Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Υπήρχαν από τότε???

από την εποχή του παππού μου λέμε  :rockon: :rockon:

Ρε συ τι είναι τούτοι ούτε μία (:jerking:) δεν μπορείς να πεις σαν άνθρωπος και αμέσως δούλεμα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
δε γαμιέται, άμα έχουν μάθει μόνο με εξυπνοπούλια τι περιμένεις  :grin: :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ντροπή μου.

Υ.Γ.
ξέρω να στήνω και μπαυγκόν.

Και εγώ φλιτ:
http://[URL unfurl="true"]www.thewaronbugsbook.com/images/580_Flit_ad_August.jpg[/img[/URL]]

FLIT ALSO KILLS IDIOTS and FASCISTS.

Υ.Γ. Ρε παπάρα, ο πρώτος που έγραψε χαϊκού στην Ελλάδα ήταν ο Σεφέρης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υ.Γ. Ρε παπάρα, ο πρώτος που έγραψε χαϊκού στην Ελλάδα ήταν ο Σεφέρης.

εγώ το γιαπωνέζο τον θαυμάζω μόνο για τα ερκοντίσια και τις τουρμπίνες του.
τα αμορτισέρια είναι γιατομπουτσο και τα λάστιχα γιατοχώμα.

Επισκέπτης
Εις βάθος διερεύνηση στο περιστατικό με τα ΟΥΚ

Την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης να διερευνήσει σε βάθος το περιστατικό με τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου, στην Αθήνα, από άνδρες του Λιμενικού, μετέφερε στην αλβανική κυβέρνηση ο πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, κ. Νικόλαος Πάζιος.

Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας αναφέρεται ότι ο κ. Πάζιος εξέφρασε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Αλβανίας και υπουργό Εξωτερικών, Ιλίρ Μέτα, τη λύπη του για το συμβάν. Ο κ. Μέτα, σε δηλώσεις του, είχε αναφερθεί σε «σκανδαλώδη και καταδικαστέα ενέργεια», για να προσθέσει ότι εκτιμά την αποφασιστική αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης και ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται.

Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς το γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια προέβη ο υφυπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Ζόραν Πετρόφ. Η επικεφαλής του γραφείου Συνδέσμου, πρέσβειρα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, διαβεβαίωσε για τη βούληση της κυβέρνησης να ερευνηθεί η υπόθεση.

Εμμεση αναφορά στο θέμα έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, μιλώντας στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου. Οπως ανέφερε, «ο πατριωτισμός δεν είναι ρητορεία, ούτε συνθηματολογία».

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφορμή ζητούσαν οι σοσιαληστές να καθαρίσουν το στράτευμα από όλα τα δημοκρατικά και πατριωτικά αξιόμαχα στοιχεία.

ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαααα

Επισκέπτης
αφορμή ζητούσαν οι σοσιαληστές να καθαρίσουν το στράτευμα από όλα τα δημοκρατικά και πατριωτικά αξιόμαχα στοιχεία.

ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαααα
Αυτογκόλ μέγα!!! :grin:

Αν είχαμε βέβαια Τουρκία απέναντι και όχι Σκόπια κ Αλβανία μπορεί να μας έτρεχαν δικαστικά!!! :rolleyes:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτογκόλ μέγα!!! :grin:

Αν είχαμε βέβαια Τουρκία απέναντι και όχι Σκόπια κ Αλβανία μπορεί να μας έτρεχαν δικαστικά!!! :rolleyes:

να τρέξουν να κρυφτούν τώρα και
περαστικαααααααααααααααααααααααχχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχαααααααα

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
εγώ το γιαπωνέζο τον θαυμάζω μόνο για τα ερκοντίσια και τις τουρμπίνες του.
τα αμορτισέρια είναι γιατομπουτσο και τα λάστιχα γιατοχώμα.
http://[URL unfurl="true"]www.motorcycle-superstore.com/productimages/OG/0000_Bridgestone_M22_Hard_Terrain_Rear_Tire.jpg[/img[/URL]]

Ακόμα και σήμερα, 20 χρόνια μετά, θεωρείται το καλύτερο λάστιχο για ξερό χώμα.

Επισκέπτης
Ο "Εκλεκτός" Ελληνάρας δηλ είναι αυτός που ζει στα Σεπόλια, οδηγεί κουβά κωλοφτιαγμένο και τρέχει όλη μερα να βγάλει το μεροκάματο τρωγοντάς απο παντου καρπαζιες σαν εσένα?

Όποιος δεν είναι πουτάνας γιός αναρχικός, θαυμαστής της 17Ν που
πίνει μπάφους και να τον παίρνει από πίσω από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες
είναι ...  Ελληνάρας δηλ είναι αυτός που ζει στα Σεπόλια, οδηγεί κουβά κωλοφτιαγμένο και τρέχει όλη μερα να βγάλει το μεροκάματο τρωγοντάς απο παντου καρπαζιες ;;;;;;;;;;;

Zero , θες να αδειάσουμε τις τσέπες μας , να βγάλουμε φωτό τα λεφτά που κουβαλάμε μπροστά στην οθόνη του φόρουμ, γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι στα μπουρδέλα των 15€ , μετράς κέρματα ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όποιος δεν είναι πουτάνας γιός αναρχικός, θαυμαστής της 17Ν που
πίνει μπάφους και να τον παίρνει από πίσω από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες
είναι ...  Ελληνάρας δηλ είναι αυτός που ζει στα Σεπόλια, οδηγεί κουβά κωλοφτιαγμένο και τρέχει όλη μερα να βγάλει το μεροκάματο τρωγοντάς απο παντου καρπαζιες ;;;;;;;;;;;

Zero , θες να αδειάσουμε τις τσέπες μας , να βγάλουμε φωτό τα λεφτά που κουβαλάμε μπροστά στην οθόνη του φόρουμ, γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι στα μπουρδέλα των 15€ , μετράς κέρματα ...

να βγάλουμε τις πιστωτικές μας εγώ λέω.....
να βγάλουμε και τα πουλιά μας να τα μετρήσουμε.

ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχαχααα

Επισκέπτης

Πόσα μάζεψες από την ώρα που είδες το ποστ του ζίροου??

Έρανο για πουλ μουρ έκανες???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom