Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
θες να βρεθουμε να δεις πως γαμαω περιεργους? αντε ρε μαλακα πουλα πνευμα σε καμια νοσοκομα καραγκιοζη που επιασες δουλεια στα 40 και το παιζεις θεος στα κοριτσακια. Που σε πειραξανε οι ΟΥΚαδες που δουλευουν νυχτα μαλακα. Εσυ που παιρνεις φακελακια για ενα εμβολιο εισαι η ντροπη ρε οχι ο ουκας που δουλευει απο 15 χρονων για να ζησει.
Και δεν εχω γυναικα γιατι γαμαω τη δικια σου.
δεν με ενδιαφέρει πού δουλεύει..αν είναι μπράβος ή αν βγαίνει στη Συγγρού..από αυτά που λες καταλαβαίνω περισσότερα από όσα νομίζεις..την επιθυμία σου να αποδείξεις τον <<ανδρισμό>> σου..το επίπεδό σου..και φυσικά είμαι single (δεν είμαι ηλίθιος να παντρευτώ)!!

Επισκέπτης
οι ΟΥΚΑΔΕΣ μολις τελειωσουν την σχολη δουλευουν και ως μισθοφοροι σε καραβια ελληνων εφοπλιστων που κανουν δρομολογια στο σουδαν η στην φυλαξη ατομων(ΚΑΜΙΑ σχεση με μπραβιλικια).
Η φαση αυτη ειναι σε στυλ περιστρεφομενη πορτα.

Απο εδω η φυλαξη ατομων και απο εκει η φυλαξη ατομων-που κανουν διαφορα περιεργα...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
δεν με ενδιαφέρει πού δουλεύει..αν είναι μπράβος ή αν βγαίνει στη Συγγρού..από αυτά που λες καταλαβαίνω περισσότερα από όσα νομίζεις..την επιθυμία σου να αποδείξεις τον <<ανδρισμό>> σου..το επίπεδό σου..και φυσικά είμαι single (δεν είμαι ηλίθιος να παντρευτώ)!!

Ουαου single!!!!!!
Βλεπεις sex and the city και πας Appblebee's κιολας;

Τι εγινε ρε γιατρε προικοθηρα;
Ακομα να βρεις τον καραγκουνη πεθερο που θα σου ανοιξει ιατρειο και σενα στο Κολωνακι;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα επρεπε τοτε να ειχε κινηθει ο Αλβανος πρεσβης πχ.

Για να μην εχεις προβλημα.

Τα λεω σωστα?

Το λες σωστά εν προκειμένω...
Αν μιλάμε για εξύβριση κτλ μόνος αρμόδιος για την υποβολή έγκλησης και παράσταση πολιτικής αγωγής είναι ο άμεσα θιγόμενος...
Τώρα σε "συλλογικές" εξυβρίσεις, νομικά το ζήτημα είναι κατά τι πιο πολύπλοκο αλλά ας πούμε ότι αν πω ότι όλοι οι αλβανοί είναι μουνόπανα, αρμόδιος θα ήταν ο εκπρόσωπος του αλβανικού κράτους στην ελλάδα και ίσως κάποιες οργανώσεις αλβανών μεταναστών (παίζεται)...

Το σίγουρο είναι ότι καμια ελληνική μκο δεν ορίστηκε φύλακας της τιμής του αλβανικού ή του σλαβομακεδονικού κράτους.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ελα ρε πεταμενε ακυρε, που επειδη τα επιχειρηματα σου πιανουν στις νοσηλευτριες και στους υδραυλικους του νοσκομειου,
νομιζεις οτι εισαι κατι σπουδαιο.
Μαλακα ακυρε :thefinge:
:grin:

Συνημμένα

• warn.jpg
    warn.jpg
    1,5 KB · Εμφανίσεις: 22

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Ελα ρε πεταμενε ακυρε, που επειδη τα επιχειρηματα σου πιανουν στις νοσηλευτριες και στους υδραυλικους του νοσκομειου,
νομιζεις οτι εισαι κατι σπουδαιο.
Μαλακα ακυρε :thefinge:
Τα πράγματα είναι απλά ,αλλά δεν το καταλαβαίνετε..πέταξαν ένα απαράδεκτο σύνθημα σε επίσημη εκδήλωση του Ελληνικού κράτους.Πρέπει να τιμωρηθούν.αν βρέθηκε κάποιος και το προχώρησε δικαίωμά του ,τα δικαστήρια θα κρίνουν.
Αντί να βρίζετε γενικά και αόριστα γιατί δεν κάνετα μια μήνυση σε όσους ξένους μας υβρίζουν σκαιότατα κάθε μέρα (σε εφημερίδες,τηλεοράσεις..)??

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

Αγορι δεν πας να διαβασεις τα μαθηματα σου λεω γω? Θα μας κουφανεις μεσημεριατικα! Καταλαβαινεις περισσοτερα απ' οσα νομιζω...  :huh: Δηλαδη εχεις καταλαβει οτι νομιζω κατι? Οτι θελω ν' αποδειξω τον ανδρισμο μου? Που σαι ρε Φρουντ να δεις τα παιδια σου!!! Κατελαβες και το επιπεδο μου... Μαλιστα... Καταλαβες δηλαδη τι ειμαι βλεποντας την οθονη σου... Πολυ εξυπνος εισαι αγορι μου, εκει στην ιατρικη κανουν θαυματα!!!

Και, τελος, δεν εισαι ηλιθιος να παντρευτεις... Συμφωνα με τα λεγομενα σου, Η μαμα σου δηλαδη κ ο μπαμπας σου ηταν ηλιθιοι....
Και γαμω, δωστε το βραβειο στον κυριο!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το λες σωστά εν προκειμένω...
Αν μιλάμε για εξύβριση κτλ μόνος αρμόδιος για την υποβολή έγκλησης και παράσταση πολιτικής αγωγής είναι ο άμεσα θιγόμενος...
Τώρα σε "συλλογικές" εξυβρίσεις, νομικά το ζήτημα είναι κατά τι πιο πολύπλοκο αλλά ας πούμε ότι αν πω ότι όλοι οι αλβανοί είναι μουνόπανα, αρμόδιος θα ήταν ο εκπρόσωπος του αλβανικού κράτους στην ελλάδα και ίσως κάποιες οργανώσεις αλβανών μεταναστών (παίζεται)...

Το σίγουρο είναι ότι καμια ελληνική μκο δεν ορίστηκε φύλακας της τιμής του αλβανικού ή του σλαβομακεδονικού κράτους.
πριν μπει στην αιθουσα θα αυτοπροσδιοριστει Αλβανος.... το ξερουνε το κολπο τωρα.... :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
πριν μπει στην αιθουσα θα αυτοπροσδιοριστει Αλβανος.... το ξερουνε το κολπο τωρα.... :2funny: :2funny:

Λες να ζητήσει να πάρει και θρησκευτικό όρκο σε εικόνισμα της Παναγιας Πορνοπαπίτισσας - Μακεντόνα των Πρεσπών;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Αγορι δεν πας να διαβασεις τα μαθηματα σου λεω γω? Θα μας κουφανεις μεσημεριατικα! Καταλαβαινεις περισσοτερα απ' οσα νομιζω...  :huh: Δηλαδη εχεις καταλαβει οτι νομιζω κατι? Οτι θελω ν' αποδειξω τον ανδρισμο μου? Που σαι ρε Φρουντ να δεις τα παιδια σου!!! Κατελαβες και το επιπεδο μου... Μαλιστα... Καταλαβες δηλαδη τι ειμαι βλεποντας την οθονη σου... Πολυ εξυπνος εισαι αγορι μου, εκει στην ιατρικη κανουν θαυματα!!!

Και, τελος, δεν εισαι ηλιθιος να παντρευτεις... Συμφωνα με τα λεγομενα σου, Η μαμα σου δηλαδη κ ο μπαμπας σου ηταν ηλιθιοι....
Και γαμω, δωστε το βραβειο στον κυριο!
επειδή παντρεύτηκαν οι γονείς μου, πρέπει να παντρευτώ και εγώ..και μάλιστα πριν τα 40??
αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..πορούμε να τσακωθούμε για το νόημα του γάμου σε άλλο thread..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Λες να ζητήσει να πάρει και θρησκευτικό όρκο σε εικόνισμα της Παναγιας Πορνοπαπίτισσας - Μακεντόνα των Πρεσπών;
βλασφημε :s&m_2: γελιοποιεις τα ιερα και τα οσια των απο πολιτικη επιλογη αυτοπροσδιοριζομενων :s&m_2: ντροπη σου φασιστακι!  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βλασφημε :s&m_2: γελιοποιεις τα ιερα και τα οσια των απο πολιτικη επιλογη αυτοπροσδιοριζομενων :s&m_2: ντροπη σου φασιστακι!  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δίκιο έχει ίσιε ο περιπτεράς.. ντροπή σου ίσιε δεν σέβεσαι τα ιερά και όσια των αυτοικανοποιημένων αυτοπροσδιοριζομένων...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δίκιο έχει ίσιε ο περιπτεράς.. ντροπή σου ίσιε δεν σέβεσαι τα ιερά και όσια των αυτοικανοποιημένων αυτοπροσδιοριζομένων...

Για τιμωρία στην επόμενη έξοδο θα πίνω μόνο πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Για τιμωρία στην επόμενη έξοδο θα πίνω μόνο πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό!
θα θελες φαιστακι!!!

για τιμωρια την επομενη φορας θα πας στο σπιτι του ΠΠου να τον ακους επι 5 ωρες

χωρις ωτασπιδες και χωρις τσιγγινο σωβρακακι  :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16