Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.018
- Πόντοι
- 3.506
Καλησπέρα μέταλ μπράδερς
Τις καλησπερες μου αδερφε!
Καλησπερα μεταλ μπραδερ.Μια χαρα το πανε τα πιτσιρικια,στον σωστο δρομο απο μικρα!Καλησπέρα μέταλ φάμιλυ
Τα πιτσιρίκια παίζουν πολύ καλά νομίζω
At the gates μπανταρα σταθμος στο μελωδικο death μεταλ αδερφε μου Αγραμματε!
Εγω δυστυχως λογω δουλειας δε θα μπορεσω να κατεβω,αν και θα το θελα.Κυριως για Rotting Christ,οι οπαδοι των Manowar μη βαρεσετε χαχαχα.Προτιμησα να παρω αδεια (με το ζορι κι αυτη) τον Ιουλιο για να δω τους θεους Maiden στις 16 του μηνα,εχω κλεισμενα εισητηρια (συναυλιας και αεροπορικα) απ τον Δεκεμβριο!ποσοι θα ειστε αυριο;;
εχω δει Manowar 1 1/2 φορες... την 1η κ στο rockwave στο Ελληνικο...με sodom, immortal οπου εφυγα στην μεση γιατι μου εσπασε τ αρχιδια απ το μπλα μπλα... ε.. ειπα μετα απο κοντα 15;; χρονια να τους δω παλιΕγω δυστυχως λογω δουλειας δε θα μπορεσω να κατεβω,αν και θα το θελα.Κυριως για Rotting Christ,οι οπαδοι των Manowar μη βαρεσετε χαχαχα.Προτιμησα να παρω αδεια (με το ζορι κι αυτη) τον Ιουλιο για να δω τους θεους Maiden στις 16 του μηνα,εχω κλεισμενα εισητηρια (συναυλιας και αεροπορικα) απ τον Δεκεμβριο!
Οσοι πατε αυριο καλα να περασετε μαγκες και περιμενουμε εμπειριες απ την συναυλια!