Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
ΓΑ-ΜΗ-ΣΑΝ!!! αν εξαιρέσεις τον ντράμερ που είχε μια βαρεμάρα επάνω του, ο Άνταμς μας άφησε με το σαγόνι στο πάτωμα!!! στα 70 του και η φωνή εκεί που πρέπει.... Θεός!!! set list?? μόνο 3-4 αν θυμάμαι καλά που ήταν από το kings of metal και μετά...defender... sigh of the hammer... ΓΑΜΗΣΑΝ!!!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.014
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα μέταλ μπράδερς :rockon::rockon::rockon::rockon: Δεν κατάφερα να στείλω ανταπόκριση δίοτι βγήκα hang over από τις πολλές μπύρες :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1: Αν και έφτασα λίγο αργά στα μέσα του λαιβ των rotting christ μπορώ να πω πως η συναυλία ήταν φοβερή :headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2: και οι manowar ήταν δυνατοί !!!Αναμένω τους Θεούς maiden!!!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
ΓΑ-ΜΗ-ΣΑΝ!!! αν εξαιρέσεις τον ντράμερ που είχε μια βαρεμάρα επάνω του, ο Άνταμς μας άφησε με το σαγόνι στο πάτωμα!!! στα 70 του και η φωνή εκεί που πρέπει.... Θεός!!! set list?? μόνο 3-4 αν θυμάμαι καλά που ήταν από το kings of metal και μετά...defender... sigh of the hammer... ΓΑΜΗΣΑΝ!!!!
Καλησπέρα μέταλ μπράδερς :rockon::rockon::rockon::rockon: Δεν κατάφερα να στείλω ανταπόκριση δίοτι βγήκα hang over από τις πολλές μπύρες :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1: Αν και έφτασα λίγο αργά στα μέσα του λαιβ των rotting christ μπορώ να πω πως η συναυλία ήταν φοβερή :headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2: και οι manowar ήταν δυνατοί !!!Αναμένω τους Θεούς maiden!!!
Θα πρεπει να ηταν τρομερη εμπειρια μυστες μου,τυχεροι που βρεθηκατε σ αυτη την λαιβαρα απ οτι βλεπω!
Αντε να ερθουν κι οι Θεοι Maiden να τα κανουμε πουτανα ολα,πως και τι το περιμενω! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
...και γαμώ τις συναυλίες χθες!
έμενα προσωπικά δεν με ενθουσίασαν ο James Cosmo (ηθοποιός) από game of thrones (δεν το έχω δει) με τον playback λόγο, ούτε ο Καζάκος.
γενικά δεν με ενθουσίασαν τα νέα κομμάτια γύρω από οδύσσεια και το σόου, που θεωρώ ότι στέρησε περισσότερα παλιά και αγαπημένα τραγούδια.
Αλλά!
Eric Admas, φωνητικά ήταν αξεπέραστος και καλύτερος από το 2019!!!!!!
στο gates of valhala κοντεψα να τις επισκεπτώ ο ίδιος από την έκσταση!

οι rhapsody δε με κέρδισαν για ακόμα μια φορά ενώ οι rotting christ μου άρεσαν περισσότερο με τους slayer τελευταία φορά που τους είχα δει (έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές τους έχω δει ξεκινώντας από rockwave 1997).

επόμενη μεταλ συναυλία alice cooper και scorpions (θα πάω πιο πριν αγγελάκα όπως και iggy pop).
μόνο sabaton δε θα πάω αν και θα ήθελα να δω blind guardian (αλλά τους παλιους προ imagination).

παρόλο που οι συναυλίες είναι ένα repeat του 18-19 δε με χαλάνε καθόλου!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Γουστάρω φουλ MANOWAR αν και δεν πηγα στη συναυλία λόγω του ότι επέλεξα να παω Priest. Δεν έχω τοσα λεφτα για να πηγαινω σε όλα τα live δυστυχώς. Τους MANOWAR τους έχω δει δυο φορές εξάλλου και ΠΑΝΤΑ έσωζε την παρτιδα ο Adams. Τεσπα.
Θα σταθω σε κάτι άλλο όμως. Να δείτε ΠΟΣΟ μαλακας ειναι ο De Maio. Δεν άφησε καμια μπάντα να βάλει Merch, ουτε τους Rotting Christ, ουτε τους Rhapsody ουτε τους Agan! Έβαλαν μόνο MANOWAR μπλουζες για να παρει ο κόσμος μόνο δικα τους πραγματα! Ανεπίτρεπτο αδέρφια, αντιεπαγγελματικο, αντίδεοντολογικο και αντισυναδελφικο! Όσο για τους MANOWAR τους εξυμνω μέχρι και το Triumph το οποίο θεωρώ κορυφή. Μετά να'χαμε να λέγαμε... Καλημέρα κυριοι και καλή δουλίτσα!

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Γουστάρω φουλ MANOWAR αν και δεν πηγα στη συναυλία λόγω του ότι επέλεξα να παω Priest. Δεν έχω τοσα λεφτα για να πηγαινω σε όλα τα live δυστυχώς. Τους MANOWAR τους έχω δει δυο φορές εξάλλου και ΠΑΝΤΑ έσωζε την παρτιδα ο Adams. Τεσπα.
Θα σταθω σε κάτι άλλο όμως. Να δείτε ΠΟΣΟ μαλακας ειναι ο De Maio. Δεν άφησε καμια μπάντα να βάλει Merch, ουτε τους Rotting Christ, ουτε τους Rhapsody ουτε τους Agan! Έβαλαν μόνο MANOWAR μπλουζες για να παρει ο κόσμος μόνο δικα τους πραγματα! Ανεπίτρεπτο αδέρφια, αντιεπαγγελματικο, αντίδεοντολογικοαντίδεοντολογικο και αντισυναδελφικο! Όσο για τους MANOWAR τους εξυμνω μέχρι και το Triumph το οποίο θεωρώ κορυφή. Μετά να'χαμε να λέγαμε... Καλημέρα κυριοι και καλή δουλίτσα!
κ εγώ πήρα την προσφορά που είχε για 2 εισιτήρια manowar/priest. Μόνο εκεί θα πάω, πααααααρα πολλά λάιβ, ακριβά εισιτήρια + οι μπύρες κ λοιπά έξοδα πάει κοντά στα 100 , το έχουν παρακάνει... και εγώ τα μετράω, μην νομίζεις... κ έχω χαλαστει με της τιμές

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
κ εγώ πήρα την προσφορά που είχε για 2 εισιτήρια manowar/priest. Μόνο εκεί θα πάω, πααααααρα πολλά λάιβ, ακριβά εισιτήρια + οι μπύρες κ λοιπά έξοδα πάει κοντά στα 100 , το έχουν παρακάνει... και εγώ τα μετράω, μην νομίζεις... κ έχω χαλαστει με της τιμές
Βάλε και καμια μπλουζα μέσα και η τιμή εκτοξέυεται...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom