Επισκέπτης
γιαπωνέζικη ποίηση, μα [size=15pt]παντελής[/size] έλλειψη κουλτούρας σε αυτό το φόρουμ, πού είναι ο βέρντι?
Ποιος είναι ο Παντελής???
γιαπωνέζικη ποίηση, μα [size=15pt]παντελής[/size] έλλειψη κουλτούρας σε αυτό το φόρουμ, πού είναι ο βέρντι?
Γαμώ το Βυζάντιό σου ρεπαμπουγάδηκαιζωνή
παμπουγάδηκαιζωνή
Ρε συ τι είναι τούτοι ούτε μία () δεν μπορείς να πεις σαν άνθρωπος και αμέσως δούλεμα!!!λες να μην έλυνα σταυρόλεξα στα μικράτα μου?
λες να μην έλυνα σταυρόλεξα στα μικράτα μου?
Υπήρχαν από τότε???
δε γαμιέται, άμα έχουν μάθει μόνο με εξυπνοπούλια τι περιμένειςΡε συ τι είναι τούτοι ούτε μία () δεν μπορείς να πεις σαν άνθρωπος και αμέσως δούλεμα!!!
ντροπή μου.
Υ.Γ.
ξέρω να στήνω και μπαυγκόν.
Ποιος είναι ο Παντελής???
Υ.Γ. Ρε παπάρα, ο πρώτος που έγραψε χαϊκού στην Ελλάδα ήταν ο Σεφέρης.
Αυτογκόλ μέγα!!!αφορμή ζητούσαν οι σοσιαληστές να καθαρίσουν το στράτευμα από όλα τα δημοκρατικά και πατριωτικά αξιόμαχα στοιχεία.
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαααα
εγώ το γιαπωνέζο τον θαυμάζω μόνο για τα ερκοντίσια και τις τουρμπίνες του.
τα αμορτισέρια είναι γιατομπουτσο και τα λάστιχα γιατοχώμα.
Αυτογκόλ μέγα!!!
Αν είχαμε βέβαια Τουρκία απέναντι και όχι Σκόπια κ Αλβανία μπορεί να μας έτρεχαν δικαστικά!!!
είναι ωραία γκόμενα;Εγώ για την Ισιακαβαζίμα - Χαρίμα.
http://[URL unfurl="true"]www.motorcycle-superstore.com/productimages/OG/0000_Bridgestone_M22_Hard_Terrain_Rear_Tire.jpg[/img[/URL]]εγώ το γιαπωνέζο τον θαυμάζω μόνο για τα ερκοντίσια και τις τουρμπίνες του.
τα αμορτισέρια είναι γιατομπουτσο και τα λάστιχα γιατοχώμα.
Ο "Εκλεκτός" Ελληνάρας δηλ είναι αυτός που ζει στα Σεπόλια, οδηγεί κουβά κωλοφτιαγμένο και τρέχει όλη μερα να βγάλει το μεροκάματο τρωγοντάς απο παντου καρπαζιες σαν εσένα?
Όποιος δεν είναι πουτάνας γιός αναρχικός, θαυμαστής της 17Ν που
πίνει μπάφους και να τον παίρνει από πίσω από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες
είναι ... Ελληνάρας δηλ είναι αυτός που ζει στα Σεπόλια, οδηγεί κουβά κωλοφτιαγμένο και τρέχει όλη μερα να βγάλει το μεροκάματο τρωγοντάς απο παντου καρπαζιες ;;;;;;;;;;;
Zero , θες να αδειάσουμε τις τσέπες μας , να βγάλουμε φωτό τα λεφτά που κουβαλάμε μπροστά στην οθόνη του φόρουμ, γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι στα μπουρδέλα των 15€ , μετράς κέρματα ...
Zero , θες να αδειάσουμε τις τσέπες μας , να βγάλουμε φωτό τα λεφτά που κουβαλάμε μπροστά στην οθόνη του φόρουμ, γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι στα μπουρδέλα των 15€ , μετράς κέρματα ...
Kαι τα δύο μικρά τα έχω οπότε απέχω,λευκή πετσέτα!!!να βγάλουμε τις πιστωτικές μας εγώ λέω.....
να βγάλουμε και τα πουλιά μας να τα μετρήσουμε.
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχαχααα