You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Metal videos!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 511K
-
- Ετικέτες
- heavy metal
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.014
- Πόντοι
- 3.506
Καλησπέρα μέταλ μύστες, ετοιμάζομαι για κάθοδο προς το μέγιστο λαιβ
Θα προσπαθήσω να στείλω ανταπόκριση
Θα προσπαθήσω να στείλω ανταπόκριση
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 3.446
ΓΑ-ΜΗ-ΣΑΝ!!! αν εξαιρέσεις τον ντράμερ που είχε μια βαρεμάρα επάνω του, ο Άνταμς μας άφησε με το σαγόνι στο πάτωμα!!! στα 70 του και η φωνή εκεί που πρέπει.... Θεός!!! set list?? μόνο 3-4 αν θυμάμαι καλά που ήταν από το kings of metal και μετά...defender... sigh of the hammer... ΓΑΜΗΣΑΝ!!!!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.014
- Πόντοι
- 3.506
Καλησπέρα μέταλ μπράδερς Δεν κατάφερα να στείλω ανταπόκριση δίοτι βγήκα hang over από τις πολλές μπύρες Αν και έφτασα λίγο αργά στα μέσα του λαιβ των rotting christ μπορώ να πω πως η συναυλία ήταν φοβερή και οι manowar ήταν δυνατοί !!!Αναμένω τους Θεούς maiden!!!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Καλησπέρα αδέρφια, ένα φρέσκο 10ακι για παρτη σας. Τι μπάντα, τι τελειότητα!!! Αναμένω πως και πως το νέο Αλμπουμ!!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
ΓΑ-ΜΗ-ΣΑΝ!!! αν εξαιρέσεις τον ντράμερ που είχε μια βαρεμάρα επάνω του, ο Άνταμς μας άφησε με το σαγόνι στο πάτωμα!!! στα 70 του και η φωνή εκεί που πρέπει.... Θεός!!! set list?? μόνο 3-4 αν θυμάμαι καλά που ήταν από το kings of metal και μετά...defender... sigh of the hammer... ΓΑΜΗΣΑΝ!!!!
Θα πρεπει να ηταν τρομερη εμπειρια μυστες μου,τυχεροι που βρεθηκατε σ αυτη την λαιβαρα απ οτι βλεπω!Καλησπέρα μέταλ μπράδερς Δεν κατάφερα να στείλω ανταπόκριση δίοτι βγήκα hang over από τις πολλές μπύρες Αν και έφτασα λίγο αργά στα μέσα του λαιβ των rotting christ μπορώ να πω πως η συναυλία ήταν φοβερή και οι manowar ήταν δυνατοί !!!Αναμένω τους Θεούς maiden!!!
Αντε να ερθουν κι οι Θεοι Maiden να τα κανουμε πουτανα ολα,πως και τι το περιμενω!
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Yatoputso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.781
- Πόντοι
- 5.396
...και γαμώ τις συναυλίες χθες!
έμενα προσωπικά δεν με ενθουσίασαν ο James Cosmo (ηθοποιός) από game of thrones (δεν το έχω δει) με τον playback λόγο, ούτε ο Καζάκος.
γενικά δεν με ενθουσίασαν τα νέα κομμάτια γύρω από οδύσσεια και το σόου, που θεωρώ ότι στέρησε περισσότερα παλιά και αγαπημένα τραγούδια.
Αλλά!
Eric Admas, φωνητικά ήταν αξεπέραστος και καλύτερος από το 2019!!!!!!
στο gates of valhala κοντεψα να τις επισκεπτώ ο ίδιος από την έκσταση!
οι rhapsody δε με κέρδισαν για ακόμα μια φορά ενώ οι rotting christ μου άρεσαν περισσότερο με τους slayer τελευταία φορά που τους είχα δει (έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές τους έχω δει ξεκινώντας από rockwave 1997).
επόμενη μεταλ συναυλία alice cooper και scorpions (θα πάω πιο πριν αγγελάκα όπως και iggy pop).
μόνο sabaton δε θα πάω αν και θα ήθελα να δω blind guardian (αλλά τους παλιους προ imagination).
παρόλο που οι συναυλίες είναι ένα repeat του 18-19 δε με χαλάνε καθόλου!
έμενα προσωπικά δεν με ενθουσίασαν ο James Cosmo (ηθοποιός) από game of thrones (δεν το έχω δει) με τον playback λόγο, ούτε ο Καζάκος.
γενικά δεν με ενθουσίασαν τα νέα κομμάτια γύρω από οδύσσεια και το σόου, που θεωρώ ότι στέρησε περισσότερα παλιά και αγαπημένα τραγούδια.
Αλλά!
Eric Admas, φωνητικά ήταν αξεπέραστος και καλύτερος από το 2019!!!!!!
στο gates of valhala κοντεψα να τις επισκεπτώ ο ίδιος από την έκσταση!
οι rhapsody δε με κέρδισαν για ακόμα μια φορά ενώ οι rotting christ μου άρεσαν περισσότερο με τους slayer τελευταία φορά που τους είχα δει (έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές τους έχω δει ξεκινώντας από rockwave 1997).
επόμενη μεταλ συναυλία alice cooper και scorpions (θα πάω πιο πριν αγγελάκα όπως και iggy pop).
μόνο sabaton δε θα πάω αν και θα ήθελα να δω blind guardian (αλλά τους παλιους προ imagination).
παρόλο που οι συναυλίες είναι ένα repeat του 18-19 δε με χαλάνε καθόλου!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Γουστάρω φουλ MANOWAR αν και δεν πηγα στη συναυλία λόγω του ότι επέλεξα να παω Priest. Δεν έχω τοσα λεφτα για να πηγαινω σε όλα τα live δυστυχώς. Τους MANOWAR τους έχω δει δυο φορές εξάλλου και ΠΑΝΤΑ έσωζε την παρτιδα ο Adams. Τεσπα.
Θα σταθω σε κάτι άλλο όμως. Να δείτε ΠΟΣΟ μαλακας ειναι ο De Maio. Δεν άφησε καμια μπάντα να βάλει Merch, ουτε τους Rotting Christ, ουτε τους Rhapsody ουτε τους Agan! Έβαλαν μόνο MANOWAR μπλουζες για να παρει ο κόσμος μόνο δικα τους πραγματα! Ανεπίτρεπτο αδέρφια, αντιεπαγγελματικο, αντίδεοντολογικο και αντισυναδελφικο! Όσο για τους MANOWAR τους εξυμνω μέχρι και το Triumph το οποίο θεωρώ κορυφή. Μετά να'χαμε να λέγαμε... Καλημέρα κυριοι και καλή δουλίτσα!
Θα σταθω σε κάτι άλλο όμως. Να δείτε ΠΟΣΟ μαλακας ειναι ο De Maio. Δεν άφησε καμια μπάντα να βάλει Merch, ουτε τους Rotting Christ, ουτε τους Rhapsody ουτε τους Agan! Έβαλαν μόνο MANOWAR μπλουζες για να παρει ο κόσμος μόνο δικα τους πραγματα! Ανεπίτρεπτο αδέρφια, αντιεπαγγελματικο, αντίδεοντολογικο και αντισυναδελφικο! Όσο για τους MANOWAR τους εξυμνω μέχρι και το Triumph το οποίο θεωρώ κορυφή. Μετά να'χαμε να λέγαμε... Καλημέρα κυριοι και καλή δουλίτσα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Είσαι μεγάλος καψουρης!
Ωραία ποζερια, ωραίες κιθάρες.
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 3.446
κ εγώ πήρα την προσφορά που είχε για 2 εισιτήρια manowar/priest. Μόνο εκεί θα πάω, πααααααρα πολλά λάιβ, ακριβά εισιτήρια + οι μπύρες κ λοιπά έξοδα πάει κοντά στα 100 , το έχουν παρακάνει... και εγώ τα μετράω, μην νομίζεις... κ έχω χαλαστει με της τιμέςΓουστάρω φουλ MANOWAR αν και δεν πηγα στη συναυλία λόγω του ότι επέλεξα να παω Priest. Δεν έχω τοσα λεφτα για να πηγαινω σε όλα τα live δυστυχώς. Τους MANOWAR τους έχω δει δυο φορές εξάλλου και ΠΑΝΤΑ έσωζε την παρτιδα ο Adams. Τεσπα.
Θα σταθω σε κάτι άλλο όμως. Να δείτε ΠΟΣΟ μαλακας ειναι ο De Maio. Δεν άφησε καμια μπάντα να βάλει Merch, ουτε τους Rotting Christ, ουτε τους Rhapsody ουτε τους Agan! Έβαλαν μόνο MANOWAR μπλουζες για να παρει ο κόσμος μόνο δικα τους πραγματα! Ανεπίτρεπτο αδέρφια, αντιεπαγγελματικο, αντίδεοντολογικοαντίδεοντολογικο και αντισυναδελφικο! Όσο για τους MANOWAR τους εξυμνω μέχρι και το Triumph το οποίο θεωρώ κορυφή. Μετά να'χαμε να λέγαμε... Καλημέρα κυριοι και καλή δουλίτσα!
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 3.446
έλα ρε φίλε... όχι ποζερια οι hittman δεν τους ξερεις;;Είσαι μεγάλος καψουρης!
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 3.446
Είσαι μεγάλος καψουρης!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Τους ξέρω ναι, NWOBHM με αμερικανικές επιρροές. Τεχνικοί με μελωδικά ρεφρέν.έλα ρε φίλε... όχι ποζερια οι hittman δεν τους ξερεις;;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Βάλε και καμια μπλουζα μέσα και η τιμή εκτοξέυεται...!κ εγώ πήρα την προσφορά που είχε για 2 εισιτήρια manowar/priest. Μόνο εκεί θα πάω, πααααααρα πολλά λάιβ, ακριβά εισιτήρια + οι μπύρες κ λοιπά έξοδα πάει κοντά στα 100 , το έχουν παρακάνει... και εγώ τα μετράω, μην νομίζεις... κ έχω χαλαστει με της τιμές
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 8K