foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
την εμφυτευση που την εκανε ο μπαγασας;; στο σωμα:;
τυπε δεν εχει φυτρωσει ακομα οπως πρεπει σε αυτην την φωτοΕδώ σαν κουρτίνα είναι!
+1
φιναστεριδη + μινοξιδυλι τοπικα κ γινεσαι μπομπ μαρλευ...με την φινα ομως, οπως λεει κ το παλικαρι, ενδεχεται να το πας το γραμμα στο τελος...αραιωνει κ το σπερμα....http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/bollywood1.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ελεος ρε παιδια!
η φινα δν σε κανει πουστη...μην λετε οτι θελετε.
απλα μερικες απο τις παρενεργειες της φινα ειναι το αραιωμενο σπερμα,με τον καιρο δεν εχεις λιμπιντο κ η απουσια πρωινων στυσεων.
με την διακοπη της σταδιακαα ερχεσαι ξανα σε φυσιολογικα επιπεδα.
ελεος ρε παιδια!
απλα μερικες απο τις παρενεργειες της φινα ειναι το αραιωμενο σπερμα,με τον καιρο δεν εχεις λιμπιντο κ η απουσια πρωινων στυσεων.
ε μην αφησουμε τριχες στο μουνιγιατι αν εχεις μαλλια δεν μπορεις να το κανεις αυτο τυπε?
καλα σε ειπα εμπαθη τυπε :-
κοιτα και αυτην την φωτο
Φιλοι να συστησω εγω ενα σαμπουαν που αξιζει πολλα ειναι σχετικα φτηνο και αγνωστο εγω το χρησημοποιω εδω και χρονια να πω ομως πρωτα οτι η καραφλιτσα ειναι κληρονομικια αν τα γονιδια αρχισουν να φθειρουν απλα τελειωσε παρε το daohair.s ειναι πολυ δραστικο ακολουθα τισ οδηγιες θα στρωσει καπωσ η φαση και συνεχισε το κανονικα ......απο τα φαρμακεια δεν εχουν τα market ειναι Ελληνικο και βοηθαει και σε πυτιριδες και τετοια δεν θα βρεις καλυτερο οσα και να δωσεις εχω δοκιμασει ολα τα sampoo του εμποριου πρωσωπικα
τροπος του λεγειν τυπε...δεν το πιασες. ;) ;)ελεος ρε παιδια!
το φουγκοραλ δεν ειναι κατα της ξηροδερμιας τυπε?τροπος του λεγειν τυπε...δεν το πιασες. ;) ;)
καλο σαμπουαν κ το φουγκοραλ 2% με δραστικη ουσια την κετοκοναζόλη που ειναι ισως η μοναδικη ουσια σε σαμπουαν που δινει re-growth...κανει 7 ευρω στα φαρμακεια...αλλα προσοχη μονο μια φορα την βδομαδα λουσιμο με αυτο....κανει ξηροδερμια αλλιως....τις υπολοιπες μερες καποιο αλλο σαμπουαν
η μινοξιδιλη δεν επιδρα στην τσουτσου...η φινα επιδρα...η μονοξιδιλη εχει αλλες παρενεργειες,οπως κατακρατηση υγρων (στο προσωπο) κ αλλα...αναλογα βεβαια κ τον μεταβολισμο του καθενοςΜινοξιδιλη και φινα μη πάρεις τύπε..
ειναι για τις μυκητιασεις της κεφαληςτο φουγκοραλ δεν ειναι κατα της ξηροδερμιας τυπε?
Φιλοι να συστησω εγω ενα σαμπουαν που αξιζει πολλα ειναι σχετικα φτηνο και αγνωστο εγω το χρησημοποιω εδω και χρονια να πω ομως πρωτα οτι η καραφλιτσα ειναι κληρονομικια αν τα γονιδια αρχισουν να φθειρουν απλα τελειωσε παρε το daohair.s ειναι πολυ δραστικο ακολουθα τισ οδηγιες θα στρωσει καπωσ η φαση και συνεχισε το κανονικα ......απο τα φαρμακεια δεν εχουν τα market ειναι Ελληνικο και βοηθαει και σε πυτιριδες και τετοια δεν θα βρεις καλυτερο οσα και να δωσεις εχω δοκιμασει ολα τα sampoo του εμποριου πρωσωπικα
τυπε μηπως εισαι εμπαθης με τον δημητρακη?
κοιτα εδω μια χαρα δουλεια φαινεται
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=158116.0;attach=443284;image[/img[/URL]]
[/quote]
απολυτε, μηπως το υγρο που εβαλε στο κεφαλι, ετρεξε και στην πλατη του δημητρακη? κατι μαυριζει εκει πισω ;D