You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Metal videos!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 518K
-
- Ετικέτες
- heavy metal
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 139 άτομα (0 μέλη και 139 επισκέπτες)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.289
- Πόντοι
- 10.336
απο περιεργια ρωταω πιο πολυ, επειδη ξερω οτι ελλαδα δεν παιζει πολυ, μονο γερμανια/σουηδια και προς τα εκει βρηκα σοβαρους οπαδους, εμεις εδω μονο ψευτογκοθαδες εχουμε (ειχαμε) παροτι υπαρχουν και μπαντα-ες μας με σοβαρη καριερα στο ειδος (πχ Daemonia nymphe), υπαρχει καποιος εδω μεσα να εκτιμαει dark ambient, atmospheric black metal, dark/doom wave, neofolk, martial industrial, neoclassical και λοιπα συναφη μαυρα καταμαυρα μπαλαντοειδη ή σκληρα παρακλαδια-επιρροες της black μεταλ;
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.920
- Πόντοι
- 3.556
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Δυστυχως η δουλεια και η αποσταση δεν μου επιτρεπουν να δω οσα λαιβ θα θελα.Αν μπορεις φυσικα και να πας στους Priest!Δυνατά κομμάτια έβαλες σήμερα μέταλ μπράδερ @kk1980 Πραγματικά περιμ'ενω την συναυλία των maiden πως και πως Με ψήνει ένας φίλος και για judas priest, ίσωςν να πάω !!
Καλησπέρες μέταλ φάμιλυ
Αλλα τους Θεους Maiden δεν θα τους χανω με τιποτε μπραδερ αν και φυσικα τους εχω ξαναδει!Περιμενω πως και πως την 16η Ιουλιου!Θα ειμαστε εκει!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.920
- Πόντοι
- 3.556
Μεταλ μπράδερ ανέφερες για αεροπορικά εισητήρια, φαντάζομαι μένεις εκτός Αθήνας, κρίμα να είσαι μακρυά και να χάνεις τόσο καλά λάιβΔυστυχως η δουλεια και η αποσταση δεν μου επιτρεπουν να δω οσα λαιβ θα θελα.Αν μπορεις φυσικα και να πας στους Priest!
Αλλα τους Θεους Maiden δεν θα τους χανω με τιποτε μπραδερ αν και φυσικα τους εχω ξαναδει!Περιμενω πως και πως την 16η Ιουλιου!Θα ειμαστε εκει!
Ποιότητα
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Οχι μονο εκτος Αθηνας αλλα βορεια Ελλαδα μπραδερ,Θρακη!Θα θελα να μπορω να βλεπω παραπανω λαιβ.Δεν εχω δει και λιγα βεβαια σε Αθηνα/Θεσσαλονικη ολα αυτα τα 22 χρονια που ασχολουμαι και λατρευω την υπεροχη μουσικαρα μας,αλλα θα θελα κι αλλα,ποτε δεν ειναι αρκετα,σαν την αισθηση του λαιβ δεν εχει εννοειται!Να μαστε καλα και να μπορουμε να τα απολαμβανουμε οσο γινεται!Μεταλ μπράδερ ανέφερες για αεροπορικά εισητήρια, φαντάζομαι μένεις εκτός Αθήνας, κρίμα να είσαι μακρυά και να χάνεις τόσο καλά λάιβ
Ποιότητα
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.920
- Πόντοι
- 3.556
Πωωω...πολύ μακρυά ρε μπράδερ... Καλά κάνεις και ταξιδεύεις, αγαπάμε αυτή την μουσική και αξίζει πολύ να πηγαίνουμε σε λάιβ Εγώ την δεκαετία 20 με 30 δεν άφηνα συναυλία, η μαγεία στις συναυλίες είναι πως πάντα συναντας γνωστούς και φίλους μέταλ συναγωνιστές, έτσι την πάτησα κι εγώ προχθές και με ξεκάνανε με τις μπύρεςΟχι μονο εκτος Αθηνας αλλα βορεια Ελλαδα μπραδερ,Θρακη!Θα θελα να μπορω να βλεπω παραπανω λαιβ.Δεν εχω δει και λιγα βεβαια σε Αθηνα/Θεσσαλονικη ολα αυτα τα 22 χρονια που ασχολουμαι και λατρευω την υπεροχη μουσικαρα μας,αλλα θα θελα κι αλλα,ποτε δεν ειναι αρκετα,σαν την αισθηση του λαιβ δεν εχει εννοειται!Να μαστε καλα και να μπορουμε να τα απολαμβανουμε οσο γινεται!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.920
- Πόντοι
- 3.556
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.920
- Πόντοι
- 3.556
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.920
- Πόντοι
- 3.556
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.920
- Πόντοι
- 3.556
Καλησπέρα μεταλλικά αδέρφια
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Καλησπερα μεταλ μπραδερ!Καλησπέρα μεταλλικά αδέρφια
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.920
- Πόντοι
- 3.556
Αγαπημένη μπάντα οι Savatage μέταλ μπράδερ, είχα την τύχη να τους δω live το 2001 αν θυμάμαι καλά στο rockwave που έγινε στο ποδηλατοδρόμιο του Οακα μαζι με cradle of filth και megadethΚαλησπερα μεταλ μπραδερ!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
All time classic οι Savatage αδερφε,αγαπημενοι εννοειται!Δυστυχως ειναι απ τις ελαχιστες αγαπημενες μου που δεν εχω καταφερει να δω απο κοντα...Θα ταν γαματη εμπειρια ειμαι βεβαιος!Αγαπημένη μπάντα οι Savatage μέταλ μπράδερ, είχα την τύχη να τους δω live το 2001 αν θυμάμαι καλά στο rockwave που έγινε στο ποδηλατοδρόμιο του Οακα μαζι με cradle of filth και megadeth
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 3.446
όταν τους είδα 1η φορά στο Ρόδον, είχε φτάσει το σκατο στην κάλτσα.... απ τα λάιβ που έχω δει κ θυμάμαι τα ΠΑΝΤΑ... μια μέρα πριν στο ξενοδοχείο για φώτο μαζί τους (τα καταφερα) και μια μέρα μετά παρουσιαζομουν Αυλωνα.All time classic οι Savatage αδερφε,αγαπημενοι εννοειται!Δυστυχως ειναι απ τις ελαχιστες αγαπημενες μου που δεν εχω καταφερει να δω απο κοντα...Θα ταν γαματη εμπειρια ειμαι βεβαιος!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Φανταζομαι πως θα νοιωθες,τι να λεμε οι ανθρωποι ειναι απλα θρυλοι...Και κατ εμε (και οχι μονο) ειχαν ενα απ τους μεγαλυτερους παιχταραδες της 6χορδης θεας.Criss Oliva...Αδικοχαμενος,δεν μπορω να φανταστω τι ακομα θα χε προσφερει αν ζουσε...Τεραστιος απλα...όταν τους είδα 1η φορά στο Ρόδον, είχε φτάσει το σκατο στην κάλτσα.... απ τα λάιβ που έχω δει κ θυμάμαι τα ΠΑΝΤΑ... μια μέρα πριν στο ξενοδοχείο για φώτο μαζί τους (τα καταφερα) και μια μέρα μετά παρουσιαζομουν Αυλωνα.
Αν ερχονταν καποιος ασχετος με την μουσικη μας και με ρωταγε "Τι ειναι το heavy metal" ενα απ τα ασματα που θα του βαζα να ακουσει θα ταν το παρακατω...ΥΠΕΡΥΜΝΟΣ!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 8K