Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lakamas7

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΩΤΙΖΕΣΤΑΙ.
ΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ.
Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ.

ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΤΡΕΞΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΓΑΜΗΣΙ
ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ

+1000000

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
κριμα εκει καταντησαμε......οποιος τιμαει την χωρα του να τον διωχνουν...ας τρεχουν να ζητανε συγγνωμες στα κρατιδια...α ρε καημενη ελλαδα....δεν παιρνουμε μαθηματα απο την τουρκια δυστυχως εξωτερικης πολιτικης...κριμα

lakamas7

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
HALCON
Warned  <-----τι warned βρε μαλακες? γιατι τι ειπε το παλληκαρι??? αρε κοτοπουλακια...

Επισκέπτης
κριμα εκει καταντησαμε......οποιος τιμαει την χωρα του να τον διωχνουν...ας τρεχουν να ζητανε συγγνωμες στα κρατιδια...α ρε καημενη ελλαδα....δεν παιρνουμε μαθηματα απο την τουρκια δυστυχως εξωτερικης πολιτικης...κριμα
Αυτά τα συνθήματα:

«Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ».

«Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό».

«Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς»

Θεωρείς ότι τιμάνε την χώρα Ελλάδα και πώς ακριβώς;! :think:

Καλά το ότι τα βγάζεις προς τα έξω να φανούν δημόσια δείχνει απίστευτη βλακεία!!! :headbang:

Ο ετοιμοπόλεμος ισχυρός στρατός γνώμη μου είναι ότι πρέπει να είναι ντοπαρισμένος με μίσος για τον εχθρό,αλλά αυτό το ειδικό στοχευμένο μίσος είναι ηλίθιο,το 1940 οι Γερμανοί-Ιταλοί εισβάλαν όχι οι Αλβανοί ούτε οι Σκοπιανοί!!! :idiot: :uglystupid:

lakamas7

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
to 1940 δυστυχως για σενα που δεν ξερεις στους ελληνες επιτεθηκαν και αλβανοι..  ναι περηφανη κανουν την χωρα μου..εσυ τι περιμενες να τραγουδανε οι ουκαδες? την τσιγκολελετα?  για τους σκοπιανους που η πολιτικη τους εναντιον της ελλαδας τι λες? τι θα πρεπε να λεμε εμεις δηλαδη? και ειδικα τα επιλεκτα σωματα μας? για την σημαια της ελλαδας με το ναζιστικο συμβολο ποθ υπηρχε σε καθε γωνια των σκοπιων τι εχεις να πεις?ως ποτε θα χαιδευουμε αυτια?? μου αρεσε τρελα γιατι πηγε το χεσιμο τους μερεντα μετα τα συνθηματα που εγιναν γνωστα...

Επισκέπτης
τo 1940 δυστυχως για σενα που δεν ξερεις στους ελληνες επιτεθηκαν και αλβανοι..  ναι περηφανη κανουν την χωρα μου..εσυ τι περιμενες να τραγουδανε οι ουκαδες? την τσιγκολελετα?  για τους σκοπιανους που η πολιτικη τους εναντιον της ελλαδας τι λες? τι θα πρεπε να λεμε εμεις δηλαδη? και ειδικα τα επιλεκτα σωματα μας? για την σημαια της ελλαδας με το ναζιστικο συμβολο ποθ υπηρχε σε καθε γωνια των σκοπιων τι εχεις να πεις?ως ποτε θα χαιδευουμε αυτια?? μου αρεσε τρελα γιατι πηγε το χεσιμο τους μερεντα μετα τα συνθηματα που εγιναν γνωστα...
Η κινητήρια επιτιθέμενη δύναμη και η αιτία πολέμου ήταν όμως Γερμανία-Ιταλία.

Είπα ότι ο ετοιμοπόλεμος στρατός πρέπει να ντοπάρετε με μίσος για τον εχθρό,αλλά να είναι στοχευμένο φυλετικά μου φαίνεται λάθος.
Ο ουκάς θα είναι συνέχεια αρνητικός απέναντι σε κάθε Σκοπιανό/Αλβανό έχοντας φάει όλη αυτή την εγκεφαλική πλύση!!!
Το να αφήνεις δε να διαρρεύσει και να δώσεις πάτημα είναι εντελώς ανεγκέφαλο!!!

Για τέτοιες πράξεις κάποιων Σκοπιανών/Αλβανών έχω την ίδια γνώμη.

Εεε βέβαια χεστήκαν απάνω τους,να τώρα θα δεις που θα δεχτούν και το όνομα Σκόπια για το κράτος τους οι μεν και θα μας παραχωρήσουν την Β.Ηπειρό οι δε!!! :cheesy:

lakamas7

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
στοχευμενο φυλετικα δεν ειναι το μισος ρε παπαζολ. απλα αυτοι ειναι οι εχθροι σου τι να κανουμε τωρα? να τραγουδανε συνθηματα για τους νορβηγους και τους κινεζους?  γενικα μια χαρα απαντησες..απλα να ξερεις οτι δεν ειναι πλυση εγκεφαλου..απλα στον στρατο δεν τραγουδανε περνα περνα η μελισσα ουτε μαθαινουν να πουλανε την ελλαδα... εσενα τωρα ως προς τι ο γελωτας? γουσταρεις δηλαδη να ονομαστουν μακεδονες?? η εισαι καθετα εναντιον της ονομασιας?? answer me please

Επισκέπτης
στοχευμενο φυλετικα δεν ειναι το μισος ρε παπαζολ. απλα αυτοι ειναι οι εχθροι σου τι να κανουμε τωρα? να τραγουδανε συνθηματα για τους νορβηγους και τους κινεζους?   γενικα μια χαρα απαντησες..απλα να ξερεις οτι δεν ειναι πλυση εγκεφαλου..απλα στον στρατο δεν τραγουδανε περνα περνα η μελισσα ουτε μαθαινουν να πουλανε την ελλαδα... εσενα τωρα ως προς τι ο γελωτας? γουσταρεις δηλαδη να ονομαστουν μακεδονες?? η εισαι καθετα εναντιον της ονομασιας?? answer me please
Πιστεύω ότι ο μόνος υποψήφιος εχθρός για πολεμική σύγκρουση(μιας και πρέπει πάντα κάποιος να υπάρχει)είναι η Τουρκία,όχι Αλβανία ή Σκόπια.

Κάθετα εναντίον του σκέτο Μακεδονία,.όμως είναι γεγονός ότι είναι μία μάχη που χάθηκε και τώρα τρέχουμε να μαζέψουμε τα σπασμένα,ο γέλωτας είναι για το σχολιό σου ότι χέστηκαν επειδή πιστεύω ότι ούτε το αυτάκι τους δεν ίδρωσε!!!

Υ.Γ.Μια χαρά πλύση εγκεφάλου είναι,το ζω με γνωστό μου.

lakamas7

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
σωστος για την ονομασια... παλι καλα!!!!! ωραιος!!! δεν ειναι μονο οι τουρκοι.. βλεπε τσαμηδες και ονειρα για μεγαλη αλβανια..οπως επισης και σκοπιανους για ενωμενη μακεδονια με πρωτευουσα την θεσσαλονικη..αρα καθολου φυλετικα στοχευμενος..αν ηταν ετσι θα βριζανε κογκολεζους και βιετναμεζους..ενω με τους προαναφερθεντες λαους υπαρχει θεμα...  δεν ειναι πλυση εγκεφαλου ρε παπαζολ... αυτοι ειναι οι κινδυνοι του κρατους και στα επιλεκτα σωματα δεν γινεται να τραγουδανε οπως ειπαμε περνα περνα η μελισσα πως να το κανουμε τωρα...

Επισκέπτης
σωστος για την ονομασια... παλι καλα!!!!! ωραιος!!! δεν ειναι μονο οι τουρκοι.. βλεπε τσαμηδες και ονειρα για μεγαλη αλβανια..οπως επισης και σκοπιανους για ενωμενη μακεδονια με πρωτευουσα την θεσσαλονικη..αρα καθολου φυλετικα στοχευμενος..αν ηταν ετσι θα βριζανε κογκολεζους και βιετναμεζους..ενω με τους προαναφερθεντες λαους υπαρχει θεμα...   δεν ειναι πλυση εγκεφαλου ρε παπαζολ... αυτοι ειναι οι κινδυνοι του κρατους και στα επιλεκτα σωματα δεν γινεται να τραγουδανε οπως ειπαμε περνα περνα η μελισσα πως να το κανουμε τωρα...
Κοίτα το σχεδόν στρατιωτικό κράτος της Τουρκιάς έχει την όποια δύναμη και επιθυμία πιθανόν για να προκαλέσει σύγκρουση αν το θελήσει κ αν πιάσει εξουσία,στην Αλβανία και Σκόπια είναι απλά κάποιοι βαρεμένοι καραγκιόζηδες εθνικιστές σαν τους δικούς μας Χ.Α. και Λάος!!!

Μπορείς να δημιουργήσεις πάθος με μόνο σύνθημα ας πούμε: για την πατρίδα μου νεκρός,θάνατος στον εχθρό!!!

Υ.Γ.Ωστόσο πιστεύω ότι ούτε η Τουρκία θέλει πόλεμο,αλλιώς θα τον είχε ήδη ξεκινήσει,απλά παίζεται διπλωματικό παιχνίδι για να πιάσουν και αυτοί όσο μπορούν Αιγαίο(με ότι αυτό συνεπάγεται)!!!

lakamas7

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Υ.Γ.Ωστόσο πιστεύω ότι ούτε η Τουρκία θέλει πόλεμο,αλλιώς θα τον είχε ήδη ξεκινήσει,απλά παίζεται διπλωματικό παιχνίδι για να πιάσουν και αυτοί όσο μπορούν Αιγαίο(με ότι αυτό συνεπάγεται)!!! <-----------σωστο εννοειται και δεν θελει..ξερεις κατι? μην τρως παπα.δεν θελει γιατι δεν ΜΠΟΡΕΙ.. και ειναι παρα πολλοι οι λογοι..να μην τους αναλυσουμε τωρα

Επισκέπτης
Υ.Γ.Ωστόσο πιστεύω ότι ούτε η Τουρκία θέλει πόλεμο,αλλιώς θα τον είχε ήδη ξεκινήσει,απλά παίζεται διπλωματικό παιχνίδι για να πιάσουν και αυτοί όσο μπορούν Αιγαίο(με ότι αυτό συνεπάγεται)!!! <-----------σωστο εννοειται και δεν θελει..ξερεις κατι? μην τρως παπα.δεν θελει γιατι δεν ΜΠΟΡΕΙ.. και ειναι παρα πολλοι οι λογοι..να μην τους αναλυσουμε τωρα
Δεν μπορεί/δεν θέλει η ουσία ίδια είναι.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τόσες σελίδες διαφωνίας και δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει ότι το "παιχνίδι" γίνεται από τα Διευθυντήρια...Το μόνο που μας μένει είναι να διακηρύσσουμε την πίστη μας στα Εθνικά ιδανικά και να διαφυλάττουμε την Εθνική μας συνείδηση.Και μη γυρίσει κανείς να με πει Χουντικό,γιατί αν οι συγκεκριμένοι καπηλεύτηκαν τα συγκεκριμένα Εθνικά ιδεώδη,δε σημαίνει ότι μου αφαιρείται εμένα το δικαίωμα να πιστεύω σε αυτά..

OP
OP
D

demis23

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πιστεύω ότι ο μόνος υποψήφιος εχθρός για πολεμική σύγκρουση(μιας και πρέπει πάντα κάποιος να υπάρχει)είναι η Τουρκία,όχι Αλβανία ή Σκόπια.

Ρε παιδιά έλεος!!!! Ξέρετε τι γίνετε στην ακριτική Ελλάδα?

Υ.Γ.Μια χαρά πλύση εγκεφάλου είναι,το ζω με γνωστό μου.

Επισκέπτης
Ρε παιδιά έλεος!!!! Ξέρετε τι γίνετε στην ακριτική Ελλάδα?
Ρε παιδιά πόσους λογαριασμούς έχετε ο καθένας εδώ μέσα;! :cheesy: :think:

Aντέ πες μας τι γίνεται,σφαγές πάντως δεν νομίζω,αντέ να παίζετε την γάτα με το ποντίκι οι φαντάροι!!! :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Ναι ρε πουστη μου,τι πραμα και αυτο
  Καψιμο λεμε,πωπωπωπω

τι κάψιμο ρε Ηφαιστε;
στα DickHQs έχουν ολόκληρο XLS.....
όποιος κάθεται στην καρέκλα σορτάρει και κάνει login......
aaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaaa

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και η δεκάρα δεν ήταν ποτέ το νόμισμα.

Η δραχμή ήταν το νόμισμα και η δεκάρα ήταν ένα από τα κέρματα.

λάθος .. και η δραχμή κέρμα ήταν.. υποδιαιρέσεις της τα λεπτά (100 ανά δραχμή).. δεκάρα ήταν το κέρμα των 10 λεπτών...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λάθος .. και η δραχμή κέρμα ήταν.. υποδιαιρέσεις της τα λεπτά (100 ανά δραχμή).. δεκάρα ήταν το κέρμα των 10 λεπτών...

είσαι σίγουρα φιλόλογος εσύ;
κατάλαβες τι έγραψε ο σάβρας;

Υ.Γ.
αλλο κέρμα άλλο Το Νομισμα του κράτους.

μωρή σάβρα έλεος εδώ μέσαααααααααααααααααααααααααααα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συνοπτικα γιατί εδω μέσα το προφανές είναι ουτοπία....
δραχμή ήταν και ΝΟΜΙΣΜΑ και ΚΕΡΜΑ
η δεκάρα ήταν μόνο ΚΕΡΜΑ.
το κέρμα προέρχεται από το ρήμα κείρω δλδ κόβω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom