο φιλος μου καλα περασε πηρε τη Ρουμανα του και ολα ΟΚ

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Το 1995 υπηρχαν 200 χιλ .πολωνοι στην ελλαδα.
ΚΑΝΕΙΣ τοτε δεν διαμαρτυροταν για την παρουσια τους .
Μετα εφυγαν για πλουσιωτερες χωρες και εμειναν ελαχιστοι.
Δεν ξερω ποσων χρονων εισαι ,μπορει να ησουν πολυ μικρη τοτε.
Το προβλημα δεν ειναι οι ξενοι "γενκως ",γιατι ολοι οι κοινοτικοι υπηκοοι μπαινουν και μενουν νομιμα στην ελλαδα  .
Το προβλημα ειναι οι λαθρομεταναστες απο συγκεκριμενες χωρες .

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
"Άραβα", δεν εννοούσα εσένα, γιατί εσύ δεν το κρύβεις τι είσαι. Και είσαι νόμιμος. (Λόγω μητέρας)

Ρώτησα για κάποιον ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ!

Τσάμπα τσίμπησες. Κατά τα άλλα, τραγούδα όσο θες και όπως θες.

Κανείς δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τους Άραβες στα Πανεπιστήμια. Μια χαρά όλα. Άλλο ΕΝΤΕΛΩΣ αυτό (άνθρωποι με επίπεδο προσκεκλημένοι από τη χώρα μας για να σπουδάσουν), άλλο τα παράνομα στίφη βρωμερών παράνομων εισβολέων.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Οι μπατσοι ρε φιλε δεν δερνεις γυναικα για κανεναν λογο αν θελεις να λεγεσαι Ελληνας, αλλιως εισαι κατι αλλο Πακιστανος ισως.... το κρατος φταιει που θεωρει ολους τους μεταναστες ιδιους δεν ειναι ολοι ιδιοι πως να το κανουμε ρε γαμωτο....
Κουλαρησε ο φιλος μου καλα περασε πηρε τη Ρουμανα του και ολα ΟΚ
οι μπατσοι εκτελουν εντολες! Αυτο δεν μπορειτε να το καταλαβετε!

οταν οι διαταγες λενε μην αφησετε καμια γυναικα απο ανατολικη ευρωπη να μπει και κοψτε τους τον αερα για να μην ακολουθησουν και αλλες, αυτα τα περιστατικα θα βλεπεις!

Ακομη ρε και τοτε με την εισοδο των Αλβανων, οι μισοι ειχανε μπει παρανομα, οι μπατσοι ξερεις σε τι ποσοστο απελαυναν ανδρες/γυναικες?

Ας σου πει ενας αλβανος, ειχανε στειλει ολες τις γυναικες τους πισω! ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΕΣ ΞΕΘΕΩΜΕΝΟΥΣ,ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ,ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ επιτρεπουνε οι πανηδες να ερχονται και να μενουν στην Ελλαδα!!! Παρτε το χαμπαρι!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Το 1995 υπηρχαν 200 χιλ .πολωνοι στην ελλαδα.
ΚΑΝΕΙΣ τοτε δεν διαμαρτυροταν για την παρουσια τους .
Μετα εφυγαν για πλουσιωτερες χωρες και εμειναν ελαχιστοι.
Δεν ξερω ποσων χρονων εισαι ,μπορει να ησουν πολυ μικρη τοτε.
Το προβλημα δεν ειναι οι ξενοι "γενκως ",γιατι ολοι οι κοινοτικοι υπηκοοι μπαινουν και μενουν νομιμα στην ελλαδα  .
Το προβλημα ειναι οι λαθρομεταναστες απο συγκεκριμενες χωρες .
Μηπως τελικα εχουμε τους μεταναστες που μας αξιζουν :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom