τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε ρε καμμένε;
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ....
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ...
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΞΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.....
ΣΥΜΦΩΝΟΙ;
αφου εισαι κοτα λυρατη μωρη . .
ΣΥΜΦΩΝΟΙ;
ΟΧΙ μωρό μου....
δεν μπορείς εδώ να γαμάς και να δέρνεις και έξω να φυλάς κατουρημένες ποδιές ξέρεις που....
ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ότι εάν ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ πραγματικά ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Και αφού όπως δηλείς το ξέρεις κόψε τουε τσαμπουκάδες....
Τυρόπιττας με μυζήθρα είσαι στην ζωή..........
Καλή ανάσταση και άναψε μια μεγάλη λαμπάδα που σε λυπάμαι και φοράω παντελόνια και εδώ και όξω.....
ρε πουτανοπαιδο τωρα θελεις να τις ακουσεις ομως τις γαμωμανες σου!
Τι να δειξω βρε ελεινε παλιομαλακα?Τι σχεση εχουν τα γκομενικα μου με το να βρεθω εξω να αρχισω στις φαπες καποιον που μου την σπαει?
Πας καλα ρε παλιομαλακα?
Θα αναψω μια μεγαλη λαμπαδα για φανφαρες μαλακες που μεσα στο σαιτ ειναι φουλ στην μαγκια και οταν τους πεις να τα πειτε και λιγο εξω κανουν κωλοτουμπες!
Για φανφαρες μαλακες που κραζουν αλλους χρηστες επειδη λιωνουν στο φορουμ οτι ειναι καμμενοι αλλα οι ιδιοι δεν εχουν τα αρχιδια να τηρησουν μια ανακοινωση αποχωρησης απο το φορουμ!
Αντε αντρα της φακης συνεχισε να απειλεις με προσωπικα δεδομενα αλλους χρηστες και μετα να κλαιγεσαι σαν την καργιολα οταν κανουν το ιδιο μαζι σου και να απειλεις με μηνυσεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ.
ΣΥΜΦΩΝΟΙ;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
μόλις σφίγγουν τα κωλομέρια αρχίζουν τα μπινελίκια....
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
δε σε γαμάω άλλο.
σε βαρέθηκα......
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
μόλις σφίγγουν τα κωλομέρια αρχίζουν τα μπινελίκια....
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
δε σε γαμάω άλλο.
σε βαρέθηκα......
ρε πουτανοπαιδο τωρα θελεις να τις ακουσεις ομως τις γαμωμανες σου!
Τι να δειξω βρε ελεινε παλιομαλακα?Τι σχεση εχουν τα γκομενικα μου με το να βρεθω εξω να αρχισω στις φαπες καποιον που μου την σπαει?
Πας καλα ρε παλιομαλακα?
Θα αναψω μια μεγαλη λαμπαδα για φανφαρες μαλακες που μεσα στο σαιτ ειναι φουλ στην μαγκια και οταν τους πεις να τα πειτε και λιγο εξω κανουν κωλοτουμπες!
Για φανφαρες μαλακες που κραζουν αλλους χρηστες επειδη λιωνουν στο φορουμ οτι ειναι καμμενοι αλλα οι ιδιοι δεν εχουν τα αρχιδια να τηρησουν μια ανακοινωση [size=10pt][size=10pt]αποχωρησης απο το φορουμ![/size][/size]
Αντε αντρα της φακης συνεχισε να απειλεις με προσωπικα δεδομενα αλλους χρηστες και μετα να κλαιγεσαι σαν την καργιολα οταν κανουν το ιδιο μαζι σου και να απειλεις με μηνυσεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ.
Α ακαλααααα μιλαμε για μεγαλη κωλοτουμπα. . .
αχααχααχαχαχαχαχα
σε ξαναρωταω τι σχεση εχουν τα γκομενικα μου με το δικο μας προβλημα?
Φυσικα μην περιμενεις να σε εμπιστευτω οτι ακομα και αν σου εδινα το οκ θα τηρουσες τον λογο σου να βρισκομασταν ετσι?
Σου ξαναλεω οτι το δικο μας θεμα ειναι αλλο.Δεν εχεις τα αρχιδια να τα πουμε εξω οι δυο μας καθεσαι και το πας στο προσωπικο, η ευκολη λυση.
βαρετο πλεον...πολυ ομως
εχω πολύ περισσότερα αρχίδια από οσο νομίζεις..
αυτοί που έχω επιλέξει να με γνωρίσουν από εδώ ξέρουν ποιός είμαι.
με σένα απλά δε χαλάω το χρόνο μου......
να παίξω μπάτσες με άρρωστο δεν έχει νόημα, θα έχω τύψεις μετά.
ΣΟΥ ΕΙΠΑ αμα θες τσαμπουκάδες πρέπει να με κάνεις πρώτα να σε σεβαστώ ως άντρα
Οταν θα το καταφέρεις θα συναντηθούμε....
Το κακό είναι ότι ενώ στα πι εμ είσαι άλλο παιδί εδώ το παίζεις γενικός γαμάω. Τι προσπαθείς να δειξεις και σε ποιόν;
γάματα..
εφυγααααααααα καλό πάσχα γείτονα...
Δεν ειμαστε ολοι θυματα της εβραϊκης προπαγανδας ,φιλαρακο ,να πιστευουμε σε Πασχα(εβραϊκη λεξη ) και τα σχετικα .καλο Πασχα ρε
καλο Πασχα ναχετε ολοι
καλο Πασχα ρε
καλο Πασχα ναχετε ολοι
αυτο τωρα αν το πω "κωλοτουμπα" θα εχω αδικο?παρακατω..
τυψεις για τι?οτι ο αρρωστος μπορει να σε κανει μαυρο στο ξυλο?
Οποιος με ξερει ξερει και οταν μιλαω στα σοβαρα το εννοω.
Στα πι εμ μπορει να λεγαμε καποια αλλα θεματα που δεν εχουν σχεση με τον χαβαλε που μπορει να κανω εδω,
Εγω δεν θελω να δειξω σε κανεναν τιποτα.
Εσυ τι θελεις να δειξεις και εχεις αναλαβει τον ρολο του "τιμωρου" εδω μεσα? Και σκουζεις σαν γεροντοκορη καθε φορα που αρχιζω γαμωμανες?Εσυ το πηγες στο προσωπικο ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ να σου εχω βρισει μανα.
φεύγω μαλακισμένο...
δεν είσαι αυτό που ποστάρεις.
να είσαι συγκροτημένος λέω.
ορθόν ότο δεν εχεις βρίσει δική μου μάνα.
Το ότι κάποιος με ευνοεί δε σημαίνει ότι δε θα του τη λέω όταν κάτι που κάνει δεν είναι σωστό.
τους άλλους τους μαλάκες που γράφουν τους αγνοώ όπως βλέπεις.
με σένα έχουμε πει 10 κουβέντες σε επίπεδο προσωπικό και γι αυτό ασχολούμαι. Επίσης θεωρώ ότι δεν είσαι κομπλεξικός απλά πειραγμένος.
Απλά και νέτα (ξέρω ότι κατά βάθος με σέβεσαι) κάνεις υπερβολές χωρίς λόγο. Αυτό μόνο με πειράζει. Πάντως σαβούρης κομπλεξικός σαν άλλους κλώνους δεν είσαι και αυτό το αναγνωρίζω.
καλό πάσχα και σε σένα και καλά μυαλά.
εφυγα.
Δεν ειμαστε ολοι θυματα της εβραϊκης προπαγανδας ,φιλαρακο ,να πιστευουμε σε Πασχα(εβραϊκη λεξη ) και τα σχετικα .
Αν θελεις να ευχηθεις ,πες ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ .
τωρα που σου ευχηθηκε ο μαλακας Καλο Πασχα γλειψε του και το σοκολατενιο αυγο απο το πουλι του