voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Σε όλα???
Σχεδόν.
Σε όλα???
για να το λεω το πιστευω παπαρα...
ασχετε....
υπαρχει η θεωρια του Adorno οτι πισω απο εναν αυταρχικο μισαλοδοξο πολλες φορες βρισκεται ενας καταπιεσμενος ομοφυλοφιλος ο οποιος προσπαθει μεσα απο μια αυταρχικη macho συμπεριφορα του να κρυψει την ομοφυλοφιλια του για την οποια αισθανεται ενοχος.Στον στρατο το ειδος αυτο ειναι αρκετα διαδεδομενο.Εγω παντως που εχω βαρεθει τις πολιτικες αναλυσεις με ψευδωνυμα σε ενα σαιτ για μπορντελα ερωτω το εξης: Γιατι οσοι αντιτιθενται στα Ρατσιστικα συνθηματα των Λιμενικων ειναι αυτοματα και αδερφες? Και οι αντρες των ΚΕΑ του Λιμενικου που διαχωρισαν την θεση τους ειναι αδερφες? Και εν τελει γιατι οι αδερφες ειναι και δειλοι και αδυναμοι? Ο Ιερος Λοχος των Θηβων που ηταν και ζευγαρια ηταν δειλοι? Γιατι ο εθνικιστης πρεπει να ειναι και ματσο? αν ειναι καποιος αδελφη δεν μπορει να ειναι Πατριωτης? Και γιατι εαν καποιος ειναι αδελφη πρεπει υποχρεωτικα να ειναι αναρχοκομμουνιστης και να του αρεσουν οι Αλβανοι και οι Πακιστανοι? Που ειναι και κακομοιρηδες? ειναι καλυτεροι εραστες απο τους Ελληναρες που ειναι και πιο καλοζωισμενοι? Ε?
Εχεις υπηρετησει σε ακριτικο νησι να μαθεις τι εκπαιδευση κανουν εκει??
Αμυνα-απαγκιστρωση λεγετε και οταν χασουν το μετωπο ξεκιναει ανταρτοπολεμος.
Αν και εφοσον βεβαια υπαρχει και βοηθεια απο τα μετοπισθεν
εμεις στον εβρο δεν καναμε ουτε τετοια, οταν ηταν πορεια βγαιναμε καμια 500ρια μετρα απο το στρατοπεδο τρωγαμε σπορακια για κανα 2ωρο και μετα πισω...Εχεις υπηρετησει σε ακριτικο νησι να μαθεις τι εκπαιδευση κανουν εκει??
Αμυνα-απαγκιστρωση λεγετε και οταν χασουν το μετωπο ξεκιναει ανταρτοπολεμος.
Αν και εφοσον βεβαια υπαρχει και βοηθεια απο τα μετοπισθεν
Σταμάτα να βλέπεις πολεμικές ταινίες.... σου καίνε τον εγκέφαλο....
...για δίαβασε εδώ....
Πάντα ξύπνιος είμαι αλλά σας βαριέμαι ... πέρα απο απόλυτα εξειδικευμένοι σε θέματα πολιτικής, οικονομικών κλπ. είστε βλέπω και σε στρατιωτικά θέματα.Φύρδην Μίγδην ξύπνησες;;;;
Τα ΕΚΑΜ θα πάνε στον πόλεμο;;;
εχω κανει 2 νατοικες ασκησεις- αποβασεις σε σαμο και σκυρο.
και γνωριζω αρκετα καλα γιατι πραγμα μιλαω.
επετρεψε μου να γνωριζω καλυτερα απο εσενα.
εχω κανει 2 νατοικες ασκησεις- αποβασεις σε σαμο και σκυρο.
και γνωριζω αρκετα καλα γιατι πραγμα μιλαω.
επετρεψε μου να γνωριζω καλυτερα απο εσενα.
Σε πραγματικες συνθηκες εμπλοκης ειναι τα ζορια ;)
καλα κρασια τον αυγουστο....8 μηνες ημουν στον δχο, ενα μπαχαλο και μισο ημασταν..
έλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
ρε κάτι μαλάκες που κάνουν απόβαση στη Σάμο.
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ασε ρε σαχλαμαρα που εχεις και αποψη για ολα .απόβαση ατη Σάμο και τη Σκύρο;
όπως κάνουν απόβαση οι γάβροι στο Καραισκάκη και οι βάζελοι στο ΟΑΚΑ;
τι λες ρε παλλίκαρε;
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
μετάλλιον στον άντρακλα παρακαλώ.....
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Αυτό ισχύει σίγουρα ... το κρυφαδερφιλίκι το βλέπεις κυρίως στους φανατισμένους macho ποδοσφαιρόφιλους σήμερα που "δεν υπάρχουν" πόλεμοι.υπαρχει η θεωρια του Adorno οτι πισω απο εναν αυταρχικο μισαλοδοξο πολλες φορες βρισκεται ενας καταπιεσμενος ομοφυλοφιλος ο οποιος προσπαθει μεσα απο μια αυταρχικη macho συμπεριφορα του να κρυψει την ομοφυλοφιλια του για την οποια αισθανεται ενοχος.Στον στρατο το ειδος αυτο ειναι αρκετα διαδεδομενο.
Το τι γνωριζω εγω επιτρεψε μου να μην το ξερεις
Και ασε τις ασκησεις...
Σε πραγματικες συνθηκες εμπλοκης ειναι τα ζορια ;)
καποιοι ξερεις εχουν κανει ασκησεις εκτος απο το να λενε αερολογιες σε φορουμ...
και να το παιζουν πανεπιστημονες...σε ολα...
έλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
ρε κάτι μαλάκες που κάνουν απόβαση στη Σάμο.
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εγω ξερω οτι η Σερβια εχασε το Κοσοβο και κατοπιν το Μαυροβουνιο και για να μην χασει και αλλα (Βοιβοντινα, Πρεσεβο, Σαντζακ) προσκυνησε τους Καουμπουδες και εδωσε το Μιλοσεβιτς στη Χαγη, Λαθος?ΟΧΙ, δεν καταφεραν τιποτα...αν το σκεφτεις καλυτερα!!!!! ...απεναντιας ανοιξαν προβληματα που δεν υπαρχει λογος να αναφερω!!!!!!!!!!!