Επισκέπτης
φίλε, αυτός στο avatar σου ποιός είναι? ωραίος τύπος, μου θυμίζει Ντ Αρτανιάν κι έτσι.
Ιάγος..
φίλε, αυτός στο avatar σου ποιός είναι? ωραίος τύπος, μου θυμίζει Ντ Αρτανιάν κι έτσι.
μπά η κοινωνία έχει μια τεράστια αναπαραγόμενη βιομάζα ηλιθίων να ασχολούνται με τα "υποκατάστατα" , οπότε μην ανησυχείς, μέχρι να σβήσει ο ήλιος σε 70εκ χρόνια, δε θα πάθει τίποτα
μάλλον έχεις δίκιο ,το μπέρδεψα με την ηλικία τoυ ανθρώπινου ζώου στην υδρόγειο ;)σε 4 δισεκατομμύρια χρόνια θα σβήσει ο ήλιος
pirokavλε , θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την συμβουλή μου περί της αέναης θηρίας της ηδονής
Καλησπέρα. Τώρα που η ανεργία θερίζει και κάποιοι απο μας ή είναι άνεργοι ή εχουν μια δουλειά του ποδαριού 500-700 ευρώ, μήπως θα ήταν μια καλή λύση για κάποιον που έχει ήδη ένα πτυχίο εδώ να πάει για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό με σκοπό να βρεί μια δουλειά της προκοπής;
τι γνώμη σας..
Εξήγησε μου σε παρακαλώ πως θα τα τρώει στις τάνες ή σε όποιες απολαύσεις/εθισμούς αν δεν έχει μια καλή δουλειά με ικανοποιητικές απολαβές;όλα είναι μάταια και το μόνο που αξίζει είναι το συνεχές κυνήγι της απόλαυσης
όλα τα άλλα (θρησκείες, σπουδές, πολιτική, αθλητικά ) είναι φτηνά υποκατάστατα της ηδονής και προιόντα ματαιοτητας
pirokavλε , θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την συμβουλή μου περί της αέναης θηρίας της ηδονής
και να αφήσεις τα μεταπτυχιακά, γιατί ο χρόνος που θα μπορείς να έπιτύχεις έναν ικανοποιητικό
οργασμό , φθίνει , και φαντάζομαι ότι δεν θέλεις να τον καταναλώσεις σε υποκατάστατα
Εξήγησε μου σε παρακαλώ πως θα τα τρώει στις τάνες ή σε όποιες απολαύσεις/εθισμούς αν δεν έχει μια καλή δουλειά με ικανοποιητικές απολαβές;
Συμφωνώ πως είναι μάταιο πολλές φορές ένα πτυχίο αλλά παράλληλα αποτελεί και μονόδρομο αν δε θέλει μια ζωή να βάζει προϊόντα σε ράφια και κάθε μήνα να γαμάει και μια φορά στο Μεταξουργείο.
rigomorti χωρίς λεφτά πως ακριβώς κυνηγιέται η ευτυχία, η ηδονή και η απόλαυση;
Καλησπέρα. Τώρα που η ανεργία θερίζει και κάποιοι απο μας ή είναι άνεργοι ή εχουν μια δουλειά του ποδαριού 500-700 ευρώ, μήπως θα ήταν μια καλή λύση για κάποιον που έχει ήδη ένα πτυχίο εδώ να πάει για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό με σκοπό να βρεί μια δουλειά της προκοπής;
τι γνώμη σας..
Πως ορίζεις την προκοπή;
Αν την μετράς με τις απολαβές, τότε πρέπει καταρχήν ο κάποιος να επενδύσει σε ξένες γλώσσες. Και μόνο με αυτές, μπορείς και να δουλέψεις, και να πληρωθείς εκτός Ελλάδος.
Αν την μετράς με την δημιουργία, τότε δεν χρειάζεται καν πτυχίο, ο κάποιος απλά πρέπει να κυνηγήσει την τύχη του, και να φτιάξει τον δρόμο του.
Αν την μετράς με τη δόξα, τότε καλύτερα να μείνει στην Ελλάδα, αφού είναι η καλύτερη εποχή για ήρωες....
εγώ πάντως την μετράω με ηδονιστικά κριτήρια
και ξέρω ότι οι πιο αμόρφωτοι τα πάνε καλύτερα ως προς αυτόν τον τομέα σε σχέση με τους μορφωμένους
συμφωνωΑν μπορείς να το κάνεις, κάντο. Αλλά με την προοπτική ότι θα καθήσεις και θα δουλέψεις εξωτερικό, γιατί εδώ....
τι γνώμη σας..
το μεταπτυχιακό προυποθέτει πτυχίο φαντάζομαι
άρα στην καλύτερη περίπτωση να του δώσει 200ευρώ παραπάνω
και ενδεχομένως περισσότερη ευθύνη και φόρτο μετέπειτα στη δουλειά του
αξίζει ή είναι κάψιμο χρόνου ?
η απάντηση εξαρτάται απο την σεξουαλική ευφλεκτότητα του ατόμου
τι γνώμη σας..