Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 518K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 139 άτομα (0 μέλη και 139 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
απο περιεργια ρωταω πιο πολυ, επειδη ξερω οτι ελλαδα δεν παιζει πολυ, μονο γερμανια/σουηδια και προς τα εκει βρηκα σοβαρους οπαδους, εμεις εδω μονο ψευτογκοθαδες εχουμε (ειχαμε) παροτι υπαρχουν και μπαντα-ες μας με σοβαρη καριερα στο ειδος (πχ Daemonia nymphe), υπαρχει καποιος εδω μεσα να εκτιμαει dark ambient, atmospheric black metal, dark/doom wave, neofolk, martial industrial, neoclassical και λοιπα συναφη μαυρα καταμαυρα μπαλαντοειδη ή σκληρα παρακλαδια-επιρροες της black μεταλ;

heavy metal horror GIF by RETRO-FIEND

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.920
Πόντοι
3.556
Δυνατά κομμάτια έβαλες σήμερα μέταλ μπράδερ @kk1980 :rockon::rockon::rockon::rockon: Πραγματικά περιμ'ενω την συναυλία των maiden πως και πως :headbaning1::headbaning1::headbaning1: Με ψήνει ένας φίλος και για judas priest, ίσωςν να πάω !!
Καλησπέρες μέταλ φάμιλυ :headbaning2::headbaning2::headbaning2:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Δυνατά κομμάτια έβαλες σήμερα μέταλ μπράδερ @kk1980 :rockon::rockon::rockon::rockon: Πραγματικά περιμ'ενω την συναυλία των maiden πως και πως :headbaning1::headbaning1::headbaning1: Με ψήνει ένας φίλος και για judas priest, ίσωςν να πάω !!
Καλησπέρες μέταλ φάμιλυ :headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Δυστυχως η δουλεια και η αποσταση δεν μου επιτρεπουν να δω οσα λαιβ θα θελα.Αν μπορεις φυσικα και να πας στους Priest!
Αλλα τους Θεους Maiden δεν θα τους χανω με τιποτε μπραδερ αν και φυσικα τους εχω ξαναδει!Περιμενω πως και πως την 16η Ιουλιου!Θα ειμαστε εκει!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.920
Πόντοι
3.556
Δυστυχως η δουλεια και η αποσταση δεν μου επιτρεπουν να δω οσα λαιβ θα θελα.Αν μπορεις φυσικα και να πας στους Priest!
Αλλα τους Θεους Maiden δεν θα τους χανω με τιποτε μπραδερ αν και φυσικα τους εχω ξαναδει!Περιμενω πως και πως την 16η Ιουλιου!Θα ειμαστε εκει!
Μεταλ μπράδερ ανέφερες για αεροπορικά εισητήρια, φαντάζομαι μένεις εκτός Αθήνας, κρίμα να είσαι μακρυά και να χάνεις τόσο καλά λάιβ :headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Ποιότητα :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Μεταλ μπράδερ ανέφερες για αεροπορικά εισητήρια, φαντάζομαι μένεις εκτός Αθήνας, κρίμα να είσαι μακρυά και να χάνεις τόσο καλά λάιβ :headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Ποιότητα :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Οχι μονο εκτος Αθηνας αλλα βορεια Ελλαδα μπραδερ,Θρακη!Θα θελα να μπορω να βλεπω παραπανω λαιβ.Δεν εχω δει και λιγα βεβαια σε Αθηνα/Θεσσαλονικη ολα αυτα τα 22 χρονια που ασχολουμαι και λατρευω την υπεροχη μουσικαρα μας,αλλα θα θελα κι αλλα,ποτε δεν ειναι αρκετα,σαν την αισθηση του λαιβ δεν εχει εννοειται!Να μαστε καλα και να μπορουμε να τα απολαμβανουμε οσο γινεται! :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.920
Πόντοι
3.556
Οχι μονο εκτος Αθηνας αλλα βορεια Ελλαδα μπραδερ,Θρακη!Θα θελα να μπορω να βλεπω παραπανω λαιβ.Δεν εχω δει και λιγα βεβαια σε Αθηνα/Θεσσαλονικη ολα αυτα τα 22 χρονια που ασχολουμαι και λατρευω την υπεροχη μουσικαρα μας,αλλα θα θελα κι αλλα,ποτε δεν ειναι αρκετα,σαν την αισθηση του λαιβ δεν εχει εννοειται!Να μαστε καλα και να μπορουμε να τα απολαμβανουμε οσο γινεται! :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Πωωω...πολύ μακρυά ρε μπράδερ...:confused: Καλά κάνεις και ταξιδεύεις, αγαπάμε αυτή την μουσική και αξίζει πολύ να πηγαίνουμε σε λάιβ :rockon::rockon::rockon:Εγώ την δεκαετία 20 με 30 δεν άφηνα συναυλία, η μαγεία στις συναυλίες είναι πως πάντα συναντας γνωστούς και φίλους μέταλ συναγωνιστές, έτσι την πάτησα κι εγώ προχθές και με ξεκάνανε με τις μπύρες :sunglasses::rockon::rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.920
Πόντοι
3.556
:rockon::rockon:Καλησπερα μεταλ μπραδερ!
Αγαπημένη μπάντα οι Savatage μέταλ μπράδερ, είχα την τύχη να τους δω live το 2001 αν θυμάμαι καλά στο rockwave που έγινε στο ποδηλατοδρόμιο του Οακα μαζι με cradle of filth και megadeth :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Αγαπημένη μπάντα οι Savatage μέταλ μπράδερ, είχα την τύχη να τους δω live το 2001 αν θυμάμαι καλά στο rockwave που έγινε στο ποδηλατοδρόμιο του Οακα μαζι με cradle of filth και megadeth :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:
All time classic οι Savatage αδερφε,αγαπημενοι εννοειται!Δυστυχως ειναι απ τις ελαχιστες αγαπημενες μου που δεν εχω καταφερει να δω απο κοντα...Θα ταν γαματη εμπειρια ειμαι βεβαιος!

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.577
Πόντοι
3.446
All time classic οι Savatage αδερφε,αγαπημενοι εννοειται!Δυστυχως ειναι απ τις ελαχιστες αγαπημενες μου που δεν εχω καταφερει να δω απο κοντα...Θα ταν γαματη εμπειρια ειμαι βεβαιος!
όταν τους είδα 1η φορά στο Ρόδον, είχε φτάσει το σκατο στην κάλτσα.... απ τα λάιβ που έχω δει κ θυμάμαι τα ΠΑΝΤΑ... μια μέρα πριν στο ξενοδοχείο για φώτο μαζί τους (τα καταφερα) και μια μέρα μετά παρουσιαζομουν Αυλωνα.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
όταν τους είδα 1η φορά στο Ρόδον, είχε φτάσει το σκατο στην κάλτσα.... απ τα λάιβ που έχω δει κ θυμάμαι τα ΠΑΝΤΑ... μια μέρα πριν στο ξενοδοχείο για φώτο μαζί τους (τα καταφερα) και μια μέρα μετά παρουσιαζομουν Αυλωνα.
Φανταζομαι πως θα νοιωθες,τι να λεμε οι ανθρωποι ειναι απλα θρυλοι...Και κατ εμε (και οχι μονο) ειχαν ενα απ τους μεγαλυτερους παιχταραδες της 6χορδης θεας.Criss Oliva...Αδικοχαμενος,δεν μπορω να φανταστω τι ακομα θα χε προσφερει αν ζουσε...Τεραστιος απλα...
Αν ερχονταν καποιος ασχετος με την μουσικη μας και με ρωταγε "Τι ειναι το heavy metal" ενα απ τα ασματα που θα του βαζα να ακουσει θα ταν το παρακατω...ΥΠΕΡΥΜΝΟΣ!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom